lördag

tänkte skriva lite snabbt nu bara för att vara snäll ;) är hemma nu igen efter en kväll i stallet som jag tror barnen blev nöjda med ;) aja anna är här också och vi ska vi iväg på maskerad sen så håller på och fixar lite och så :)

puss'


lördag

det blev en jätte mysig kväll hemma hos linn igår :) god mat, idol och bästa sällskapet, som alltid! sen när alla åkt hem igen åkte jag, linn och sammi ut på lite andra äventyr innan jag åkte hem och sov! nu ska jag snart åka till pappa och sen ikväll är det halloweenkväll i stallet. kan ju bli bra de med ;)

pussss'


fredag

helg igen, dock ingen större skillnad för mig då alla dagar känns som helg ;) höhö. har haft lite och göra idag, nu ska jag slänga ner mina saker i västan och åka ner på stan, möta upp sofie och ta tåget hem till linn. vi ska hjälpa henne med maten och så, ikväll blir det mys hos henne med god mat och andra goda saker tillsammans med tjejerna :)



några bilder från igår :)


  
  


torsdag

går kvällen blev jätte bra :) en förfest som såg mer ut som en tjockiskväll än krök, en taxiresa ner på stan med en gitarrspelande female till chafför (puss på henne) och en jätte lyckad utgång på BJ. ramlade in hemma vid 4 och vaknade kl 1 idag. åkte till gränby med mamma, egentligen orkade jag inte men följde med bara för att få cola, så då var det ju värt det! 

ligger i sängen nu och ska ta det lungt tills det är dags att åka och träna, inte så sugen på det faktiskt men måste man så måste man!
puss'


onsdag

efter att ha fixat saker med pappa på gränby och så så var det bara att åka hem och duscha&packa väskan. mötte sedan upp sofie på stan så tog vi tåget till vattholma så nu sitter vi hemma hos linn :) vi har precis ätit och nu ska vi fixa oss och så :) sedan åker vi hem till emma på förfest dit även tess och petra kommer, sedan vidare till BJ!

det här kan bli awesome, nu ska jag in i linns garderob och välja kläder :D
PUSS'


onsdag

blev som sagt film ute i skogen igår kväll och sedan skjutsade dom hem oss inatt! vaknade vid 10 av att pappa ringde. jag skulle haft olle här idag för pappa skulle iväg med på kurs med odin, men den var inställd så mina dagsplaner ändrades lite. men pappa kommer in till uppsala sen ialla fall, han hade ju trots allt lovat mig en subway macka och det vill jag inte gå miste om, dessutom måste vi till systemet också!

ska lyssna på massa bra musik och tagga till ikväll nu, är dock redan sjukt taggad men lite till skadar inte :D
pussss'


maj 09, den här kvällen togs kontakten upp igen efter 1,5 år.
nu är det slut igen, det kom som en spark i magen.


tisdag

jag och anna avrundar dagen med att åka till rasbo :* när var och hur vi kommer hem är oklart.


tänkte bara visa mina konstnärliga talanger.

 
en bild uppgift från 2an. heheh


tisdag

ibland är jag rätt bra, igår tillexempel. fixade fram båda avsnitten, så nu har jag kollat på dem och är nöjdare än någonsin! vet inte vad jag ska sysselsätta mig med dagen till ära, men det löser sig nog sen hoppas jag :D


måndag

idag har jag varit i östhammar och kört halkbana! det gick jätte bra och var ganska kul med :) pappa kom och hämtade mig sen så åkte vi till stallet. ligger i sängen nu och försöker lösa problemet med att jag missade både oth och gossip girl igår när jag var i sthlm och att jag missade repriserna idag..


söndag

nu är vi hemma igen efter en lyckad vistelse i huvudstaden. vi var hem till linns pappa och hämtde lite grejer, chillade lite där och åt mat och så. sedan drog hennes lillebror ut oss på äventyr som tog 2 timmar och linn fick testa på att köra automat bil haha! det var nog tur att jag var med och agerade bilskollärare ;D

nu är det dags att sova så jag orkar med morgon dagen.
GODNATT'


söndag

igår blev det som sagt förkrök hos petra och efter vi druckit upp all dricka for vi vidare till saluhallen. blev en jätte lyckad kväll tillsammans med alla mina fina vänner :) <3
att man ställde om klockan inatt skulle jag kunna värdesätta mycket högt! jag skulle upp och jobba kl 8 idag, så fick ju sova en timme extra :* det gick bra att jobba, jag mådde bra och dom fyra timmarna rullade på fint. påvägen hem från stallet åkte jag och mamma in på donken och åt, det värdesattes också mycket högt! 

