skolan

läste nyss om några som skulle göra reklam i skolan, vet inte varför men jag kom och tänka på när vi skulle vara nyhetsreportrar på svenskan och filma in det. det var jag, sanne, matilda och eve tror jag. helt sjukt kul ialla fall, ingen kunde vara seriös. har så många fina minnen från den klassen, jag älskade den! jag kom från högstadiet med den sämsta inställningen till skolan man kunde ha, jag hade alltid varit väldigt emot skolan och jag vet inte vart denna inställningen kom ifrån för det kan inte ha berott på klasserna eller skolorna jag gick på, för dem gillade jag. jag ville från början inte börja gymnasiet, utan jag ville ta ett sabbatsår först men då skulle jag aldrig tagit mig tillbaka så det var lika bra att börja på en gång. och det var tur att jag gjorde det, fan vad jag älskade att gå i skolan i gymnasiet. jag tyckte det var kul att gå i skolan och när vi hade lov saknade jag den, och jag saknar den nu. och nu ser jag väldigt possitivt på att läsa vidare så småningom!






jarrrrå


And I didn't mean to fall in love, but I did

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you

But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind


måndag

jag har bakat kokosbollar nu, receptet var på 40 st så jag gjorde en dubbel sats och endå blev det bara 22 stycken... är receptet dåligt eller åt jag för mycket av smeten? aja, tur att becka bakat kladdkaka och moussetårta hahahh.

nu ska jag ta mina bollar och åka till heeestarna.


att en ful hjälm kan roa så mycket.


söndag, vi skrattade istället för att gråta

efter tre timmars sömn åkte jag till stallet imorse för att jobba, och det blev bara jag och hanna för den andra som skulle jobbat med oss kom inte....... alltså mycket mycket mer jobb till oss, TAAAACK.

jag, hanna & ca 50 hästar
får 3 av 5 toasters. jag kan inte förklara hur mycket mer jobb det blir om man bara är två eller hur lång tid allting tar, men hanna som skulle slutat tidigare än mig fick jobba över nästan 3 timmar för att vi skulle bli klara. jag är sjukt tacksam över mina få sovtimmar och som tur var hade hanna sovit lika lite, så vi kunde vara övertrötta tillsammans för hade vi inte varit det hade vi brytit ihop efter bara en timme. jag skojar nog inte om jag säger att vi skrattat hela dagen, allting var roligt. fast våran irritation kom självklart fram den med men blev aldrig långvarig. jag högg mig själv i benet med en grep också, ett mindre försök till självmord med mindre lyckat resultat.

nu ska jag äta godis och titta på tv.


fredag

fick bli ett par svarta gummistövlar, med blommor på. men är inte säker på om jag ska ha kvar dom, jag får för mig att någon jag känner har sånna och då vill jag inte ha dom haha. nu har vi precis ätit tårta, jarrrå bättre sent än aldrig, olle har ju fyllt år.

imorgon ska jag och pappa ner till nyköping på dop, och eftersom det är på pappas sida så kommer det upp släkt från skåne också så det ska bli jätte kul! sedan när jag kommer hem till uppsala igen blir det utgång. :)

nu ska jag göra mig i ordning, ska vara med anna ikväll.
puss'


fredag

idag har jag sällskap av olle som är ledig från jobbet, så ska snart ta med honom och åka till stallet. sedan har jag massa ärenden att uträtta :) ska bland annat köpa gummistövlar, om min pappa är glad? han är överlycklig. igår höll han ett helt föredrag om gummistövlar för mig. jag vågade dock inte säga att jag funderade på ett par rosa, då skulle han tuppat av. sen har jag massa andra saker att göra med så nu måste jag kila.

pusss'


torsdag

projektledarkurs i tisdags, jag och tre andra går den via stallet. kvällens höjdpungt var lätt när vi knycklade ihop papper till pappersbollar och kastade på varandra. som jag köttade i folks huvuden, mmm det var awesome.

idag har jag haft matte prov och det gick nog bra! nu ska jag äta våfflor och sen åka och träna.




