saknar





jag saknar monarch sjukt mycket och
jag känner mig hemsk som inte varit hos honom på hela sommaren :(















jag saknar klasstjejorna galet mycket,
och det suger att vi inte styrt upp något ordentligt på hela sommaren.
















jag saknar skåne och jonna,
men nästa vecka så blir billesholm osäkert igen!
















jag saknar min pappa och olle.
men nästa vecka blir det ju som sagt skåne <3


















jag saknar innebandyn, och att få träna.














jag saknar anna,
och tycker att hon ska komma hem nu!



stan

åkte ner på stan med johanna, höll på att avlida i värmen. gick  runt och kikade ett bra tag och sedan däckade vi inne på skopunkten. kom ialla fall hem med en klännig :)
sen när jag kom hit så var tommy, annika och anette här och sen kom toni med. så vi har grillat och så :)

ikväll ska jag nog bara umgås med gamlingarna och packa lite :)
'

torsdag

gårkvällen började med att jag fakiskt gjorde mig iordning på en kvart! jag är jätte stolt fortrarande (A) åkte iallafall ner på stan och träffade krille ett tag, men han skulle ut sen och eftersom jag är minderårig åkte jag hem till johanna och grät istället. not. men åkte ialla fall hem till henne, hade inte träffat henne på typ hela sommarlovet :O vi pratade en massa och försökte få folk att vilja umgås med oss. tillslut hamnade vi på bryggan men krille, anders och deras kompisar. senare drog dom vidare till bj och vi gick till max för ett nattmål. då vi även kom på max nya affärsidé, jag tror den ska döpas efter oss så det är  ju bara att hålla utkik! och jag kan verkligen rekomendera att testa den :)
sen begav vi oss mot johanna igen och på vägen stötte vi på henke, sean, ludde och manne. det var ett bra tag sen kan jag lova :) men vi dissade dom för två lammkött som smög förbi. dock lyckades vi inte så bra med dom.

ska strax ner på stan med johanna och kika lite.
vi kanske ses'


onsdag

legat i fjällnora och stekt även idag (Y) och lyckades bättre denna dag. som resulterade i ännu mer eksem, men hey man ska ju inte klaga. helldre klåda än att vara viting ;)
nu ska jag klämma i mig en toast, kladda på lite maskara, platta håret, byta om och sen så småning om bege mig ut! :)

ha en bra kväll'

onsdag

godmorgon! jag är typ den ända som är uppe nu, heh.
igår kväll kollade jag på the girl next door med andreas. kom på efter ett tag att jag redan sett den ;) men den var jätte bra fortfarande :)
ska strax åka ner på stan för att inhandla en sak, sen åker vi och badar med annika och tommy.

vi ses på stranden'

kvar av lovet

åkte som sagt till fjällnora och stekte idag, vart dock inte så mycket brunare :/ men jag har ju turkiet som min bästa vän i en vecka sen så :)

helt sjukt vad detta sommar lovet har gått snabbt :O snart är det ju slut.
så här ser resten av min sommar ut:
1 augusti - 3 augusti, TALLIN
4 agusti -  5/ 6 augusti, DALARNA
6/7 augusti - 10 augusti, SKÅNE
13 - 21 augusti, TURKIET
22 augusti SKOLA :(

så kommer inte vara hemma så mycket nu dom här sista veckorna. och något jag saknar nu är skåne, men nästa vecka så :D och sen kommer turkiet bli oslagbart!
ohja, detta kan bli det bästa sommarlovet hittils! :)

tisdag

igår kväll gick jag ner på stan, och ända bort till fyrisskolan för att gå hem till andreas en snabbis. där mötte sofie mig och vi var där ett tag. sen begav vi oss hem till anders där han och tre andra killar var. jag spenderade hela kvällen där fram till tre, och då fick jag så snällt sällskap av krille till stationen där jag tog min cykel och cyklade hem. jätte rolig kväll, förutom att sofie lämnade mig så tidigt :(

mamma väckte mig nyss så jag ska vara klar när hon kommer tillbaka, :P för då ska hon, jag, tommy och annika åka och bada!
nu ska jag fixa med mobilen :D
simma lugnt'

måndag

idag åkte jag och mamma till barkarby, vi tyckte de var lite väl molningt ute för att sola&bada. jag hittade bara ett par jeans där. men måste ju spara mina pengar lite nu med till tallin och turkiet :) sen åkte vi till uppsala igen så köpte jag en ny mobil! :D as nöjd med den än så länge ;) haha.
var även inom sävja en sväng idag, dom har grävt bort en massa skog vid rondellen, någon som vet om dom ska bygga där eller vad dom ska göra?

