onsdag

idag väcktes jag av mamma kl nio, då var det dags att gå upp och göra sig i ordning. vid kl 10 begav vi oss till södertälje för att hälsa på min syster och johan :)
när vi först kom hit åt vi lite frukost. sedan tog vi en promenad ner till stan och där spenderade vi några timmar, gick runt och kikade i lite affärer, typ dom tre som fanns.. haha. fikade lite och sedan begav vi oss tillbaka hem till dom och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar :) sedan ska vi väll bege oss hemåt, på vägen hem ska mamma släppa mig hos pappa och där ska jag spendera natten :)
skriver kanske lite mer i kväll!

tjoou.

tisdag

idag vaknade jag av väckarklockan kl 10. begav mig upp och började göra mig i ordning. lite efter kl 11 åkte jag ner till anna och vi tog bussen ner på stan :) inhandlade hår färg, 2 halsband och snoddar ( för det dära kortet jag fick igår, så det var gratis :D ) och så  köpte jag en stor tshirt :) sen åkte vi hem och åkte till ica och köpte mat och kladdkaka :) sen åkte vi hem ochlagade tacos och åt oss feta. sedan färgade vi mitt hår. först var det lila, rött och grått. men resultatet vart helt ok. sedan kollade vi på oth och åtkladdkaka och glass :) 
fick jag cykla ner till träningen eftersom anna snodde min moppe in till stan ;D vi hade träningsmatch mot 92orna, vi vann med 14-3 och jag gjorde 8 mål :) nu ska jag gå och lägga mig i sängen o kolla på tv. hela kroppen darrar då jag fick lite panik under matchen och tog för mycket medecin. får se när det går över...
hejdå,


sluta klaga på mig vafan

juste

jag skulle kunna gå och lägga mig nu, fast jag inte är speciellt trött eller så, men det skulle vara väldigt skönt och jag behöver en natt med ordentlig sömn. men det finns något jag väntar på..


måndag

HEJ.
idag åkte jag och j ner på stan vid kl ett. han skulle hem och jag skulle träffa lite klassisar :) var på stan ungefär en timme, sedan begav jag mig till stationen och tog bussen till pappa. vi drog en fika på macken sedan åkte vi och köpte nya ridbrallor och en väst. vi begav oss sedan tillbaka till uppsala och hämtade upp anna för att sedan åka till stallet, gick jätte bra o rida :) sen åkte jag hem och åt, och det var väldigt efterlängtat då jag endast ätit en macka och en bulle på hela dagen, det är inte likt mig. men ibland glömmer jag. nu hade jag tänkt lägga mig i soffan och kolla på en film med mamma :)


det gör ont att höraochläsa det
men du vet att jag alltid kommer älska dig <3 du är den bästa jag haft. 


söndag

idag hade jag sovmorgon :) åkte inte till stallet förns vid typ 10. dock hade jag kunnat åkt en timme senare. men det är bra o va i tid ;) iallafall, tävlingen gick as bra, och jag är jätte nöjd :) omhoppningen gick i LB och det har vi inte hoppat på as länge, så det var kul :) tror jag kom 4a, men det var bara 2 placerade (N) stannade där tills det var slut och hjälpte till att plocka undan och så. sedan stjussade vi hem sofie och sedan åkte vi hem. har sovit lite och jag har även KLIPPT mig. ja! och det vart väll bra, det behöves iallafall. ska färga det någon dag med :) någon som kan tänka sig göra det? :)
ska inte göra så mycket ikväll, j kommer iallafall hit snart.