måndag

allting jag har gjort idag har tagit mycket längre tid än det brukar. jag har hunnit med att räkna matte, äta mat med matilda och tränat. och endå vaknade jag kl 8, kan varit därför jag vart så lam. imorgon ska jag jobba mellan 8 och 12, lukta hästbajs på matte lektionen och gå på kurs på kvällen.

tycker jag har rätt ohändelserikt liv och endå hinner jag aldrig sova.

söndag

mysig middag och en lam 23års fest var min lördagskväll.

imorse när jag åkte till stallet kunde jag se asfalt. sedan kom snön, jag strejkade och blev kvar i 8 timmar. känner mig mer död än levande, när jag tittat klart på tv får jag sova, har sovit för lite dom senaste dagarna.



lördag

igår minns jag inte rikigt vad jag gjorde hela tiden. när anna slutade skolan åkte hon och jag ner på stan, fick shoppat lite och sedan åkte vi till stallet. lämnade anna hemma och skulle åka och äta med sofie, vi misslyckades på alla sätt och vis och det slutade med middag hemma hos anna. sedan spenderade vi hela kvällen där.

idag har jag jobbat i stallet, var as less på hästbajs, men tiden gick som vanligt väldigt fort. när jag duschat åkte jag till pappa också och nu ska jag börja fixa mig till kvällen. ikväll blir det först middag hos linnea med fina flickor och sedan fest förhoppningsvis. om man bortser från min utgång i helsingborg har jag inte druckit på 9 veckor! woop woop. kan vara rekord.

pusspussssss'





torsdag

idag har jag jobbat i stallet, började halv 7 men har inte varit speciellt trött faktiskt, vi var 4 stycken idag också så då går allting mycket snabbare :) sen åkte jag till matten och luktade hästbajs. jobbigt för dom andra, jag själv har ju inget emot lukten ;) höhö. nu är jag hemma och väntar på mamma, vi ska nog iväg till gränby och lite andra ställen för att shoppa lite. sen åker jag tillbaka till stallet och tränar ikväll!



<3


onsdag

idag mötte jag upp linnea vid halv tio för att åka ner på stan och kriga för en skarisbiljett. eftersom nästan alla mina kompisar tar studenten i år vill jag ju självklart dit och fira med dom! vi fick våra biljetter och sedan mötte jag upp lite flickor för mat och häng på stan. dregglade lite på skor och sedan bestämde vi oss för att gå hem till johanna och sova, muuusigt.

nu är jag hemma och har precis ätit, väntar på pappa som ska hämta mig. blir till att åka till hundklubben i knivsta ett tag, chilla och sedan åker jag nog hem igen ikväll.



tisdag

känner att den här veckan kommer gå snabbt, så snart är det helg :)
idag hade jag först matte, gick bra. sedan mötte jag upp sofie och johanna för att röja i affärer. köpte inget men hittade ett par aaas fina skor som kanske blir mina någon dag. åt mat på jalla i några timmar och sedan gick vi upp till sjukhuset, fikade och åkte rullstol och spark i kulverten. fem av fem toasters!





söndag

det var ju spännande att titta på melodifestivalen. men jag blev as lack att inte Salem Al Fakir eller Erik Saade vann, då kändes genast allting som bortkastad tid. men programet bjöd på en höjdpunkt med, det är nästan så jag fortfarande skrattar. om jag hittar ett klipp på det så ska jag visa er haha. jag ska leta senare.

mm, fin dag idag! nu blir det gossip girl och senare ballar av stål, boll boll. som jag har längtat!


  


lördag

idag har jag och mamma varit på stan, ätit och shoppat lite :) resten av dagen har jag bland annat städat mitt rum, hittade även väskan från skåne så fick packa upp den heh. ska allderles strax klä på mig och sminka mig och senare åka till matilda. ska kolla på melodifestivalen med henne anna och linnea. jag tycker inte om melodifestivalen, har aldrig gjort det. man skulle kunna säga att jag hatar det, om man nu kan hata ett tv program. ingen aning om vilka som ens är med, eller hur man tar sig till final. som är ikväll? om jag inte fattat helt fel. får se hur lång tid det tar innan jag ledsnar ;)



fredag

stört vad veckorna går fort, men det är bra :) jobbade till halv fyra idag, hade jätte ont i huvudet dom sista timmarna, har det fortfarande... är arg på mamma med som glömde köpa cola till mig, så nu måste jag pallra mig iväg till affären och köpa det. eheh.

