onsdag

nu är det taggat som fan.

halv tre går bussen och jag och samantha åker hem till sofie där det blir mat och förkrök med dom andra brudarna :) sen så far vi vidare på andra äventyr under kvällen. vi får väl se vart vi hamnar!

GOTT NYTT ÅR FOLKET'

nyår förra året :)


loveli

   naglarna & klänningen

 



syns kanske inte så bra på bilden, men naglarna glittrar som fan ialla fall :) och jag älskar klänningen! 

poker face

sitter och lyssnar på poker face och blir råtaggad tills imorgon! nu är det mästa inför morgon dagen klart och jag har dricka så det räcker och blir över :)
ikväll ska jag bara vara hemma och fixa lite saker, bland annat mina naglar som ska vara glittriga :D sen ska jag sova tidigt eftersom jag ska upp innan kl 8 imorgon på lite uppdrag, haha.

kommer en blid på min nyårsklänning sen med :)
puss'


tisdag

igår blev det en kväll med linn och sofie, vi åt marängswich och mös i sofies säng hela kvällen! loveli.
nu ska jag ner på stan och köpa strumpbyxor tills imorgon, en dag som förövrigt kommer bli bäst. och sedan ska jag sola, har ju en lite halv taskig vit färg på min kropp nu så.

och så håller vi tummarna på att pappa kommer till uppsala idag, annars är jag rättså kört imorgon.
vi höres'


måndag

efter att ha sovit några timmar igår fortsatte jag och johanna dagen med att titta på innebandy matcher :) jätte mysig dag/kväll, då vi även fick sällskap av robin, sara, jenny och matilda vid vissa tillfällen.

idag var klockan ställd på 10, men eftersom sirius inte bjöd på någon final match så fick jag sova vidare och vaknade sedan kl 12! otroligt skönt. varit nere på stan med mamma och jag kom hem med lite smink, 2 linnen och vantar :) ska städa mitt rum nu som är väldigt behövligt och sedan så får vi se vad kvällen har att bjuda på :)

puss'

jag och johaanni<3

söööndag

efter att ha varit vaken sedan kl 6 så dras jag konstant mot sängen, så ska lägga mig och sova ett tag.

vi hörs sen'

larm

ska varna er alla som kanske någon gång haft en tanke om att ni ska överfalla mig eller något liknande, lägg isåfall ner den tanken genast. för ni kommer nog inte att lyckas, då jag fick ett överfallslarm av johan i julklapp, och det är nu min bästevän!!

nu ska jag leta upp mitt lypsyl och sedan kila till bussen, vi börjar kvällen med en sirius match och sedan får vi se vad kvällen mer har att bjuda på :)
PUSS'

yeeyeyeyye

hemma igen från fyrishov och väntar nu på mat, sen så ska jag spendera kvällen med linn, samantha, tess och emma! får se vart vi hamnar upp någonstans :)

jag har ett virus i kroppen, och därav kommer utslagen, eller något sådant. har smort in mina armar med kortison salva, tror jag mamma sa att det var, det kan hjälpa lite så vi får ju hoppas att det gör det med! just nu känns det mäst som att det kliar lite extra mycket.... jag hoppas även att det går att sola på detta, för jag vill inte vara likblek på nyår. heh.
puss'
jag och linn 07



lördag

jag håller på att klia sönder min kropp, men annars så mår jag utmärkt, dock lite trött. duschade precis efter att ha slitit hela morgonen i stallet där jag förfrös min kropp x antal gånger. men vad gör man inte för hästarna? ehehhehehe

ska gå och föna håret och sminka mig nu, för sen ska jag bege mig till fyrishov för att kolla på innebandy match tillsammans med johanna och anna. efter det kanske jag går och våldgästar robin, ifall han är hemma då, det återstår att se...
hejpåre'



fredag

idag var det mellandagsrea och det innebär att den som köttar mäst får vad den vill ha! jag struntade i min mamma och syster och tog johanna som dagens sällskap istället. jag kom dock hem rättså tom hänt, med bara ett par svarta chinos. men bättre än ingenting :) skönt att spara pengar med?!  det blev även en utsökt lunch på subway!

