fredag

vaknade 2 gick upp 3, kom hem och däckade i min säng. och här ligger jag inu. är det något fel på mig? och ja det är det ju. nu måste jag dock slita mig och göra mig iordning. jag och mamma ska ner på stan och äta mat :*


yes

tänker inte låtsas som att jag inte bryr mig, för det gör jag. saknar allting och det är sjuk jobbigt.


torsdag

igår när vi var ute på promenad så gick vi förbi en orm, på vägen tillbaka sprang vi förbi det stället men dessvärre hade ormen flyttat sig så vi var tvugna att hoppa över den, och i hoppet så stäckte jag mig i ljumsken. inte okej. har dessutom fått årets första myggbett!
tänk vad man får vara med om mycket ute på landet!

nu ska jag iväg och kolla på film!

vin

har ni någon gång tagit ut plastförpackningen ur en bag in box, blåst luft i den och sedan försökt hoppa sönder den? det gjorde vi och det var lika svårt som det sas vara. men det är lätt vart ett försök!

jag misslyckades


anna misslyckades också


anna lyckades



lite andra bilder från kvällen :)


tisdag

kommer nog inte bli lika mycket uppdagtering nu. känner inte riktigt för att skriva längre, finns så mycket annat just nu.

nu ska jag och martin ut och åka gul buss.
puss på det'



falsterbo -09

det blir falsterbo i lite bilder istället

våran fiiina party buss


vi tog med oss våra finaste glasögon


pojkarna i jönköping uppskattade inte att man bollade på dem..


svårt att sova på A6


hur stor är chansen att vi sedan skulle festa med kocken? tydligen ganska stor haha.


badade några dagar :)



våra holländska grannar som blev förälskade ;)


våratbord kladade inte av för många fulla människor


vårat antal stolar som hela tiden ökade ... ;)


andra bilder ;)



söndag

hemma igen. falsterbo var bäst, berättar lite om det imorgon :) bilder finns på facebook!

grattis till pappa som fyller år i dag, tack för bästa veckan i skåne.


tisdag, SÅ VÄRT

falsterbo förra året var bland det roligaste på hela den sommaren, och med tanke på vilka jag åker med nu kan det här inte bli annat än bäst! idag packar vi alltså in oss i våran allderles egna buss och drar ner till sveriges bästa landskap, skåne. men med ett stopp på A6 på vägen ner, bara för att dom tycker om oss så mycket!

sen stannar jag alltså kvar nere i skåne. när kommer jag hem? bry er inte.
HA DET SÅ BRA, PUSSSS'


måndag

idag gick jag genom stationshuset och vips så har jag bundit upp mig i något comviq skit i 12 månader. det var en snygg kille som erbjöd det och då klarar jag inte av att säga nej. varför är jag inte förvånad?

ps. fick hans nummer med. fick ringa när jag ville. ds.


måndag 1 dag kvar :D

saker att göra idag;

- tvätta (med mammas hjälp hehe)
- packa allting
- stan och inhandla lite saker
- söka jobb
- åka med pappa och uträtta lite ärenden
- bygga tält
- pussa älsk hejdå
- sova och låta det bli tisdag

har säkert glömmt en massa med, men det visar sig! nu vet ni ialla fall vad jag har för mig hela dagen! det kommer nog inte bli så mycket tid över.
pusssss'


söndag

vet inte vad grejen är med att min text i tidigare inlägg blev i stora bokstäver? aja.
blev en kväll hemma hos samantha och den avslutades med en tur i stan med en gammal vän. trevligt. tror jag ska gå och lägga mig nu, är ganska så stressad över allt vad jag ska göra imorgon. kommer få gå upp tidigt för att hinna! hhhuuh


såååå värd



söndag

sitter och försöker överrösta mammas usla musik med min egen, dock inte det lättaste..
idag har jag och mamma varit på granby och köpt 2 nya bhar till mig ;) hah. sen åkte vi till ikea och köpte en hylla och åt frukost =) ska börja packa och så nu, kommer att stanna nere i skåne sen när dem andra åker hem. så måste packa till det med.  kommer alltså ta hela dagen och morgondagen med mitt tempo!  

och smart som jag är så klev jag mig själv på min onda tå nyss, så nu blöder det igen.. great ;D den kommer aldrig bli bra haha.



om och om visar ni vilka ni egentligen är, jag får det bekräftat hela tiden. och jag blir lika besviken varje gång.

lördag

blev en lugn hemma kväll, kändes ovärt men det var skönt, kommer snart somna också. hade jag varit en äcklig person så skulle jag tagit kort och lagt upp en bild på min tå, men eftersom jag inte är det så gör jag inte det ;) haha. ont gör det iaf och jag hoppas verkligen att det blir bättre snart för jag tänker inte chilla omkring i tofflor nere i skåne. men, jag är så jävla taggad och imorgon ska jag börja paaaacka och fixa lite andra saker tills vi ska åka :) fucking loveli.


