<3


måndag

har gått och blivit lite förkyld för ovanligetens skull. känns som jag är det ofta, kanske inte är så men. idag har jag chillat och tränat. ligger och kollar på idol nu, har följt det lite det här året. vanligvis brukar jag inte kolla på det men alla andra gör ju det så då får jag med göra det ;) höhö

åker och jobbar i några dagar imorgon så får se när vi hörs igen!
pusss'


Lite bilder från resan

USA


Viktoria


Vancouver/Whistler


Island

dagens

dagens humör: glaadis :D
dagens mående: mycket bra
dagens borde: inget speciellt
dagens frisyr: utsläppt
dagens klädsel: jeans, svart linne med dragkedja, svartkofta, jeans jacka, converse
dagens accesoarer: tomas sabo armband och klocka, vita plupp örhängen
dagens smink: foundation, puder och mascara
dagens bästa: sofie
dagens sämsta: typ ingenting
dagens köp: inget alls
dagens sysselsättning: varit med sofie
dagens låt: you found me
dagens planer: kolla på gossip girl sen sova
dagens materiella vill ha: mooobil
dagens längtan: nästa helg
dagens fundering: är det värt att kämpa för?
dagens beroende: coola
dagens middag: kött, pommes och bea

söndag

oj vad vi krängde kakor på sjukhuset, drack choklad, te och även kaffe. lyckades dock inte ens få i mig halva koppen, hatar smaken av kaffe. men vi upptäckte att det var ganska gott att doppa kakorna i kaffet :D blev middag och lite mys med. konstigt nog har jag inte spruckigt efter allt jag ätit än ;) 

ska nog kolla lite på gossip girl nu :)
puuuuss'


söndag

igår kväll åkte jag ner på stan vid 11 och mötte tjejorna som varit hos emma, vi kom inte så mycket längre än till stan och det roligaste på kvällen var en dvärj och "bråket" som var när jag och sammi väntade på bussen, som vi skrattade :D haha.

idag åkte jag mamma o min syster ner på stan och åt lunch på kina, aaas gott :D gick runt och kollade lite innan det var dags att åka hem för att sofie skulle komma och hämta mig så följde jag med henne hem. nu är vi på sjukhuset och hälsar på hennes mormor, men jag är lite förkyld så får vänta i fikarummet ;) äter kakor och dricker choklad höhö.
puss'


lördag

åkte iväg till min morbror och hjälpte till lite. nu har jag precis målat naglarna och är så snäll så jag låter mamma bestämma musiken som ska spelas på spotify idag ;) höhö. ska gå och fixa mig nu innan middagen. senare ikväll får vi se vad som händer, jag är taggaaaad som fan ialla fall och det vet jag ni med är :D
ppuss'


<3

vi firar ett år tillsammans idag ju, ni är bäst <3


lördag

fredag kvällen, gick över till samantha och umgicks med henne linn och tess ett tag. vi skulle ha åkt iväg till ekeby men jag dissade det och åkte till m istället. smart val eftersom festen senare blev inställd!

idag skulle jag ha följt med mamma till min morbror och hjälpt dom flytta, men hon verkar ha åkt utan mig hehehe. så vet inte riktigt vad jag ska göra nu. senare idag kommer iallafall min syster hit :) mamma fyller år idag så vi ska fira henne ikväll! nu ska jag nog gå upp och äta lite taaacos
m-m-m.

puss på er'

Grattis mamma <3


fredag

på stan inhandlade jag en rosa mössa, as söt va den :) sen vid fyra åkte jag vidare till gränby och mötte upp linn och sammi för att köpa present till emma som ska ha födelsedagsmiddag imorgon, som jag dessvärre missar. menmen, nu ska jag fixa lite och så och sedan vandra över till sammi.

puss'

lita på mig, det är du och ingen annan.


fredag

matilda dissade (cp) igår kväll, så det blev istället jag och anna som åkte till flogsta på chillkvälll. hela sällskapet kanske var lite för trötta?