jag hade tänkt ligga i sängen hela dagen men linn och jag tar en roadtrip till stockholm nu istället ;)
pusss'


lördag

jag började dagen med att åka ut till stallet, åkte sedan ner på stan och gick runt där med sammi och linn ett tag. köpte en nyårsklänning :D hihi. pappa kom och hämtade mig sen så vi var ute och körde lite. nu är jag så gott som färdig fixad. ska ta mina saker och rulla över till sammi där hon, jag, linn och sofie ska äta middag och busa lite innan det är dags att åka iväg och fria petra! blir förfest hos henne och sedan utgång någonstans :) awesome.

puss'


fredag

åkte ner och träffade tjejerna på stan innan för att köpa födelsedagsesent till petra som fyller år idag, GRATTIS.  så kom hem för en stund sen och har precis ätit nu, första gången jag äter middag i det här köket förresten. ganska värt att fira. det gör vi ikväll med godis och innebandy! så ikväll hittar ni mig på fyrishov tillsammans med sammi, sofie och johanna! inte den bästa fredags sysselsättningen men vad gör det när man har det perfekta sällskapet? höhöhö.

pussspåer'


fredag

den här veckan har gått sjukt fort och det är redan helg och looov för dom som går i skolan! ganska awesome eftersom då har mina vänner tid att lekas med mig :* jag har ju liksom all tid i väääärlden.
idag fick jag minsan ingen sovmorgon utan jag hade tid på ungdomsmottagningen för att beställa nya p-piller. själv kan jag tycka att det borde räcka med att ringa och säga att man vill ha nya med tanke på att besöket går lika fort som ett telefonsamtal ;) menmen. solade på vägen hem och jag vet inte riktigt vad som gick snett men jag ser ganska konstig ut ialla fall. men lite smink på detta så blire nog perfekt, eller?

aja dags att göra lite nytta :)
puss'


torsdag

idag har jag varit på sjukhuset, röntgat min arm för typ hundrade gången. vore det inte lättare att spara dom gamla bilderna? vi tar ju bilder från samma vinklar varje gång så. aja efter det åkte jag ner på stan och shoppade loss lite ;D nu ska jag äta och kolla på gossip girl.

pusss'


min nya älskling


<3

den här gången hoppas jag att det slutar bra. jag har velat det här så länge och det är värt att kämpa för!


onsdag

sjukt trött tjej igår, så fort jag satte mig ner så somnade jag. så jag var tvungen att röra mig hela tiden iprincip. halv 8 gav jag upp och däckade i sängen, kan vara det bästa jag gjorde igår. sista dagen på jobbet idag, så vad gör vi nu då? vi chillar!

jobbar brevid vip huset på arlanda så det går inte att missa när sverige får besök av någon vip människa. idag var dock den västa tillställningen jag vart med om. och dom som skulle komma var lite olika ministrar, aka tiggare, från u-länder. som bokstavligt talat skulle hit till sverige för att tigga pengar. känns ju mer värt att rulla ut röda mattan när typ Justin Timberlake kommer hit? känns också som att det vore han som behövt hela stockholms och arlandas polisbilar/hellikoptrar runt sig. men jag vet inte, kanske kommer någon idiot som vill skada typ Nigerias minister.

nu ska jag bara kolla på tv och ta det lungt, kommer somna direkt efter greys anatomy ikväll!
puuss'


är man inte mer sugen på honom?


måndag

så jävla lat tjej, hade ner en tallrik från sängen nyss som gick sönder och jag orkar inte dammsuga upp skärvorna så dom får vänta till på onsdag hehehe. har precis kollat på roast på berns, magnus betnér är så jävla snygg. m-m-mmm. ska sova nu eftersom jag ska upp halv sex imorgon, mja va inte avensjuka, så kul är det inte. får se om jag kanske vaknar till inatt när mamma kommer hem vill se vad hon köpt och så :D

imorgon ska jag och pappa fixa lite saker efter jobbet och sen ska jag mysa med mina pojkar höhö.
så vi hörs nog inte förns på onsdag igen, håll ut folket!
pusss'


måndag

mmmm, min mobil ligger och väntar på mig på ica!! synd bara att det är mamma som måste hämta ut den, hon kommer hem inatt, men jag ska jobba imorgon och på onsdag så jag kommer att vara hos pappa, så kommer inte få den förns på onsdag. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge antar jag ;)

har städat nu så det är fiiint :D ska värma lite mat, kolla på gossip girl och chilla. sen ska jag träna och ikväll är det US möte. jobbigt att det bjuds på fika där. känns som att jag fått liiiiite för mycket av det goda den här helgen? men det är bara vad jag tycker.
pusss'