nu ska jag fixa mig lite och byta om. sen så ska vi hem till anders och busa.
ha det bra'


shopping

lite grann nu så hoppas jag på lite dåligare väder imorgon. för iså fall ska jag och mamma ha shopping dag, med barkarby och en ny mobil! men om det är fint väder så blir det bad imorgon och shopping på tisdag.

och jag orkar inte vänta.

söndag

igår efter att jag vart hos pappa så kom jag hem och åkte lika fort till stan igen och tog bussen ut till sofie, vi käkade pizza och gjorde oss i ordning för en kväll i enk. lite otaggat från min sida från en början, men amanda var jävla taggad och slutade sedan i buskarna med jord i hela ansiktet inklusive munnen. vi hann aldrig fram till gröngarn där det var tänkt att kvällen skulle spenderas, vi gick hem och la amanda vid halv tolv och sen kom anette och hämtade oss så åkte vi till macken och handlade godis. sen skulle jag och sofie kolla på kaspar i nudodalen, men det var bara ljudet på tvn som funkade, så det vart som att lyssna på ljudbok! så vi lyssnade på det och läste KP tidningar från 2000! mysigt värre.
idag väcktes vi runt tio och åkte till brässe och badade :) as skönt i vattnet där! var där fram tills ungefär kl tre då det började regna. så vi åkte hem och kollade på love actually och åt. sen åkte vi tillbaka till stan. så följde sofie och anette med upp hit en stund och när dom sedan hade åkt kollade jag och mamma på film :)



<3'

lördag

får börja med att grattulera min pappa som fyller år idag :) grattis till honom<3
ska allderles strax åka till han och fika/fira han. och så ska nog bada lite med olle med :) inte gjort det på hela sommaren (A)  
sen ikväll åker jag till enköping med sofie och festar! så jag vet inte om jag hinner skriva något mer idag, vi får se hur dags jag kommer hem från pappa.

P.S gårdagen vart inte lika tråkig som förväntat. haha.

nu måste jag åka ner på stan!
vi kanske ses'

fredag

idag åkte jag, sofie, mamma, tommy, anton, annika och svante ut och badade i fjällnora. där vi hittade en gamal loverboy till sofie. (jag tror hon vart lite pilsk) vi åkte hem runt fyra och sen åkte jag och sofie ner på stan och shoppade och åt :) gick på stan ända tills dom stängde och sen åkte vi till sofie för att äta lite kakor! nu sitter jag här och sjunger för henne, vilket hon inte uppskattar alltför mycket, hon säger att det låter som jag är klämd och ropar på hjälp :(
snart ska vi nog ut och träffa nico och andy och ett cp. och senare ikväll ska vi förmodligen till anders och kolla på film med han och hans kompis. haha, kan lova er att han är en riktig pussy.

här är vad jag köpte :) en klänning, ett par jeans, två par trosor och två tröjor till pappa :)




ha det så bra i sommarvärmen'

film och cykel

varit hos sofie nu såhär på kvällskvisten, vi kollade på he's the girl, det var en rätt så bra film och ganska rolig :) så den kan ni ju kolla på om ni inte har någonting annat för er. eller nått.
sen cyklade jag hem! hoho, jag har blivit ganska duktig av mig. men har dock inte vart ute och gått någonting i dag, men det går inte när det är så här varmt för då avlider man nog. det skulle ju funka om man går upp typ vid 6 och går då, för att undvika värmen, men då är jag nog helldre en tjockis!