än så länge idag har jag städat mitt rum och som det behövdes! nu ska jag åka ner på stan och träffa matilda.
puss'


torsdag

har jobbat i två dagar nu. igår var jag helt däckad på kvällen, men nu börjar dygnet vändas tillbaka! ska försöka hinna lägga in bilder nu i helgen.

ska snart åka och träna och sen ska jag hänga med matilda. så vi hörs imorgon, tänkte bara tala om att jag leeeever.
pusss'


tisdag

hemma igen, väldigt skönt men endå tråkigt hehe. att vara på island var en ju upplevelse, men jag blev inte så imponerad av det ;) haha.
landade på arlanda halv ett idag, åkte och hämtade hem hundarna :* och sedan stjussade pappa hem mig till uppsala. då åkte jag och mamma till gränby och kollade lite sen har jag packat upp och så. kanske tar kort på allt jag köpt, vilket till slut inte blev så mycket. pappa däremot fyllde ut sina extra resväskor som han hade med sig! ska lägga in alla bilderna nu med, så kanske lägger upp dom här sen om jag orkar.

ikväll blir det lungt, ska kolla på män som hatar kvinnor och äta tååårta :D
pusss'


lordag

har varit i canada dem senaste dagarna, bott pa ett as fint hotell! i torsdags tog vi bilen och akte till whistler, dar som vinter os ska vara. bodde en natt dar mitt i byn och sedan akte vi tillbaka till usa igar. har varit daligt med shopping for min del i canada, men nu nar jag ar tillbaka har sa ska det nog andras :D imorgon tar vi flyget till island dar vi ska vara ett dygn innan va tar och beger oss hem till sverige igen.

nu ska vi ga och ata frukost och sedan ska vi ut och shopppppa.
vi ses snart'

sondaag

heeeejhooopp. resan hit gick battre an forvantat! dock svart att sova forsta natten sa vi gick upp kl 5 igar morse ;) hehe. hamtade en bil igar som vi ska ha hela tiden, och sedan akte vi runt i ca 12 timmar och kollade i massa olika affarer och kopcentrum! pappa ar en shopohollic btw, han ar mer galen an mig. finns jatte mycket fint har men har inte kopt sa mycket an for tankte kolla lite mer forst :D

nu ar kl snart halv atta har, har varit uppe sedan halv 7 ;) haha. vantar pa pappa sen ska vi aka till denny's och ata frukost. sen ska vi ut och shoppa och sedan ska vi aka over till canada ikvall, vara dar nagra dagar och sedan tillbaka till usa!

forresten sa ar det runt 28 grader varmt men har dessvarre ingen tid till att sola, haha. vi hors sakert igen :)
pusss'



fredag

idag åker alltså jag och pappa. 11 september, vi få ju hoppas att ingen terrorist är med på flyget ;) haha. pappa skulle ha hämtat mig egenltigen, men han hinner inte det för han ska iväg med hundarna och så. och jag är för snäll för att ta taxi så jag tar bussen dit ;) sen går planet vid två så vi ska gå och äta lunch och så innan :)

ha det så bra mina vänner, jag kommer ha det bäääst! vi hörs kanske under resans gång, vi ses den 22. jag vet att ni kommer sakna miggg =)
PUSS'


hotellen

hotellet i usa

   

Hotellet i Canada

   
  

imorgon

imorgon åker jag och pappa till USA men vi ska även till canada också! där vi bland annat ska besöka Vancouver, där dom håller på att spela in tredje filmen av twilight just nu ;) så med lite tur kanske jag stöter på Robert Pattinson höhö. tydligen är det ganska varmt där också så måste packa om lite.. heeeehee. pappa blir irriterad på mig och min packning, han tycker att jag ska handla kläder där istället...

ska åka och träna nu.
tjing'


<3

rip älskling <3


yeaaah

haha hittade dessa bland pappas bilder, är jag inte cool? höhö




tisdag

kom nyss hem igen och när jag öppnade dörren slog lukten av pannkakor mig, sååå värt. så nu sitter jag i sängen och äter pannkakor och är ledsen över att jag inte kunnat bjuda dig matilda.. nu ska jag samtidigt som jag kollar på idol börja packa vilket jag har tjatat om dem senaste dagarna. nu är jag dock tvungen eftersom jag inte kommer kunna göra det imorgon och inte på torsdag heller. på fredag smälleeer det :D thaalalalal.