söndag

linn och sammi kom hit och tjockade sig tillsammans med mig under kvällen, mycket mysigt! ligger i soffan nu och är sjukt trött men det känns fel att sova nu så tänkte kolla lite på gossip girl och så :)

måndag imorgon och en ny vecka med ganska mycket saker inbokade. ialla fall för mig som är halvt arbetslös och bara chillar om dagarna. men vet ni vad? det känns så jävla bra. största anldningen just nu till varför jag skulle vilja ha ett jobb är för att ha något att göra, blir lite rastlös ibland ;D höhö.


söndag

elgiganten matar mig med massa mail om mobilen, frågan är när själva mobilen kommer.

ska byta om och fixa mig lite nu, pappa kommer till uppsala snart. kände att jag behövde träffa han idag, få prata av mig om allt och ingenting! sen hoppas jag att någon kommer och hjälper mig att äta upp chips och fika som blev över från igår, får lite ångest av att se det. men jag kan ju inte slänga det heller ;)



haha, blåmärket på benet ger mig finfina minnen från falsterbo. sprang nämligen in i ett staket när vakterna jagade mig och anna. en helt sjuk kväll!


lördag

auswitch. "jaha först tänkte jag att det var en sjukdom, men sen kom jag på att det var en stad".

aah, kan vara det roligaste på länge! ikväll har jag och mina snygga vänner ätit thai mat följt av en massa skit, men gott va det! nu har dom lämnat mig och jag ligger däck i sofffan, ska försöka förflytta mig till sängen och kolla på gossip girl innan jag somnar.

godnattt'





lördag

blev en riktigt bra kväll både här och på festen emma bjöd på! när matilda var tillräckligt blöt och anna tillräckligt hungrig gick vi tillbaka hit och klämde kladdkaka innan vi la oss och sov. dom drog tidigt i morse på andra äventyr medans jag sov vidare till kl 2. kan ha varit lite för länge känner jag nu när jag har lite tidspress på mig. men att att blogga har man ju alltid tid med ;)

har sprungit runt som en jude här hemma i en timme nu och städat, fixat och druckit cola, är så gott som klar nu så ska hoppa in i duschen och fixa mig lite. sen kommer linn så ska vi åka och handla lite tills ikväll, det blir middag och mys med alla tjejerna :)

pusss'


fredaaag

sitter i köket där maten lagas och lyssnar på big big world tillsammans med matilda och anna, bara för att tagga till lite extra. snart kommer linnea och då ställs maten på bordet som sedan följs av kladdkaka som anna låtsas ha bakat, men ingen tror henne :) sen ska det förfestas innan vi drar vidare på feeest.



fredag

dagen kunde nog inte börja bättre :) så gick ut och dansade naken på ballkongen. sen har jag chillat i soffan med min dator, min andra halva, min bästa kompis, mitt liv. mja så illa är det nog. ska klä på mig lite kläder nu och åka ner och möta matilda på stan. känner för att köpa något riktigt onödigt, eftersom jag är rich bitch! me like.

aja vi hörs sen.
pusssss'


torsdag

idag har jag gjort bara bra saker tror jag, bland annat städat mitt rum! var och tränade sen och det gick mycket bra :) sa nyss hejdå till mamma också, hon åker till london tidigt imorgonbitti så är ensam hela helgen, awesome. det ska firas på alla möjliga sätt. nu ska jag kolla på film så vi får se när jag somnar!

i will walk away


falsterbooo

bara för att jag saknar falsterbo littta.
  
  
  
  


torsdag

jag ska klara det, jag ska klara det, jag ska klara det.

om man säger det tillräckligt många gånger tror jag att man tillslut tror på det.

godnatt

något utav ett bakslag såhär på kvällskvisten. vi hörs imogron, det kommer bli en bra dag :)
 


onsdag

är nu hemma igen efter först en lunch och sedan var det dags för linn och sebba att pierca tungorna ;) jag var med som handhållare! jag själv var as nervös när linn skulle göra det, men det gick bra för båda två och det såg faktiskt inte så läskigt ut :) sedan blev det en runda på stan då även tess och sammi joinade. har köpt en hdmi sladd, men det funkar inte riktigt, vet inte om det är jag som är dum i huvudet eller om det verkligen inte funkar. får väl ta hit någon kunnig som kan hjälpa lilla mig.

