fu

den här dagen är en dag man lika gärna kunnat hoppa över, eller bara stannat kvar och haft igår kväll hela tiden. för den kvällen var bra, och den här dagen är dålig.

over and out'


söndag

godmorgon!
gårdagen var riktigt kul :) allt folk kom hit och det börjades grillas och ätas och det lektes lekar. och folket blev bara fullare och fullare ;) runt nio drog jag till johanna där lite andra tjejor var. efter några timmar åkte vi till fålhagen till zozzo och co. efter mycket deeptalk gick jag hem vid 4 och sov i vardagsrummet (Y) min säng var ju upptagen.
och idag har jag fått höra roliga historier om vad som hänt efter jag dragit ;) om hur fulla vissa var och hur badrumsdörren gick sönder! haha. vi har dock ingen skyldig än...

får se vad som händer idag. följer kanske med kikkan och johan till matilda och henrik. vi får se :)
nu väntar duschen.
pusshej'

eeehe

nu är mitt rum finare än någonsin och folk har börjat trilla in :)

bye'


lördag

godmorgon.
har varit i stallet idag så nu måste jag gå och duscha. och sen måste jag städa mitt rum jätte mycket! eftersom iprinsip hela släkten kommer på besök så känns det som att det borde se lite bra ut!? 

på återseende'


heeh

vet ni hur roligt det är när alla andra ska på krogen?
och jag är bara 17 år..

fredag

idag är det en harmonisk fredag, så då är vi harmoniska.
alla (inklusive mig) har varit jätte dryga i skolan idag, plus att johanna luktade skunk och sara hade på sig samma kläder som igår kväll, det var en fräääch dag idag :) eehe. och trots att det här var en dag som började halv 9 och slutade kl 4 så gick den otroligt snabbt och jag och sanne fick även skämma ut oss lite sådär på köpet idag. trevligt!

jag och mamma spikade nyss upp litta tavlor i mitt rum, kändes som att det var på tiden nu efter 8 månader!
nu ska jag försöka släcka min hunger och sedan se vad kvällen bjuder på.
vi kanske ses'

röntken

magnetröntken är bland det värsta jag har varit med om. att ligga i den där tunneln i 50 minuter är något jag aldrig kommer göra om. jag var sjukt rädd, mitt hjärta gick i 120 och jag grät..
det var hemskt.

har varit och tränat och det gick rättså bra. nu ska jag träffa krille :)
vi ses imorgon'

torsdag

slutat skolan och nu ska jag titta på ett avsnitt av OC, för det är ungefär vad jag hinner med nu. för sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till sjukhuset i enköping för en magnetröntken av min arm.
sen ska vi åka och handla på gränby tillsammans med min morbror och kusin tror jag, tills släkt festen i helgen :)  och sen så blir det träning med älskling! (:

hejsålänge'


ssslott

nu spyr jag på uppsala slott.

ttttalala

ikväll har jag varit med andreas, vi var bland annat på ikea och shoppade en hylla! woho. sen har vi chilllat. och nyss märkte jag att jag börjar kl 10 imorgon! så nu tänkte jag kolla lite mer på oc och goffa. och imorgon har jag bara två lektioner! så slutar redan kl ett, rääättså skönt :)

sovgott suckers'


hahahahah XD

"dom snor min saaaft"


onsdag

idag ska man inte klaga, för vi hade bara en lektion! filkmkunskap med pelle, läraren är skön, men kursen är inte lika skön. men man ska ju inte klaga. efter den åkte vi allihopa ner på stan och åt på subway och gick på en ny trottoar, en riktigt dags upplevelse!

jag hade tänkt vara duktig och lägga upp bilder på facebook, eftersom det inte händer alltför ofta. men det visar sig vara en dag då vi inte sammarbetar. fuckface.

nu står det läxa på schemat och jag är uppspelt. sen ska jag kolla på OC helt för mig själv och äta choklad eftersom jag inte har någonting annat att göra. vist låter mitt liv händelserikt och roligt?!
hej'


bio mat och skola

det blev kina och sen bio. och filmen var helt klart se värd! dock fick jag mig en tanke ställare när biosallongen till 97% bestod av gamlingar. hade jag hamnat fel?!

en glad nyhet är att jag endast har en lektion imorgon! + mentors tid. men det känns ju inte som en lektion. jag tycker om min nya lärare lennart även fast han har ryckningar i ansiktet. och däremellan ska jag och sanne käka subway.