imorgon tror jag att det blir till att åka ut och bada med mamma, tommy och anton. och isåfall så ska nog sofie också följa med :) mys.
nu ska jag läsa några bloggar och sedan sova!
godnatt'


torsdag

idag var jag och mamma först på gränby en sväng och åt lite och så. sen åkte vi ut till fjällnora och sola&bada. känns dock inte som jag fått någon färg alls :/ har typ svårt att bli brun i år :O sen på vägen hem stannade vi till på lite affärer och sen så handlade vi lite mat. känner mig helt död i kroppen och skulle hels bara vilja gå och sova en stund.
men ska vänta på mat nu och sen duscha och fixa mig till kvällen. vet inte vad jag ska göra, men jag hoppas på någonting med sofie :)

ha det så bra'

onsdag

onsdag

hade inte tid till att skriva något innan idag, men hade faktisk ställt klockan på 10 imorse så jag och mamma kunde gå ut och gå innan vi skulle åka, för idag var det ju dags för en tripp till åland! så det gjorde vi och sedan kom tommy och hämtade oss vid kl 12 och vi åkte ut för att hämta freddie och inga-lill där även daniel (min kusin) var. så vi satt där ett tag innan vi åkte vidare.
det var inte fullt lika mycket folk på båten idag, men det var en hel del. vi åt buffé på vägen dit, sjukt gott =) åt as mycket räkor :D haha. 
sen på vägen tillbaka när vi nästan var framme stötte jag på jossan, eve, sara, sara och jennifer! trevligt. men sen när vi gick av vart jag och jossan stoppade av tullen så jossan fick lämna all sin dricka till dom :/ tycker väldigt synd om henne!
och jag kom nästan precis hem för på vägen hem så stannade vi hos magnus (min kusin) och jenny ett tag där både rasmus och wilma levde rövare :) haha sjukt söta ungar!

och så köpte jag faktiskt inget godis på båten, det tycker jag var duktigt :)

 

godnatt påre'

fest eller jaktmässa?

(DET HÄR SKULLE PUBLICERATS IGÅR VID KL 8, MEN DET FUNKADE INTE)

det var mysigt att träffa sofie igen :) vi var även ner på stan en stund, där jag fyndade ett linne för 25 kr! :D och förälskade mig i ett par as snygga jeans som ska inhandlas på fredag när jag får lön :)

har även lite beslutsångest, på lördag vill min syster att jag kommer till henne och festar. och pappa vill att jag ska följa med dom upp till norrland(?) på jaktmässa :O haha. jag vet att det inte direkt är min sak, men det är mycket med hundar också och det kan ju bli lite kul. pappa fyller ju också år på lördag..


får helt enkelt se hur det blir. nu ska jag strax ut och träffa lamkött :O mysigt va?!
puss&kram'

tisdag

det blev inget åland idag, för det var sjukt mycket folk som skulle med båten och man skulle typ få andnöd. så vi åkte till ett fik och åt frukost istället :) så bestämmde vi att vi åker imorgon istället, på den senare turen! för då är det inte heller lika mycket folk.
så har istället ruttit ute lite och solat och nu tänkte jag åka till sofie en stund :D  våldgästa henne tills hon åker till landet igen. sen får vi se vad kvällen bjuder på, men jag tror att den kan bli rätt så intressant ;) hehe.

trevlig sommar'

måndag

kvällen bjöd inte på så mycket mer än en promenix med mamma, men det är ju trevligt det med. nog bäst jag går och lägger mig snart med, för imorgon bär det av till åland :) så freddie kommer kl 8 imorgon bitti, ohyes.
så jag tänkte lägga mig i sängen och smsbomba x antal utvalda offer tills jag somnar!

och på onsdag kommer sofie hem till muppsala igen, hon är ju nämligen ute i ekolsund nu och fjollar sig iställeet för att vara hemma hos mig :( vi har inte träffats på typ en månad, och det är inte okej!! :(
sovgott suckers'

varning

Numera, när det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna, exempelvis följande:

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.
VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.
VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.
VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.
VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.
VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor.
VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig.


bullar

har både vart ute och sprungit och gått, och så har jag och mamma bakat bullar =) haha.
sen ska jag också tipsa om en as god yougurt, den smakar ungefär som chokladpuddig :D skit god!



