torsdag

om jag är myggbettsfri imorgon kommer jag dansa naken i stadsparken.

jag är inte så insatt i hur morgondagen ser ut, men den börjar vid nio-tio med frukost tillsammans med tjejerna, förtäring av massa gott någon timme, ner på stan och gosa med alla andra miljarder människor som är där, hem och byta om och hämta saker, åka till bälinge till sammi för att grilla med mina fina och sedan festa hela kvällen. vart är ännu oklart, tror jag. känns som en bra dag!

nu ska jag fixa lite och sen sova, godnatt.



förra året.


torsdag

lunch på subway med pappa, var alltför länge sen vi åt där! sen hade jag matte och nu väntar jag på mer mat haha sen ska jag fixa lite inför imorgon och rida.

och till er som anser att valborg är överdrivet här i uppsala, ät bajs. sista april är typ enda dagen som det verkligen händer någonting i den här staden så varför klaga på det? och man blir aldrig för gammal för att fira det, jag är toktaggad ialla fall.

KYSS'


finaste pojkarna


måndag

ska på återträff på sjukhuset idag, fett ovärt, vi gör aldrig något vettigt endå. tar med mig mamma som vanligt eftersom hon pratar åt mig, jag tycker inte om läkaren längre han är irriterande. blä.

sen ska jag åka och träna, fint det iaf :) och tur att det är fint väder, då blir det ännu bättre!


söndag

igår då, hanna erbjöd sig frivilligt att följa med och hämta transporten, hon var toktaggad! det gick bra ialla fall och jag var jätte duktig ehehehe. var i stallet rätt länge och sen kom min syster och hennes pojkvän hit och åt med oss. sedan skulle dom på inflyttningsfesten men jag bangade och åkte till sofie direkt istället. fin förfest med lite finare vänner. jag vart tok taggad ett tag men jag fick lugna mig och sedan körde jag ner fyllona till saluhallen, vuxna jag åkte hem och sov ;) haah.

tävling på UVFK idag, omgång två i div 3, först och främst har jag aldrig varit med om en segare hopptävling förut! aja, i första klassen kändes det sådär och jag rev ett hinder men sen i lagklassen gick det mycket bättre och kändes bra, dock fick jag ett pet då med men jag är nöjd, surt dock att laget slutade på fyra fel och att det var tiderna som tog oss från placering, 6a av 15 lag. fint väder också så jag fick nog lite färg i ansiktet :D aja 8 timmar senare var vi hemma i stallet igen ialla fall ;)

nu blire ballar av stål och imorgon ska jag sooova. gräv gräv.
PUSSS'

lördag

igår kväll åkte jag och matilda till björklinge hem till kim och spenderade kvällen där! nu ska jag snart åka till stallet och sen om nån timme ska jag åka och hämta en transport, aldrig kört en förut eftersom pappa alltid är med och kör så lite nervös är jag ju allt! tur att den är tom iaf ;) får se vem som blir offret och får följa med när jag ska hämta den mohahah.

min syster och johan kommer hit idag också för sen ikväll är det fest hos mitt kusinbarn, tema rosa, jobbigt att jag inte har några rosa kläder!? och så ska jag nog förbi sofie en sväng också där förfest kommer att styras med fina flickor som ska ut sedan. jag ska ju inte med eftersom jag ska tävla imorgon!

hörs sen'


fredag

idag var jag och pappa på sky city och åt lunch, mycket gott. tänkte på det att det måste varit sjukt tråkigt att jobba där när flygplatserna var stängda! aja nu ska jag snart åka till stallet för jag har hoppträning ikväll så jag hoppas att det inte kommer något mer regnsnö som jag stötte på tidigare idag. sen får vi se om resten av kvällen har något fint att erbjuda ;)

puuussss'


torsdag

idag sa min sjukgymnast att det ska bli bra väder i helgen så jag litar på honom! jag vill inte tro annat heller. nu ska jag klämma i mig en pizza eftersom ingen är hemma och gör mat till mig. sen ska jag gå ut i bajs vädret igen bara för att det är så himla roligt.

fuck eheheh.



ingrid dissar

...ISHOCKEY OCH SNÖ

ishockeyn stör mina tv vanor alltför ofta nu, cp.
och för er som missade snön som funnits hela vintern, var inte ledsna!! ni kan gå ut och göra snögubbar nu, det är vitt på gräset. vintern har ju spårat i typ 5 månader så varför sluta nu.



onsdag

än så länge idag har jag varit ute i regnet/stormen och även lekt tagare med olle. han är hemma med mig idag för dom andra är på kurs och han är oldie och får inte vara med ;)

nu ska vi mysa i soffan och kolla på OTH.
looove'


tisdag

IG-dag på celsis idag så jag paxade anna för några timmar. träffade henne redan kl 10 på stan, vandaliserade alla affärer och åt lunch innan jag var tvungen att gå iväg till min matte. måste räkna lite nu också, vi har inte lika många timmar som man har när man går i skolan och läser det så man måste räkna massa hemma med, blö.

