söndag

igår kväll tog vi en gul buss ut till rasbo för att spendera kvällen där. det slutade med nattbad och varmamackor. myys :) det var helt sjukt varmt i vattnet också :) idag gick jag upp tidigt igen för att åka ut till stallet och måla med anna och det gick bra förutom att det var fula färger =) haha. sen åkte vi vidare till lyssnarängen för att bada och sola tillsammans med matilda och linnea :)  

en vecka kvar att jobba, två veckor kvar till falsterbo. så jävla värt. nu dör jag ut igen, hörs i slutet av veckan kanske.
pussssss'

bilder finns på: http://pearsson.bilddagboken.se/p/main.html?#0




saknad

allting bara försvann..

är jag ensam om att sakna det?

lördag

cyklat i två timmar idag och det var sjukt jobbigt haha men jag klarade det iaf! har blivit lite brunare men färgen går mest i en röd nyans ;) jaja. nu ska försöka hitta något att ha på mig till kvällen och sedan åka hem till matilda.


lördag

som tur var så vaknade jag innan klockan ringde imorse, så det var inte alls jobbigt att gå upp! och en himla massa har jag hunnit med. snart ska jag sätta på mig min bikini och cykla till anna, sen cyklar vi vidare till lyssnarängen för att bada. blir mitt fösta dopp för i år. lite besviken på mig själv är jag ju, allderles för sent ute.

nu ska jag steka järnet!
pusss på er :*


fredagkväll

blev hemma ikväll, men det är nog lika bra eftersom min älsko kommer redan kl 8 imorgon bitti. ingen sovmorgon denna helg! men eftersom jag halkat efter lite i mitt oc tittande har jag ju lite att göra nu :) kommer nog somna om ungefär en timme, det är den vanliga tiden jag brukar gå och lägga mig nu i veckorna. det är hårt att jobba haha.


och en michel jackson låt!


ni är sjuka

nu ska här klagas lite.

jag har en arm som får mig att känna mig handikappad, som jag nästan konstant har ont i och knappt kan röra, som gör att innebandyn är körd, som får mig att vilja kapa av den eftersom det inte känns som att den hör hemma på mig.
jag har slutat med godis och onyttigheter på vardagar och jag tränar nästan varje dag.
saker jag också tänker på varje dag. men vet ni? hela världen behöver inte veta.

era nötter, barnen i afrika svälter ihjäl.


fredag

nu är jag tillbaka. har haft en fullspäckad vecka innehållande mycket olika saker, mycket jobb och det har faktiskt gått väldigt bra. dock missar jag de bästa soltimmarna, hade jag varit ledig den här veckan så hade jag varit riktigt jävla brun så det är lite sugigt, men igår tog vi tillfället i akt och gick halvnakna fram och tillbaka på arlandas ena landningsbana som är 3,3 km lång, så det tog sin lilla tid. men om vi fick någon färg är tveksamt, killarna som jobbade på banan vart glada ialla fall!
men jag ska inte klaga, jag kommer bli tajt i plånboken ialla fall. dessutom har jag och lina fått timanställning i augusti och september :*

igår fick jag lite lön så idag var jag på stan med matilda och rebecca och gjorde av med lite pengar, känns skönt! nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta!
pussss'


<3

så jävla bra.

bbbye

går i ide nu, vi hörs i slutet av veckan någon gång!


midsommar i bilder

vårat bygge


vi byggde upp vårt tält, bara för att öva, inte för att sova i det.



dagens outfit


blommorna, som vi sedan glömde att sova med :(


matilda och sara


jag och anna


mat


shots


sen cyklade vi ner till öregrund


blev inte många fler bilder. vi hängde i öregrund in på småtimmarna, det blev även lite husvangns häng med innan vi cyklade hem igen. kvällen var så sjukt värd! tack brudar <3

lördag

mycket slitet idag. men kvällen var så sjukt bra! det var den ju.. kanske delar med mig lite när jag kommer hem, eller inte. nu ska vi äta våran kladdkaka som vi gjort :) muuuums.


så kan det ju gå..

fredag

GLAD MIDSOMMAR :)



idag har vi byggt upp vårat tält för att öva inför falsterbo ;) och så har vi plockat 7 olika blommor i var, man måste ju följa traditionen ;) mahaha.
 
nu ska det supas till!