nu ska jag lägga mig i min som vanligt ensama säng och kolla på film. för imorgon gör det inget om jag är trött i skolan eftersom jag inte ska vara där så länge! ehe.
sovgott'

tisdag

jag tror att den här sovmorgonen är det bästa jag har på mitt schema!

nu ska jag gå till skolan och bara vara jätte jobbig.


muskel

hahahaha :D upptäckte nyss en ny muskel på mina lår! dom har aldrig synts förut :O hahaha

bio och mat

imorgon ska jag på mamma mia med mamma, hennes kompis och hennes dotter! och innan ska jag och mamma äta ute och jag får välja vart jag vill. så nu har jag fet beslutsånges och kommer inte kunna sova inatt  :O  tjockisen är på g igen!!

måndag

idag kan vi inte röra oss. efter att ha slitit i 5 matcher och även haft en svår sjukdom under tiden ska man även behöva känna sig som en stelopererad 70 åring (y)
hade bara tre lektioner idag och sen vart det glass på stan med sanne och eve! det inhandlades även fiiiina block så det blir liiite roligare i skolan. heeh. sen träffade jag även sofie och linn ett tag.

varit och tränat och det gick bra fast jag är lite stel nu på äldre dagar.
och imorgon börjar jag tio över tolv!

finalen

vi förlorade finalen med 2-8, men som vi spelade förtjänade vi inte att vinna. men med tanke på hur trötta vi var så är det svårt att spela bra. och vi har gjort jätte bra matcher innan, även fast vi har haft folkbrist.
dessutom gjorde jag min sämsta match någonsin.  loveli.



söndag

efter gårdagens kväll vart jag ännu mer sjuk men det var bara att pallra sig upp till kvarts final halv tio imorse. vi vann den mot tiunda, med 4-2 och hade endast 2 avbytare. rätt så bra.  sen åkte jag ut till stallet för att göra lite nytta.
sen var det dags för semifinal mot saga. jag mådde inget vidare och fick spela back igen så jag inte behövde springa alltför mycket och det gick faktiskt rätt bra! matchen slutade 2-2, så det blev straffar, där jag och olivia satte våra och vi vann med 4-3. så nu är det final halv sju.
och jag mår allt annat än bra. men har jag klarat dom här 4 matcherna så kan jag klara den sista med! :)

håll tummarna för oss'


lördag

jag lyckades ta mig igenom första matchen, som back! haha. och vi vann med 5-0. efter matchen åkte jag och tove hem till sofie och åt mat och kollade på youtube klipp ;) "dom snor min saft".  och sedan var det dags för match igen och då mådde jag lite sämre, yr i huvudet och kallsvettades. så höll bara ut i 15 minuter så satt jag rästen av matchen. men det gick ju det med. 4-4 blev det och därmed vann vi gruppen och spelar halv tio imorgon bitti. great! vi hoppas på att få möta tiunda så vi kan KÖTTA lite!

nu väntar jag på att krille och pärham ska komma och hämta mig. :)
ha det braaaao'

lördag

jag är sjuk. och jag har cup.
om en halv timme kommer sofie och hämtar mig! önska oss lycka till genom sjukdom och match!!!
jag och sofie laddar upp med; halstabletter, ipren, nässpray, hosttabletter och näsdukar. sen får vi se hur det går :)

vi ses i gamlis'


kööööött

mitt ena köttsår har en infektion och mitt finger är svullet, det är jätte mysigt. och nyss var  jag ute med en blå ikea kasse över huvudet, är inte det nice så säg.

snart kommer anna hit och chillar med mig!




jag bara älskar den här bilden, fortfarande
anna, jag och sofie - örebro 06.

fredag

skolan idag gick rätt fort, hade bara tre lektioner och fick våra skåp som står helt off side, tycker ialla fall jag. helt fel bänk i närheten och vi kommer inte se lika mycket som vi sett tidigare år. och det kan ju inte sluta annat än olyckligt, vi får se hur det går..


