söndag

fredagkvällen var en annorlunda kväll.. jag och jenny hamnade i alla fall upp här vid kl 3. och redan halv tio igår morse så begav vi oss till hästarna där vi var tills den för lilla bussen vi hyrt anlände och vi allihopa, ca 78 (?) personer begav oss till globen. och det var ju också en upplevelse i sig ;)  var inte hemma igen förän kl 1 då jag slocknade i sängen och sov ända till 6.20 imorse då klockan ringde, och då var det bara att pallra sig ut till stallet för KM. jag fick två stopp, men jag är nöjd :) dessutom våran sista tävling, så nu är det slut på det roliga...

ska gå och äta lite nu och sen åka till rrrrrobin (ha), har en känsla av att jag kommer somna ganska lätt där då jag höll på att somna stående nyss. gaaaaanska så mycket brist på sömn, även denna helg..
puss på er'


fredagkväll

att gå ut i ballerina skor och shorts såhär års är kanske inte något man direkt gör, men ikväll ska jag testa det! om jag är sjuk imorgon igen så vet vi varför! 

ha en bra kväll'

fredag

vet ni vart jag är? jag är i skolan :D trotts att jag har en lång dag och broskiga hamburgare framför mig så gillar jag läget. och ikväll är det party, men mycket trevligt folk! vi gillart.

vi ses ikväll'

woho!!!

pain in the ass dag det här! jag fryser som ett as, och när jag väl rullar in mig själv i mitt täcke så svettas jag istället som ett as. någon som hört talas om feber? 

men en glad nyhet; TATUERINGS TID BOKAD TILLS PÅ TISDAG :D YEEY! fett nice.
nu ska jag gå och lägga mig och sova bort febern och allt vad det nu är, imorgon är det party och jag, jenny och sara funderar på att vara surfare, why not liksom?

hoppas vi ses i skolan imorgon'

maaat

Jag är ju bra på att äta...



torsdag

idag är ingen bra dag alls, jag mår piss och är sjukt rastlös. jag hade trott att min långa fökylning/hosta skulle ha räckt för detta året. men nej inatt spydde jag, jag har ont i min kropp och har vid x antal gånger hållt på att svimma.
Har växlat mellan soffan och sängen hela dagen, växlat mellan oc och att ha sovit.

idag har jag ätit 1/3 portion med havregryns gröt, och för er som känner mig så är det sjukt lite. men mat lust är inte direkt någonting jag har just nu.
mina planer för dagen sprack och jag är lack. (ett litet julrim, kuuuul) men jag ska utmana mig själv och försöka ta mig ner på stan utan att däcka på vägen. jag hade sett fram emot den här dagen!

hoppas ni har en bättre dag än mig'



fortfarande onsdag

provet är överstökat och nu väntar vi bara på resultatet, och om jag inte blir godkänd tänker jag börja gråta.
varit med mr efter skolan, hah vi kollade på fucking åmål, det var ett tag sen! sen när han lämnade mig för sin träning så kollade jag och mamma på mamma mia, för den hade hon varit och köpt idag :)

och alltid är det någonting som ska jävlas med mig, idag är det eniro.se. jag ville kolla på en karta, men det är ju tydligt att dom vill att jag ska gå vilse.
nu ska jag se på oc, DOM SVIKER ALDRIG!!!!

imorgon har jag BIG BIG things pågång! håll utkik för mer information imorgon! mooohahaha

godnatt'


onsdag

istället för att skriva om Edith Södergren så gör jag detta och sanne spelar quadrapop på min modil, dessutom sog hon nyss rekort, grattis till henne vahh. 

men nu leker sanne duktig och vill fortsätta skriva sååå hejdå!
ha en bra dag'

godnatt

internationell ekonomi prov imorgon, som kommer gå åt skogen. som man brukar säga (?) men om man är värdelös så får man ju skylla sig själv! dessutom börjar rörligbild kursen imorgon och då vill man bara gå i ide! kul dag jag har framför mig ;)

men jag har ialla fall något att se fram emot, för efter skolan kommer mr hit :)