min mamma tror att jag har en barnsjukdom, för jag är på hela kroppen helt röd flammig och det kliar som fan. dock har ansiktet, halsen och bröstet klarat sig utan detta, och tur att det var dom synligaste ställena som klarade sig utan! ikväll kommer hon hem med information om vad det kan vara, vi får ju hoppas att det inte är något allvarligt.. ;)

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film och äta gooodis :)
puuusspåre'



rrrea

idag gick jag, sys och olle ner på stan ihopp om att kanske en, eller två affärer skulle vara öppna. men inte en ända var det så vi gick tomhänta hem igen men jag såg det som en possitiv promenad då alla kilo jag ätit under gårdagen försvann igen? eller inte. men imorgon är det mellandags rea och jag är taggad, ska ner med mamma och syster då. vi får väl se hur länge vi håller ihop ;) kan nog sluta upp med att vi alla går skilda vägar då alla är intreserade av olika affärer.

ikväll är det både bonde söker fru och mamma mia dokumentär på tv kl 20, svårt beslut där! men snart kommer robin så jag låter han bestämma vad det blir :) heeh
puss'


torsdag, juldagen

hoppas ni alla haft en bra jul, det har jag haft :D

nu sitter min syster bänkad framför, enligt mig, en rutten film. jag har dock aldrig sett den och vet inte vad den handlar om, så ska inte säga för mycket, men ska försöka slita henne därifrån och få henne och hjälpa mig med lite införmationssökning på internet, vi har nämligen big big things på gång! men mer om det får ni veta om det verkligen ska ske! :)

håll utkik, för det kommer nog finfina bilder på mig och dogsen! ;) hahah
vi hörs sen'

danföredopparedan

ganska rutten hårfärg, eller så är det mitt hår det är fel på. för om jag inte ser helt fel så är mitt hår lika blont som innan, vääääärt!  ;) men blev lite finare ialla fall :)

23/12-07, minns den dagen som om det vore igår, kommer ihåg precis vad jag gjorde.. och här sitter jag ett år senare och om jag tänker tillbaka på året som gått sen den dagen så är det sjuuuuukt mycket som hänt. ganska oförståligt, menmen.  och imorgon är det julafton, ännu mera sjukt.

nu kommer robin och hämtar mig så måste kila. och om vi inte hörs mer idag så GOD JUL =)

PUSSSS'

tisdag

var och red tidigt idag igen och sedan åkte jag snabbt hem och duschade för att åka ner på stan och handla julklappar till robin. så nu är alla julklappar äntligen klara :)

håller på att färga håret nu, ljus brunt, men ska ha i ljusa slingor med, för att bli helt brunhårig vågar jag mig inte på. heeeh. så nu ska jag gå och skölja ur detta och ha i slingorna. sedan ska jag och mamma göra julgodis :)

hejpåer'

Detta har jag hunnit med 2008

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10'an
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö  
[x] du har varit glad
[x] du har vart kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[/] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har kissat utomhus
[x] du har däckat
[x] du har spytt
[x] du har druckit alkohol
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[x] du har bakat
[x] du har flyttat 
[x] du har haft sex
[x] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar 
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor 
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus


måndag

måste börja med att berätta att jag slingade robins hår igår och jag är riktigt stolt över mig själv då resultatet blev riktigt bra ;D haha.

var och red ganska tidigt idag, och efter att jag kom hem så har jag legat och sovit större delen av dagen, men är trots det fortfarande lika trött. så ska snart bege mig till sängen igen och kolla på någon film :)
puss'

söndag

allting gick jätte bra idag, lite stressigt bara när man ska hinna med allting och lite synd att man missar typ hela showen när man medvekar i den, men jag tror att den blev väldigt bra även detta år :)

är sjukt trött nu och känner för att sova, men det ska jag inte göra för nu ska jag till robin.
puss'
 
jag,                anna och jag
 
ett av hindrena som var med, och mästerverket av mig och matilda!
  

