huvudvärk

bokade ingen tid, tyckte priset var lite väl mycket. så får se hur jag gör, annars kan jag ju alltid önska mig i present ;) har varit på gränby en sväng också, och nu ska jag lägga mig i sängen och kika på film. har sjukt ont i huvet :/

om en timme ska jag vandra till allians och ge robin lite pengar, så kommer jag ut och rör lite på mig (y)
pussss godnatt'


tisdag

hostan har utökat sig och jag har ont i huvudet med. great.
jag och mamma sitter och väntar på uppehåll, men regnet verkar vilja något annat. vi ska ner på stan och boka tatueringstid åt mig :) men det kommer ju bli efter att jag fyllt år eftersom det är 18 års gräns :/ men det är bara 51 dagar kvart tills jag fyller :D yeey!

nu ska jag äta lite!
på återseende'



fucking loveli


måndag

inatt hostade jag jätte mycket så hade jätte svårt att sova, så idag under ett möte höll jag på att somna hela tiden :O fick sluta en timme tidigare sen, så då åkte jag ner på stan och mötte upp linn och krippe, sen åkte vi till john i gottsunda för att taruera lite ;) he. sen kom pappa och hämtade mig där så åkte jag och tränade så nu ska jag duscha och sedan lägga mig i soffan och dricka cola och äta tårta! :)

hosta lite också.
vi kanske ses'


JAG SAKNAR SKOLAN LITE GRANN, får man det? (A)

söndag

Efter att ha firat mamma igår drog vi vidare till en kille i ulleråker för att fira krille :) mycket lyckad kväll som sedan slutade tillsammans med krille framför Love actually :)
idag stjussade han ner mig på stan där jag träffade kikkan, johan och olle. var där ett tag och sedan gick vi alla hem. har sedan vart ute och kört lite bil med dom och pappa, drog en max också såklart. heh.

nu är jag sjukt stressad så inlägget blir nog mer än tråkigt men det är sånt man får leva med. nu ska jag snart åka till allians för att kolla när mitt lag har seriepremiär! hoppas det går bra :) jag har ju lungcanser och får ej spela..


BILDER FRÅN IGÅR PÅ KOMMER INOM KORT PÅ  http://pearsson.bilddagboken.se/p/main.html 

kväller

jag är mätt och mår illa, det är även dags att börja diricka! planerna är ändrade och vi bojkottar sävja och åker till ulleråkersområdet istället för att träffa krille och co, även sanne och hennes gang ska med. trevlans.

nu ska jag fixa mig lite till för att sedan bege mig ner mot stan och möta upp alla :)
vi kör på fullast vinner'

olle

min bebis är här, och vi har bråkat en massa vilket resulterade i att jag har massa rivsår, jag har däremot inte någon fläskläpp som jag alltid annars lyckas få. hah :)



nu ska jag börja göra mig i ordning för om en timme ska jag gå och möta kikkan och johan, sen ska vi fira mamma och äta en jävla massa tårta ska jag göra, och sen så blir det förmodligen party i sävja, mitt gamla place!   hehheheheheeeeh

lördag

jag och mina två homies var ju som sagt på bio igår, såg på patrik 1,5 (jag har alltid trott att den hette praktik 1,5) den var lika bra som alla andra har beskrivit den! man ville nog bara spy lite på bög sex.

sitter här och suger på en klubba, har jätte skitigt hår och har i desperat försök lagt ut min jacka på tradera också. ska bara äta upp min klubba sen är det duschen som gäller och sen så ska jag ringa och fråga när bebisolle kommer! :) han och jag ska myyysa hela natten sen :D

dessutom mår jag jätte illa, det bådar inte gott. det står faktisk en hel tårta och väntar på att bli upp äten :O 
duschen kallar på mig'


bio

eftersom min mamma inte är hemma så är det ju lite svårt att fira hennes födelsedag, så nu är det bio som gäller, med linn och sofie :) mysigt.   så kan ju jag och mamma äta tårta inatt?