GODNATT'


jag är så jävla ball

plugg

den här veckan ser jag fram emot så sjukt mycket, och vad det innebär får ni veta när dagarna är kommna :) 
pluggning stod på schemat, men jag gör allt annat än att plugga, precis som vanligt! huvudvärk har jag också, och jag har ingen större lust att åka och träna sen, men eftersom det inte blir lika mycket träning på torsdag så måste jag.

ska göra ett tappert försök till att lära mig lite ekonomi och sedan blir det oc.


och bara för att strö lite salt i såren så funkar det inte att ladda upp någon bild :(

tisdag

turism lektinonen är i full gång och man hör varenda än här inne klaga. vi ska göra en värdelös uppgift och inget på internet sidorna verkar vilja funka, kul kul.

ska kila på religions lektion nu och sen ska jag hem och plugga internationell ekonomi. bara tanken får mig att vilja döööö.
hejpåer'

the tornado uf

i söndags hade the tornado uf premiär på gränby marknaden, som ni säkert redan vet. och det vårat företag erbjuder är den självrörande muggen.



Muggen gör det bekvämt för dig och du behöver aldrig mer oroa dig för följande fem saker:

1.      Hitta en sked.

2.      Hitta en plats att lägga den smutsiga skeden på medan du dricker.
3.      Lämna skeden i muggen och fastna med den i näsan.

4.      Att det du dricker blir starkt i botten och svagt i toppen (där du ju dricker).

5.      Att någon anklagar din mugg för att vara lat och initiativlös.




mohahaha, bara att göra era beställningar.... heeeeeeeeh


måndag

jag är så jävla värdelös. gick hem tidigare från skolan så jag skulle hinna plugga internationell ekonomi, ja ni hör ju själva hur kul det låter, men vet ni vad jag har gjort? jag har legat i soffan, käkat godis och kollat på oc.

nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång, sen ska jag ut en än gång i snöovädret!
vi hörs'

laater

är inte alls pepp på att gå till skolan imorgon, just nu känner jag bara för att sova fram tills nästa helg. och om jag kommer bli sjuk nu igen blir jag inte ett dugg förvånad då jag har vistats ute alltför många gånger denna helg iklädd för lite kläder. men det är smällar man får ta..

dessutom vill inte mina händer sluta lukta häst så nu ska jag gå och skrubba bort min hud på händerna.


söndag

igår blev det god mat och sedan lagfest inne i stan, det var trevligt, men jag begav mig hem och sov när dom andra drog ut.
jag var uppe i ottan idag, har jobbat och sedan stått på gränby marknaden. vi fick inte alltför mycket sålt men mer än förväntat ialla fall ;)

ikväll ska jag bara vara lat och ligga i min säng och äta tårtan som är kvar och kolla på oc, fick ju sista säsongen i fredags :)
puss'

fuck

såååå jävla dålig dag och den blir bara värre. och jag vet att ingenting kommer gå rätt ikväll heller. greattttt.

funderar skarpt på att skippa lagfesten ikväll.

lördag

för att sammanfatta hela gårdagen; jag vill fylla 18 varje dag! helt sjukt bra dag, tack till alla som gjorde den till den bästa!

hinner verkligen inte skriva mer nu, ska ner på stan och byta storlek på världens finaste klänning som jag fick av tjejorna igår :) sen är det match i heby,  vi får väl se hur det går!! eeeehehehe.

kanske skriver mer om gårdagen en annan dag, ikväll ska jag ut och äta och sen är det lagfest och bj som gäller :D jag älskar att vara 18 :D
PUSSSPÅER'


krogen premiär imorgon!

här sitter jag nöjdare än någonsin! nu är det inte långt kvar. och mina naglar är nymålade, god dricka tills imorgon är fixad, mitt rum är städat och jag har en chill dag i skolan imorgon! loveli.

kommer inte ha tid till att skriva något imorgon, ska på saco-mässa i älvsjö med skolan, sen ska jag möta upp min syster för att besöka ett tatuerar ställe, och om det är bra så bokas det tid! sen ska jag hem och fixa mig för kl 6 kommer gästerna och senare på kvällen kommer tjejorna hit innan vi går ut :D

nu vet ni ialla fall vad jag har för mig imorgon :)
PUSSSS PÅ ER'

torsdag

sista dagen som 17 åring ;) och nu längtar vi alla tills imorgon! yes we do.