löööördag

jag hade ganska bra planer inför kvällen, men eftersom jag råkade vara i stallet ända tills klockan slog åtta så ändrades dom lite. kom hem, duschade, åt och klädde julgranen med mamma och vips så var kl redan 10. känns inte så värt att börja fixa sig nu när jag sitter här och kämpar för att hålla ögonen öppna, eller har jag fel? 

träningen gick iallafall jätte bra så det ska bli riktigt kul imorgon :) men nu ska jag packa ihop lite saker och sedan lägga mig i sängen och kolla på någon film! 

vi ses imorgon kl 13 på UPK'
 


lördag

gårdagen spenderades med tess och samantha, och efter lite krånglande hamnade vi upp i sunnersta och det blev en helt okej kväll där även sara matilda jenny anna och linnea kom förbi en sväng :)

fick ställa klockan imorse så jag skulle komma upp i tid, ska snart åka till stallet och göra iordning tills imorgon. har en massa att fixa och så ska vi träna tills imorgon med, för då är det dags för den årliga JULSHOWEN, och jag vill se er där! jag lovar att ni inte blir besvikna :D

nu måste jag rappa på!
vi kanske hörs ikväll'

jag och älsk förra året :)



 


fredagkväll

legat i sängen större delen av dagen, sovit och kollat på film. är helt slut i kroppen så jag orkar inte röra mig så mycket, men det beror nog på att jag är lite sjuk, kanske? och lite sömnbrist, kanske.
jag har precis duschat och ska börja sminka mig och hitta kläder som duger för kvällen. det är party på g, och jag kan ju inte påstå att jag är alltför taggad än, men det ändras nog snart :)

trevligkvällpåre'


fredag

robin har lämnat mig och mamma är och tjatar på mig för hon vill att vi ska åka nu, vi ska nämligen åka och handla julklappar till oooolle :) så det är väl bäst jag snabbar mig nu. 
 
vi hörs sen'



torsdag och jullov

idag var det avsluting och fika i skolan! jag fick veta att jag har varit på alla utom 6 lektioner på hela den här terminen, och jag är riktigt stolt över mig själv :) och idag, för första gången låste jag in mina nyklar i skåpet, så nu rök låset jag haft sen jag gick i 6an haha. men jag klarade mig rättså länge ;)

var ner på stan en vänta och fixade lite med julklappar också innan jag åkte och tränade. och nu väntar jag på robin som nog kommer snart. vi ska se på mamma mia ;)

PUSSSS'


snart jullov

eftersom robin nu dissar mig ska jag se på bonde söker fru, själv. men jag har ju min nya fina tv i sällskap :) yes, igår fick jag en lite tidig julklapp av mamma :D thanks!

den här terminen har gått så sjuk fort, imorgon är det två slappa lektioner och sedan avsluting :) ska bli riktigt skönt med jullov, har jätte mycket som jag ser fram emot :) nu ska jag slå in lite julklappar!

puss'


dagens

 Dagens humör:  växlande
 Dagens mående: sjuuuuk
 Dagens borde: slå in julklappar
 Dagens frisyr: uppsatt
 Dagens klädsel: leggings mys tröja och adidas tjockis
 Dagens accesoarer: svarta pluppar och halsbandet
 Dagens smink: inget
 Dagens bästa: mamma
 Dagens sämsta: att jag är sjuk
 Dagens köp: julklappar 
 Dagens sysselsättning: stan och robin 
 Dagens låt: joseph arthur - honey and the moon
 Dagens planer: robin
 Dagens materiella vill ha: pengar
 Dagens längtan: julshowen
 Dagens fundering: hur kan du behandla mig såhär?
 Dagens beroende: dricka
 Dagens middag: subway

onsdag

idag är jag ledig, och min röst låter förjävligt, min halsvärker och hostan tar död på mig. men inte är jag ledsen för det för idag är det bara en vecka kvar till julafton! ska åka ner på stan snart och börja handlandet av julklappar.

