söndag

Igår blev det en fika på gränby med pappa sen vid sex åkte jag hem till Sofie för att kolla på när hon, Tess och Sanne söp till ehehe. Jag valde att inte följa med ut, vart jätte taggad där ett tag men jag ville inte göra det värre i ryggen, idag har jag däremot inte alls lika ont så hade kunnat följa med.. Aja åkte hem vid halv tolv och en timme senare kom en full Carl hit.

Idag har vi varit på Ikea och ätit korv och sedan på lite andra ställen och senare blev det en sväng förbi gränby också och sen ut till stallet. Snart ska vi äta och sen ikväll blir det bara mys framför tvn :)




lördag

Man märker att man har ett liv när man inte hinner med att blogga. eheheheheheh skoja.

Har jobbat torsdag och fredag. Igår när jag slutade åkte jag direkt till Rebecca där Vanja och Elvira också var. Vi fixade våra tröjor till us-nummret på julshowen (hann dock bara en, men faaan vad fin den blev :D) och åt tacos. Sen åkte vi till stallet och hade julshows träning. Det var riktigt kul och det tyckte hästarna med! Men jag sträckte min rygg så jag vart lite invalid, kunde knappt gå sen när jag kom hem.

Idag är det förfest hos sofie och sedan utgång som gäller, men om min rygg inte blir bättre så kan jag glömma utgången..


julshow 09


onsdag

FÖRST OCH FRÄMST, Någon som känner sig manad att göra en ny design till mig? SNELARÅÅÅ.

har spenderat dagen på gränby med samantha och så blev det matdejt med sofie! äckelväder ute också.  Nu ska jag kolla på ph och vänta på att carl ska komma, han har godis till mig :*

fick en ny kamera i present så ska försöka bjuda på nya bilder lite oftare ;)






tisdag


 
I stallet kan man alltid sysselsätta sig! Ska snart ut i ovädret och åka ner på stan och möta upp samantha, sanne och tess. Blir kina till mat och sen mys hos samantha. :)


måndag

I lördags kväll när klockan slog tolv tog mina år som tonåring slut. Dansade och tog några klunkar öl så att jag skulle börja mitt liv som 20 åring bra, gillar dock inte öl. Linnea sjöng alla gratulationssånger hon kom på till mig!

Jag hade en jätte fin födelsedag igår iallafall :) Började dagen med tävling i stallet, när jag står mitt på banan, ganska ensam och ovetande, hör jag hur Linnea och Sara börjar gratulera mig i högtalarna och sjunga Ja må hon leva! Mycket fint gjort. Tävlingen är jag jätte nöjd med, hon var jätte fin och hoppade jätte bra, så det var väldigt surt att peta ett hinder.

Åkte till allians en stund på eftermiddagen och sen på kvällen hade vi gäster här. Fick massa fina presenter!

Idag fick jag betala när jag var på läkarbesök.. Senare idag ska jag inviga systemet, shoppa upp födelsedagspengarna och som vanligt åka till stallet.


en bild från igår ;)


lördag

Kvällen igår blev jätte bra! Middag och förkrök här med nio fina vänner, fick jätte fina presenter av dom! Är super glad över allt :) Sedan blev det utgång på bj och där hade jag också jätte roligt! Sen blev det subway och taxi hem. Drog två vurpor också, i trappan hemma och på ett trappsteg på bj. Landade självklart på samma del av rumpan båda gångerna. Jag skojar inte när jag säger att blåmärket är svart..

Tack för att ni gjorde mitt födelsedagsfirande så bra och tack för att ni finns där när livet inte är det enklaste.


Jag och Lennart (fick en fin ponyhest igår) har varit i stallet några timmar idag, ikväll ska vi mysa hos Linnea. Imorgon är det KM. Sista tävlingen för året, hoppas att det går bra :) Nu ska jag och mamma göra pizza!