har varit nere på stan med sanne en snabbis efter skolan, synd bara att man inte har några pengar tillgängliga. annars skulle jag ha kommit hem med en klänning. fast inte i storlek 42... kul att ni inte fattaaaaaar.

ska byta om och packa lite nu för sen kommer min fari och hämtar mig och sen ikväll är det 3 timmars träning som gäller :) 

hörs kväll'


onsdagkväll

tjocka som vi är så gick jag och sofie till luthagens livs och köpte varsin fet godispåse, 3.90/hg, det ni ;)  sen gick vi hem till henne och åt tills vi mådde illa. skippade att färga håret med, det får vänta!
senare så gick jag hem till mr och kollade på bonde söker fru och oskyldigt dömd och så hjälpte jag han att skriva en saga ;) haha.  sen fick jag stjuss hem av han och hans pappa :) så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oth tills jag somnar :)

och som adam sa innan idag; snart fyller vi år :)

godnattpåre'


onsdag

bara så ni vet så är jag med i tidningen idag ;) ni lär ju kolla upp det!

om 40 minuter ska jag möta sofie på stan, och här sitter jag i inga kläder med blött hår och helt ofixad. känns som att jag bör skynda mig.
hinner inte sola idag,så får göra det imorgon istället, men tränat har jag gjort iaf :)

puuuuuss'

onsdag

ursäkta för dålig uppdatering igår, men var med mr hela dagen :) och på kvällen tränade jag, sjukt jobbigt!

idag är jag ledig men blev väckt redan kl nio av att två byggkillar som spårade med ringklockan, dom hade hört att jag skulle ligga och sova och ville försäkra sig om att jag vaknade.. heh. och precis som dom sa åt mig, att jag ska pallra mig ut och springa idag, och det ska jag nog. känns inte så jätte frestande men är nog tvungen till det...

sen ska jag ner på stan och sola, kanske köpa hår färg och sen ska jag hem till sofie och våldgästa hennes garderob!

btw, har tydligen namnsdag idag, fick nyss ett grattis sms av pappa ;)
nej nu ska jag äta frukost!

hörs sen'


yeey

jag har en helskön vecka framför mig nu, så den kommer nog gå väldigt fort :)

har gjort lite framsteg idag också, städat mitt rum så nu är det riktigt fint här inne, och så har jag börjat rita på min tatuering eftersom det inte finns någon bra bild. och det är inte det enklaste ska jag tala om.. heeh. den kommer ialla fall göras inom en snar framtid :)

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oth och ta igen lite sömn jag gick miste om i helgen.
godnattpåre'


måndag

det bara närmar sig mer och mer, nu är vi inne på samma vecka som jag fyller år på! :D

idag hade vi nog den mäst äckliga labblektionen jag någonsin har haft och kommer att ha. man skulle tugga på knäcke bröd tills det var mos, och sedan skulle man ta "knäckebrödsgeggan" (som dom kallade det på uppgiftspapptet) och lägga i ett provrör. och om ni tror att det såg mysigt ut har ni fel. vidrigt var det!
och idag var nog första gången vi utnyttjade en håltimme, jag och sanne var nämligen flitiga och skrev labbrapport.

nu tills pappa kommer och hämtar mig ska jag skriva på min turism redovisning som jag har imorgon.
vi hörs'


match

nu kan man nästan säga att jag är frisk, så nu börjar hård träningen fram tills jag ska mönstra. det här är ett måste och jag vet att jag kommer klara det med tanke på hur viktig mönstringen är för mig!

nu väntar jag på att one tree hill ska börja, hinner se det och sen kommer johan och hämtar mig, vi ska åka och kolla på min match :) sen när jag kommer hem ska jag däcka i min säng!! är helt sjukt trött nu och ska kämpa för att inte somna på läktaren!

en riktigt bra helg har det varit och nu är det bara 5 dagar kvar! ha.
hepåre'



söndag

trots att går kvällen var väldigt ohändelserik så hände det endå ganska mycket, en rundtur runt halva uppsala för ingenting, men hamnade tillslut upp i en lägenhet på vaksalagatan och hela kvällen slutade med en raggarbils åktur för mig och samantha. min kväll slutade sedan kl 4 i sängen, vilket betyder att jag har sovit i 3 timmar eftersom min klocka ringde kl 7 imorse.