du är bäst


image36




:D

allting känns så jävla bra just nu. äntligen händer det jag längtat efter de senaste åren, och jag har nog inte fattat det fören nu först , det är på riktigt nu. jag slipper sävja. jag behöver aldrig mer spendera min tid i denna håla.
och ikväll ska jag äta mig tjock tillsammans med världens bästa och snacka en massa skit om allt och alla.
och så ska jag imorgon göra det jag tycker bäst om. det kan lixom inte bli bätte! 
jag gillar't


lördag

Börjar med att berätta att; JAG SKA FLYTTA!  vet inte när. men antagligen så fort som möjligt :)
idag åkte jag till stallet vid 11 tiden och fixade som vanligt. lite lång tråkigt eftersom jag var tvungen att vänta på så mycket olika saker. åkte hem vid 3. var en sväng på ica nyss, fick mig en ganska rejäl chock när jag fick se en människa jag inte träffat/pratat med på 1och ett halft år. det känndes lite knas.

ska gå och duscha nu. sen kommer sofie och vi ska mysa hela kvällen :)
och imrogon är det KM, och då ska hon med och kolla :) och JAG ÄR TAGGAD! :)

hejdåra :)


fredag, LOV :)

började dagen med att klippa och klistra :) sedan kolla vi på en film på svenskan, då jag råkade somna. så jag missade filmen, men den var inge bra det jag hann se! på gympan satte jag och sanne oss i biblioteket för att plugga till provet. men det gick inte så bra, vi pratade mäst om annat :) sedan var det prov och det gick faktiskt ganska bra :)
snart ska jag äta och sedan bege mig till storvreta.

tjouu.

torsdag

måste skynda mig att skriva nu,
skolan var som vanligt idag med. efter skolan åkte jag och red, tränade lite inför söndag :) och det gick jätte bra! sen åkte jag hem för att plugga. men det har inte blivit så mycket av det än. men hunnit med en massa annat och helt plötsligt är klockan över tio. om jag får ig får jag skylla mig själv. men jag orkar inte..
fuckshit.

nu ska jag plugga!

ula

jahaja. jag tog bussen från stan halv 6 och anlände till arlanda vid kvart över där pappa stog och mötte mig :) eftersom det inte går några bussar hit så är det lättare att ta bussen till arlanda eftersom han jobbar där med! sen åkte vi hem och åt mat och sedan fick pappa för sig att vi skulle åka och köpa ett par ridbyxor till mig eftersom mina sprack här om dagen..vi chansade på att dom stängde 8, men så fel vi hade. men elgiganten hade öppet så då gick vi in där och kom ut igen med en radio och en mobil. dock var inget till mig (N) . dessutom fattar jag inte vad han skulle emd mobilen till när han redan går runt med två stycken. så jag fråga han, och han sa att den kunde ligga hemma i kartongen i någon låda. det är ju jätte nödvändigt! då tycker faktiskt jag att jag kunde fått en istället.. men han är ju som han är :D sen åkte vi hem igen och då fick jag äran att instalera radion! woho. sen kollade vi på bondesöker fru, en riktig höjdare må jag säga :)
nu ska jag gå och ta bort mitt smink och så småning om ska jag väll gå och sova!


hejdå!

onsdag

bara för att det är jävla FN sak idag så började jag en timme tidigare än vad jag brukar göra (N) gjorde andra saker fram tills kl 1, då de vanliga lektionerna började. hela dagen var jätte tråkig så jag hade lika gärna kunnat varit hemma och sovit...
menmen, ska nog packa lite kläder nu ock sedan ta och sätta mig på bussen till min fari. hade tänkt plugga lite på vägen så jag får det gjort!


image31












ciao bella


tisdag

orkar inte äns berätta vad jag gjort i dag. dagen har varit tråkig och ohändelserik. har tränat nu på kvällen iaf :)
imorgon ska vi sjunka ända ner till mjukisbyxor


f

sitter och längtar som faaaan,
kan inte vi få lite tur nu ?