vi hörs sen'


tisdag

dagen började utan röst, men ju mer jag pratade desto bättre blev den. den är inte helt felfri än, men man hör iallafall vad jag säger! det gjorde inte hon i telefonen imorse när jag gjorde ett tappert försök till att svara. heh, synd för henne! och ioch med detta blir det ingen träning ikväll eftersom jag inte vill riskera att bli sjukare.

skoldagen gick fort och jag fick MVG på turismprovet, det satt ju inte helt fel. nu är religionsprovet också gjort så nu har jag inget som behöver pluggas till, riktigt skönt! så nu ska jag bara ta det lugnt och sen om tommy får igång bilen ska vi åka och kolla på en julklapp till mig :D mihi.

hörs sen'


och så får ni en snygging bild

sjuuuuk

att jag för ett litet tag sedan var sjuk i typ 2 månader har tydligen ingen betydelse alls. nu sitter jag här och har jätte ont i halsen och min röst är svag och skär sig hela tiden.

orka?

nice

Gå in på; http://www.fargadelinser.se/ och få färgade linser gratis om du bloggar! :D

måndag

trotts min tidiga sänggång igår så är jag lika trött idag som alla andra måndagar. 
idag hade vi turen att få ställa upp och juldansa och ännu bättre blev dagen när vi åter igen hade turen på vår sida och fick disikera lamm hjärta på labb lektionen. heeeeheheh

nu ska jag plugga lite innan jag ska åka och träna :)
pusshej'


söndag

finns inget speciellt att säga om kvällen igår, den började hos samantha och vi for sedan vidare till norby där det vankades fest, och jag har ju varit med om roligare fester men med brudarna blir det alltid roligt! och kvällen slutade sedan upp hemma hos robin.
hans pappa sjussade hem mig i morse, då jag kastade i mig en halv frukost och åkte sedan till allians för en match som vi spelade riktigt dåligt och förlorade därmed.

nu har jag ont lite överallt på min kropp, blåmärken och en bula i huvudet från igår, och ungefär 10 brännsår (inte så skönt att duscha med dom) och ännu en bula i huvudet från matchen.

nu ska jag plugga religion och sedan är det tv som gäller hela kvällen :)
puss'

igår hittade jag och linn snygga glasögon


yeyeye

jag är så usel, men det viste ni väl sen innan.... bullarna blev bakta och lite, men bara lite, plugg har gjorts. så himla värdelöst. har varit hemma hela dagen och hade kunnat pluggat såå mycket mer, men det är så typiskt mig. så vad har jag gjort under resten av tiden då? har ingen aning, bara att jag en stund låg i soffan och pinsamt nog spelade quadrapop, (det är nu ni ska skratta åt mig) men det resulterade i ett nytt rekord, så eve kan ju slänga sig i väggen! mohahah.

nu är jag bara rastlös och uttråkad, men ikväll blir det party med brudarna tillsammans med krille och co! det var ju ett tag sen så det ska bli kul :) jag ska dra mig ner mot stan vid kl 9 så bäst jag börjar fixa saker nu med tanke på hur lång tid det kan ta för mig ibland. heeeh

ta det lugnt ikväll'


samantha linn och sofie 

lucia

ja det är ju lucia i dag, det viste väl jag med ;D heheh



nu ska jag äta nybakta lussebullar :)



lördag

att jag kollade på idol med robin igår kväll var mer som ett skämt, jag stannade istället hemma med mamma, kollade inte på idol, åt godis tills jag mådde som mäst illa och sov sedan skönare än någonsin. (tidigare än någonsin också) men jag klagar inte, en natt med 11 timmars sömn är inget man tackar nej till, och nu är jag piggare än någonsing och fit for fight för att plugga religion. yeeep, det är så min lördags dag ser ut. men jag ska även baka lussebullar tillsammans med mamma. lite sent kanske, med tanke på att lucia var igår. men vad gör det om hundra år?