laaater'


i thought you told me you'd never leave me

even at the bottom of the sea
i could still hear inside my head
telling me, touch me, feel me
and all the time, you were telling me lies

anybody could've told you right from the start it's about to fall apart
so rather than hold on to a broken dream, i'll just hold on to love
and i can find a way to make it, don't hold on too tight
i'll make it without you


måndag

det här blir en fin vecka, det känner ju jag. taggad på allt. och i helgen ska jag få som jag vill, frågar inte du gör jag det!

bajs bra väder ute idag, ska fixa lite saker och åka till hästarna :*


söndag

det är inte var kväll man leker kramkull, under hökens vingar kom och går tipspromenad. men så såg min lördag kväll ut till en början och det var mysigt ;) kom hem vid halv tio och en halvtimme senare var jag påväg till luthagen, mötte sofie och några killar. vi gick in till stan för utgång men det blev inte riktigt så, det slutade med mat och tidig hem gång. ehehe.

idag har jag varit på gränby med mamma och shoppat :) får se vad som händer sen!

lördag

igår kväll blev det förfest hos tomkin som fyllde 20, när dom drog ner på stan för att gå ut åkte vi vidare till andra fina pojkar. blev där ett tag och sedan gick jag hem och sov. rätt fin kväll :) min mobil blev dock dränkt och nu är den fett seg, jobbigt läge!

ska göra mig iordning snart och åka till stallet. sedan blir jag kvar där till typ nio ikväll, vi ska grilla korv och leka lekar med barn, myysigt ;)

PUUUSS'

fredag, hårångest och inställd resa

Här var det torrt. lite om dom senaste dagarna då, i onsdags gjorde jag misstaget och färgade håret ljusbrunt (läs grönt/svart), vet inte vad som gick fel.

igår kom min syster hit för att mysa med oss och skicka med lite beställingar med mamma som skulle åka till New York med en kompis idag, men som ni hört så är luftrummen på många ställen stängda, så större delen av kvällen igår och morgonen idag spenderade vi i telefon köer, på internet för att hålla koll på avgångarna och skicka mail hit och dit, samtidigt som vi hade kontakt med pappa som sprang inne på terminalen och fick information. dom gav falska förhoppningar ett tag men nu blir det ialla fall ingen resa..

idag, efter nästan två dagars ångest och mitt i detta kaoset avfärgade vi mitt hår. resultatet blev en blandad färg och inte lika ljus som jag var från början, men det var ju det jag ville komma ifrån så det kanske blev lyckat ialla fall? kanske inte så fint men jag trivs rätt bra nu ialla fall.

och eftersom det inte blev någon resa åkte vi till elgiganen och tröstshoppade en ny mobil till mamma, det är ju nästan lika kul.



några bilder från tävlingen i söndags





måndag

över 12 timmar i stallet. kuuul liv :)


söndag

jätte bra dag, tävling i säfva, div 3 omg 1. jag fick 4 fel i första klassen och var nolla i lagklassen, laget kom 5a (4a placerade) av 15 lag. jag är jätte nöjd med mina starter! :) 

nu ska jag sova. är så sjukt uppstressad just nu, har varit det av och till jätte mycket senaste tiden. har tagit åt mig för mycket saker vilket jag inte är van med. imorgon blir det en lång dag i stallet för jag ska jobba också.
blö, på fredag får jag sova..



lördag...

vi, massa bilar och 20 lösa hästar på vägen.

den här dagen har inte varit kul. när vi skulle ta in hästarna från ena hagen så smiter dom och springer ut på 288:an (stora vägen mot rasbo). så det var bara för oss att springa efter, ut på stora vägen där man bara såg bajsspår efter dom på vägen. dom ringde till radion som fick varna bilarna och polisen som kom och hjälpte till. bilar som vi mötte stannade och sa att hästarna var sjukt långt bort och att man inte kunde springa dit, men vi blev upplockade efter ett tag så vi hann ikapp dom. 4 km hade dom sprungit på den vägen, och sedan hade poliser och andra bilar spärrat av vägen så dom inte kunde springa längre. vi fick tag i 2 hästar och resten sprang tillbaka mot stan igen och då hade dom spärrat av vägen på ett ställe där med så dom lyckades få ner hästarna från vägen och in i en av våra sommarhagar som dom fick klippa upp. sedan flyttades hästarna hage för hage ner till stallet igen. jag och anna gick dock med varsin häst på vägen tillbaka mot stallet med poliser som körde efter som stopp mot trafiken. sedan fick vi vika av in i skogen för vi inte kunde gå hela vägen tillbaka eftersom det var så långt och så mycket trafik, så efter ett tag kom dom och hämtade oss med transporter. sjukt synd om hästarna som var jätte stressade och fick lite småskador, men annars mår dom bra! detta tog bara en timme men det kändes som en evighet, är fortfarande helt uppstressad.

Tack till alla människor som stannade och hjälpte till. ni andra som inte förstog allvaret i det här, ni som tutade och körde om hästarna, ni som helt enkelt är dumma i huvudet kan gå och dö, ni är värdelösa!


