i'd rather be with you

jag hatar att jag snart faller tillbaka.

jag saknar dig mer och mer.


tisdag



tisdag

idag blir det häng vid sannes pool, sen till kvällen åker vi till sammi och grillar och har det bra :) idag ska jag ta kort så lägger upp dom ikväll!

och kul att varmvattnet typ är avstängt? blev ingen dusch för mig ialla fall, synd att mitt hår är äckligt....

PUSS'


måndag

idag följde höök och törnlund med ut till stallet och red haha ;) jätte duktiga var dom!  sen tog vi ett kvällsbad i lyssnarängen, årets första dopp i både sjö och pool blev idag :)

nu blir det film!


midsommar




lördag

midsommar började tidigt igår morse då vi gick upp och förberedde massa. vid ett när alla hade kommit blev det lunch ute i solen följt av femkamp med roliga lekar, vi spelade även fotboll och dansade runt midsommarstången. grillade till middag och fortsatte med lite lekar och mys hela kvällen. jätte trevlig och bra dag och sköna människor :) men sedan ledsnade jag när jag fick ett glas i huvudet, bord kastades på andra människor, utemöbler brakade och en kille blev inkastad i en glas dörr som låtsnade och gick i tusen bitar. 

idag vaknade vi upp till ett helvete och började städa. sedan har vi legat ute på sammis gräsmatta hela dagen och ätit lite för mycket onyttigheter. har varit sjukt sliten och trött.
ska sno bilder från gårdagen av sanne sen när hon lägger upp dem!

nu ska jag fixa mig och åka till björkis med linnea, får se vad det har att bjuda på ;)



torsdag

tagit mig igenom 4 dagars jobb nu och i dag fick jag sluta 2 timmar tidigare wooha. har varit på gränby och handlat mat och dricka tills imorgon med mamma och så åt vi pizza och jag blir lika förvånad varje gång. tycker jag om det?!

ska snart bege mig hem till sammi dit även sanne kommer och där blir vi kvar tills på lördag. morgondagen kommer alltså spenderas ute i bälinge, blir runt 20 stycken pojkar och flickor :) femkamp, massa mat och dricka. ser ut som det kommer bli en bra midsommar i år med! förra året var jätte lyckad trots att kvällen var helt sjuk haha.

glad midsommar'


onsdag

igår kväll blev det brygg häng med johanna och tess, jag var förberedd på en lugn kväll. istället hoppade johanna i ån, vi fick bevittna en våldtäckt och vara 95or för en kväll. akta er för änder, dom kan vara påträngande!
idag efter jobbet åkte jag hem till sammi där även sofie och tess var. åt kebab, snickrade och lekte med svärd. fina dagar och nu ska jag rulla över till linnea där även anna är.

hörs när jag har mer tid PUSSS'

måndag

jävla fin helg tycker jag. större delen spenderades i stallet och om inte det, med fina vänner. är rätt nöjd med tävlingen igår, fick fel i alla klasser dock, hon lyfte inte på benen ordentligt och det var synd för annars kändes hon jätte bra så det var ialla fall kul :) och eftersom våra resultat inte vart nå vidare kan jag ju istället skryta med att min fina bebis hund, odin, som var på sin tredje tävling någonsin igår kom femma av nästan 200 hundar, där dom flesta ligger på elitnivå. jag är så stolt ju! ehehehe.

det här är en jobbig vecka, har jobbat idag och har 3 dagar kvar. känns tungt. men sen är det midsommar och det kommer bli väldans bra!

PUSSS'


bilder från tävlingen i frösåker, lite lagom blöta.



fredag

började dagen med att bara mysa och pussa alla mina pojkar hejdå eftersom dom ska åka bort över helgen. dock passar jag mig alltid för pussarna jag får tillbaka, det västa jag vet är när en hund slickar en i ansiktet. man har ju ingen aning om vart dom varit innan? idag tex sprang min ena hund runt med ett fisk huvud i munnen som han hittat nere vid vattnet. men gillar man fiskpussar så ;)

nog om det, åkte till uppsala och införskaffade mig ett till rosa glas<3<3<3. åkte till stalllet och hjälpte till inför tävlingarna som är i helgen, red och hade montermöte. vår monter kommer bli awesome! dessutom har jag och rebecca fina planer på att måla i sommar och eftersom vi fick tillstånd till det kommer det snart smälla :D höhö.  fick stryka mig från tävlingen imorgon så då blir det bara 3 starter på söndag istället. så imorgon ska jag vara där och hjälpa till hela dagen bara.

nu ska jag klä på mig, åka till gränby och sen mysa med vänner hos sofie!
PUSS'


torsdag, var det fel att försöka?