vad bjuder kvällen på?

tjockis

igår så sa mamma att jag hade lagt på mig lite. EHE va? men det är egentligen fulltförståligt med tanke på vad jag ätit nere i skåne. alla dagar i falsterbo var det tjockis mat och godis. och när man är hos farmor och har ätit så är det sedan alltid efterrätt OCH sen fika kl 3 :P som bestått mästadels av hallon och grädde. och det är ju bara 40% fett i grädde ;) haha shit vad jag känner mig äklig nu när jag tänker på allt jag ätit :O
men har ju inte heller berättat om hallonen där nere :) min farbror har börjat odla (eller va de heter) hallon nu med, och dom är i samma storlek som jordgubbarna här, och hans jordgubbar är dubbelt så stora som valiga :) sjukt jävla gott =)
så till alla er som sagt att jag kan äta hur mycket som helst utan att det syns har fel, det är klart det inte syns när man tränar. men nu gör jag ju inte det så ;)
jaja, jag ska ut ut och springa strax, men vädret vänder sig emot mig. och sen ska jag och mamma ut och gå, vi ska börja gå en gång om dagen :)


sängen <3

känslan av att få lägga sig i sin egna efterlängtade och även nybäddade säng är helt oslagbar. som jag har saknat den! nu fattas det bara en pojke :O iiihihi

söndag

igår var det som sagt kalas för regina som fyller 20 år idag, grattis till henne :D så en hel del av släckten var där och även lite kompisar till henne. mycket trevligt och jätte god mat :) och willhelm som är 15 månader tog sina första steg igår! hur sött som helts, jag vart helt till mig och började skrika som satan och rusade sedan till alla andra för att berätta vad som hänt :D haha.
och idag stjussade jonna och regina mig till ängelholm och i bromma kom pappa och hämtade mig, (jag flög alltså hem) så nu är jag hemma igen :) och jag kan inte säga annat än att jag har haft det helt underbart där nere, det har varit sjukt roligt och jag saknart. så nu hoppas jag uppsala uppfyller mina förväntingar, annars kommer jag bara längta till den 8 augusti, för då bär det av till skåne igen! :)

nu ska jag packa upp lite och vänta på att mamma ska komma hem! :)
lite bilder från tiden där nere kommer laddas upp på bdb såsmåning om!
vi kanske ses'


lördag

ikväll är det 20 års kalas som gäller! då jag och jonna även ska agera parkeringsvakter (H) (vi fick ha västar på oss om vi vill)
har inte så mycket o göra just nu, så tänkte åka ner till ridhuset och kolla när jonna rider!  resten av dagen är olpanerad.

pöss'

falsterbo

har befunnit mig i falsterbo sen i onsdags och jag kan lova er att varje dag var en ren upplevelse. det började med dit resan och vi hade packat till två veckor för mycket ungefär och jag klubba ner var och varannan unge jag mötte och så spetsade jag även en kärring på bussen med paraplyt. det var ett jävla bök att ta sig dit med det och jag har träningsverk efter det.  sen när vi kommit fram fick vi stjuss av en fyrjuling för vi inte orkade bära packningen längre och vi skulle till andra sidan campingen, satte upp tältet och gick sedan in på området och kollade lite på mässan och lite på hoppningen. kvällen sen så hände det inte alltför mycket, blev bad i havet och vandiring på campingen. och sen det sjukaste av allt, vi hoppade upp på ett jätte stort flak där en massa människor dansade på till låten bag in da box, sedan försvann alla ner så vi följde efter dom till strandbaden, och efter ett tag märkte vi att dom som sjunger låten var där!!! så vi fick varsen skiva med deras autografer (och jag tog på dom) men sedan vart vi typ utskickade av vakterna. och då visade det sig att vi var på desas privata fest, så vi hade hamnat liiiite fel. och då förstog man varför det bara var brats och finklänningar där. sedan däckade vi i tältet kl tolv. (vi såg en grävling med)
torsdagen var vi inne på området nästan hela dagen, köpte ett par ridbrallor och två par skor, men dom var försmå, men dom kostade bara 66 kr tillsammans :D KAP.  sedan började kvällen med bad i havet eftersom vattnet på campingen var slut, vi röjjde i öltältet- dansade på borden/scenen/bänkarna vilket resulterade i att bordet rasade och bänken välte och jag låg på marken två gånger och så dom vuxna där inne fick hjälpa mig. heh.. sedan kraschade jag lelles tält genom att kasta mig över det tre gånger, bårkade med en biffig kille, kastade ett glas i ellinors huvud mm. det var en sjuk kväll! men hur rolig som helst!
idag mådde vi inte så bra när vi var inne på området, så gick runt ett tag och handlade det sista och sedan gick vi tillbaka till tältet och bara satt där tills jonnas kompis kom och hämtade oss, PUSS på han! och under den väntan så fick vi sällskap av bland annat en kille som var stöd och ovälkommet kommit in i vårt tält. han kunde jag inte annat än att vara otrevlig mot.