måndag

han inte skriva något igår. så skriver lite kort om lördags kvällen och söndagen nu :)
Dennis och linn kom och hämtade mig vid 6 i lördags och sedan åkte vi och hämtade crippe och åkte sedan till ica för o köpa blommor ;)  sedan åkte vi vidare hem till johan. vi åt smörgåstårta som hans mamma hade gjort :) den var super god =) var där i några timmar och sedan begav linn och jag oss ner på stan. lämnade henne och träffade jossan sanne och eve :) och vi åkte till svartbäcken hem till jimmy på fest. vi gick sedan där ifrån vid halv ett om jag inte minns fel. då det hunnit hända en hel del trevliga saker ;) vi började då gå till stan men som tur var kom sannes kompis i en bil och körde förbi, så han stjussade oss till stationen :) sen tog jag bussen hem, mycket rolig kväll :)
söndagen började kl halv åtta då klockan ringde och sedan begav jag mig till stallet. är ganska nöjd med tävlingen. och eftersom det var hemma tävling var jag tvungen att vara kvar hela dagen. kl halv 4 kom mamma och hämtade mig sen, och vi åkte till salabacke och kollade på lägenhet. den var jätte äklig och ful, men vi vill ha den. ska göra om allt isåfall :) sen åkte vi och åt på max och sedan åkte jag hem och duschade och sen åkte jag till nico och kom hem igen vid 12.
 igenting speciellet händer idag. ska åka och rida snart och ikväll ska jag plugga.



HEJDÅ

loerdag.

åkte hem från pappa vid 11 tiden, var hemma en stund och sedan åkte jag och mamma först till granngården o  handlade nytt shampoo till hästen. sedan åkte jag ut till stallet och fixade och red. sen kom mamma och hämtade mig vid 3. vi spanade lite på en lägenhet vi vill ha, och sedan åkte vi hem. nu har jag precis duschat. ska till johan vid 6 och senare i kväll blir det antagligen fest med jossan och eve, ( och kanske sanne ) .

skriver imorgon hur kvällen blev :)
hejdåra.

Lista

sitter hos pappa och mår jätte illa :O har ätit allderles för mycket. och eftersom jag inte har så mycket att göra snodde jag en lista av johanna så jag har något att roa mig med ett litet tag :)

10 favoriter:
Färg: Olika från dag till dag :)
Mat: hm, fiskbullar kanske.
Band: lyssnar nog inte på något band 
Film: har ingen :O
Bok: gossip girl , så långt som jag kommit
Sport: hästnörd <3
Årstid: SOMMAR !
Veckodag: Lördag
Glassmak: choklad
Tid på dygnet: Kvällarna

9 för tillfället:
Humör: riktigt glad
Smak: tandkräm?
Kläder: mjukisar o en storvretacup t-shirt ;)
Bakgrund: hm, en säng, garderober, en soffa och mans kläder ;)
Nagellack: svart
Tid: 23.21
Omgivning: hör tvn lite ;)
Irritationsobjekt: inget förtillfället (A)

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: jenny?
Screen name: va?
Husdjur: OLLE,
Piercing: hål i höronen
Förälskelse: det vill jag nog inte nämna här
Musik: björn rosenström, i think
Bil: pickupen :)
Kyss: i 3an.

7 senaste:
Cigarett
: innan idag (N)
Mat: paj/godis. 
Dryck: cola
Biltur: me pappa
Kyss: onsdags
Spelad låt: sorry blame it on me
TV-program: ensam mamma söker

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:

Kläder: utsvängda jeans
Mat: brunabönor/brunkål
Musik: klassisk
Dryck: öl
Personlighetsdrag: omogna cpn.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: trände, har hos sofie :)
Du kan höra just nu: tvn
Du inte kan leva utan: familj, kompisar
Du gör när du har tråkigt: äter (N)

3 personer:
Du kan berätta allt för: bara mig själv tyvär.
Du tycker om: kompisarna
Du inte gillar: J,M,J

2 val:
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: den säger jag inte, men om den går i uppfyllelse ska jag berätta vad det var :)

fredaag :)

fredagar är alltid lika uppsakattade :) as skön dag i skolan idag, på friska krafter pratade vi om droger och  liknande, sedan var det svenska och de är cill ;) sen gympa och då var vi bara oseriösa och spårade :) och de är alltid lika kul :D haha, sen kollade vi på film på psykologin men jag råkade somna då (A)  

ska snart åka till min fari, så jag skriver mer imorgon :)
hejdå <3

jaha

sitter här och tröst äter för min mage värker och ser ut som en gravid mage =(

fittan var det ja.

