måndag

igår var jag i frösåker och tävlade, det var finalen av div 3. första klassen gick jätte bra, fick ett pet men det gjorde inget :) sen i lagklassen gick inte så bra, 8 fel och vi hoppade inte så bra, men då får jag skylla på att det öste ner regn och underlaget släppte. vet inte riktigt vart laget kom den här omgången, men typ 7a, gick inte så bra för dom andra heller. men totalt kom vi ialla fall 5a av 15 lag :)

var hemma vid 7 igen så fick skynda mig endel och sen kom lite tjejer hit så vi förfestade här och åkte sedan ner till kalas där sammi, tess och lina hade skiva. väldigt lite folk ute men hade rätt kul endå ;) besviken på att dom inte la upp bilden på mig, linn och sofie, den skulle varit så bra..

nej ska ta och cykla till stallet nu!


bilder från i fredags :)




lördag

tror alla blev nöjda med kvällen igår,  jag hade jätte kul ialla fall :) ska se till att få dom fina bilderna som togs!

idag åkte jag till stallet vid tolv, och förutom när vi var iväg på några ärenden har jag varit där hela tiden fram tills nyss. hade bland annat "montermöte",  som jag sagt förut så går jag en kurs med tre andra och vi ska tillsammans med två instruktörer fixa en monter och annat inför en stor dag inom ridsporten som ska vara i augusti. det ska faktiskt bli riktigt roligt! har ju börjat en del förut men nu ska det byggas och fixas ;) resten av tiden har jag fixat massa tills imogron, täving i frösåker då.

nu ska jag och matilda till gränby och kolla lite :)
PUSS'


fredag

började dagen med shopping, mmmycket bra val. ska snart åka och hämta upp becca för vi har hoppträning vid kl 5, sedan kl 7 ska vi vara hos matilda som ska firas ikväll och det kan bli tight med tid (kommer bli baaajs tight). har ialla fall fixat lite nu under dagen så det ska underlätta när jag kommer hem igen och ska göra mig iordning. sen kommer becca och hämtar mig så åker vi till matilda så jag är ialla fall inte ensam om att komma sent höhöhö. kvällen kommer bjuda på middag, krök och utgång på stadsteatern där två klasser från celsius har skiva. kommer bli en fin kväll och ska bli jätte roligt att gå ut tillsammans med bästa tjejerna från stallet :)

tanken var den att jag skulle haft stalltjänst imorgonbitti (=gå upp kl 6), men jag slapp! dansar seger dansen wooha.

PUSSS, VÄLDIGT MYCKET PUSS' 


bilder från idag



torsdag

började dagen med att dränka min arm i bensin, jag är inte så van att tanka med andra ord. sen ångades jag ihjäl i bilen påväg ut till stallet, dock tycker jag att bensin lukt är god men inte i för stora mängder.. gick bra att rida och sen blev jag kvar där ett tag, pratade minnen från falsterbo :)  nu har jag precis ätit subway, alltid lika gott och nu ska jag åka till pappa och hämta lite saker tills imorgon och så ska jag mysa med mina pojkar, två av dom är helt halta efter att ha sprungit in i väggar. frågan är om dom är blinda?  sen ska jag ut till stallet och rida igen :)

PUSSS'


onsdag

väldigt bra dag idag. åkte till stockholm och fick shoppa en del och träffa syster på samma gång :) ville hitta något att ha på mig tills nästa fredag då jag ska på studentmottagningar men hittade inget tyvär, men hittade ialla fall andra fina saker!

mamma åkte till italien imorse så nu är jag ensam här i en vecka, gaaaanska skönt. kommer få massa vuxenpoäng under denna veckan också, ska laga mat några av dagarna höhöh.

godnatt'



vem hade tur med pigmenten? höhöh


onsdag

stockholm idag. SHOP-P-P-P-PA


tisdag.

måste börja med att skryta, jag var den enda som fick VG på nationella provet i matte c i våran kurs. så fick det i betyg med :) awesome.  gick vidare till stan, köpte en skiv biljett av sammi och mötte upp linnea. vi har köpt presenter till matilda som ska firas på fredag, hon börjar bli stor hon med!

och kuul att man fick åka till stockholm imorgon!!! :) blöööö.


