fredag, nyårsafton

Tror det här kommer bli en mycket fin dag! Det blir middag, lekar och förfest hos Anna med tjejerna och killarna. Sen åker vi förmodligen iväg på fest! 

När Carl duschat klart ska vi åka och fixa lite saker! Sen ska jag iväg till anna vid tre, så måste sätta lite fart.

Hoppas ni får en fin kväll, Gott nytt år ♥


torsdag

Dagen har gått sjukt fort! Har varit på gränby med pappa och syster, fikade och rensade systemet. Fått julklappar av mamma, bättre sent än aldig hehe. Har ju inte rikigt haft tid sen jag kom hem.

Nu bilr det mys med finaste och imorgon är det nyår, berättar imorgon hur vår dag kommer se ut :)



onsdag

Har knappt varit hemma något sedan jag kom tillbaka till Uppsala, förutom när jag sov inatt då. Har bara varit ute och farit.

Igår blev det först innebandymatch med Anna, sen åkte vi hem till Matilda och planerade inför nyår med henne, Hanna och Linnea. Sen åkte vi tillbaka till allians och kollade på en match till.

Idag åkte jag, Anna och Linnea ner på stan till kl tio, kollade runt några timmar och åt lunch. Följde med Anna hem så fixade vi bordplaceringskort, menykort och liknande till nyår, det kommer bli så bra :D Sen åkte vi till Maxi och handlade mat med Matilda, Hanna och My.

Nu är jag hemma och väntar på att min fina ska komma hit, har inte träffat honom på 5 dagar!



tisdag

Igår började vi röra oss norrut igen, alltså hemåt. Jag stannade dock i stockholm hos min syster och det slutade med en utgång!

Idag var vi in till stan ett tag och kollade lite och sedan tog jag tåget hem! Har massa planer för kvällen så får se hur det slutar :)


Här kommer några bilder från igår innan vi åkte hem :)


söndag

Igår kväll när alla åkt härifrån åkte vi in till Helsingborg och turade till Danmark.

Idag blev det mellandagsrea, letade bland annat mobil till mig. Åkte till och med till Lund och kollade men kom dessvärre hem utan någon mobil.

Imorgon kommer jag hem, kanske.


lördag

Hoppas ni alla hade en fin julafton, det hade jag :) Firade med kusiner och kusinbarn hos min faster och farbror. Efter att vi hade ätit middag åkte jag ner till en annan kusin ett tag och agerade tomte där, för barn som var mellan 7-16 år haha. Kan tänkas att jag blev avslöjad pga min icke skånska dialekt, men jag vet inte... Jag var iallafall jätte snygg i tomtedräkten!

Får se vad som händer idag, vid tre kommer folk hit på fika iallafall! Kanske att vi åker iväg på lite mellandagsrea senare. Jag fick bland annat en mobil av pappa i julklapp, men jag får välja vilken själv!

Nu ska jag iväg till affären och handla lite. Får se om jag kommer fram, igår körde jag fast i backen här utanför haha.


gran hemma!


gran här!



ollebolle i morse


torsdag

Tog bara drygt 6 timmar att åka ner, var inget oväder alls! Tiden gick fort trots att jag inte satt med datorn någonting och lät pappa lyssna på P4 nästan hela vägen ner.


God Jul på er, vi hörs när vi hörs :) ♥



syster, farmor och jag i sommras.


onsdag

Idag kom min syster hem igen efter att ha varit i USA i två månader, så jag och mina fina pojkar var ju såklart där och mötte henne på flygplatsen :) Roligt att hon är hemma igen! Sen blev det lunch i Sky City med pappa, donken rättare sagt. Åkte hem och ut till stallet för att rida, våra planer om att rida ut och busa i snön sket sig eftersom det var -20 grader ute.

Resten av dagen har jag och mamma varit på gränby en sväng, köpt julklappar till Olle och Odin eftersom jag glömde det haha och klätt julgranen ;) Nu har jag och Carl precis kollat på Bonde söker fru, nu blire film och sen sova.

Imorgon blir det jobb till kl 12, en snabb dusch och sen åker jag och pappa till skåne om vädret tillåter :) Vi hörs under resan eller när jag kommit fram!


tisdag

Gick och tjatade idag om att jag ville ha ett par tjocka överdragsbyxor till stallet, sen gav mamma mig ett paket och där i fanns ett par :) 

Har valt att åka till skåne över julen, kommer inte ihåg sist jag firade jul där. Men jag åker inte ner för julens skull. Jag behöver komma bort, träffa saknade personer, få vara i sveriges bästa landskap i några dagar. Förutom Uppsala så fanns även Stockholm med på vallistan över julafton, men då hade jag kommit hem för snabbt igen.

Har varit och tagit blodprover idag också, så nu får vi se om det ger något resultat att knarka piller. Nu blir det en sväng förbi gränby och sen ut till stallet för att rida.




måndag

Igår var det som sagt julshow i stallet och det blev jätte bra och lyckat! Har haft fullt upp inför detta och det är rätt skönt att det är över, men det var värt varenda minut jag lagt ner :) Ska visa er bilder när dom lagt upp fler på hemsidan.  Till lunch blev det Donken i stallet och till middag blev det Max med Carl! mums


Idag har jag och mamma varit på stan, gränby och lite andra ställen. Har äntligen fixat klart alla julklappar! Väntar på mat nu och sen får jag se vad som händer för planerna sprack ;)


En bild från igår. Rebecca och jag rider ärevarv, vårt lag vann US numret ;)


lördag

Igår var det julmiddag i stallet, det var gott. Nu ska jag åka och köpa med mig massa mat och sen åka ut till stallet, måste överleva dagen. Först ska vi fixa massa små grejer till imorgon, kl 5 är det hoppträning och efter det kommer ljuskillen och ska sätta upp massa saker.