just nu är jag på riktigt dåligt humör. ibland räcker det med små saker och sedan vänder allt! idag tillexemepel, var nyss och red. tränade med oboy till tävlingen på söndag, och allt gick åt helvete. allt gick fel och nu vill jag . om det går så här i dag kommer det ju inte gå bättre på söndag. då kommer det antagligen bara bli värre.. :S det känns ju jätte kul, och jag längtar oerhört mycket!
jag är taggad som fan.


jaja, nu ska jag åka till sofie!

skippar även klippandet. mitt hår är lixom det bästa jag har <3

torsdag

idag i skolan gick en kille in i mig så jag tappade min tallrik med mat :( det var jätte pinsamt, men som tur var, var inte matsalen så proppad som den kan vara ibland (Y) men det var endå as många som såg. dessutom så  gick jag helt själv, för dom andra satt kvar. men jag plockade upp min tallrik sen gick jag och satte mig snabbt igen, så fick mat tanten sopa upp de ;) och så fick jag tillbaka geografi provet, VG :) fett bra gjort! haha.
nu ska jag kika lite på oc tills mamma kommer hem sen ska hon få stjussa mig till stallet. och ikväll funderar jag på att klippa mig :| får se hur det blir med det.. bangar väll som vanligt :P

hejdåra!


onsdag

idag hade jag endast 3 lektioner, sköntskönt. började med sovmorgon också :) och så, ryktet om pannkakorna var sanna! så det gjorde min dag :D HAHA. efter skolan kom nico hit och med honom har jag tillbringat kvällen.
nu kom mamma hem så nu ska jag gå!

hejdå!


tiiisddag

Skoldagen var helt okej. roligast var johanna idag. hon var vild hela dagen och sprang runt och slogs. men hon fick igen då det kastades saker över hela aulan :D ha-ha.  vi hade geografi prov idag. och det gick bättre än väntat, svarade på allt utom en sak, där jag igentligen kunde svaret (N) men får väll se om de jag skrev var rätt eller inte (A) fick tillbaka matten och fick VG, det är jag nöjd med eftersom det var många som inte klarade det.
efter skolan har jag inte gjort så mycket. var och tränade. och då!!!! HAHA. ÄNTLIGEN, fick jag bråka lite me en snor unge :D haha, det var någon unge från fritidsgården som kom ner och kasta en sko i marias huvud ute i korridoren så jag och sofie gick ut till han så hällde hon hela sin vatten flaska över honom sen gick vi in igen, då fyllde jag hans sko med vatten och när jag skulle gå och lämna den var han as rädd och så stog han och krama ur sin mössa på vatten :D HAHA . sen kom en fritidsledare ner och prata med maria och så fick killen säga förlåt till henne :D OCH , bäst av allt. han vart bannlyst på fritidsgården tillsvidare :D HAHAHAH. rätt åt han :D (men igentligen hade han inte kastat den i huvet på henne)

<3

och så var det måndag igen

skolan gick as segt! och det var as tråkigt! och var och spinnade och det hatar jag mer än allt annat med det är endå en bra sak att göra ;) haha. sen åkte jag och red och nu håller jag på och plugga. vilket inte går så jätte bra .. men ska försöka skärpa till mig nu och plugga en bit från datorn.. för jag måste verkligen klara detta provet!

byee.
____
du gör mig bara förbannad och på dåligt humör hela tiden. jagmåstehärifrån.