har jobbat två dagar nu, igår fick jag gå ute på stora vägen i sjukhuskläderna och en jävla rock. hoppas alla såg mig!  idag har tiden bara runnit iväg, först fick jag jobba över och sen vet jag inte vad jag gjort. skulle ta på mig en ansiktsmask nyss men den var helt rinnig och lös så då vet jag inte hur man ska lyckas ha kvar den i ansiktet..? någon?

ikväll ska jag bara kolla på film med filip och sova ganska tidigt, har mycket att stå i imorgon :)
puuusss'




vad hände med varje dag och att allting var så lätt? vad hände med oss?
jag förstår ingenting. jag vill bara ha tillbaka min vän.


tisdag

jävligt nöjd.
sen att mc donalds gjorde sitt största misstag ever när dom anställde den personen som stog i kassan är ju en helt annan sak. jag fick mitt glas iaf, men det var knappt..


måndag

Fick en ny pojkvän idag, Filip Mihajlovic, jävla härlig kille.





Tack Sofie och Jocke!


måndag

har varit hos rebecca med linda och fixat saker till projektkursen och så fick vi satsar lunch, höhö. nu är jag hemma och ska äta lite mat och svida om för en myskväll hos sofie med tjejerna. smörja sig lite med bus kanske, så man vågar visa sig tillsammans med sofie som nog inte hade så mycket regn i kroatien..

och till något viktigare, någon som äter på mc donalds med mig imorgon? MÅÅÅÅÅÅSTE HA ETT ROSA GLAS....

kysss'



igår


eve och jag


söndag

det blev en jätte fin kväll igår, middag och förkrök hos sanne tillsammans med 7 andra tjejer och sedan utgång på bj. hade jätte roligt hela kvällen :)

idag skulle jag ju jobba, så kvart över 6 imorse hoppade jag och hanna på våra cyklar och begav oss ut till hästarna. dagen till ära hade vi medvind, stor sensation! är inte så mycket att göra nu så vi gjorde typ allt jätte långsamt och chillade mest. sköööntskönt.

ska kila vidare till ica nu, behöver onyttigheter!


 


bilder från igår!

  
  

snodde av hanna; http://hannaaskoglund.blogg.se/.


lördag

mmm upptagen brud.
har börjat jobba lite, sen gör jag ju andra saker med men orka dra hela veckan. igår var det inflyttnings fest hos höök och törnlund med fint folk. mycket trevlig kväll! 

har precis varit och solat med min syster som är här över helgen och nu lagar hon makaroner åt oss. ikväll ska ska jag och tjejerna hem till sanne och grilla&dricka, sedan blir det nog en utgång. jag får se hur jag känner mig senare, är sjuk och ska jobba i stallet imorgon. jag har frågat runt 10 andra personer om någon kan jobba istället för mig. hur många ställde upp? NOLL. sköna människor ;) men jobbar tillsammans med hanna så då blir det kul ialla fall!

ska återgå till mitt så fullspäckade liv höhööhöhöh.
PUUUSS'


söndag

studenten måste vara en av de finaste dagarna, alla är så glada då! jag tog inga bilder under dagen, men ska se till att få bilder av dom som fotade så ska ni få se hur fina mina vänner var :D skaris var en besvikelse i år, det var mycket mer drag där förra året faktiskt.

nu ska jag göra mig iordning för en kväll med min mor, ska ner på stan och åka karuseller, not. vi ska ut och äta :)
pusss'



fredag

idag tar 91orna här i uppsala studenten, alltså många av mina kompisar. ni kommer få uppleva eran bästa dag någonsin! synd att jag inte kan vara vid alla skolor när ni springer ut eller på alla era mottagningar. men vi ses ikväll :D

jag ska vara vid Celsiusskolan, min gamla skola, där baland annat linnea springer ut kl 1. sedan blir det hennes mottagning och senare åker jag och mamma till sofie&johannas mottagning! sen till kvällen blir det skarholmen där alla finisar kommer vara :)

HOPPAS NI ALLA FÅR BÄSTA DAGEN <3

 

Min student, ett år sedan.
Jag och Linnea


Jag och Sofie




Glad tjej :D



torsdag

projektledarkurs idag. det är faktiskt en rolig och bra kurs! idag fick vi lära oss lite om horungar och utöver det lär man sig mycket andra bra saker med :) 
 
nu ska jag sova, står inför en ångest fylld morgon då både skor och kläder skall väljas! jobbigt va.



onsdag

dålig uppdatering, men jag har mycket viktigare saker för mig. såsom bilderna här nere visar och så måste jag oroa mig över vad jag ska ha på mig på fredag.  vi hörs!

 
 


RSS 2.0