klubbhoppning i dag, och båda klasserna gick riktigt dåligt, men jag lyckades av lite tur hamna på en tredje plats i ena klassen. kul för mig vavava.

nu väntar sängen ganska mycket.
pusshej'


lördag

imorse vaknade jag redan kl nio, så har inte sovit mycket alls i natt. gick upp och kollade lite på miami ink innan jag åkte till stallet, så nu är jag ännu mer taggad på tatuering! men det kommer nog snart :) nu ska jag nog lägga mig och sova en stund så jag inte är så trött imorgon.

ikväll blir det först kina med mamma, mammas kompis och hennes dotter, mums! och sedan blir det förmodligen party med brudarna, men man kan aldrig vara säker ;b.. annars har jag mina reservplaner :)

vi kanske ses ikväll'


fortfarande bästa.

fredag fortfarande

idag har vi provat ut och beställt studentmössor :D hah fattar ni att jag snart tar studenten?! :O lilla omogna jag.. det är ialla fall sjukt. beställde även en tjock tröja och ett par mjukisar :)

nej nu bör jag ju gå och klä på mig och sen kila iväg, ha en bra kväll!
pusspåer'


OCH GRATTIS TILL JONNA SOM TOG KÖRKORT IDAG :D
<3


fredag

det börjar dra ihop sig gott folk, det är endast en vecka kvar!!! iiiih. ni längtar lika mycket som jag va?

nu ska jag fortsätta plågas i skolan fram tills halv fem, men eftersom pelle är snäll så får vi nog sluta tidigare!
och ikväll ska jag hem till mr och ha myyyys!

imorgon är det party och på söndag klubbtävling, en riktigt bra helg har jag framför mig! :)
ta det lugnt'


torsdag

förlåt för dålig uppdatering igår, men den kommer inte bli bättre idag. tyvär. hah
skolan gick fort med bara tre lektioner, svenska lektionen var dock jobbig då vi kämpade med att hålla tillbaka tårarna. årets tråkigaste uppgift är här!!! fick även tillbaka turism provet, två poäng från mvg, rättså störande.

men nu ska jag packa massa grejer innan pappa kommer och hämtar mig. 
och ett grattis till min gosse, uppskrivningen avklarad! :D

imogron är det fredag :D:D
pusssshej'


onsdag

just nu är det två timmar kvar av tiden, men jag är klar och det gick rättså bra. men sen så är jag ju verkligen rutten på att skriva så jag förväntar mig inte så mycket av mig själv.
och jag trodde att mina långa fredagar var över då en ny period börjar nästa vecka, men eftersom varken vår skola eller boland erbjuder vettiga kurser så ska jag läsa rörligbild, som jag hade hoppats på att få välja bort. fattar ni vilket skämt det är? helt sjukt.

den här dagen bjuder inte heller på något vettigt.
puuuss'

japp

nu är jag färdig fixad och ska bege mig hem till mr :)
ha en bra kväll'

tisdag

idag fick vi kolla på kanin och fågelceller, man fick passa sig för aids bara.. turismprovet gick galant och religions lärararen fick mig än en gång att smälta ;) haah.
jätte skönt att inte ha något att plugga nu, behöver bara läsa igenom ett häfte tills imorgon då det är dags för svenska nationella i 5 timmar, great. jag tror jag vet några som kommer få skrivkramp! och bara tanken på hur länge provet håller på är skrämmande.

vi hörs strax'

later

idag har jag varit och tränat och har fått papper till julshowen :) ser verkligen fram emot det, kommer bli riktigt kul! fattar ni att det snart är jul?! :O men vi ska inte glömma att det först är min födelsedag! :D

pluggade lite nyss och nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på oth och äta pepparkakor! och fastän jag inte börjar förns kl tio över tolv imorgon ska jag sova tidigt idag!
jag längtar tills imorgon :)


hepåre'

måndag

possitivt: jag håller på att bli frisk! inte en dag för tidigt.
negativt: det regnar och jag måste plugga som ett as.