hah det plingade på dörren för en stund sen, tror ni jag fick hjärt klappning? ja det fick jag. hah, kan inte roför det, jag antar att det alltid kommer sitta i?
nu ska jag sätta mig på min cykel och bajka iväg.


jacka

jag råkade göra ett litet impulsköp och köpa en peak jacka som jag inte vill ha längre, och smartskaft som jag är så har jag tagit bort lapparna från den, vilket jag inte har något minne av men den går ialla fall inte att lämna tillbaka. så nu ligger den på blocket och jag hoppas att någon köper den så snabbt som möjligt så jag kan köpa en annan. vill ha en annan modell ;b haha värt.


du vill inte ha den? :D heeh


fredag

idag gjorde jag inte så mycket, fick föra lite statistik och det är rätt kul :) sen gick vi ut och åt sallad, och så gjorde vi ett besök på chokolat, där det handlades choklad! så vi gick tillbaka och fikade och sen fick jag sluta, så slutade halv ett =) och nu har vi bestämt att jag ska vara där nästa vecka med, det känns skönt för det är kul och så trivs jag väldans bra :)
har varit och hämtat en tårta nu, för idag fyller min mamma år :D men den ska ätas imorgon..

nu ska jag fixa lite saker och se vad som händer ikväll. verkar rätt dött?
puss'


GRATTIS TILL MAMMA OCH KRILLE :) <3

dödödö

det blev en timmes träning, nu återstår oc, tröst ätning och vänta på mamma! =)


IMORGON ÄR DET HELG!!   


fuck

PS. PS. PS. PS. mitt hår är förstört, får ångest bara jag tänker på det och börjar nästan gråta varje gång jag ser det i spegeln. DS.



torsdag

till skillnad från alla andra uppsalabor så var E3a inte lediga idag. och dom jag jobbar tillsammans med lider faktiskt med mig, så jag fick sluta kl 2 :) snällt!
och imorgon ska dom bjuda mig på restaurang till lunch! kommer sakna dom nästa vecka när jag byter ställe :/ hah.

ska snart åka ner på stan och fixa lite pressents till min mori. och dessutom så tror jag att min bebis kommer hit på lördag :D <3 loveli.

ikväll är det 3 timmars träning på g och jag känner mig inte särkillt intresserad av det, men det är dags att röra på fläsket.

PUSS'



mat

jag dissar rotfruktsgratängen, så idag ska jag göra egen mat! wiho.

muskotnöt?

onsdag

idag var jag och helena på möte i stenhagens nya skola, med en massa folk från andra skolor. men först fick vi en rundtur på skolan, den var as fin :) och jag vill börja om i högstadiet :O tänk vad skönt det var när man gick i 7an! menmen sen var det möte och vi fick jätte gott fika =) sen när vi kom tillbaka gjorde jag lite jobb och sedan fick jag sluta halv tre för att dom tycker att jag är så duktig ;) heeh.
åkte ner på stan och träffade sofie, köpte lite presenter och hårfärg, ska färga sen ikväll :)

ska läsa min svenska bok lite nu, och skriva på rapporten.
hejs'


haha, det här var bara för mycket..

tisdag

nu väntar jag bara på mat, sen så är det långpromenad på g och resten av kvällen ska spenderas i sängen. det blir ingen träning för min del idag. ovanligt.

imorgon ska jag få åka till nya skolan i stenhagen och kolla i den ;) även vara med på möte där.

'

måndag

igår efter korv ätandet så var magen svullen och jag rapade korvsmak, mycket mysigt. och till er som är besvikna på att jag inte vann, lite svårt när man tävlar mot anna då hon är mer tävlings människa än mig och hon gav sig verkligen inte. ni skulle sett det sista hon åt, min mamma trodde att hon skulle spy som hon såg ut ;) hah. och det tog sammanlagt en och en halv timme att äta dom nio korvarna, men då stekte vi även i två omgångar med. värt att testa!