14/10

kunde vart 3 månader.


söndag

igår åkte jag först ner på stan med sofie och köpte skorna ;) och så var vi lite vid humc och träffa sean och manne :) sedan drog vi hem till sofie och börja fixa och så, och sedan kom resten av folket :) vi åt mat och hade det jätte mys. sedan begav vi oss till fyrishov,  men vi var tidiga och satte oss utanför bowlinghallen för att inte frysa så mycket, eftersom vi inte hade så mycket kläder på oss. sedan stod vi och köade i över en timme och mina fötter dog under tiden :O (N) vi hade as kul där inne. och maria är en riktigt skön och spårad människa :D   jag och sofie drog där ifårn vid halv 2 och gick hem till henne och käkade lite negerbollar och muffins innan vi sov :)
idag hade vi match i alunda. vi vann med 4-3, jag gjorde ett mål.. är verkligen inte nöjd med matchen menmen.  jag och pappa åkte sedan och köpte mat på max till mig och sedan åkte vi hem. nu har jag pluggat lite och så. ska försöka plugga lite mer, men de är så otroligt ointresant och tråkigt..

tjjjuuue.


    

lördag

tjenixen :)
har inte så mycket att berätta om denna dag, men just nu håller jag på och packar lite. ska till sofie om någon timme och ikväll blir det skumpartyt med sofie, johanna, johanna, linn och maria :) sen ska jag sova hos sofie och imorgon är det match i alunda. så måste även bära me mig dom sakerna, är inte säker på om jag ska spela än. men måste endå ta med dom ifall jag ska :) får se hur jag mår, mitt nackspärr har för övrigt nästan försvunnit :) (Y) men jag är dock fortfarande sjuk "/

skriver mer imorgon och berättar om dagen :)

tjooou !

johanna, maria, johanna, ingrid, linn, sofie <3
image19

fucking bäst

sofie matilda lundgren.
image15image10
image18image17 


<3

på måndag är det måndag igen

skönaste dagen i skolan idag :) på friska krafter hade vi massge :) MEN , sen på svenskan fick jag nackspärr :| det var minde skönt. så då fick jag massage av både sanne och therese men den är kvar än :( efter lunch hade vi gympa, där jag inte var med pga att jag är sjuk och sedan psykologi där vi kollade på film :)

ikväll blire mys kväll med sofie, med gofi! :) eftersom hon har feber och jag är halft sjuk och har nackspärr ska vi unna oss det :)  hon är bra<3

<3

torsdag/fredag

torsdagen gick fort i skolan, hade engelska prov sista lektionen och det gick rätt bra. sen efter skolan skulle jag träffa pappa på stan för att kolla på skor, men fick vänta i typ 45 minuter så då spenderade jag den tiden med alex henke och marcus. sedan kolla jag på skor i  typ alla affärer, men hittade inga så  vi åkte till eurostop (i upplandsväsby) för där hade han sett en massa skor sa han. men jag hittade inga där heller. så vi åkte hem till honom och åt och kikade lite på tv, vid halv nio sjussade han hem mig igen. kollade på oc i några timmar innan jag sov.
sitter  hör för att jag ska skriva ut dvärg uppgiften. äntligen blir jag av med den boken! ska åka till skolan om typ 40 min, i mjukis byxor! resten av dagen är oplanderad.

nu ska jag äta och sminka mig.
skriver i kväll.  tjaao.

?

gjorde jag ett misstag ? jag kan inte sluta undra om jag gjorde rätt eller fel..
jag undrar hela tiden hur ni har det. jag tänker mer på dig nu än förut. jag trodde jag hade gjort rätt, men jag vet inte längre..

han ringde, men han sa ingenting..


onsdag

hallelulja.
idag var jag inte i skolan, nästan. Åkte bara dit vid 2 och gjorde matte provet. Jag kände verkligen inte för skolan idag efter gårdagens incident. Så när klockan ringde kl 7.45 ringde jag och sjukanmälde mig och sov sedan vidare och vaknade kl halv elva istället :) väldigt skönt att få sova! gick upp och mamma gjorde frukost åt mig och lite senare åkte vi till ikea och åt och kollade lite. sedan stjussade hon mig till skolan, gjorde provet och sedan åkte jag ner på stan och träffade sofie och johanna. gick runt lite på stan i nån timme och åkte sedan hem igen.
nu skriver jag om den jävla uppgiften till dvärg boken. har läst ungefär 1/6 av boken men det ska nog gå endå :) tänker verkligen inte läsa en sida till, har redan kämpat mig igenom 50 sidor och det räcker! och jag kom på mig själv att jag har skrivit mycket om cpstörda människor i texten. nästan bara om det, typ gämfört allt med cpstörda personer. undra vad fröken får för uppfattning om mig..