sitter här i mjukiskläder och känner mig allmänt tråkig. packade nyss ur väskan från turkiet och lyssnar på en massa Jason Mraz låtar, loveli. kvällen ser mörk ut, och inte pågrund av att himlen är täckt av mörka måln utan att jag fömodligen kommer sitta hemma och bli tjock. men det kan nog passa rätt så bra eftersom det är cup imorgon och jag håller på att bli sjuk. just det, jag har ont i huvudet, lite i halsen, nyser och känner mig allmänt trött och borta. men det är väl inte konstigt då jag ständigt är omringad av canserhostande människor. och jag fick ett sms av MO om att jag inte fick bli sjuk nu, så vi säger väl att jag inte är det! :)

ha en tttrevlig kväll vah'

ihi

det är pirr :)

tttttträning

träningen gick sådär, och på grund av mögglade handskar så fick jag rida utan och har därmed köttsår på händerna.

ska strax träffa krille och senare ska vi träffa sofie och anders för att kolla på film!
pöss'

torsdag, skola

skolan idag igen och det var inte överdrivet tråkigt om jag ska vara ärlig. vår älskade frice har gått i pension men vi har åter igen daggny som lärare, hon och hennes brytning överväger faktiskt frice ljudefekter! dock hade ju inte lite kortare dagar på schemat skadat. men nu är det som det är och jag kommer sluta halv fem varje fredag.  men det är väl bara att gilla läget.   
en bättre sak är att jag börjar tio över tolv varje tisdag, det gillas rätt så starkt faktiskt.

i kväll var planerna 3 timmars träning men det blir endast 1 timme. men hey, bättre än ingenting!

vi kanske ses'


vist

tack för visat intresse.

turkiet, 40 ggr

hemma igen. jag kan sammanfatta resan som underbar. och hela allting började med att vi nästan missade flygplanet. (mindre underbart) och då menar jag verkligen att vi nästan missade det, en sekund mindre så hade vi varit döda. vi var i andra änden av arlanda när det står på tavlan att det var sista utrop eller nått sånt. och vi får springa genom hela arlanda och det var någon km kan jag lova er fick väl ungefär 40 astma attaker under den springturen och när vi kommer fram står det gate closed. ni fattar nog inte känslan, jag ville bara lägga mig ner och gråta. men det var några andra med som kom då så vi gick på och vi hann inte mer än sätta oss ner i planet innan det åkte. tänk om vi missat det..  men nu såhär i efter hand, och redan på planet så har vi haft rikigt roligt åt det ;)
väl där nere så var det sjukt varmt, och har svettats mer den här veckan än vad jag gjort samanlagt hela mitt liv, jag skojjar inte. jag brände även min läpp och det var ingen vidare känsla plus att sofie fick brännskador på sina bröst. och jag tror fan jag har det i mitt ansikte med, för det ser jätte äkligt ut :( och så vart vi varje dag attakerade av turkar. innan vi åkte hem ollade vi hela hotellrummet, 40 gånger.

bilder kommer på bilddagboken i helgen!


hejdå

jag ska upp om två timmar och 20 minuter, känns det värt att sova? jag tror det för jag är sjukt trött efter träningen!
sen drar vi till turkiet, så vi ses nästa onsdag.

kanske raggar upp en dator där nere och talar om hur bra vi har det! :)

PUSSPÅRE'



tisdag

var i stallet i 3 timmar och sen var jag tvungen att åka hem och äta och så för det hade jag glömt bort. men så kan det ju gå. sen kom krille hit en stund och gjorde mig sällskap :) och idag var det första träningen för säsongen så kände mig lite tvingad att åka dit så då fick jag stjuss av honom dit! :)  och träningen var nog det jobbigaste jag varit med om. började med att springa 3 km! woho, kul för en som sprungit en gång på hela sommaren ;) men jag sprang hela vägen och efteråt mådde jag piss. kallsvettades så fort jag rörde mig och mådde sjukt illa. men det var bar att bita ihop och fortsätta och eftersom vi inte alls hade sprungit mycket idag så vart det springövningar (Y) min lyckodag tror jag. efter träningen var anders så snäll så han kom och hämtade mig och sofie!
nu har jag ätit och duschat och ska packa klart nu!

turkiet väntar'

tisdag

inte gjort ett dugg än, endast sovit och kollat på lite tv.  och nu ska jag åka och våldgästa dom i stallet!  :)


måndag

åt och fikade hemma hos sofie. till slut mådde jag as illa av allt jag ätit :O begav mig hem till krille och kollade på film och sen åkte vi, sofie och cemil runt lite. och så mycket mer har inte hänt denna kväll.