vi hörs sen'


fredag

helgen har varit efterlängtad då jag inte har någon tidig morgon inplanerad! loveli. idag var jag sjukt trött så det blev en jobbig dag i skolan idag som aldrig verkade ta slut. och nu funderar jag på att sova en stund, men först måste jag städa mitt rum! mamma påpekade nyss att det var rättså äckligt här inne och jag kan inte göra annat än att hålla med, men snart blir det ändring!
och jag hittade precis julklapparna som mamma har köpt, så nu ha jag varit där och rotat :D mihihi

ikväll blir det idol finalen med robin, och jag antar att jag får pallra mig hem till honom eftersom han inte kan röra sig ;) hah.
puuuuuss'


dagens

jag faller för grupptrycket och lägger in en dagens!


 Dagens humör:
 väldigt bra
 Dagens mående: bra, men trött
 Dagens borde: plugga religion
 Dagens frisyr: uppsatt
 Dagens klädsel: 96 jeans, svart linne och blå/gul addidas tröja
 Dagens accesoarer: svarta pluppar
 Dagens smink: puder, mascara
 Dagens bästa: mamma
 Dagens sämsta: vädret
 Dagens köp: munkar
 Dagens sysselsättning: skola, träning 
 Dagens låt: when the stars go blue - tyler hilton och bethany joy lenz
 Dagens planer: träningar
 Dagens materiella vill ha: kläder
 Dagens längtan: till helgen
 Dagens fundering: inget vah?
 Dagens beroende: cooola
 Dagens middag: subway???

torsdag

den här dagen bjuder bara på bra saker! ett VG på naturkunskapsprovet, pannkakor till lunch och ett prov i turism som jag tror gick bra, slutade kl ett och hundralappen jag hittade igår rök idag då jag storhandlade munkar. hahaha.

att plugga religion borde vara något jag prioriterar nu men jag orkar inte, trött som ett as är jag också. har gäspat mina käkar ur led x antal gånger.  nu ska jag vänta på pappa och sen ikväll är det träningar som gäller :)
puss'

hejhopp

nu ska jag cykla till robin, ibland låtsas jag var duktig..hehehe. om vi inte hörs på ett tag så har jag väl ramlat med cykeln och slagit skallen, men var inte ledsen för min skull!  
jag ska ialla fall ta ut handikappet på en liten promenad innan vi ska se på bonde söker fru ;) haha.

rensade min plånbok på kvitton nyss och då hittade jag en hundring :D lätt dagens bästa! det skadar ju aldrig att veta att man är rikare än vad man trodde men var från början!

aja, hej på er'

onsdag

skoldagen bjöd på två lektioner och en fet håltimme mellan dem. så jag och sanne vandrade ner på stan och käkade subway, OCH jag kom hem med ännu en nyårs klänning. heh, femte gången gilt? men eftersom den inte går att lämna tillbaka så kan jag inte ångra mig och är så illa tvungen att använda den. men det gör inget för jag älskarn! :D nu måste jag bara tillbaka med den andra.

nu gäller det att råplugga turism! vi hörs väl sen om jag inte dött..
puss'


fortfarande tisdag

sitter och lyssnar på when the stars go blue med Tyler Hilton och Bethany Joy Lenz, helt sjukt bra låt :)

nu när naturkunskapsprovet är gjort är det bara att börja med turismen, jag gjorde ett tappert försök till att plugga lite innan, men jag hade alltför mycket annat på hjärnan så det gick inget vidare. men med en mage lite rikare på pannkakor ska jag ge det ett försök till innan jag ska åka och träna :)

ps. idag hade mina strumpbyxor bristningar.....heheeheeh ds.