och sammanlagt dom här dagarna har jag ätit mat för ca 900 kr. yeeeep är man tjockis så är man..
men kan sammanfatta dagarna som sjuka :)
jaja, hejdå'


my name is luka, i live on the second floor.

jag har vart vaken sen klockan 7, men är faktiskt inte alls trött :) men vet inte riktigt varför vi skulle gå upp då, för vi ska inte åka förens kl nio. då ska vi åka och hämta upp karolina och sen handla lite. sen får vi stjuss till helsingborg där vi tar tåget till malmö och sedan buss till falsterbo. och vi är framme vid 12.20. ifall ni vill veta.

jag måste även lyckas med att hålla mitt mobil batteri ända tills på fredag, vilket jag nog inte kommer lyckas så bra med eftersom det bara brukar hålla i två dagar. sen så kommer jag säkert inte ha någon mottagning där heller så :P nej nu ska jag föna håret och sminka mig.
hat bra pussys'

ppp

haha, jag bärde nyss upp packningen för trappan och jag kom knappt upp och höll flera gånger på att ramla XD
och imorgon planerar jonna att gå upp kl 7 (Y) skut mig tack :)

nä men nu ska jag hjälpa henne packa lite och så :D ni får ha det så bra!
pöööss'

tisdag

gårdagen började med en tur i skogen, besökte bland annat stenhuset, som en av våra släcktingar bott i men det var ett tag sen ;) och så letade vi även efter grottan men hittade den inte. sen åkte jag och pappa runt och fixade lite saker och sedan åkte han hem till uppsala igen och lämnade mig här. kvällen spenderades hos jonna med film.
idag ska vi fixa tills vi åker imorgon :) ska åka in till helsingborg om ett tag och inhandla en del saker och ikväll ska vi till karolina och försöka få upp tältet så vi ser att det är helt och innehåller alla delar ;b heeh.
sen åker vi imorgon och kommer hem igen på fredag, och jag tror det kommer bli sjukt roligt! :)

saknar vissa väldigt mycket, men vill inte åka hem heller.  vet inte om det blir något mer skrivande, jag kommer iallafall hem på söndag!
vi ses inte'

söndag

igår kom först john och emma hem till farmor så vi åt och så, kul att träffa dom, och emma är världens sötaste unge! sen var jag och pappa ute och handlade lite saker till falsterbo :) var ner till råå och åkte lite också. sen åkte vi ut till stickan och fikade. och kvällen spenderades hos jonna tillsammans med henne, karolina, jonte och rasmus. åt mat, kolla på film och sånt :)
idag skulle jonna jobba så jag satt med henne ute i boden och solade, och lite färg fick jag minsan! sen var jag ner till farmor med pappa och fikade och även bodil och cacce var där :) mysigt. sen åkte jag tillbaka till jonna för att rida och nyss plockade vi potatis, då jonna så grant målade mitt ansikte med lera.  sen när vi var klara så skulle hon och jag ta bilen, så kastade jag potatis på henne så hon låste in sig i bilen så jag fick åka på flaket, och sen när vi åker så ställer hon sig på bromsen så bilen tvärnitar och jag flyger rakt in med skallen (och kroppen) in i gallret som är för bakrutan. även fast det skulle kunnat slutat illa (jag kunde slått ut mina tänder, ehe) så höll jag på och dö av garv! :D händelsen var precis som på film!