första dagen på praktiken idag, började kl 8 och slutade halv 4. har bokfört hyror, skickat iväg brev, och lite annat som jag glömt bort vad det hette och fick även sitta med på ett möte där dom gjorde en budget. det var faktiskt helt okej att vara där, och jag ska vara med olika personer varje dag så får göra olika saker hela tiden med :)

eftersom jag kom hem sent igår kväll så satt jag och halv sov lite snyggt ett tag idag, precis som sanne brukar göra, så ikväll blir det tidig säng gång!
nu ska jag åka och träna.

puss'


resultat

ingrid - 9 korvar

anna - 9 korvar

HL - 6 korvar


nu ska vi gå ut och gå. sen ska jag möta sofie på stan för lite film med henne, anders och nån :)




korv!

sådärja, barkarby gick bra och vi körde inte vilse! nu väntar jag på anna och HL som jag strax ska möta på willys för att köpa korv&bröd, sen går vi hit och äter. och då gäller det, den som äter mäst vinner! 
jag har även en känsla av att jag inte kommer tycka om korv med bröd efter det här.. men jag är iallafall rå taggad :D

senare ikväll så blir det förmodligen film tittande, men det kan ju ändras ganska mycket ;)
håll utkik efter resultat!

bye'

söndag

gick upp tidigt idag för att se på sofies match, tyvär fölorade dom men det resulterade i att vi snart åker till barkarby, hon, jag, mamma och anette :) mysigt

så korv tävlingen är förflyttad tills ikväll! så höll ögonen öppna så ni inte missar hur det går ;)
vi hörs ikväll'

bästa vän & jag

kvälle

matchen mot tiunda slutade 4-1 och jag gjorde ett mål. vi spelade dock inget vidare, men vi vann ialla fall. nu när jag kom hem gjorde jag tabben att äta jätte mycket äppelkaka och dricka massa cola, så nu mår jag illa :( 

i torsdags började jag, anna och hannalisa prata om korv med bröd, om hur många man klarar av att äta, jag och anna tror ialla fall att vi kan få i oss 10 var. SÅ, imorgon ska vi göra upp om det! då är det korv ätar tävling!  och det finns en del regler, men mer om det imorgon! ;)

ikväll blir det en tråkig kväll.
ciao'


maaatch

matchen slutade som väntat, men vi var inte jätte dåliga iaf :) och nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem så jag får mat :) är jääätte hungrig.

tagga om till tiunda. hah
ikväll vill jag ha kul!?

vi ses i allians, 19.00 a-hallen'


lördag

godmorgon. vaknade för en timme sen, och har legat i soffan sen dess :) nu ska jag åka till allians för att träffa johan en stund innan vi har match mot årsta!  vi hoppas väl på det bästa ;)

ha de'

n

jag saknar att få prata med dig..

match

mina benhinnor värker sjukt mycket :/ hoppas det blir bättre tills imorgon. matchen gick helt okej, men förlorade med 2-3. känns dock inte så surt faktiskt :)

idag har jag varit dödligt trött så ska lägga mig i sängen nu och kolla på film tills jag somnar. imorgon är inte första matchen förns 14.00? tror jag.

godnatt'

dm

just nu mår jag mer än illa och är inte alls taggad på att springa runt och känna att maten kommer komma upp vilken sekund som helst.
men det är bara att pallra sig iväg till allians nu för 21.00 är det match mot stenhagen!

fredag

sista dagen i skolan innan vi i E3a går på praktik och missar TRE lediga dagar. det har tagit väldigt hårt på mig, men blev bättre idag då vi fick reda på att vi får ta ledigt från praktiken en av dagarna ;) ha! dagen var allmänt seg och efter vi slutat gick jag ner på stan i sällskap av sanne och samantha, kikade i två affärer innan jag behav mig hem igen, en t-shirt rikare :) och jag gick hem!
när jag väl var hemma så skulle jag se vad mamma hade gjort för mat till mig, men till min förvåning var spisen tom, och när jag öppnar kylskåpet så upptäcker jag att där inte heller finns någon mat. och jag blev seriöst helt ställd, så jag gick ut från köket och sedan in igen för att kolla en extra gång. men jag hittade ingen mat :O så jag fick ringa så hon kunde förklara sig. men hon hade inte haft tid så jag får äta på donken istället ;D ska bara hitta någon som följer med!