sitter även och väntar på det där telefonsamtalet som kommer komma så småning om. och jag hoppas på en förändring från din sida. men så säker på det kan jag ju inte vara..


skriver mer sen <3

tisdag

dagen började med att jag var helt flippad, tycker synd om dom som måste spendera dagarna tillsammans med mig (A) vid lunch åkte vi ner på stan med geografi läraren och var uppe på uppsala åsen som jag nu fått klart för mig är där slottet ligger! sedan lurade han ner oss för den brantaste sidan genom buskar o grejjer. åkte tillbaka till skolan sen och fortsatte skoldagen. men hoppade franskan och gick ner på stan/marknaden med anna istället.
nu sitter jag härmed värdens huvudvärk och är helt slut.
anldeningen till att ja är cp på mornarna och helt off på eftermiddagarna/kvällarna är nog för att jag sover för lite. men vad ska man göra om man inte kan somna? jag vet iallafall inte.


jag lurade nyss någon kärring i telefonen att jag och alla andra som bor här är under 16 år och kärringfan gick på det, hur blåst får man vara? sen la jag på och skrattade gott för mig själv :)

nu ska jag sitta och vänta tills mamma kommer hem och gör mat, så får jag se om jag mår ngt  bättre då.



det är vid sånna här tillfällen man behöver dig..
image8


 


måndag

dagen började med en timme sovmorgon (Y) hade en lektion och sedan håltimme i 2 timmar så jag och eve åkte ner på stan och käkade lunch med jossan :) åkte sedan tillbaka till skolan och fortsatte med lektionerna. spinnade sista lektionen och det  känndes bra :D sedan kom mamma och hämta mig så åkte jag och red.
var och kollade på längenhet med. men jag gillade den inte så den blir det heller inte. jag vill flytta! :( 
nu kväll har jag varit duktig och pluggat :) har matte och engelskaprov denna vecka PLUS den där jävla dvärj boken med uppgift till. FUCK DEN!


och om någon kan förklara meningen med photo shoppade bilder skulle jag gärna vilja att den berättade detför mig! för jag förstår mig inte på folk som har ps på alla sina bilder. om man ser ut på ett vist sätt varför ändra det? :S  herregud, man får ju endå se er på riktigt i verkligheten. . . jag fattar det då inte. att man äns lägger ner tid på det är ju idiotiskt. aja..

fuckoffanddie


FUCK !

allt går åt helvete. JAGHATARDET!

dåligare dag har jag väll inte varit med om. 
om jag hade varit i närheten av dig när jag fick veta det tycker jag synd om mig, för jag hade inte kunnat behärska mig! jag förstår inte vad ditt fucking problem är.. du är den mäst omogna person jag känner! och jag vill inte ha något med dig att göra. DU ÄR ETT FUCKING MISSTAG!

cp


ff

fucking.. jag ger upp snart!


dessutom kan jag aldrig sluta tänka på vad du gör mot mig. men som jag sagt förut ska jag säga ifrån nu. jag tänker inte träffa dig när du beter dig så här. jag har accepterat det för länge nu. jag tror seriös att jag klarar mig bättre utan dig när du endå dom få gångerna vi ses endå bara ska bråka. och jag skiter i dina telefon samtal nu med. det är det ända vi har kvar känns det som. sen behöver jag inte alls göra det för din skull. varför ska jag gör något för dig när du aldrig gör något för mig? när du skitit i mig dom senaste åren? och det blir ju bara värre och värre. jag klarar det inte längre. förut var du den som fick mig att må bra, nu är du den som får mig att må dåligt.

