bloggen flyttad

Följ med mig till http://ingridpersson.forme.se/ istället!

torsdag

Idag är jag ledig, dagen har gått sjukt snabbt och jag har iprincip suttit i sängen hela tiden. Försökt ordna upp planerna till ena veckan i sommar, förövrigt så kommer nog den här sommaren bli en av de bättre. Jag jobbar samanlagt ca 12 dagar på hela sommaren och eftersom detta inte är brist på jobb utan mitt eget val så är jag såklart väldigt nöjd över detta! Åh vad jag längtar. Ska ju iväg på utbilding i tre veckor också, så bara slappa ska jag ju inte he he.

Nu ska jag äta lite mat och sen åka till stallet. Imorgon ska jag, Anna och Linnea till Stockholm och göra av med pengar! Känns skönt.


måndag

Och så var ännu en helg över.
I fredags jobbade jag och på kvällen hade jag hoppträning, den gick rätt bra emellanåt, tills jag gjorde en sjuk avramling. Vi rasade genom ett hinder och på väg av Lola gjorde jag en volt så istället för att landa på huvudet landade jag på fötterna och fick springa ikapp (baklänges) med Lola så jag, precis som hon skulle undvika att ramla. Dock fick min ena fot ta smällen, hade sjukt ont men kunde rida lite till efter ett tag. Värken håller på att gå över men har fortfarande lite ont i fotleden, upp i smalbenet och i knät ibland, och i nacken. Det var kul.
I lördags hade jag kurs hela dagen, mindre kul.
Igår var det final i div 3, på hemma plan. Framridningsklassen gick jätte bra! Därför kändes det ännu tråkigare när jag inte fick rida i laget den här omgången. För dagen kom laget fyra och totalt efter alla tre omgångar hamnade vi på en tredje plats :)

Film och bilder från dagen! Linda som tagit bliderna :)







torsdag

Har bytt lite dagar med Lisa så den här veckan jobbar jag andra dagar än vanligt, bland annat idag. Det vart en skön dag, jag och Linnea tog en transport och åkte och handlade! Det kallar jag storhandla. Sitter och väntar på mat nu sen ska jag åka tillbaka till dom kära hästarna. Helgen ser inte så vild ut, kurs och tävling står på schemat.

Här är två bilder från här om dagen när Carl och jag bakade syltkakor hehe :))


måndag

Såhär dålig har jag aldrig varit tidigare. Får se om jag bättrar mig, annars lägger jag ner! Veckan som gått har ialla fall varit väldigt bra och jag har uppenbarligen gjort en massa saker eftersom jag inte haft tid att uppdatera. Min syster har varit här över helgen, valborg har passerat och allt är så bra.

Här får ni några bilder från valborg!


RSS 2.0