tisdag

idag har jag inte heller gjort så mycket, förutom att plocka skräp på alla parkeringar på hela arlanda typ :O och dom som varit där och sett dom vet att det är en hel del och att dom är stora! men det  var skönt för det var inte så mycket skräp så vi har mäst gått runt och det gick faktiskt väldigt fort! så vi var klara redan kl 2, så då fick vi tvätta en bil och plocka lite i två timmar.

och idag när vi åkte ut igen efter första rasten så skulle vi ta våra plockepinnar från flaket och börja, men då var dom borta :O så då lackade kenneth i radion som hela arlanda kan höra, haha. så fick vi åka in igen för att leta efter dom. och när vi stog i garaget sen så fick vi reda på att det bara var några som hade jävlats, så lyfte vi bort sittsen i baksätet och där låg allihopa, fyndigt *-)  och dom som gjorde det har en sverige flagga på en av deras biltak, så när vi var ute och plockade sen så hittade vi ett par kallingar som vi sparade för att sätta på flaggan. men tyvär kom dom med när vi var och slängde soporna :(  så vi får hitta på något annat istället ;)

nu ska jag dammsuga mitt rum och sen slå på en film! och så har mamma gjort god mat åt mig och köpt jordgubbar&glass :) mums!
vi kanske ses'

Kommentarer
Postat av: Johan Löfgren

Hho alltså jag längtar typ till sommarjobbet ;) Sköna lirare att jobba med ;D

2008-06-17 @ 18:14:09
Postat av: ingrid

haha ja,utan dom skulle man nog inte överleva :O

2008-06-18 @ 18:01:40
URL: http://iingridpersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0