torsdag

det bästa med att jag är ledig imorgon är att jag får betalt endå :D haha! idag har jag inte gjort mycket annat än att klaga på precis allt. sen fick vi alla fall kolla på film och äta rabarberpaj, så värt! nu måste jag packa klart min väska och torka mitt hår för om typ en timme så åker vi ut till öregrund för att fira midsommmmmar :)

hörs när jag kommer hem, när det nu blir =)
pusss'


onsdag

idag har jag agerat byggarbetare och lagt kuller sten ;) faktiskt ganska roligt. imorgon är sista dagen den här veckan, och då ska vi ha knytkalas med midsommar lunch ;D och så kommer vi sluta tidigare :D haha. hoppas även på lekar imorgon, men det återstår att se ;)
nu ska jag sminka mig och klä på mig och sedan möta tjejerna för en middag på korfu! dock mycket möjligt att jag missar middagen eftersom jag nog inte kommer hitta dit..

pussss'

tisdag

i'm back.
haft en super helg nere i skåne. började med studentfirande hos min kusin, en lördag som bestod av bröllop. det första jag varit på och det var super fint. jag gjorde en klassiker genom att gå runt med klänningen ned stoppad i trosorna, så det hände alltså inte bara på film ska ni veta! från elva och ända in på små timmarna blev det dans, började med vanlig hederlig dans som gamla dansar. men sedan, som min pappa sa, så brakade helvetet lös då det skakades rumpa på riktigt! tror att brudgumens släkt blev chockade av oss eftersom dem alla flydde fältet mycket tidigare än oss andra.
på söndagen åkte vi hem igen efter, vad min pappa kallar det, den bästa fest någonsin. jag håller nog inte med där riktigt, men med tanke på medelåldern men det var riktigt roligt ialla fall :)

nu ska jag föna håret och sen ska jag på bio med tjejerna.
puuuss'

onsdag

att sova för lite och sedan anstränga sig går inte ihop för mig. och igår natt sov odin tillsammans med mig hela natten, han är hur mysig som helst för han ligger tätt in till en och har huvudet på samma kudde som mig. älske! däremot så väcker han en hela tiden genom att ligga och sparka och slicka på en, det är mindre mysigt.

försöker bestämma mig för vad som var dagens roligaste händelse på jobbet, kan ha varit när jag läste i en jobbtidning om någon familj i tyskland som sökte en barnflicka till deras 1 åriga dotter. arbetsuppgifter: hämta och lämna barnet på förskola och träningar. jag undrar vad den 1årige ungen tränar för något? kunde dock inte sluta skratta åt detta, kan delvis ha berott på trötthet, men jag är inte säker. kul var det ialla fall!
en annan rolig händelse kan ha varit när jag klädde på mig regn kläder, gick ut, tog vattenslangen och sprutade vatten på hela mig själv. vad jag inte tänkte på var att skorna läckte in, dom blev så tunga att jag inte orkade ha dem på mig.

nu när jag har lite tid så ska jag packa till skåne, åker dit i helgen för student, bröllop och födelsedagar. festligt!
ännu festligare är det att vi ska till bromma och jobba imorgon, lite variation skadar ju inte!


måndag

har överlevt första dagen! bara 17 dagar kvar..... fick ta en återställare när jag hade slutat, bestående av subway macka och dr pepper, helt perfekt! sen tränade jag och det var inte det lättaste efter en HEL arbetsdag, min kropp är inte van med detta hehehe. nu ska jag pallra mig ut, får se om jag orkar hålla mig vaken.


sööööndag, jobb

imorgon börjar mina 4 veckor med arbete på arlanda. kommer slita mig genom dagarna och helgerna kommer vara ljuset i tunneln. jobbet är skit egentligen, lönen är dock bra och om jag har tur så får jag jobba tillsammans med bra människor...hoppas. då blir det mycket lättare! kommer bo mycket hos pappa så jag slipper gå upp så tidigt varje morgon :) hoppas att det blir fint väder då, så jag kan ligga på bryggan och steka på eftermiddagarna!
skönt ialla fall att jag börjar mina två första veckor med bara 4 arbets dagar, är ledig dem två första fredagarna :) mjukstart? eheheheh.


söndag

igår blev det en kväll på kvarngärdet :) kollade bland annat på fotbollen, synd att kim källström suger balle! sen fick jag åka hem vid tolv för att sova för idag skulle jag upp och jobba. var sjukt otaggad på det men det gick rätt fort! sen red jag ut barbacka, haha det var inte igår ;) mysigt ialla fall. sen hjälpte jag till på tävlingen innan jag fick åka hem. nu ska jag ställa mig i duschen och sen vila.