nu ska vi strax äta och sen åka ner till farmor och mysa hela kvällen. imorgon ska jag och jonna upp på åsen, (där vi har hus) och gå i skogen med hundarna :) väldigt mysigt där faktiskt.
även bestämt att jag tar flyget hem på söndag, för på lördag ska regina ha 20 års kalas :D
vi kanske ses'

fredag

danmark igår, vi gick den vanliga rundan, köpte glass och såklart så besökte vi alcoholet. ehe. åkte hem igen och sen var det pizza hemma hos farmor tillsammans med jonna och carolina, mysigt. och sedan gjorde jag och jonna något vi inte gjort på länge, ni kommer få se bilder och hur barnsligt det än är så är det sjuuuukt roligt. jag både lipar och klär ut mig, även fast jag är 18 år enligt min fari. dock fyller jag ju inte förän om några månader så jag måste ju passa på och vara barnslig nu :) jag och jonna avslutade kvällen med att kolla på the ring! sen grät vi oss till sömns.
imorse plockade vi 20 låtor potatis. så ni vet. sen har jag spenderat dagen på väla tillsammans med pappa (väla= gränby, bara väldigt mycket större) btw så kör jag hela tiden :D iihhi. 
vi var nyss ute och red, och jonna trillade av men hade turen att varken landa på skopan eller potatisplockarn som stog där (Y) lucky you!
strax åker vi ner till farmor för att spendera även denna natt där och kolla på the ring 2.   ohyes.

och planerna var dom att jag skulle komma hem på tisdag, men jag ska till falsterbo med jonna och carolina istället! så jag kommer hem till nästa helg någon gång istället!

skåneland hälsar'

torsdag

hejhopp, det blir lite skriva iallafall :)
kom ner här i tisdags då vi inte gjorde så mycket. och gårdagen spenderades ute bland affärer, jag övningskörde lite och red med jonna, blev även en övernattning här.
idag har vi ridit och jag var nyss ner till farmor och åt och duschade. nu är jag hos jonna igen och väntar på att hon ska bli klar för sen ska vi åka en snabbis till stensnäs (min faster och farbror) och sedan åker vi över till danmark :) MYS.

hat så bra.
vi kanske ses'

hejdå

jag åker strax ner på stan och sedan med 12 bussen vidare till pappa. och sen så småningom drar vi till skåne :) vet inte hur länge jag kommer vara borta. runt 2 veckor skulle jag tro, även fast jag packat för ett år.  jag kommer inte skriva när jag är där nere men har alltid mobilen med i högsta hugg och tar mer än gärna emot sms och telefonsamtal!

ni får ha det så bra<3
vi ses när jag kommer hem'


paackning

haha jag är så jävla värdelös, tror ni jag packat något? nope. det kommer bli som så att jag gör det imorgon innan jag drar. och då kommer jag upptäcka att det är en massa saker jag inte hittar och förmoligen glömma hälften också.
ska ner på stan en sväng imorgon också innan jag åker, ska lämna tillbaka ett par shorts och kanske ett linne. även handla lite färtkost :) ihihi.
jag längtar till jag kommer ner till alla :) och att bara vara med min pappa i typ två vekor<3 kommer bli lika bra som alltid! :D


 

packning och allllllers

satt nyss i köket och löste korsord. ja, då är det rätt illa va? men det kommer jag även göra när jag är borta med, allers är ju min bästa vän<3
och så måste jag börja packa och allt sånt nu, men kan inte ta mig an och börja för jag vet vad det innebär. en MASSA beslutsångest, ohyes. men det är smällar man får ta antar jag.

jag kommer förmodligen åka iväg med sammanlagt 3 väskor. varav en är handväska, men den är fan inte o leka med!
sitter även och lyssnar på en massa gamla låtar :D väcker en massa fina minnen!


packning nästa...................