mår fortfarande illa och ska sova nu hade jag tänkt.
imorgon ska jag packa, ut till stallet och även träna på kvällen! :)

sovgott'

måndag

i lördags var det 60 års kalas för bodil, rikitigt kul faktiskt när man har en släkt som den ;) vart mycket mat och dricka. och senare mot kvällen åkte jag jonna och regina in till ängelholm.

igår åkte vi hem vid kl 2, så var hemma i uppsala igen kl 8 då jag snabbt lämnade av sakerna hemma, bytte om och for vidare hem till johanna där krille och cemil hämtade oss och sedan åkte vi och plockade upp sofie med och sen åkte vi till adde där annat folk också var och spenderade kvällen där. då jag också orsakade en spricka i sofies knoge har hon fått för sig.. vid halv fyra begav vi oss hem. jag och sofie lagade mat när vi kom hem och sen sov vi :)

varit på stan och växlat pengar och nu väntar jag på pappa så ska vi åka och försöka byta hörlurarna och mobilen ;) ehe. kvällen ska sedan spenderas hos sofie för att fira henne :)
har inte så mycket tid till att skriva och därför blir det tråkiga inläggg.
vi kanske ses'



här har vi en liten del av släkten :)


godnatt

när jag har vaknat igen så ska jag berätta om lördag&söndag kvällen för er :)

nu säger jag och sofie godnatt!

viiiist

tvättat bilen, kastat boll till hundarna och vart i stenestad och fikat. man måste ju ställa upp för byn så dom överlever!
duschade nyss så ska klä på mig, sminka mig och fixa håret, för om en timme ska vi åka och hämta farmor och sen vidare hem till bodil och cacce :)

ikväll spetsar vi drickan'


lördag

igår var vi ute i ängelholm, och det var ju helt okej, dock lite för mycket gamlingar. heh. fick även med oss en björn hem, han slängdes sedan ut efter ett tag.

den här dagen blir slapp tills ikväll, då det är 60 års kalas i ramlösa, som ligger i helsingborg för er som inte vet. spännande! men det kommer nog bli rätt kul då hela släckten ska dit :) sen ska vi kanske ut i ängelholm igen. det visar sig!

nu ska jag nog tvätta bilen åt pappa. snällt va?! :)
haha internet är inte alltför snabbt här ute i skogen..
vi ses imorgon'

fredag

kompinationen jonna, jag och pickupen är inte så bra. förra gången försökte hon slå ut tänderna på mig och idag bröt hon nästan nacken av mig. fast lite kul åt det har man ju :)
dagen har varit slapp, legat o sovit, vart på väla, träffat harriet och bosse + lilla tara :) skit söt unge!

nu har vi precis ätit kräftor och räkor :D och ikväll ska jag jonna regina och karolina ut i ängelholm!

ha de gött'

torsdag

imorse var jag med jonna ute och åkte traktor, mysigt sådär på morgon kvisten ;) sen åkte jag, pappa och kattis till backen, ett tivolli i danmark. åkte världens älsta berg-ochdalbana (jonna påstår att det stavas så..) i trä, skojja inte om det skaka och var rangligt. dock hade dom bytt ut lite plankor sen sist jag var där ;) sen åkte vi även en vatten karusell, där jag var helt dyngsur efter. så efter två snabba åk åkte vi hem igen ;) värt! åkte till stensnäs där hundarna hade varit över dagen och så fyllde gunilla år så det bjöds på tårta och lite folk! :)

nyss visade jonna sin talang på att köra moppe, körde ner farmors brevlåda från stolpen, så nu är både brevlådan och mitt knä sönder. det tackar vi min gosse för :)

nu ska jag och jonna kolla på film och bli tjocka.
skåne hälsar'

SKÅNEEE

nu drar jag till skåne. men kommer förmodligen uppdatera er lite om vad som händer där nere, för har dator där nu! :) ibland har ni tur ;)

om inte annat, så ses vi på söndag'

onsdag

allt är helt perfekt och jag är skit glad. ska spendera dagen i ära tillsammans med sofie, tills jag sedan ska ta bussen helt själv till arlanda och åka till skåne. vi får se hur det går, det gick ju rätt bra förra året ;) så får jag träffa pappa och alla där nere :) och jonna jag hoppas du våldgästar mig ikväll?! 
sen när jag kommer hem igen är det dags att packa om och åka till turkiet :D
så jälvla bra.