nej resväskan var det.
pussspåt'


det går bra nu?

vad saker och ting kan förändras mycket under bara drygt en timme.

skönt att åka bort? skoja inte.

måndag

eftersom jag är lite retarded så glömmde jag bort att packa igår och idag har jag inte haft tid. kom hem från stallet för inte så jätte länge sen, men vi fick ju fin besök så jag klagar inte ;) heheh.
imorgon ska jag först till arbetsförmedligen på möte, aaas tråkigt. och sedan var det tänkt att jag skulle till fyris och vara hannas modell men det var fel dag så det blir inget. skulle varit kul men känns skönt att det inte blir något också för då har jag lite tid på mig att fixa lite saker på stan och så. känner hur tiden rinner iväg och snart åker jag. sen imorgon kväll är det kurs så jag är fullt sysselsatt!

nu ska jag kolla på gossip girl och sedan soova :)
pusss'


söndag

som sagt, vi åkte hem till tess och förfestade. tog oss sedan vidare till vattholma och jag vet inte riktigt vad jag gjorde hela kvällen, känns som jag stog ute hela tiden och kom knappt innanför dörren innan det var dags att åka hem igen. tiden går fort när man har roligt? det blev ialla fall en bra kväll :)

idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på film och inviga våran mixer. har redan gjort det, men gör det en gång till sen. jag ska börja packa också för det kommer jag inte ha så mycket tid till i veckan. annars då, jag ska dricka litervis med cola så jag återhämtar mig från igår!
puss'



fredag

palla laga mat? mc donalds gör det ju åt oss :) nu sitter jag hemma hos linn och fördriver tiden medan hon och sammi duschar (inte tillsammans). sen ska vi bege oss till tess och börja förtära mängder av alcohol. jag gillar't


lördag

hejhopp. idag har jag och mamma varit ute på jakt efter en rosa mixer, men dom finns inte längre så vi fick nöja oss med en silvrig! sen har jag allianshängt med mina vänner men nu är jag hemma igen för att duscha och byta om. snart kommer linn och tess och hämtar mig så ska vi åka och handla lite och sen hem till tess för att äta och förfesta innan det är dags att bege sig till vattholma och fortsätta festen tillsammans med dem andra tjejerna.

puuusss'


fredag

fått min mat så nu är jag nöjd! pratade precis med anna och jag måste ju medge att jag är sjukt avensjuk på att hon får bo i sveriges bästa landskap och inte jag :( nej, nu ska jag fixa lite saaker och sedan bege mig till sofie där det blir mys med lite tjejor. vart slutar kvällen? deeeeet vet man aldrig! HÖHÖ.


fredag

idag har jag gjort en massa viktiga saker! har bland annat hämtat mina 4 böcker ;D och gjort lite andra ärenden. nu ska jag vänta på att mamma kommer hem så jag får maaat, är sjukt hungrig! 
har börjat flagna nu med, är helt fläckig. super snyggt!



torsdag

efter träningen åkte jag hem med min nya US tröja och märker till min stora besvikelse att den är sönder. gråtandes i duschen försökte jag även slita av min vänstra arm. om den inte äns klarar av två timmar ridning utan att göra ont kan den ju dö.

men sen så, när jag fick höra att trelleborgs polisen ringt hem till matilda så blev jag direkt på mycket bättre humör :D HAHA. dom har minsan inte ringt hem till mig ;) skulle hemskt gärna vilja det för att höra vad dem har att säga, hahaha.

nej nu ska jag kolla lite på gossip girl innan jag sover :)
PUSS'


det som händer i falsterbo stannar i falsterbo.. höhö


torsdag

igår var odin så snäll och rev mig rakt över näsan. svullnaden har gått ner, men är as öm och han gav mig ett snyggt märke. det tackar vi för! gulle.

ska till skycity och äta lunch med pappa sen så måste komma på vad jag vill ha =) haha. sen ikväll ska jag träna!
pusss'

RSS 2.0