den 25 april

lite sena bilder från när jag var på uvfk och tävlade :)



söndag

är jag glad att jag valde att jobba den här helgen istället för att åka och tävla idag? jarå, jag hade blivit rätt blöt annars skulle jag tro. idag fixade jag även så jag fick byta bort en helg i juni mot två vardagar istället (kap). så nu kan jag tävla den helgen också :) jag är rätt nöjd just nu. har en bajs bra vecka framför mig och dessutom är inte denna dagen slut än heller! tihi.

nu ska jag äta och fixa mig, ha en fin söndags kväll!


lördag

fin kväll igår med chips och våghals 2.
idag har jag jobbat och det var ju inte alltför kul men det gick bra endå. nu ska jag åka till stallet och lukta på häst bajs och klappa hästar.  ikväll blir det anna och jag som leker! :*



bilder från igår, snodda av tess.


fredag

hängde på citygross imorse, kan ju inte slita mig fastän jag blev besviken. vid tolv åkte jag och sofie till thuns och shoppade :) blev skor, en kofta, plåster och choklad. ska kanske åka tillbaka med skorna, men får se! eftersom vi inte fått köpa så mycket där borta drog vi en vända på gränby också när vi kom tillbaka.

tog en powernap när jag kom hem men det är klart man inte fick sova ifred. nu ska jag fixa mig lite och sedan åker jag nog till sofie och stör henne när hon sover. sen ska vi till tess med sammi och sanne ikväll!


torsdag

matte c nationella idag och det gick bra! dessutom behöver man bara 12 p för att få godkänt så det är ju lugnt. skönt att den kursen är slut nu.

nu ska vi åka och äta och inhandla myggmedel! blir helt sönderbiten när jag rider så ser ut som en prickigkorv på armarna och benen nu, det är ju inte bara jobbigt när det kliar, det är ju fult med! och det gäller att vara utrustad om man ska vistas ute i typ 3 timmar ikväll.


onsdag

eftersom det inte var lika fint väder idag förstördes mina dagsplaner, skulle legat nere vid vattnet och solat men fick åka till eurostop och shoppa istället! sedan åkte jag till uppsala för att inviga citygross, äntligen, men jag blev besviken. inte alls lika bra som nere i skåne, litet var det också!

vem vill spela fotboll med mig ikväll?





 4 år sedan, picknick och p95s fotbollsmatch (Y)


tisdag



det tog tid men äntligen har jag förstått att jag kan klara mig utan dig och att det faktiskt är så mycket bättre.


måndag

tillbringade 27 timmar i stallet, 1,5 timmars sömn. men det var kul, brännboll har aldrig tidigare varit kul men i lördags var det jätte roligt (och det var inte bara för att vi i US vann) och nu lider jag av sjuk träningsvärk.
inatt sov jag 14 timmar och känner mig som en ny människa om man bortser från träningsvärken. idag har jag varit ute i örsundsbro med mamma och hennes kompis, köpte studentpresenter till sofie och johanna och åt lunch i solen :) lite bättre än att plugga matte hela dagen.

nu ska jag byta om och sedan möta upp becca, vi ska cykla ut till stallet. hurtigt!

PUSS'


lördag

hade en jätte mysig kväll igår :) jag har så fina vänner!

nu ska jag packa ihop massa saker, göra mig iordning och sånt. idag ska vi ha skötarläger i stallet, ska dit vid två och börja fixa allting. sedan spenderar jag dagen, hela natten och morgondagen där. jag ska jobba imorgon kl 8 så det passar utmärkt att sova där! och eftersom jag jobbar så slipper jag hjälpa till att städa efter lägret mohahaha.

och en rolig sak, det är fullt polispådrag vid pappa nu, någon hade odlat cannabis i en lada lite längre ner på vägen höhö.



fredag

har 10 feta myggbett på armarna från igår, myggorna har gett mig aids eller något.

idag är jag aas trött. skulle ha pluggat hela dagen idag, men jag råkade somna om efter våffelfrukost och sedan var det dags för lunch så jag och pappa åkte och åt och var runt på lite olika ställen. sen när jag kom hem från stallet räknade jag faktskt lite matte, tredje dagen i rad så nu får man kalla min pluggis! har precis duschat och ska göra mig iordning nu för om en timme ungefär kommer sanne och hämtar mig. ikväll ska vi fira tess som fyller år på söndag, det blir fina flickor, middag, förfest och utgång. men jag ska inte med ut och på förfesten shottar jag cola!