nu blir det duschen.
so long'


måndag

om två timmar åker jag till dalarna, imorgon blir det shopping i hedemora och sen beger vi oss hem på kvällen igen.
på onsdag blir det till o tvätta och packa om, för nu är flygbiljett bokad till skåne på onsdag kväll 18.05, loveli.

ha det så bra här hemma'



TALLIN.

som jag sa för någon dag sen så har jag varit på kryssning till tallin över helgen! och ska börja med att säga att det var sjukt kul :)

Fredag: jag och mamma gick till bussarna vid willys, där tommy redan var och i väntan på dom andra så kom vi på att jag inte hade något pass med mig. så det var bara att springa hem och hämta det, och sen springa tillbaka. och om jag säger att jag inte var svetting när jag kom tillbaka så ljuger jag! sen droppade folket in en efter en. och så kommer även annika utan pass så hon och peter fick rejsa hem och hämta det och vi fick underhålla busschaffören så han inte skulle åka. sen kom dom tillbaka och vi var redo att åka. när vi kom fram till frihamnen så satte vi oss och tog en öl. (när jag säger öl så var det inte jag, utan jag drack någonting annat) och väntade in dom andra som inte längre är bosatta i uppsala.
sen när alla 12 var samlade gick vi på båten och upptäckte att hytten som bland annat jag skulle sova i luktade både det ena och det andra, men det var ju bara att gilla läget och undvika att vara i hytten. (vilket vi inte alltid lyckades med) båten gick kl 6 och då satt vi bänkade vid buffén och min middag bestod av två överfyllada tallrikar med räkor, MUMS. sen blev det taxfree och lite dricka på rummen. vi begav oss sedan in till livemusiken där henrik och matilda fick upp folket på dansgolvet! senare begav vi oss till kareoken. och tro det eller ej men jag sjöng tre låtar, gimmi gimmi, oha hela natten och kom hem. (bildbevis kommer, dock gjorde jag det inte ensam) sen begav vi oss in till discot ett tag också och sen var nog den kvällen rättså slut.

Lördag: vi gick upp och åt frukost, fixade till oss och vid halv elva gick vi av båten och begav oss in mot stan. stannade först till i hangaren(?) med marknad, och jag fick mig en riktig tankeställere över vad fan det är för kläder dom säljer. går alla i (och pinsamt nog så glömde jag just bort om tallin ligger i estland eller lettland) det landet runt i sånna kläder :O? så det vart inget shoppat där för min del och efter att ha tagit en öl där så gick vi vidare in i stan. gick runt och kollade tills vi tillslut satte oss på en uteservering och återigen drack en öl och sen gick vi en liten stund till och satte oss sedan ner och åt. maten där var hur god som helst, däremot var servitören vi hade till vårt bord nog den konstigaste människan jag sett. han kom och bestämmde när vi skulle beställa, vad vi skulle dricka&äta, när vi hade ätit klart och när vi skulle betala. han hittade även på priserna lite som han ville. och han var otroligt hettsig i allt han gjorde och vart irriterad när man ville han någonting annat än vad han sa. haha.
när alla var mätta och belåtna begav vi oss tillbaka till hangaren för en sista titt och jag köpte en sjal då. och så testade vi peruker, och det måste vara det roligaste på resan, jag har nog aldrig skrattat så mycket någon gång, haha. sen gick vi tillbaka till båten och sov en stund och sen blev det taxfree, fika, mat och sen dricka på rummet. begav oss sedan upp till kareoken och satt där hela kvällen. den här kvällen bjöd vi dock inte på någon sång. sen slutade det med ett nattmål och sedan sängen.

Söndag: gick upp och packade lite, åt fukost och packade lite mera. gick i land vid tio och tog bussen hem igen. var hemma här igen vid kl tolv och sen dess har jag och mamma kollat på en halv film och sedan legat och sovit. och jag är fortfarande helt död och har nog en massa fler sovtimmar att ta igen!

bilder från resan kommer om ett tag. min syster som fotat allt, så det lär iallafall ta en vecka eller så. men ni kan få ett smakprov på perukerna ;) haha.
och det mäst populära samtals ämne denna resa var ollning. vart det var ollat någonstans och vem som gjort det bland annat,  haha.

btw, så behövde vi aldrig använda passen.

beskrivning: toni ser ut som en mann, och ska jag vara helt ärlig så tycker jag att jag passade i min, och matilda ser ut som tjejen i piff och puff :D


vist

nu ska jag packa&sola.


RSS 2.0