puss'

torsdag

guidningen idag gick väldans bra faktiskt, och sedan debatt på det som också gick bra, men jag var lite rädd där ett tag att det skulle bryta ut i slagsmål eller liknande, då det var blodigt allvar igång. men det är skönt att ha dom sakerna avklarade nu innan praktiken. har även äntligen börjat hända lite saker i vårat företag. 

ska spendera eftermiddagen/kvällen tillsammans med pappa, och även träna i 3 timmar :) ska åka och kolla på stövlar! måste införskaffa mig det snart så jag inte står där skolös i vinter..

tjing'

 
och till krille som legat på sjukhuset sen i tisdags och idag ska operera bort halsmandlarna, hoppas allt går bra <3


praktik

sådär ja, nu har jag praktikplats till vecka 40 också, tack vare erika! men jag har ingen aning om vart de ligger någonstans men det är något innom turism ialla fall. men imorgon ska jag, mamma och inger glitter gå dit innan jag börjar skolan. för han som skulle ha hand om mig ville träffa mig :O så dom ska få följa med och visa vägen dit innan dom drar till sthlm ;) 
 
och sen när jag slutat skolan så ska jag och pappa åka och leta efter min andra praktikplats ;) för den vet jag ju heller inte vart den ligger. men det blir väl så när jag inte fixar någonting själv?!

heh. känner mig så otroligt vuxen ibland.

oth

jag har precis som anna blivit besatt av oth, och nu är problemet så att, om man vill ha med svensk text, så det finns bara fram till avsnitt 2 på säsong 6 att ladda hem. så jag vet inte vad jag ska göra, jag har lixom en hel kväll att ta död på?!

nu ska jag iallafall ut och busa.
vi höres'



onsdag

Sanne vill att ni ska veta att hon skriver stöd ord (om domkykan)..

Sitter i skolan och väntar på sista lektionen som börjar kl 2. känns som det är torsdag idag och jag hade heller ingen som helst aning om vad jag skulle göra i helgen, men så påminde linn mig om att det är ju DM i helgen. så jag behöver ju inte oroa mig om att jag kommer ligga hemma själv och gråta. (y)

idag ska jag plugga på slottet och argumetnt om djurförsök, för imorgon ska jag först guida en ivikklass och sedan ska jag debattera om djurförsök, jag är för.

vi kanske ses'


praktik

nu har jag fixat praktik till v 39, fråga mig inte vart, för jag har ingen som helst aning om. jag har bara adressen och ska söka på eniro nu så jag ialla fall vet vart det ligger någonstans ;)
så nu ska jag bara försöka hitta något till v 40. föröker få andreas att ha mig men han är lite tveksam :( undra varför, haha.

nej, oth väntar och så ska jag läsa min svenska bok!

tisdag

haha vi har haft en liten incident med mammas nycklar och nu har det varit någon här och byttat låset så hon har inte den nya nyckelen så jag kan inte träna ikväll. jag som verkligen skulle ta tag i träningarna nu men det sket sig idag. attans.. men nu kan ialla fall ingen komma in och kidnappa mig ;)

nu ska jag kolla på debatt till svenskan och sen övergå till oth!
vi kanske ses'


måndag

och så var det måndag igen och äntligen har vi kommit på vad vi ska sälja i vårt företag :) mer om det en annan gång!   idag hade jag endast två lektioner och sedan skolfoto, och vi får ju hålla tummarna på att man blev bra ;)
var hos sofie efter skolan tills jag skulle åka och träna, vi åt tacos och chillade :) nu har jag pluggat lite om växthuset i botaniska trädgården och om slottet. otroligt upphetsande!

mamma har frågat runt på lite ställen om praktik, och jag har även mailat nån johan nu. så får jag hoppas att någon vill ha min arbetskraft i två veckor, allderles gratis..
nu ska jag kolla lite på oth och äta ostbågar =)
PÖSS' 

trött

imorgon börjar jag 11.20 :) och så har vi skolfoto.. heeeeh, kläder?!