Julshow imorgon 13-15. Kom dit om ni vill se mig rida i bara bh ;)


några år sedan


torsdag

Jag har sjukt mycket att göra just nu. Har tre olika klädnader och annat att fixa klart tills på söndag. Så dagarna den här veckan har gått åt till det och än är det inte klart. Imorgon måste jag jobba också vilket kommer lite olägligt, hade behövt göra klart min peruk höhö.


Har glömt bort att gå till min läkare också. Jag har ju blivit pillerknarkare, äter 11 tabetter om dagen nu. Skulle dit i veckan och ta prover men det har jag såklart glömt bort i allt detta..

Helgen kommer bli smockfull. Nu ska jag sova!




tisdag

Igår var jag på bio med Sofie, Sanne och Tess. Vi såg Due Date. Den var bra men lite dryg ibland. Idag har jag rännt på stan efter julklappar och tyg, varit i stallet och fixat bommar inför söndag med Rebecca och Linda. Och sedan dess hållt på med mina kläder till på söndag.

Imorgon ska jag jaga fler julklappar och mer saker till på söndag. Sen ska vi fortsätta göra klart klädera.

Vad händer på söndag? Det är JULSHOW!! Sjukt kul men har mycket att göra eftersom jag är en av dom som planerar hela allting.



lördag

Mysig fredag kväll må jag säga! Fick visa killarna att jag fortfarande är ett FC :)

Idag har jag och mamma röjt i källaren, superkul.. Sedan åkte vi till gränby för att inhandla alkohol till mig. Ikväll vankas det kebab och förkrök hos Sofie med ett mycket härligt gäng tjejer, några klassisar bland annat! Bara det gör mig jätte taggad.


Imorgon börjar jag jobba kl 8, men det är inget som stoppat mig förut :)))


Jag, Sanne, Eve och Emelie på studenten :)


fredag

Fin torsdag! Sofie följde också med till stockholm och det blev en hel del shopping, både till mig själv och några julklappar. Mycket nöjd tjej då! Hoppträning på kvällen som gick jätte bra, fina häst! Och när jag kom hem möttes jag av cola och chips, Carl vet hur han ska göra mig glad ;)

Idag har jag fixat en massa saker och sen proppade jag bilen full och åkte och pantade flaskor från stallet, skrapade ihop nästan 300 kr ;) Ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi till Höök och chilla, han har ju köpt lägenhet!


PUSS'




onsdag

Har försökt få i pappa att vi ska åka till Skåne i helgen men jag lyckades inte så bra. Har inte varit där sedan i sommras. Svårt att åka i veckorna och under helgerna har något djur stoppat oss. Nu får jag inte åka dit förän nästa år..

Dagarna som gått har jag spenderat i stallet och med Carl, alltså är allting som vanligt. Imorgon ska jag, mamma och hennes vän till stockholm och shoppa!

Grattis till er två som under de senaste dagarna hunnit fylla 2 och 1 år ♥


söndag

Klubbhoppning i stallet idag och alla mina starter gick bra. I 1.10 fick jag två pet och det var bättre än förväntat så jag är nöjd. Hon är bäst! Sen efter tävlingen hade vi lite möte så kom inte hem förns vid fem.

Nu ska jag åka och lämna tillbaka en film vi hyrde igår och hämta upp Carl.
Det blev en mycket fin helg! :*




lördag

Blev gladare igår när jag kom fram i stockholm och fick träffa min fina. Carl och hans familj var hemma hos en kille på födelsedagsfirande så vi åkte dit igen efter att dom hämtat mig på stationen. Sedan blev det en oplanerad utgång också, hehe så kan det gå. Lite för mycket av det goda kanske, Calle är bra generös på krogen!

Idag åkte vi till Skansen och gick på julmarknad, men det var så kallt så vi var inte där så länge. Åkte in till stan och åt Kinabuffé och kollade i lite affärer. Senare åkte vi till uppsala och hem till mig och nyss drog han hem igen för att gå ut. Och jag ska nog snart sova ;)

Imorgon är det klubbhoppning så jag ska vara i stallet vid kvart över 7 ;) Blir tre starter för mig och så ska vi debutera i 1.10m så får se hur det går! Ska bli roligt iallafall :)



fredag

Ja, jag är på jätte dåligt humör och det finns nog olika saker som bidragit till detta. Jag ska åka tåg till Carl sen, vill pilla ut mina ögon med en gaffel för tillfället. Men jag får skylla mig själv som kom på det. Sista gången jag gör det iallfall.

Annars så ser helgen fin ut!

onsdag

Igår började jag dagen med att spendera 3 timmar på Hannas skola där hon fixade mina naglar :) Sen mot eftermiddagen åkte jag till pappa och meckade lite, gick på långpromenad och mös med mina pojkar och sedan på kvällen åkte jag till Carl. Imorse när han åkte till jobbet åkte jag tillbaka till pappa och var där ett tag innan jag åkte till uppsala igen. Jag och mamma har varit och ätit lunch och kollat i massa affärer.  Nu ska jag åka till stallet en snabbis och sen hem till Rebecca.

Här är några bilder från igår och idag :)



 Bilden tagen av: http://hannaaskoglund.blogg.se/



RSS 2.0