LÄS MER:
(länken är vit, men den finns där)

http://www.expressen.se/noje/1.1947654/linda-nybergs-bilfard-slutade-i-trafikkaos


tonight


fredag

hejhopp. nyss hemkommen från stallet, kvar på schemat är; åka och köpa lunch, mysa med mina pojkar och uträtta lite ärenden ehehe. ikväll ska jag träffa gamla klasstjejer, det blir förfest och utgång. men jag tror jag bangar på utgången så jag hinner sova för jag är fortfarande helt utslagen och jag måste vara pigg imorgon och på söndag :)

synd för er att det bara blir tråkiga inlägg...


torsdag

gick upp kl 8 även idag, men nu var det inte frivilligt. men man hinner med as mycket när man går upp tidigt, dock blir man desto tröttare. jag har bland annat varit på vårdcentralen, tog lite prover och så för min mor är orolig att jag har dåliga värden i nått, vet inte vad, jag hänger inte riktigt med.

nu ska jag packa ihop lite saker, åka och köpa lunch och sedan åka ut till stallet.
skönt också att alla mina bilder och min musik har försvunnit på mobilen, så jag slapp rensa liksom!


onsdag

när jag väl lagt mig i sängen igår kom jag aldrig upp igen men det var sjukt värt att ligga där ialla fall. vaknade vid klockan 8 imorse haha, men gick upp endå så jag hann med massa saker på morgonen som jag behövde göra. åkte till stallet vid elva sen, 2 ridpass och vid fem var jag klar att åka hem. är taggad på en rolig kväll men får se vad som händer för nu ska jag lägga mig och kolla på film och sova lite, så kanske blir fast i sängen.

pusss'

tisdag

har inte så mycket att bjuda på idag, har varit i stallet iprincip hela dagen och jag är helt slut i kroppen nu efter dagens alla ridpass, men det beror nog också på brist på sömn. hoppas jag, annars är jag klen...
jag och mamma har varit och kollat lite på fina gummistövlar också, för jag lämnade tillbaka dom andra men nu har jag nog hittat ett annat par som jag ska köpa imorgon!

ska vila/sova nu så jag orkar gå ut ikväll! ehehehe.



måndag

har spenderat större delen av dagen i stallet, fint det. tror jag sträckte ryggen när jag red, känns så ialla fall. sen började vi även planera och prata om uppgifterna vi hade fått på projektledarkursen som jag och några andra går, blir nog super bra.

gårkvällen var inget man ville ha på tallriken, den här blir bättre!
PUSS'


söndag

somnade klockan nio igår, hur skönt?

för en stund sen kokade jag potatis för första gången i mitt liv, gick galant. det finns hopp för mig med! nu ska jag fortsätta sminka mig och sätta på mig kläder. ikväll är det fest lite utanför björklinge som står på schemat!



brunt


om ingen tokprotesterar kommer jag färga håret inom några dagar, när jag får tid. och ja, jag är seriös. annars hade jag ju inte köpt hårfärgen.


lördag

för att överleva fredagskvällen åkte jag till anna för att få mat i mig. sedan kom matilda också, vi låg i soffan, åt godis och kollade på en film för blinda. kom hem lite för sent och imorse gick jag upp innan kl 6, skulle jobba på sjukhuset idag och det ska jag även göra imorgon för att lära mig hur det går till på helgerna.

glad påsk förresten, fick nyss påskägg med fina saker i :) jag och mamma ska ha en egen påskmiddag tillsammans idag. blir ingen släkt i år, jag hade ju inte bangat på att åka till skåne om jag varit ledig och haft tiden men man kan inte få allting här i livet. och ikväll tror jag att jag stannar inne för att hinna sova tills imorgon, men man vet aldrig vad som händer!

PUSSS'


fredag

mycket värd kväll igår, det blev utgång med sofie och tess! det blev en rekordkort förfest på en halvtimme hos sofie, hon stog och klunkade cider samtidigt som hon duschade, det gillar jag. vid halv tolv kom vi till bj och det blev en jätte lyckad utgång :) efter några timmar gick vi, i sällskap av jocke iväg för att äta kebab. godaste kebabtallriken jag någonsin ätit mina vänner. sedan gick vi halvvägs, tog taxi resten av biten hem till sofie där vi alla 4 skulle sova. mycket mysigt. mindre mysigt var att tess var tok pigg kl 8 imorse och började dunka musik och skulle kolla på film, men jag tycker ju om henne endå!
hade nämnt igår kväll till sofies mamma att jag ville ha våfflor till frukost. jaaarrrrå imorse fick jag ju det med :D

måste ju också tala om vilka bra strumpbyxor jag hade på mig igårkväll, dom överlevde både det ena och det andra. vanligtvis går dom typ sönder bara man typ nuddar dom.



torsdag

SES VI PÅ BIRGER JARL IKVÄLL?

jarrrå, kanske vi gör.


RSS 2.0