nu är det oth och sen soooova :)
godnattt'

söndag

lördagen var en riktigt bra dag! och vi vann matchen med 4-1 :) sen blev det mys med sofie och linn. och efter några ö-råd så blev det donken till middag och lite senare på kvällen kom krille och co till sofie. kvällen avslutades på stan, men jag åkte hem redan med 1 bussen för att hinna sova lite.

idag var jag i tierp och tävlade, gick upp halv sju och var hemma igen 19, yeey. och det var svin kallt ute. men ialla fall så gick första klassen inte alltför bra då jag bland annat höll på att ramla av och sedan fick en jävla astma attack, som nog är den värsta jag varit med om. Lag klassen gick jätte bra till en början men inte hela vägen, dock inget jag kunde göra något åt, så är rättså nöjd endån :)

nu ska jag och mamma tjocka oss :)
vi höres'


fredag

jag känner mig så otroligt stressad över den här helgen. jag har saker att göra hela tiden och kommer knappt hinna sova. vilket jag egentligen borde göra just nu för att orka med morgondagen.
imorgon ska jag ställa klockan tidigt, vet inte hur tidigt än, ska åka till stallet och fixa massa saker och sedan fort hem och hämta grejor och vidare till allians för en match mot nyby kl 2. stressa genom den matchen för att sedan duscha det snabbaste jag kan och sedan direkt till sofie för att börja kvällen där med henne och linn :) och vart den slutar är än oklart. men sedan avsluta kvällen rättså tidigt för att sedan gå upp halv sju på söndag. great.
och så måste jag hinna packa mina saker imorgon med.

idag har jag ialla fall varit och käkat middag och chillat hemma hos charlotte! kul att se att hon mår bra nu :)
nu ska jag sooova.
godnatt&ha en bra helg'


trrrräningar

träningarna gick väldans bra idag faktiskt! innebandy träningen var riktigt rolig :) och det kändes jätte skönt att träna, speciellt att springa dom där 3 km!

imorgon blir det skolan till halv fem, och sedan direkt ner på stan och möta upp sofie och anna och sedan åka till charlotte för en mys kväll! sedan fortsätter kvällen kanske med krille, vi får väl se om jag har tur eller inte ;)

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oth och tjocka mig lite mer. sen är det dags att sova!
ha det'

eeeehe

nu är jag och sofie tjockisar :) käkar godis och negerbollar!  och så har jag fått fläskläpp med :(
snart kommer pappa och hämtar oss.

jallabye'



torsdag

har turism lektion och det är ap tråkigt, borde egentligen öva på vad jag ska säga till guidningen vi har nästa vecka för en ivik klass. men det är trist.. heh :)

har jätte ont på min rygg vid skulderbladet med. ramlade ner på golvet innan och skrapade ryggen mot sån där lås grej på skåpen :( gör jätte ont och blev köttsår, nästan.

efter skolan ska jag chilla med pappa.
puuuuss'

:)


den här eftermiddagen/kvällen har jag hunnit med mycket måste jag säga. jag har läst min ekonomi läxa och min turism läxa, jag har börjat läsa min svenska bok, har gått en lång promenad med johan och så har vi kollat på film och tv. och så gjorde han ett försök till att lära mig riktig poker, sån med insats och grejer, men det lyckades tyvär inte.
nu har jag precis duschat och nu blire mys i sängen med oth! har övergett oc för tillfället.

imorgon börjar jag kl 10 :)
godnattttttt'

onsdag

klarade av filmkunskaps läxan galant faktiskt. och på svenskan ska jag sanne och daniel vara emot djurensrätt, en riktig toppen grupp :D haha. och nu är jag och sanne i samma grupp i alla ämnen vi har grupper i =) haha. sen hade vi en fet håltimme då chillade vi på mc donalds.
och dagsen bästa. för några månader sen var jag på däckverkstaden där och killen som hjälpte mig är den snyggaste kille jag någonsin sett, och jag har redan planerat vårat bröllop. och idag när vi gick förbi där då vinkade han TILL MIG :D sanne envisas om att det var till både henne och mig, hon har nämligen också varit där och fått span på honom, men jag vet inte riktigt.
och snäll som lennart är så hade vi ingen ekonomi lektion för det var invigning på skolan om de där linjerna som spårar i matsalen. så vi slutade kl 2 :) han är bra söt han lennat.