nyss så beställde jag en ny mobil :D as nöjd. kommer om några dagar! :)
pussss'


onsdag

igår låg jag deckad mäst hela dagen, förutom när jag och pappa var ute och chillade. var sjukt trött men idag är jag piggare och ska snart bege mig mot stan för att först sola och sedan äta lunch (KEBAB) med linn och sebba. aaaaas sugen brud. 

pussspåååt'


yes


tisdag

är ledig hela veckan, vilket uppskattas sjukt mycket. ligger därav i sängen fortfarande men tänkte träna så ska väl pallra mig upp snart. idag har det kommit äckelsnö, allt annat än okej! och om det skulle vara så att det snöar när jag ska utanför dörren någon gång i dag så stannar jag inne. ni som uppskattar snön kan dö.

träna var det ja.
pussss'


mycket bra låt det där!


måndag

efter en mysig kväll med hos sammi igår gick jag hem och slog ihop mitt kloka huvud med sofies lika kloka. vid tolv satt ialla fall hon och jag i bilden tillsammans med krille, anders och pärham påväg ut på ett impulsivt mission, en liten roadtrip kan vi kalla det. kom nyss hem igen och, om jag inte hinner däcka, tänkte jag ta mig något att äta innan jag ska lägga mig för att sova. 
ganska sliten brud.

pusspåer'


söndag

det var en mysig fika med tjejerna på stan :) blev en liten runda på stan också. åkte sedan hem tillsammans med linn och sammi, vi svängde förbi willys för att handla godsaker till ikväll. nu är jag hemma för att äta lite mat men ska sedan går jag över till grannhuset och umgås med linn och sammi ikväll. det bjuds på chokladmose, chips, cola och om jag har tur även pucko.

varför känns det som att jag inte gör något annat än att äter? heeehehehe.
pussss'


en vanlig vardag. eller?


söndag

igår kollade jag på fotbollen med sofie. eller vi låtsades att vi kollade, för när vi slog på tvn hade det bara gått 25 min av matchen och vi konstaterarade att vi aldrig skulle hålla ut hela matchen. så istället åt vi kladdkaka och busade med annat. efter matchen åkte vi iväg och kollade på film med några vänner. gick skilda vägar några timmar men återförenades sedan för att däcka tillsammans i sofies säng halv fem. cosy.

nu är jag hemma igen, ska äta lite nu, men bara lite för jag måste spara på utrymme. kl 2 är det fika med tjejerna :) en liten söndagsaktivitet så att säga.
pussss'


lördag

gårkvällen var bra, blev först terassen med linn och johanna och sedan gick jag och linn vidare till red room och träffade sebba och co.

idag har jag legat och kollat på film mäst hela dagen, men har vart iväg några timmar till gränby med linn också. nu ska jag klä på mig lite varma kläder och sedan hem till sofie. yes, det är dags att bränna fett höhöhö.

haha, jag och linn sommaren 05.


grattis anna

stort grattis anna på din 17 års dag. 17 år tillsammans nu <3


fredag

idag har jag vart på stan med mamma, fick en tröja :) sen gick vi och åt kebab och det satt inte helt fel. var nyss iväg och handlade cola, men skiten smakade helt avslaget. inte okej! men aaaaja, nu ska jag fixa mig och så inför kvällen, det är jag och linn som busa tillsammans :) fira våran namnsdag liksom hehehe.


fredag, namnsdag

GRATTIS till oss på namnsdagen :D <3


torsdag

hejhopp, jag lever. men det är knappt, hehe. har under mina dagars arbete nästan bland annat blivit ihjälgasad när jag satt i ett garage och oljade&målade möbler, sen skulle vi hugga ner träd som jag sedan fick släääpa iväg, det var ungefär ett års träning på gym. men jag gillar ju mansgöra? ska snart åka träna, inte precis så jag behöver det efter idag menmennn ;)

hahah, dö inte nu. men är inte dom här byxorna aaaas balla? skulle inte banga! en kille på jobbet visade dom för mig i en tidning idag, och som jag dregglade! jag är ingen bygg gubbe, men jag jobbar trotts allt på en avdelning med 99% killar och vi alla bär lika arbetskläder. skulle det inte vara skönt om jag bröt trenden och kom med dessa? jag skulle iallafall vara ensam ;) och det skulle göra vardagen så mycket roligare :D


måndag

i höst väntar en operation. caaaan't wait.

kom hem från stallet kl 10, ligger och kolla på roast på berns nu och sen ska jag sova tror jag. ska upp och jobba imorgon så vi får se om jag skriver något dom dagarna, är nog för död skulle jag tro.
puuuuss'


en bild från i lördags, och under tiden jag dör ut kan ni ju gissa föremålet.