måndag

idag har jag inte gjort annat än nytta ;) har både tvättat och plockat ur diskmaskinen (A) haha. lite stolt är jag allt.
ska väl börja packa och fixa med allt jag ska ha med mig i morgon, det lär ju bli en hel del och jag kan se det framför mig; imorgon när jag ska åka buss med alla mina väskor :O haha nästan så jag börjar skratta..

och ett jävla pissväder har det blitt, men det kan ju gärna stanna kvar här nu när jag åker :) och jag tänker då inte gå utanför dörren ikväll om det ska vara sånt här väder. inte precis så jag har något att göra så jag skulle behöver gå ut, men nu har jag ialla fall något att skylla på när jag kommer sitta hemma ikväll ;) aaaaaaaaaaaaaaha (I)

nu måste jag kila och fixa sakoooor.
hat bra i regnet'

yes

nu är det bestämt, jag lämnar ruttna uppsala på tisdag.

kaka

nu när jag inte har så mycket att göra om dagarna ska jag lära mig busvissla..

ehe


söndag

som sagt så gick vi ut och åt igår, på tzatsiki :) mysigt! och även toni följde med! jag åt fläskfile rolader med fetaoströra i, klyftpotatis, tzatsiki och vinsås :) hur gott som helst, och för att må lite extra dåligt efter så tog jag en chokladtårta till efterrätt. mums!  satt där i några timmar och sedan begav jag mig hem till n, och vandaliserade hans rum, känns som att han kommer få städa lite :D (och slänga en hel del saker) men vem vill inte ha ett upp och ner vänt rum? :) vi var även ute och lekte lite i lekparken och tatuerade oss (H)

imorse sov jag till klockan 12, sköööönt. har inte gjort ett dugg sen dess, bara legat i soffan och slöat. nu ska jag åka en sväng till gränby hade jag tänkt. och sen tror jag inte den här dagen bjuder på så mycket mer.

vi ses väl'

lördag

idag hade jag sovmorgon! men vaknade redan kl 10, men det är ju väldigt sent med tanke på att jag har gått upp halv 6 när jag jobbat. men nu är det slut på sånt tjaffs :)
var på stan innan, all by myself.  och jävlar, jag var minsan rik på mitt kort :D men hittade dock ingenting förutom en fin addidas tröja som jag är väldigt nöjd med :) köpte även två genomskinliga nagellack! inte alltför spännande ;)
sen när jag kom hem så har jag solat lite, men det var nästan så man blåste av ballkongen så jag hamnade här istället. har även fixat mina naglar till det bättre.

  


och nyss ringde mamma, vi ska gå ut och käka ikväll tyckte hon. så nu blir det så :) hon tycker nämligen lite synd om mig nu när jag inte har några vännor. (A) men efter vi ätit och sånt så ska jag nog våldgästa nico och andi, mohahaha :)
det kanske blir en bra kväll endå :)

nu ska jag hoppa in i duschen!

vi kanske ses'


dööööd åt folket

fattar ni hur tråkigt jag kommer ha det nu :O ? jag kommer fan avlida, kvällen har gått rätt fort och vart helt okej, men nu när jag inte har något att göra längre så kom jag på hur jävligt det är igentligen!! det är verkligen tur att jag åker till skåne nästa vecka, annars skulle jag inte överleva så mycket längre. eehe.  men åker inte förns på tisdag eller onsdag, men ska försöka få det till att bli till på tisdag :) så jag får något att göra!  
fan vad jag låter mobbad.. men det ska man väl också vara någon gång?

om det är någon som har något kul på g till imorgon kväll är det ju bara att höra av sig, jag är öppen för förslag ;)
och imorgon ska jag tröst shoppa :)


saknar min babis med.<3


fredag

NU HAR JAG SOMMARLOV på riktigt, hur jävla skönt som helst. nu ska jag sova hela dagarna och vara uppe på nätterna. not. men jag kan om jag vill. idag var det en rätt slapp dag på jobbet som avslutades med glass :) och så ska jag skratta lite extra åt dom som ska jobba nästa vecka; HAHA. ni får ju ha det så kul ;)

och uppdatering om håret; färgningen vart ju som sagt jätte bra! (även som torrt) och klippningen, var ju inte värsta förändringen,  men jag är jätte nöjd :)