PUSSS'

tisdag

idag är allting bra, och inget kan ändra på det! fått antagningsprövningstid den 27-28 januari :D såå jävla nice :)
och med min smarta hjärna som jag har så har jag även kommit på en lösning till nästa säsong, då operation väntar, då jag hade tänkt skippa all träning över huve taget. men att inte rida på ett halv år känns rättså fel!

nu ska jag gå och äta och fixa mig till skolan!
puss på er'


söndag

en helt underbar helg och den är ännu inte slut.
den kan sammanfattas som; ett krog besök, en dag i södertälje, en kväll med robin (fick även världens finaste present :)) och idag har jag både jobbat och tävlat, två flugor i en smäll som man kan säga. så nästa helg är jag fri från tidiga mornar! loveli.

när jag kom hem idag så har jag legat i sängen hela tiden, sov i en och en halv timme och sen har jag pluggat också! var segare än någonsin när jag bestämde mig för att lämna sängen och jag var inte alls taggad på match, men efter jag pratade med johanna blev jag plötsligt mycket mer taggad :D match i kväll, allians 20.45. tiden är dock inte att skryta om, vi får väl hoppas att resultatet blir det! heehehheh..

nu ska jag dricka coka cola och tagggggggaaa!
ha deeeet'


elias oskar ingrid

trevlighelgpåre

endast för er skull sitter jag och skriver nu, (?) jag har en fullspäckad helg och jag kommer inte ha tid till att skriva något fören först på söndag. ( ibland har jag ett liv med ) kanske att jag skriver lite i skolan imorgon eftersom jag kommer ha håltimme i typ 4 timmar och lat som jag är orkar jag ju inte gå hem, fast jag och skolan är grannar ;b

idag var det riktigt kul att träna innebandy, för en gångs skull ;) heh.
nu ska jag fixa lite tills imorgon då vi kör all in och sedan är det dags att sova!

ha det bäst i helgen'


sssssubway

om lennart bestämmer sig för att vara frisk imorgon så börjar vi kl 10, men om han inte gör det så börjar vi kl 2. tråkigt läge för oss isånna fall ;)

är inne i en period då jag suktar efter subway mackor konstant, så nu ska jag se om det går att fixa till middag! men det ska nog inte bli så svårt :) eeeeeeehehhe.
bäst jag byter om nu för jag ska åka och träna!

jalllllabye'


torsdag

även denna dag innehöll endast en lektion och eftersom att det var så kallad "julmarknad" på skolan idag så var vi tvungna att stå där, men bra för oss för nu är vi några muggar fattigare! slutade kl ett och åkte ner på stan med tjejorna och jag kom hem med en tredje klänning till nyår. liiiite beslutsångest kanske?

imorgon är det party, och vi är mer taggade än någonsin! nu ska mina naglar bli lila :)
vi ses imorgon'



för er skull

Brukar du komma i tid: japp
Vad hade du i din mun senast: choklad
När mår du bra: på häst ryggen
När blev du fotad senast: för någon timme sen
Hur känner du dig nu: hungrig
Kan du laga mat: nej
Vad pluggar du: ekonomi
Vad tycker du om fötter: dom är äckliga
Är du smart: japp
Vad har du på dig: mjukisar och linne
Är du aktiv i skolan: ibland så
Vad saknar du: min pappa
När och varför grät du senast: mins inte
Var det pinsamt att svara på det: nej
Hade du en bra kväll igår: javist hade jag det
Din favoritdryck på morgonen: oboy eller te
Vad ska du göra i sommar: jobba, utomlands, skåne, falsterbo mm
Är du nöjd med ditt liv: jovars
Vad vill du jobba som: polis
Har du tråkigt just nu: nope
Vad gör livet värt att leva: häst, vänner och familj
Vad i livet ångrar du: inget speciellt
Är du musikalisk: inte det minsta
Vad lyssnar du på för musik: blandat
Kategoriserar du dig själv i någon stil: nej det gör jag inte
Är du bortskämd: ibland
Är du trött: nejdå
Vad gör du imorgon: skola, träna

Din första
Operation: non
Första piercingen: öronen
Första bästa vän: anna?
Första priset: nån häst tävling förmodar jag
Första sporten du började på: ridning
Första husdjuret: världens bästa olle
Första semestern: skåne antar jag
Första konserten: aldrig vart på någon
Första kärleken: johan