heh. puuuuuss'

xxe

ikväll så blir det ingen träning för min del, och det är inte direkt av lathet. jag tycker mer att det känns jobbigt att åka iväg och träna kl 9 på kvällen. då är jag helt lam och seg i kroppen.
och idag har jag träningsverk i min vänsta rumpdel.

på rikards begäran blev det ett kort på dagens outfit, så då får den läggas upp här med :)

 

svart linne från gina
rosa "jack-tröja" från lindex
jeans från miss sixty
+ svarta ballerina från skopunkten
och svart jacka från hm

tisdag

tre lektioner kan vara mycket längre än man tror. men nu är jag hemma igen och ska lägga mig i soffan och mysa. dricka te och kolla på oc kanske? ja, varför inte.
sen ska jag råplugga filmkunskap, men vi vet nog alla hur det kommer sluta.

och idag regnar det för er som inte märkt det.

godnatt

jag har ont i min mage och är jätte trött, ska lägga mig i sängen och läsa lite gossip girl tills jag somnar. och imorgon ska jag sova till 11 och sedan vara jätte pigg på tre lektioner, låter bra.





den där kvällen mådde jag inte så bra. men jag saknar den. den var bra fast jag däckade på
golvet (och på alla andra ställen), slog mitt huvud i handfatet och blödde på knogarna.

tack

det nya utseendt tackar vi johanna blomdahl för :) :)

jag är ialla fall jätte nöjd :D

måndag

och så var det måndag igen. och jag har världens största läxa i filmkunskapen. vi har fått ett helt jävla häfte med berättar komponenter och skit. tur att jag inte hade en pistol nu..
idag hade vi som vanligt racketsport och det var nästan sorligt hur dåliga jag och sanne var, helt ofattbart. nog om det.

idag ska jag chilla med min pappa. och så ska jag träna, i regnet, yippi!

och sist men inte minst, varför kan jag aldrig ladda ner det jag vill? nu finns inte ett enda jävla avsnitt av gossip girl, jag har hittat dom där förut men icke sa nicke, inte längre.......................

nu ska jag kila, pööss'

min gosse tös



Jonna saknade sitt namn här, och jag saknar henne, helt sinnes mycket. och här har ni våran låt, men jag kan lova att den är bättre när vi sjunger den och det finns en kort inspelning! loveli.
den här sommaren som var har varit alldelderles för bra för att vara sann. kommer du ihåg hur bra allt var? tex. falsterbo kvällarna, när vi var på släktkalas, kvällarna i landskorna, när vi som vanligt klär ut oss, när vi sjunger falskt, när vi bara är allmänt dryga så till och med farmor blir arg, när vi leker med maten och kastar soppa på varandra, när vi sprejar doftspray (?) i skallen på varandra, när vi kör bil och du försöker ta död på mig, när vi bara är tillsammans.
blodsband, jonna&ingrid persson <3 jag älskar dig.


   

öööhööhöhö

TJEJLISTAN 08 VAR ÄRLIG!


Har du ett par blåa string?
om  jag mins rätt, så nej

Vem var den senaste du pussade?
krille

Vem var den senaste som pussade dig?
krille

Vad har du för trosor på dig?
mångfärgade björnborg 

Har du mens?
nej

Vad har du för bhstorlek ?
70 b

Trivs du med det?
inte direkt

Vem sov du senast med av samma kön?
sofie

Vem sov du senast med av motsatta kön?
bör han nämnas här?