Gangster-Lennart i stallet idag.


fredag

Hängde på gränby lite för länge idag.. Håller på att göra mat nu. Om man inte hittar i sitt eget kök kanske det är ett tecken på att man håller till där för sällan? Ska inte berätta det för mamma ialla fall för då kommer hon tvinga mig laga mat. Måste göra klart nu och fixa mig.

Om ca en timme kommer mina fina vänner hit :) sen blir det utgång!



onsdag

Har jobbat idag och det var sjukt kallt ute på morgonen. Sen har jag och mamma varit på gränby och handlat mat och sånt till på fredag :) Nu har jag precis ätit upp carls godis, fast det inte ens var några goda godisar..  Jag ska till storvreta om två timmar och sen ikväll ska vi bara vara hemma.


tisdag

Börjar bli stressad inför fredag, ska firas här med middag och sedan utgång. Vet inte hur jag ska göra. Måste hitta något att ha på mig dessutom. bajs

Ska åka ner på stan med Rebecca och Elvira nu, eller om en stund iaf.



måndag

Helgen har varit fin, nedan ser ni några bilder från i fredags (tog av hanna eheh). Resten av helgen spenderade jag i stallet och med carl. Igår var det klubbhoppning, gick sådär menmen :) Idag har jag jobbat och lunchat med pappa.

Ska rulla över till samantha nu, som fyller år idag, GRATTIS till dig :) sen ska jag träna lite senare och sedan till samantha igen :)




 

 


fredag

riktigt glad över att det är helg igen, denna kommer bli bra :) Ikväll blir det party, det blir vi som festade och umgicks mycket i sommras. Kommer nog bli väldigt kul!

imorgon börjar jag jobba kl 8, mindre kul, och på söndag ska jag jobba lite och så är det klubbhoppning!

nu måste jag sätta fart så jag kommer iväg sen! har mitt hår emot mig, tror jag straffas för att jag inte använde något balsam igår...

några från i sommras.




tisdag

Idag hade jag planerat att uträtta lite ärenden, bland annat leta efter saker till julshowen. Men som ni ser så är det snö ute så jag vågar mig inte ut på vägarna idag, jag är för ung för att dö.

Ska istället lägga mig i soffan och kolla på film och vänta på att min fina slutar.



måndag

vart är jag påväg?

fredag: kebab
lördag: pizza
söndag: pizza
måndag: pizza OCH kebab

Mina senaste måltider... nu ska jag åka till stallet och äta lite godis och dricka cola. MUMS



lördag

Igår vid fyra plockade sofie upp mig, sedan hämtade vi sanne och åkte på årsta. Åkte till gränby för att kolla lite och inhandla alkohol. Åkte och köpte kebab/pizza och började förfesta hos sofie. Sammi, johanna och johan kom även dit! Sedan blev det utgång på bj där vi träffade pontus, han var modell och rökte.
Hemgången tillsammans med sammi och sanne innehöll lök och tomatskivor. Blev subway först och sedan en sväng förbi Max vid fyra mackarna. Hungriga tjejer.

Jag och mamma har precis varit till Höök så han fick byta däck på våran bil. Nu ska jag vila och sedan åka till gränby. Ikväll är det Halloweenkväll i stallet!


torsdag

Idag har jag, Rebecca och Micaela varit och stor handlat. 40 liter läsk, 10 kg godis, chips och krossade tomater. Nu ska jag åka till stallet och umgås lite innan jag ska träna.



jag och rebecca förra gången vi handlade


onsdag

Har jobbat måndag och tisdag, var i stallet i 12 timmar i måndags eheh.

Igår kväll var jag, Linnea och Matilda på Saw 3D, den var mycket bättre än de tidigare filmerna. Mådde dock illa stora delar av filmen ;)

Idag var jag i stallet från elva till fyra, fick köttsår när jag red. Nu ska jag göra mig iordning och sen åka och hämta sofie och sen ska vi till tess :)



RSS 2.0