måndag

idag ställde jag kl på 9, har ännu inte kommit upp ur sängen men jag är ialla fall vaken. ska snart gå upp och göra mig i ordning och sedan cykla ner på stan och lämna tillbaka ena paret av skorna jag köpte i fredags. märkte att dom är väldigt lika varandra så vill bara ha ena paret. sedan ska jag till sjukhuset för en tid på barnspecialistmottagningen, yes jag går fortfarande där hehehe. ska kanske fatta ett beslut om min arm? sedan ska jag snabbt hem igen och kasta i mig lite mat, åka och träna och sedan är det US möte :)

så vi hörs väl ikväll igen!
pusss'


så bra

HAHA kommer nog aldrig tröttna på den här. ni får fan inte kalla mig tråkig, för den ääär rolig :D


söndag

mycket lyckad kväll igår faktiskt :) som sagt så gick jag och linn till sammi dit även sofie, tess och johanna kom. vi förfestade och taggade som tusan, vid elva tog vi bussen ner på stan, hem till jocke där lite folk befann sig. det shottades och det shottades och oj vad vi gillart! efter ett tag var jag linn och sammi nere på stan igen för att träffa lite folk som var ute. sedan åkte jag hem och sov i ca 3 timmar innan det var dags att gå upp igen, åkte till stallet vid halv 8 imorse och åt toast och drack cola, så då vart det ju rätt värt ;) sen var jag där och hjälpte till fram till 4 och sen åkte jag och mamma runt och fixade lite saker.

nu ska jag gå och vispa grädde som jag ska äta sen, bara för att det är såååå jävla gott :D
m-m-mmmm.
pusss'


lördag

fin fina bilder från igår, med sofie, linn, tess och emma :) vi hörs imorgon nu ska jag och linn till sammi. vi får se vart kvällen slutar :)

  
   
  


lördag

förfesten hos tess var mycket lyckad (kommer bilder) och det var tur för sedan var det bara jag som kom in på bj, så kvällen slutade allderles för tidigt! imorse vaknade jag för första gången i världshistorien och kännde mig bakfull, det var ju ganska onice.

imorse gick jag upp halv 10 och anledningen var att jag var så sjukt sugen på coola och jag viste att mamma skulle till gränby. så jag for upp och klädde på mig och stog vid dörren och väntade på mamma 5 minuter senare, hon undrade vad det hade flugit i mig. men det var bara mitt coola behov som tagit över.. så när vi kom dit gick jag raka vägen och köpte coola och en korv, eftersom jag inte hunnit äta något hemma. sedan tog vi den vanliga rundan i affärerna och vi kom båda hem med varsin tröja från gina, mycket festligt.

nu ska jag kolla på film.
pusss'

fredag

har målat mina naglar i silver, absolut inte lika fint som sannes nagellack, men vist blev det festligt! ikväll är det bj som gäller och som vi är taggaaade. ska sminka mig, hitta lite kläder att ha på mig, kasta i mig mat och sedan bege mig till tess där det blir förfest :)

puss'


fredag

nu har jag varit på stan och uträttat mina ärenden höhö. gjorde av med 1000 spänn, känns ju skönt att slippa ha det ligga tryckandes på kontot. det blev 2 skor, 3 strumpbyxor/leggings, örhängen och 3 nagellack. och äntligen har skopunkten börjat med clubkort! awesome. men när jag skulle skriva i mina uppgifter fick jag blackout och skrev fel personnummer 2 gånger och glömde sedan bort vilket nummer jag bor på. vet fortfarande inte vad det är för jag glömde kolla när jag kom hem, hoppas bara att jag skrev rätt! hehee. ibland är inte livet lätt..

nu ska jag trycka i mig lite mat om jag hittar något passande och sedan ska jag försöka sysselsätta mig med något underhållande, kanske gossip girl?
pusss'


torsdaaag

duschade nyss och innan det var gjort kan vi snacka om lökig tjej. var i stallet och tränade i två timmar, mycket skönt :)
och ja, jag går i ide när jag jobbar. jag gör inte så mycket mer än att gå upp, jobba mina 8 timmar, åka hem och lägga mig på soffan med hundarna där jag får maten serverad för att sedan förflytta mig upp till sängen när det är dags. men hör och häpna, igår var vi alla 4 ute och sprang höhö :D jääävligt hurtigt.

nej hade tänkt gå och lägga mig snart så jag kommer upp i tid imorgon, har lite saker att uträtta ju.
pusss' 


bara för att ni inte fått se några ponyhest bilder på länge.
här är matilda anna och jag, gaaaanska gulligt :D


RSS 2.0