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil?
det är för månag för att räkna

Gillar du nån nu?
det gör jag

Vem isåfall?
krille

Vem strulade du med senast?
krille

Vad gjorde du inatt?
sov

Och i förrgår natt?
smsade

Vad gör du innan du kan sova?
smsar och trixar

Kan du prata med din mamma om allt?
om jag skulle vilja det, ja

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?
ja

Har du varit gravid?
nej

Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig?
nej, inte om det var nu

Choklad eller glass?
choklad

Bindor eller tamponger?
tamponger

Push-up eller T-shirtbh?
push-up

String eller hipsters?
hipsters

Stövlar eller gymnastikskor?
stövlar

Kjol/klänning eller jeans?
klänning

söndag

igår kom frida (!) och hämtade mig, hon är ju både 18 och har körkort. det är bra gjort av henne! vi satt i seketariatet och min enkla uppgift var att stoppa/starta tiden och plussa på mål osv vad man nu gör på den dära tavlan, jag lyckades dock inte alltid så bra. men värst var johanna som glatt hade tagt på sig uppgiften att prata i micken. och hon skämde inte ut sig bara en gång, utan gaaanska många gånger ;) men när jag själv skulle göra ett försök var jag inte så mycket bättre själv.. heh.
blev hämtad lite senare och åkte hem till krille och var där resten av kvällen tills dom skulle vidare ut.

idag har jag jobbat, och jag är mer än trött just nu. var lite kaos i dag och jag blev trampad på så har mosade tår och iprinsip så var hela jag lerig när jag skulle hem (y) fråga mig inte hur jag lyckas..

planerna för idag är att dega framför någon film och kanske hitta något gulligt sällskap!?
höres'

lördag

efter att ha varit vaken till 4 inatt så hade jag hoppats på sovmorgon. men blev väckt kl 11 då mamma påstod att kl var 12 och ville ha med mig ner på stan, så jag ställde upp snäll som jag är. så nu är jag trötter och tänkte lägga mig i sängen och kolla på film och sova lite :)

runt fem ska jag bege mig till allians för en kväll där med johanna och frida. men jag tänkte smita därifrån några timmar tidigare för att hinna träffa krille också :)


vi ses'


lumpen

PS. jag skickade nyss in ansökan om lumpen. mihi :) DS.

fredag

idag är det en possitiv fredag, men vet dock inte om den är så possitiv längre, ni vet hur man brukar säga, shit happens...

men ialla fall, skolan idag gick väldans fort och jag hann till och med göra ett besök hos tandläkaren. wow. väl hemma hos jutt blev det kräftor, kladdkaka och sen godis på det, skojja inte om att jag hade en gravidmage efter det, men det är bara att gilla läget.
vi kollade på filmen the ten och det måste vara den sjukaste filmen jag sett, den var inte normal någonstans. men det ska väl finnas sånna filmer med?

nu är jag hemma igen och ska lägga mig i sängen och kolla på någon film, eller oc.. och imorgon ska jag sova länge och sedan prata i mick hela kvällen tillsammans med johanna och frida, heh. det lär ju bli en upplevelse för sig.

PUSS'


torsdag

nu vill jag att du läser följade text med dielekten en engelsk man får när han börjar prata svenska.
idag har jag bara haft 3 lektioner, precis som alla andra dagar i veckan. och vi har varit dryga, ialla fall jag och johanna. och efter skolan var vi och köpte kräftor, som nu ligger och rekar i mitt kylskåp. jag bara känner hur det vattnas i munnen varje gång jag tänker på dom!

har varit en snabbis på gränby med mamma för att lämna tillbaka en tröja och köpa ett linne. och nyss gjorde jag ett tappert försök till att sova, men självklart plingade det till i mobilen, och inte bara en gång, utan två gånger och då var jag tvungen att gå upp och läsa dom, mobilnörd som jag är. nu ska jag byta om och sedan blir det träning i 3 timmar ikväll.
är hemma igen till halv elva!

nu kan du läsa vanligt igen.
kommer förmodligen inte skriva något mer ikväll och inte på hela dagen imorgon heller, för det blir skolan och när den är slut så är det raka vägen hem och hämta kräftisarna och sedan hem till juttis på en gång för att förtära kräftorna!

vi kanske ses'



viktig info!!!