farsdag

grattis på farsdag pappa :)<3


söndag

hade fullt upp hela dagen igår och hann inte med att skriva något mer. men efter stan fortsatte dagen med match mot årsta i allians, jag satt dessvärre på läktaren och hejjade istället, vårt lag var helt klart värda att vinna, men matchen slutade 3-3, RUTTET! men glad var jag för det och sen fick jag sofie och johanna stjuss ut till vattholma, till linn. där även samantha, emma och tess var. vi åt mat, badade badtunna och sjöng singstar. och igår var det höggrad på mobbningen om hur dålig jag är, haha.

dennis stjussade oss till tåget, men linn hade självklart kollat fel tid och tåget skulle gå halv 2 inte halv 1. men, då kom en buss och vi fick privatkörning in till stan! tur där. jag johanna och samantha åkte vidare till stenhagen där det vankades fest. vi tog sedan taxi hem runt halv fem så hemma var jag igen runt kl 5 imorse.

jätte bra kväll, och bilder kommer :)
idag ska jag plugga turism och bara slappa, kommer vara däckad runt kl nio ikväll skulle jag tro.

PUSS'

lördag

ska torka mitt hår, äta och byta om, sen är jag fit for fight. ska ner på stan med anna, har ett stort behov av att utöka innehållet i min garderob! ska även försöka hitta en klänning som jag kan ha när jag fyller år :)
jag fick stjuss hem inatt vilket resulterade i att mammas cyklel står kvar på stan, så nu ska hon tvinga mig att gååå ner med henne, great. men får se det på den possitiva sidan, jag får röra på mig lite ialla fall ;)

vi ses på stan'


yyyao

nu ska jag följa kristine till stationen och sedan stannar jag ute. vad jag ska göra kan ni ju roa er med att försöka komma på! :D

puuuuuuss'


fredag

dagen började med att vi satt och dregglade, emir var på besök! heeeeh. iallafall, religions provet gick bra och filmkunskaps redovisningen också. dessutom så var det bråk mellan typ araberna och muslimerna på skolan idag, så 3 polisbilar kallades dit, men det är ju vardags mat för celsiusskolan..

nu ska jag gå och se om mamma vill ha hjälp i köket, sen kommer min syster hit, hon är i uppsala idag för hon tatuerar sig :)
bjud på er själva ikväll?
på återseende'

lite förändring? hah

torsdag

idag skulle jag och pappa lämna in rådjur på rökning, och när vi kommer innan för dörren till rök stället, vet ni vad som hänger mitt framför skallen på mig? jo, SLAKTADE GRISAR. dom såg inte riktigt ut som på bilden nedan, men nästan och dom hände precis sådär! jag är egentligen inte så känslig för sånt, men det är inte varje dag man har ca 100 slaktade grisar bara en meter ifrån sig.



ialla fall så har jag tränat idag, kanske inte det bästa jag kunde göra just nu med tanke på hur jag mår. menmen :) har precis ätit och ska lägga mig i sängen och kolla på oth. IMORGON ÄR DET FREDAG :D yes. och då kommer systrami hit!
gonattpåre'

torsdag

även denna dag består bara av två lektioner,  och idag har jag jätte ont i mina bihålor och min mage skriker efter mat. 

nu slutar jag och olle väntar!


saknad och ingen saknad

både det västa och det bästa av allt är att jag inte äns saknar oss, jag saknar inte det vi hade, utan jag nöjer mig faktiskt med det vi har. det västa är att jag borde sakna allt vi hade eftersom det var ganska mycket, och det bästa med att inte sakna det är för att det kunde blivit jobbigt.


däremot så saknar jag mr.


bonde

jag har pluggat och det har gått bra. åt mat i sängen framför oth, är man ensam så är man. heeeh. nu ska jag ringa till pappa och sprida lite planer, sen är det bonde söker fru som gäller!

vet någon vad det är som gör en film till att den blir en klassiker?!