image5image6

lördag

kvällen blev verkligen inte som planerad . jag hamnade på stan med linn och johanna :) först tänkte vi åkta till allians och kolla på årsta men vi kom fram till att om vi skulle ta bussen då , skulle vi komma fram när det var 5minuter kvar typ. så det var lite onödigt!  ;) vi satte oss istället på 5an till sävja och tog en tur till linns gamla hus  och sedan begav vi oss ner i bergsbrunna där vi hade hört ryckte om fest. fest kan jag ju inte påstå att det var. men vi gick in, åt popcorn och var lite sociala. sen tog johanna och linn bussen in till stan vid tolv och johan tvingade mig att gå hem, när jag kunde tagit bussen :O så han fick gå  med mig hela vägen :D och när han skulle tillbaka tog han en taxi xD haha fett ovärt! menmen.
nu ska jag lägga mig i soffan äta en baugett med vitlökssmör och kolla på oc :)

image3

BYE <3

snälla?

snälla, låt det hända.

---

haha :)
image2

:)

glömde bort att skriva igår. ska bara kortfattat berätta vad jag gjorde: var på stan, hos sofie och i vänge :)
idag hade vi match och det gick ju sämre än sämst. men vi vann.
MO: " ni vann, men inget mer. och ikväll får ni dricka öl! "
hämtade min mobil sen! och var och kolla på skor med pappa men hitta inga. så jag åkte hem.
nu ska jag bara vänta... och se vad som händer...  

hoppas kvällen blir som planerad,

<3


crap.

han vet.
det här var det jag var räddast för. personen jag mist ville skulle få reda på det vet nu. och jag skäms, nått så otroligt mycket. att veta att personen man ser upp till mäst här i världen är så besviken på en är inte kul. men nu  vet han och jag kan inte ändra på det. det ända jag kan ändra på är mig själv.. och det är något jag måste göra, så han kan bli stolt igen!
förlåt.


gaaah

idag började jag halv tolv och jag hade tänkt sova mycket.  men jag kom inte i säng förns halv 3 inatt, så då vart de inte så mycket sovmorgon där inte. men det var det lätt värt :) begav mig ner på stan i morse och spenderade lite tid där innan jag började. hade enbart tre lektioner i dag, var av ett franska prov, som jag tror gick rätt bra. efter skolan åkte jag och solade och vart lite brun (Y)  sedan har jag även varit och ridit och ska tränai kväll. är inte sugen på det, men jag måste.

OCH jag har ett nytt liv;  utan cigaretter, utan godis på vardagar, mindre donken och vara med på alla träningar :)
och så småning om ska jag ha det så!

<3


apa

skoldagen gick sjukt segt, såklart .. efter skolan var jag och anna på stan en stund. åt på donken och kikade lite i affärer. men jag har inga pengar så det blev inte mycket shoppat. ska träffa pappa och få pengar imorgon, eftersom han är "skylldig" mig, igentligen är han inte det men han skulle betala min jacka och mina skor som jag redan inhandlat. så då får jag väll slösa bort lite imorgon då!
har gjort tappra försök att plugga franska och läsa den där fucking dvärg boken! men jag lyckas inte speciellt bra.. förstår inte meningen med att läsa en bok som utspelar sig på typ 1800-talet, handlar om en döv dvärg som kan läsa tankar och dessutom ser helt missbildad ut,  boken använder sig även av ett språk som antagligen ingen normal människa förstår sig på!!! mycket ovärt och värdelöst om man frågar mig.

OCH  imorgon börjar jag halv 12! suck on that

nog från mig.

crap.

hon kom på mig. och jag förnekade det, men gav sedan med mig.
nu är det bara att sluta, men hur kan man sluta med något man har ett behov av?



well, jag längtar sjukt mycket till helgen!! låt dom två dagar som är kvar gå fort :)

välkomna tillbaka

nu börjar vi om..


det är svårt att veta att en person man tycker väldigt mycket om mår jätte dåligt och att det är en själv som orsakat det.. och sedan inte kunna göra något åt saken.
jag säger som sanne; FUCKING!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0