puss'

studenten







lördag

gårdagen kunde nog inte bli så mycket bättre :) lite lång väntan på skolan, men sen fick vi äntligen gå ut där jätte många människor väntade på mig. sen åkte vi flak då jag skrek mig hes och sedan kom jag hem och åt mat, öppnade presenter och myste med folket. i present fick jag massa massa porslin, smycken, pengar och lite annat smått och gott, är mycket nöjd med mina presenter! sedan blev det förfest med min syster och kusin innan jag begav mig till skaris. helt okej ställe, dock väldigt varmt inne och allderles för kallt ute. jobbigt också att vi fick vänta på bussen skit länge och det gjorde mig väldigt otaggad på livet. men sen mötte jag upp min syster på stan och hon bjöd mig på en subway macka och kaka <3<3 kan ha gjort min kväll. hehehe. sedan cyklade vi hem och är glad att jag inte frös ihjäl på vägen. helt sjukt att det kan vara så kallt i juni. menmen, TACK FÖR EN SÅ JÄVLA UNDERBAR DAG, tack till alla fina människor som grattade mig! älske er.

idag har vi chillat, ätit rester och druckit upp vinet. nu ska jag fortsätta chillaaaa, är sjukt trött!
kommer lite bilder idag, sedan kommer resten när min syster kommit hem och lagt in dom! :)

PUSS PUSS PUSS :* 


torsdag, IMORGON

jag och min syster har övat på studentsången vid matbordet, kan den dock inte än. menmen :) har precis målat mina naglar så nu ska jag gå och sätta mig i soffan och dricka cola ;) sen ska jag försöka sova ganska tidigt så jag är pigg hela dagen imorgon :D sååå jävla taggad!!!!

IMORGON TAR JAG STUDENTEN FUCKERS.  sug på det!
jobbigt va? Mahahaha BOLL BOLL!

hörs på lördag, imorgon ska jag ha världens bästa dag :D:D:D

väder



det här ser ju bra ut! det kan dock ändras, och så kan det ju vara fel..

torsdag

igår kväll blev det ett besök på kvarngärdet, och det gillas ju! men kom hem rätt tidigt för idag gick jag upp redan halv 10. och idag har vi hållt på och handlat hela dagen :) affärerna säljer plastförkläden med typ flaggor och mössor på, och dom tackar jag nej till, det är ett big NO. så idag åkte vi först till sjukhuset och snodde åt oss några vanliga, dom blir perfekta :) sen blev det ikea och sedan en lång vistelse på gränby. införskaffade mig ett nytt linne, som var skiiit fint :), och så handlade vi en maaaassa mat tills imorgon! det är helt sjuk att jag tar studenten imorgon. imorgon, liksom.

resten av dagen blir det till att fixa massa och så :)
pusss'


onsdag

nu har jag gjort allting jag skulle, och jag har även varit en sväng på gränby med. och nyss var vi iväg och åt också! vi har dock inte hämtat min syster än, men hon kommer inte med tåget förns om 3 timmar! så nu ska jag bara vänta på att greys ska börja ;)

bollbooooll för fan'


dagens låt


onsdag

efter en kväll på kvarngärdet hade jag behövt mer sömn i morse, men jag har inte tid till det idag. nu ska jag börja med att göra våfflor till frukost och sen städa mitt rum. gissar på att städningen kommer ta lång tid, för mitt rum ska vara så perfekt tills på fredag ;)

annat att göra:
- körlektion
- sola
- stan
- hämta min syster

jag har 12 timmar på mig!


tisdag

idag har jag varit i skolan. redovisade vårat företag, åt hamburgare med linnea och hängde med anna och matilda. no lifer? eheheh. sista dagen innan fredagen. en dag som ska bli den bästa trots att det kommer regna och vara svinit kallt. jag vet personer som gläds åt detta, fuck u. ni kan ju grina över att ni inte gått ut än :D mohaha. men jag vet ju också att skadeglädje är den bästa.. men palla bry sig om regnet? jag ska ösa på och göra detta till den bästa dagen i mitt liv. lite vatten har väl ingen dött av :D jag är taggad till tusen!!

när jag kom hem la jag mig och sov en stund. nu ska jag nog snart äta och hoppas på att det inte regnar ikväll ialla fall, så jag kan gå ut!
pusss'



peeengar

mohah. då jag skulle opereras så blev jag inskriven på sjukhuset en tisdag och opererad på fredagen, och försäkringsbolaget tror att jag var inlagd under dessa 4 dagar, fast jag i självaverket var hemma 2 av dagarna ;) men nu har jag ialla fått en ersättning på 215 kr per dag, så nu är jag 850 kr rikare!

hahaha jobbigt va?

måndag

jag har solfrossa, inte alls skönt. har varit ute allderles för mycket dem senaste tre dagarna vilket har resulterat i en röd nyans på min hud. inte alltför skönt och inte alltför snyggt heller. idag åkte jag ialla fall till fyrishov med lite klassmates, mycket mysigt och skönt att bada :) sen har jag varit i stallet hela kvällen! fick ett sommarlovs kort idag med, så jävla värt! :D

imorgon ska jag faktiskt till skolan och redovisa vårat företag för en klass som går tvåan! men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oc och sen sova :)
pppusss'


RSS 2.0