 



beställede just lite saker från affären av mamma :) så ikväll är det tjockis kväll och fan ta den som försöker få mig på andra tankar. jag är ju även mobbad och har inga vännor just nu heller så..
tänkte på det just, alla bara lämnar mig :( johanna den jäveln är i turkiet, sofie och linn är i rimbo och jobbar och imorgon åker anna till spanien. vem är nästa svikare??? är det ingen som har lite medkänsla och kan tänka lite på mig?! ehe. men innerst inne hoppas ni har det bäst! jag saknar er.

hoppas ni får en mer röjig fredag än mig'


hååååååååår

nu är mitt hår färgat och än så länge så ser det bra ut :D det är fortfarande blött så får se när det torkar :) nu håller hon på att klippa sanne och när hon är klar med det så är det min tur :)
skriver kanske sen igen när jag kommer hem!

shing'

torsdag

inatt kunde jag inte sova pga av förväntan på att få besöka flygplansmuseet. jag var även spänd hela morgonen, och på vägen dit åkte vi in på macken och köpte två bullängder, gott tänkte jag. när vi sedan kom in i lokalen med flygplan fick jag mig åter en fet besvikelse (nästan värre än den när bomben visade sig vara oboy). lokalen innehöll flygplan i olika årsmodeller, och alla var hela och fina. min förväntan hade varit krachade flygplan och möjligtvis motorer som blivit mos pga fåglar, men inte äns en ynka bild på lite smachade flygplan fanns det. och när vi sedan åkte där ifrån utan att få smakat på bullarna, som lämnats över till de två halvdöda gubbarna som skulle föreställa guider tror jag, ville jag bara dö.
men sedan blev allt mycket bättre igen när vi på lunchen fick marängswich (ehe, stavning?) det var fetingmycket godare än torra bullar :D:D i övrigt var dagens arbete tråkiga sysslor som ej bör nämnas här.

ska strax hoppa in i duchen och skålla kroppen tills den blir ill röd och sedan bege mig till jossan för fixning av mitt hår :) synd för henne att mitt hår är äckligt :D
OCH IMORGON ÄR SISTA DAGEN PÅ JOBBET!!! ih :D

medelar förmodligen senare hur mycket hår jag har kvar :)
vi kanske ses'


här har ni längden idag ;D (gammalbild)

:/

It's easier to fake a smile, than to show the whole world how you really feel..

onsdag

igår hade jag ingen tid att skriva, var först på jobbet som vanligt, som förövrigt var skööönt, vi åkte bil och käkade glass :) var även uppe i thaien (en jumbojet) sjukt stor! och sen när jag slutade så åkte jag med pappa hem och var där till sena kvällen. mys. i övrigt finns det inte så mycket att säga, förutom att otiz har ett mycket onormalt beteende.. ehe

 


idag då :D ni kanske har hört på nyheterna?? :D det var en misstänkt bomb uppe på terminal 5. så polisen fick spärra av, och snacka om att det vart kaos med alla taxisar, bussar och andra bilar! hah.

"Misstänkt bomb var Oboy
Den misstänkta bomben som orsakade avspärrningar på Arlanda under dagen visade sig vara en Oboy-burk inlindad i silvertejp.
- Bombteknikerna sköt sönder den och den innehöll Oboy, säger Jan Sommar, stationsbefäl på Arlanda."

jag hade dock hoppats på en liten smäll, inte så att någon skulle komma till skada, men bara ett litet bombande, men icke det så jag fick gå besviken hem idag!  men ialla fall så hände det någonting spännande ;) haha.

 
nu har jag endast två dagar kvar på jobbet! :) och imorgon ska vi få åka till flygplansmuseet, kanske inte världens roligaste men ialla fall bättre än att jobba :) och på fredag är det en kort dag så det ska nog gå fort det hära :)
hahahha, våran tv är helt konstig så vi fick en av daniel idag som han inte använder, snacka om att den är ful :D ahahah. fast den funkar ialla fall bättre än den andra ;) haha.

nej nu ska jag fixa lite grejor och sen kolla på oc :)
vi kanske ses'

RSS 2.0