hörs imorgon.
PUSS'


torsdag

idag har jag varit på en kurs som SISU hade, var i vårat stall med så det var skönt. lärde mig en del bra saker också :) sedan åkte jag, rebecca och linda till gränby för att storhandla till skötarlägret som vi ska ha i helgen! blev inte lika mycket som jag trott dock och hälften bestod typ av chips höhö.  :)

nu ska jag plugga matte, äta mat med mamma och hennes homiesar och sedan tillbaka till stallet.

PUSS PÅRE'




 


12 maj



Today is such a lovely day, stand up and fight again


tisdag

den här veckan är en bra vecka, känner det på mig! den började bra iallafall, utgång på flustret igår kväll, har aldrig varit där förut eftersom det vanligtvis är för de "äldre" ehehe men jag gillade stället! dock inte en av de bästa kvällarna ute, men jag hade kul :)

när jag vaknade idag åkte jag och köpte cola höhö, gjorde våfflor och sedan hade jag matte. mamma försöker tvinga mig att baka nu men det kommer inte på frågan!

 


några bilder från valborg!










söndag

igår kväll blev det mys hos sofie med tess och sanne. det blev en jätte fin kväll men kom hem senare än tänkt så trodde jag skulle vara däck idag när jag skulle upp och jobba igen men det gick fint och jag har inte känt mig så trött än, men snart tar mitt övertrötta jag över, jobbigt att jag inte har någon att ta ut det på. ska dega i soffan hela kvällen, äta ben&jerrys, som jag fick höra på jobbet idag är den onyttigaste glassen man kan äta, no shit? tur att jag dragit ner på mitt cola intag den här veckan då!


lördag

huuuuur fint? :D

















idag har jag jobbat på sjukhuset, var mycket att göra så tiden rann iväg! vet inte än vad kvällen har att bjuda på, får se senare. nu ska jag kolla på OC och äta samma mat för tredje gången inom loppet av 12 timmar, så blir det när man är ensam ehehe. idag flyttar min syster till stockholm förresten. bra det, så är det inte så långt att åka till henne :)


torsdag

idag har jag, mamma och tommy varit iväg och köpt golv, hyllor och sånt till garderoben för den ska göras om så det håller dom på med nu. vad bidrar jag med? det bästa av allt, jag ska måla ena väggen rosa :D woop woop. överlycklig tjej. vi har dock inte köpt någon färg än, ska iväg o göra det nu innan jag ska rida eller så blir det imorgon, mm stört nöjd är jag!


tisdag

igår hade sofie, johanna och linn deras skiva på bj, helt klart en värd utgång tycker jag. trots att sammi och tess drog efter 15 minuter haha partybrudarna ;) minns inte när jag gick därifrån men vi åkte till mc donalds ialla fall, sjukt värt och sen körde martin hem mig.

har typ inget att se fram emot den här veckan känns det som, ska jobba i helgen och det suger pung.


från igår


måndag

har svårt att vara seriös nu så det blir kort. fin kväll i lördags, sjukt mycket folk också. tävling igår, blev en lång dag där och det hade varit trevligare om jag fått hoppat något hinder! höhö. idag blir det träning, us möte och sen skiva på bj ikväll. är taggaaaad faktiskt. dränka mina sorger i alkohol, ehehe driver har ju inga sånna. ska förfesta i duschen innan jag drar, sugen?

kysssss'


why don't you hold me, need me?

efter att ha varit så säker börjar jag nu tvivla på mig själv, igen.

even if you were a million miles away
i could still feel you in my bed
near me, touch me, feel me

lördag

valborg blev fint, det blev det! bilder kommer ;)

vaknade rätt tidigt idag, långfrukost med mamma, syster och johan, åkte till stallet, lyckades mosa min tå under en as tung sak, nästan gråtfest där! nu är jag duschad och nästan färdig fixad inför kvällen. ska iväg och grilla med sammi, tess, johanna och lite pojkar, musigt. blir en lugn kväll dock, tävling i stallet hela dagen imorgon!

puss'


RSS 2.0