onsdag

onsdag idag var lika med två lektioner, men med en FET håltimme på 5 timmar emellan dom. men jag sanne och eve utnyttjade tiden väl och gick ner på stan efter första lektionen och gick på en rätegång om misshandel. det var intressant, men läskigt då killen som misshandlat gick på vår skola förra året och gav oss hotande blickar. heeheheh. efter det blev det lunch på subway! vi gick sedan tillbaka till skolan för att bestämma vilka maträtter vi ska ha på våran skiva, jag röstade på skagenröra förrätt, oxfilé och kladdkaka! sedan gick vi hem hit och gjorde klart våran film analys. och åter igen tillbaka till skolan för att kolla på obamas tal, kuul ;) fick iallafall mycket gjort idag!

nu ska jag pluggapluggaplugga. vilken trevlig eftermiddag!!
pppuss'


operation?

nu har jag ett beslut att fatta.
den 1 december har jag tid på sjukhuset, då ska jag dit och berätta om jag vill operera mig eller inte. och om jag vill det så ska det börja planeras då. 



tisdag

vaknade kl tio imorse, utan huvudvärk! men så fort jag gick upp kom den smygandes tillbaka och den har inte gett upp än. men den är inte lika jävlig som igår, som tur är!
gick till skolan och dagen började med naturkunskaps prov, som gick rättså bra tror jag! dagen fortsatte med turism och sedan fick vi sluta :) och nu när naturprovet är avklarad är det bara att börja plugga religion, men först ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på oth :)

kanske känner jag mig friskare?
hörs sen'


måndag

här sitter jag när jag egentligen skulle varit och tränat just nu, men shit happens. somnade med världens huvudvärk igår och vaknade upp imorse och hade precis lika ont. skippade första lektionen och sov vidare men sedan pallarade jag mig upp duktig som jag är och gick till skolan med en dödande huvudvärk, jag överlevde dom två lektionerna som var kvar och gick sedan hem, proppade i mig lite tabletter och bosatte mig i sängen igen och där har jag legat tills nu. sovit och kollat på tv och inte vill värken släppa heller..

och eftersom jag har prov imorgon är jag tvingad till att plugga lite nu.
vi hörs'

sängen

har åter igen ont i mitt huvud. men nu är det mys i sängen hela kvällen, love it

vi hörs imorgon i stället'



söndag

jag slapp den farliga skogen och satt istället ner tryckt i en papperskorg, men jag gillade läget. en helt okej lördagskväll bjöds det på och jag kom hem i tid och har fått min sömn, så jag är nöjd!
om två timmar ska jag vara i storvreta för att kolla på gökboet med sanne och eve. så det är bäst att göra sig i ordning nu!

so long'

halloweenkväll

jag har pluggat, och om det gav resultat är en annan fråga, men jag orkar inte bry mig, jag har ont i huvudet och skulle helst av allt bara hugga av det med en yxa och sedan sparka iväg det allt vad jag har. okej så ont har jag inte, men jag har ont i halsen också. och så är jag snorig så utan mitt huvud skulle allting vara bra.
jag ringde nyss till linda och medelade tragiska nyheter, ingen match för mig imorgon. känns ju ovärt att springa runt där och yra och sedan må ännu sämmre (om det nu är möjligt).  börjar verkligen bli less på att vara sjuk, jag måste ju börja träna på allvar nu innan mönstingen, för kommer jag dit med den här kassa konditionen kommer jag inte långt..

ska snart bege mig till stallet för en halloween kväll för de yngre barnen, med ett finare ord. och det är dags för årets vistelse som spöke i den svartastoraskogen men jag ska låtsas som att jag inte alls är rädd, fast sanningen är ju den att jag är mycket räddare än vad barnen vi skrämmer är heh.  och i år får även mitt hår förbli blont hela kvällen, vi vill ju inte uppleva förra årets ångest igen, då jag fick gå till skolan med grått hår.....

senare till kvällen kanske det vankas fest, men jag ska inte förvänta mig för mycket.
då tackar väl jag för mig'

jag och anna förra året.

hahaha


lördag

det blev hsm 3 igår, tillsammans med anna, johanna och hannalisa. och efter det gick jag och johanna hem till adolf, mer kul kväll än så blev det inte.
idag ska jag plugga, och till kvällen blir det till att åka till stallet.

vi hörs sen'

RSS 2.0