jag glömmde tala om att det är en intensiv onsdag idag. bara så att alla vet om det liksom, känns rätt viktigt.

nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske skriva den dära labrapporten så det är gjort. så kan jag chilllla efter det och vänta på att klockan ska bli nio. för man vet ju aldrig hur kvällen kommer sluta! ha..

och imorgon ska jag cykla till skolan.


onsdag

ganska seg dag om jag ska vara ärlig, och det är jag ju. hade bara tre lektioner men endå så gick jag från halv nio till kvart i tre. så hade en fet håltimme där emellan, vilket inte alltid är så kul. och så har vi fått våran svenska lärare nu och hon bad oss låna varsin roman i biblioteket. och det var inte lätt direkt, fick inte låna vad jag ville för johanna hade klagomål och tyckte att alla böcker jag valde var pinsama, sånna man läste när man var 13. men min bokålder har stannat vid 14 års ålder, så jag tycker dom böckerna är bra :(

efter skolan åkte jag ner på stan och träffade sofie. vi åt och jag shoppade, kom hem med två "jack-tröjor", ett linne och en längre tröja typ, och även två block till skolan ;) det jag egentligen var ute efter var en bh, men hittade ingen "/ så måste på jakt efter det en annan dag!

har läst min turism läxa och ska se om jag orkar mig på att skriva en labrapport? vi får se..
vi kanske ses'

tisdag

sov ända till kl 11 idag :) hur skönt som helst! och skolan med bara 3 lektioner idag gick väldans fort!
jag och mamma har varit på gränby och kikat lite. hittade inget, men ska ner på stan imorgon så hoppas jag får tag i lite kläder då! känns som att det behövs..
nu ska vi kolla på harry potter och den flammande bägaren, och så ska vi käka fiskbullar =) så jävla gott :D haha.

och ikväll blir det innebandy, och för engångs skull så ska det faktiskt bli lite kul!
vi kanske ses'

fucking

sherdill fanns inte :O så jag funderar på att köpa den. jag skojjar inte, det är helt klart värt dom få sekunderna i filmen som är bra. och man kan inte kolla på det för många gånger heller, så då kan jag förlänga mitt liv lite efter dom x antal skratten jag kommer få! smart där!

har kollat på step up 2 nu, den var mycket bättre än ettan, tror jag. minns inte vad som hände i den första filmen :b men den här var jätte bra ialla fall!  :)
funderar på sängen nu, den är väldigt frestande med tanke på hur skön den är :D  ja, du borde helt enkelt testa den!

godnattpåre'

hah

min mat sitter ända upp i halsen. att skumpa runt på en häst direkt efter jag ätit är något jag är väldigt bra på, så nu mår jag sjukt illa. väldigt oväntat ;b

efter att jag kom hem så har jag varit duktig och skrivit om sakerna från labben idag. och imorgon ska jag skriva en labrapport på det. jag bara känner längtan inom mig.
nu ska jag kolla på film hela natten, eftersom jag börjar tio över tolv imorgon! loveli.  och nu ska jag ladda hem Sherdill filmen, för det är en scen i den filmen som nog är det roligaste jag någonsin sett. jag dör bara jag tänker på det :D hahaha. det är till och med bättre än sagan om saftkalaset! hah.

so long'

måndag

idag är det en hysterisk måndag. och sådär bara för att jag inte skulle glömma så fick jag det skrivet på en lapp.
sitter här sjukt hungrig men ska inte äta något nu för det blir tjockis mat senare, och jag gillar ju inte den tre siffriga summan som brukar stå på vågen, så det får räcka idag.  
har vart i skolan och haft tre lektioner, bland annat racketsport där det var badminton, och pinsamt nog så var jag så trött i handen efter att det belv jobbigt att hålla i pennan och skriva. är det nu jag ska gråta?
ska snart träffa pappa! men eftersom att en viss bitch inte har egen bil så tar hon hans och därmed så blir han sen... men men får träffa han nu iallafall, saknat han dom senaste dagarna. och så ska jag få mysa med olle idag! :D

nej nu ska jag packa lite saker!
ses sen'



RSS 2.0