Favoriter:
Filmer: eftersom skräck filmer bara sviker mig nu för tiden så vet jag inte
Tvprogram: bonde söker fru
Musik: olika
Dryck: dr pepper
Kroppsdel (på kille): bröst, hals/nacke, mage, rumpa.
Sport: ridning
Plagg: klänningar
Skola: celsius
Bok: gossip girl

Just nu:
Äter du: snart paj
Dricker du: inget
Ska du: snart äta
Lyssnar du på: TV:n i bakgrunden
Väntar du på: mami
Tittar du på: datorn

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: läppar
Kramar eller kyssar: båda
Kortare eller längre: längre
Snygg mage eller snygga armar: mage
Busig eller lydig: ? busig

onsdag

även denna dag bjöd endast på en lektion, där vi satt och kollade på små kortfilmer. värt! sedan gick jag eve och sanne ner på stan och käkade varsin subway macka! men till vår besvikelse var kakorna slut, inte okej!
åkte tillbaka till skolan sen och pluggade lite med anna i väntan på att rebecca skulle sluta för då var det dags att åka ner på stan igen för att fixa kläder till julshowen, och hem kom vi med den perfekta outfiten! den är både den fulaste och coolaste. men inget avslöjas före den 21! mohahaha.

ska gå och duscha nu, sen ska jag vänta på att mamma och kikkan kommer hem!
och så hoppas jag att allting ska gå bra för robin idag <3
puss på er'


tisdag

dagen är kommen och jag är nytatuerad :) jag är sjukt nöjd med den! kommer nog någon bild sen, om ni har tur ;)

åkte till skolan och det blev bara en lektion då dom två återstående var inställda! hur skönt som helst. så vi åkte ner på stan och kikade lite, jag kom hem med örhängen och en klänning :) niiice.
ska vara duktig och kolla lite cellens uppbyggnad nu, och resten av kvällen ska jag ta det lugnt och träna.

imorgon står det subway på schemat och det vattnas redan i min mun :O :O hahaha
puss på er'


så ni kan roa er

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? 26
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2
Vad tycker du om kärlek?  - bästa som finns om det går som det ska
När kramade du någon sist? - igår
Saknar du någon speciell person? - ja
Har du svårt för att bli kär? - vet inte riktigt
När pussade du någon sist? - i söndags
Ångrar du det? - nej
Är du singel? - vem vet
När fick du senast en komplimang? - idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - självklart

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös - ja
Hånglat med nån riktigt ful - ja
Hånglat med fler än 50 pers? - nej det tror jag inte
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja
Gjort något riktigt dumt? - ja, det har väl alla?
Gjort något du verkligen ångrar? - ja
Varit nykter på nyårsafton? - ja, vem drack vid t.ex. 7 års ålder?
Åkt ambulans? - ja
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit polisanmäld? - nej
Slagit ner någon? -  inte på riktigt
Skämts över dina föräldrar? - har hänt
Skämts över dig själv? - japp
Tar du droger? - nej
Dricker du? - självklart
Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - mjo
Är du ensam nu? - ja
Vill du gifta dig? - inget måste
Vill du ha barn? - om jag vill


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - jag
Såg dig gråta? - mamma säkert
Fick dig att gråta? - minns inte
Du delade en cigg med? typ någon i klassen
Du gick på bio med? - sofie och linn
Skällde på dig? mamma säkert


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? - nej
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - ja
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja
Saknat någon? - ja


måndag

idag var det dags för träffen med ortopeden, men min vanliga beslutsångest kom även fram vid detta tillfälle och jag ska istället återkomma senare, då jag bestämt mig ifall jag vill operera mig eller inte. tuff decision.
fick även första sprutan mot livmoderhalscanser idag, det var inte och leka med må jag säga ;)

idag gick det hur bra som helst att träna :) fast jag var helt slut efter, och det har nog lite o göra med sömnbrist. så nu ska jag förflytta mig till sängen och kolla lite oth tills jag somnar :)

godnatt'


RSS 2.0