sen måste jag nog sova en stund efter maten. ikväll är det fredagsmys.
pusss'


torsdag

gick jätte bra att jobba idag, sjukt mycket barn bara så det är jätte mycket att göra. men det är kul :) sen hade jag matte och sedan var jag till sjukgymnasten. gillar att gå dit, blir så glad av att det går bra och att han är så possitiv. jag hade slarvat med mina övningar men endå så är det jätte stor förändring :) och när han drar lite i armen så blir den nästan helt rak!

snart ska jag förbi gränby en sväng och sen hem igen och byta om och sedan åka och tränaaaa.

fan vad bra allting är just nu :*



onsdag

idag jobbade jag till kl 4, jävligt bra gjort. sedan gick jag och mamma ner på stan och åt kinamat och kollade affärer :) nu blir det dusch och sen mys framför greys. dagarna går så sjukt fort, känns som att det var igår vi satt och kollade på det sist. 

är så jävla taggad på livet just nu! det stör mig inte ens att jag måste gå upp kvart över 6 om dagarna.


tisdag

blev jobb till typ halv tolv idag. väldigt skönt att jag får välja själv hur länge jag ska jobba :) hade matte senare och det gick bra! senare åkte jag och mamma till gränby och shoppade och handlade mat.
kunde inte åka och fira min bebis idag, så han ska få presenter och tårta en annan dag :)

nu blir det lite tv och sedan ska jag sooova. jobbigt att jobba ju eeehehhe.
sovgottt'


ollebolle



Grattis på 10 års dagen älskling<3


måndag

har jobbat idag och det gick bra. lite rörigt bara men det är så sjukt mycket att tänka på. slutade vid tre och sen åkte jag till stallet, tränade och det gick bra :) är trött nu och skulle lätt kunna somna om jag gick och la mig, men ska hämta mamma om ett tag så får inte sova än..



man kanske ska tänka efter lite innan man klagar på sin tillvaro.. när andra kan drabbas av saker man inte äns kan föreställa sig.


söndag

klubbhoppning idag och det gick dåligt men inget jag kan göra åt. skönt att vi fixat spotify till stallet, så idag har vi haft bra musik spelandes hela dagen :)

har precis ätit och nu väntar jag på gossip girl som börjar idag :D ny vecka imorgon med jobb varje dag, inte så taggad på det med det ska nog gå bra!

lördag

åkte till allians och kollade på slutet av annas match, dom förlorade med 14-0. deras målvakt suger pung, bryr mig inte om hon läser detta vilket jag dock inte tror, men om hon gör så kanske hon faktiskt inser hur dålig hon är. stackarn. nu är vi hemma hos anna, hon duschar för att hon luktar svett. sen ska vi mysa i soffan, dvs om vi får för erik och hans tjej...


anna älskar hästar :)


lördag

vaknade kl 8 idag, tokpigg, inte så jätte okej. har varit i stallet, pappa kom och överraskade mig. fint det! sen har jag mest myst med lisa, en katt som vi har fått besök av. sen blev det lååångpromenad och nu ska jag fixa mig. ska ut och flänga någonstans men har inte bestämt mig för vart. upp halv sju imorgon, rättså taggad.



fredag

jobbat hela veckan och det har gått as snabbt och varit kul :) sjukt mycket att lära sig bara. ikväll blir det fredagsmys och imorgon blir det också lugnt för sen på söndag är det klubbtävling :)



snööööööööööööö

haha fyfan vad deprimerande att komma hem. när jag kom ner till skåne var det ungefär lika mycket snö som här, när jag åkte hem i söndags hade nästan all den snön smält bort. i uppsala slutar det inte ens att snöa.

synd att jag fått jobb, annars hade jag lätt åkt ner igen och stannat några veckor..


buffé

Idag var det feeeeeest


RSS 2.0