lördag

igår kväll var det fest för sara bolay som fyllt 18 år och det blev lyckat :) blir dock inga bilder eftersom vi råkade tappa minneskortet ur kameran och har nu bara typ 10 bilder från kvällen.. mindre värt. också mindre värt att jag slog sönder min tå igår och har fetaste skoskavet på hälen så jag inte kan ha skor på mig. så nu blir det tofflor ett tag framöver..... ;)
menmen, är nu hem kommen från matilda och håller på att fixa med min dator och så hihi. dessutom hade mamma rensat i klädkamamren och har nu en stor kasse med skor (som jag glömt att jag hade) att rensa och försöka placera någon annan stans. och sen ska jag och pappa ut och åka hoj, så jag är nog sysselsatt hela dagen :)

3 dagar kvarrrr..... yyeeey
pusss'

en finish bild på matilda&linnea

fredag

får börja med att säga grattis till linn som tagit körkort :D du är bäääst!  <3

sitter och chillar i matildas säng. det är party på g och det gillas.
glöm inte sajavlavart.blogg.se det är där det händer!



torsdag

puss på min nya dator :*


nu ska vi snart ner på stan och äta, sedan bär det av mot matilda!

onsdag kväll

åkte aldrig till matilda så det blev heller ingen fest för min del, gick istället över till sammi och umgicks med lite tjejer där :) nu ska jag packa lite och så, eftersom jag beger mig till matilda imorgon istället. men inte förns på kvällen för först ska jag iväg och kolla på dator. fick det i studentpresent men har inte köpt någon än, men tänker nog slå till imorgon! och sen på kvällen så ska vi ut och äta med min kusin och kusin barn också :)

köpte linns jeans jacka också, så imorgon ska jag åka och lämna tillbaka den andra :) taaaack älskoo <3
godnaaaaatt'

ink och lean sommaren 07 ;)

onsdag

igår kväll blev det åter igen en kväll i rasbo. om några dagar får ni bilder som beskrivning.
idag åkte jag mamma och min syrra till västerås för shopping. hittade ett linne och en jeans jacka tillslut. kanske byter den till linns i ställlet, för den är lite finare ;) ska snart springa iväg och testa den! haha.

och nu flyttar vi hem till matilda igen några dagar. så ikväll åker jag dit och sen är det fest :)
pussspåt'


tisdag

blev väckt vid 10 imorse för att åka och äta frukost, sedan åkte jag och mamma ut till thuns men det har nog slagit mig nu, det är inte kläder för mig. har inte hittat något passande där på flera år. förutom strumpor då.. heeehe. när vi kom hem igen åkte jag ner på stan där jag träffade linn och sammi. svarta jeans, ett linne och smink fick bli min tröstshopping idag!

har inte så mycket för mig nu så ska träna min arm tills jag avlider och sen ikväll kommer min syster!
pusss'

måndag

igår kväll blev vi utbjudna till våra kära vänner i rasbo, och det blev en väldigt lång men rolig natt där ;) övertrötta brudar? haha. idag var det dags för falsterbo möte så vi tog bussen tillbaka och hoppade av hemma hos sara. där det sista bestämdes och vi ringde och bokade vandrarhem som vi ska bo på på vägen ner. men det tog sin lilla tid eftersom hon som jobbade där inte gillade oss och var skit otrevlig och både la på i örat på oss och klickade bort när vi ringde. men vi gav oss inte så till sist fick vi boka ;) haha.

nu blir det filmmys med mamma :)
pusss'


söndag

igår var det fest för lina som fyller 18 år, ute i ärentuna, alltså ute i ingenstans. hah. men det blev en lyckad kväll, den hade både sina fördelar och nackdelar.
idag fick jag gå upp tidigt och åka till stallet eftersom det var tävling så har varit där större delen av dagen. tiden gick fort och vädret bjöd på blå moln, great!

nu ska jag duscha och sen förhoppningsvis hitta på något med dem andra. dock har vi idétorka......
pusss'


lördag

imorse var det riktigt fint väder så jag och mamma åkte ut och sola&badade på en liten strand långt borta! känns som att man får passa på nu när det håller på att försvinna. men sen kom det moln så vi åkte till gränby och gick i affärerna istället. nu ska jag hoppa in i duschen, ha beslutsångest över kläder och fixa mig!

två glada nyheter är att det troligtvis ska vara fint väder i malmö v29 och att anna och hennes mor följer med till grekland, great :*
puss på er'


fredag

nu har jag jobbat klart, FREEEEEEEEEEDOM! nu ska jag sova, varje dag ska jag sova. den här sista veckan har varit tuff, har knappt orkat ta mig upp för trapporna och igår somnade jag på en trotoar. jag är inte gjord för att jobba. ska ju dock tillbaka om 4 veckor, men då jobbar jag inte lika mycket :) .. som tur är! nu ska jag skrubba mig ren från all smuts jag samlat på mig! 

det är sommarlov!
puuuuss'




RSS 2.0