måndag

Igår var en bra dag. Började med klubbhoppning, Ross skötte sig helt okej och vart felfri i båda klasserna och med Lola vart jag också felfri, dock precis utanför placering men åh vad jag är taggad inför vårens tävlingar nu! Känns riktigt bra inför DM nästa helg :)

Sen var jag, Carl och Anna i allians och kollade på match. Sen åkte jag och C runt och fixade lite saker och sen blev det mys hela kvällen.

Har varit i stallet i morse och nu ska jag försöka göra lite nytta, vet ej vad dock, innan jag ska tillbaka till hästarna.



lördag

Efter middag och förfest hos Hanna drog vi till Escobar, helt okej ställe. Kanske inte något jag skulle föredra varje helg men vi hade kul!

Vaknade halv nio idag, av mig själv. Åkte ner på stan med mamma och åt kebab, hade världens sug efter det. Och idag är jag inte så snäll, Carl fick åka på middag hos sin pappa själv. Jag orkade inte riktigt ta mig till stockholm heeh. Ibland är jag lat. Men han kommer hit sen som tur är :)

Imorgon är det klubbhoppning!



fredag

Tog med mig kameran i onsdags men glömde självklart att fota.. Fast tog två bilder med mobilen, bra jobbat! Men det var iallafall roligt och jag åt massa räkor he he.

Ikväll blir det först middag hos Hanna ute i bergsbrunna med alla mina fina ponytjejer. Sedan utgång och drickan inhandlades såklart på båten! Jag har ju varit tråkig på senaste tiden och har inte varit ute sedan i november och senast jag smakade på alkohol var på nyår.. eh



tisdag

Dagarna som gått har varit lugna, lite jobb har jag hunnit med, sovit har jag också hunnit med, bio, möten och sånt tjafs ;)

Imorgon ska vi på jobbet åka Ekerölinjen, vi har hyrt konferensrummet så där ska en del tid spenderas men sen blir det smörgåsbord och taxfree också! Så det ska bli kult :) Jag ska ta med kameran och fota för en gångs skull.

Nu ska jag mysa med min älskling!
Puss'



fredag

Fick jobba igår också, men började kl 8 iallafall. Idag däremot var jag uppe innan tuppen igen. Och eftersom jag ska jobba imorgon igen så ska jag bara vara hemma ikväll, försöka återhämta mig he he.

Nu blir det gränby!




onsdag

Åkte ner på stan idag efter jobbet men jag hade tydligen inga pengar på kortet.... Ni anar inte hur mycket pengar jag gjorde av med förra veckan när jag parkerade vid sjukhuset varje dag, det var en dyr historia.

Kanske måste jobba imorgon med, klagar dock inte om jag får sova istället. Det är inte mänskligt att gå upp kl 6, ialla fall tycker inte min kropp det. Väntar på att C ska komma hem från jobbet så att vi kan äta, sen ska jag däcka i sängen!


måndag

Somnade aldrig om imorse efter att Carl gått upp vid 7 och sen skulle jag upp kl 8, så jag är lite trött. Och jag som lovat att vara pigg i kväll ehehe. Åkte ut till stallet och hade utvecklingssamtal och sedan var det personalmöte, åt lite mer smörgåstårta!

Ska åka ut och rida nu, sen ska jag såklart spendera kvällen med min fina. Mamma ska göra tacos åt oss och sen blir det mys :)
Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag ♥


jag älskar dig


söndag

Att ta sig in till stan i Stockholm i fredags var inte det lättaste. Ingen av oss kom dit på det sätt vi först hade tänkt, men fram kom vi! Blev en mysig middag på en mongolisk restaurang. Efter det åkte jag och Carl hem till honom.

Igår tog jag och Kristine tåget till Uppsala tillsammans, bakade en morotskaka och lagade mat åt oss och mamma. Senare på kvällen kilade jag över till Judith där Sanne, Eve och Matilda också var. Fina klasstjejor! Fan vad jag saknar skolan, vi hade så kul tillsammans den tiden.

Nu ska jag äta kakan som jag aldrig hann igår och sen ut till stallet på årsmöte. Åker såklart endast dit för att få äta smörgåstårta MUMS!!


fredag

Blev inget jobb för mig idag, mådde inge bra igårkväll eller imorse så Linnea fick ställa upp! Mår bra nu iaf och dagen till ära fick jag först gräva fram bilen och sedan skotta mig en väg. JAG HATAR SNÖ. Och dom som inte plogar. 

Ska snart ta tåget till Stockholm, ska ut och äta med pappa, syster och våra respektive. Fira Kristine lite i efterskott!


onsdag

Idag är jag trött. Har ialla fall jobbat idag, varit på stan, sjukhuset och för ett tag sedan tog jag en lite för kort powernap. Har städat och plockat undan också för att göra fint till mamma.

Ska snart kila iväg till Tess som är ny salabackebo och ha myskväll! Sen ska jag hem och fortsätta mysa med min älskling. Jag borde skjutas för att ens tänka tanken på att ta bilden dit.. he he.

pusspåre'


måndag

Jag har haft en så fin helg, två restaurang besök, träffat alla mina fina vänner, träffat min syster, jobb och klubbhoppning. Och såklart min fina pojkvän.

Har märkt lite extra den här helgen hur fina människor jag har runt om mig, som verkligen ställer upp när saker händer, nu när allting egentligen inte är på topp.

Igår var det en av många hejdå-middagar vi ätit med sofie den senaste tiden, men även den sista. Idag åkte hon och fan vad det känns nu. En av mina bästa kompisar jag haft här i så många år nu. Men ett år går fort, snart ses vi ♥



fredag

Började dagen med att jobba, jag och Hanna gick och pratade om att det nog inte kommer komma någon mer snö den här vintern. 20 min senare var det som att vi fick varsin käftsmäll, snöade ganska bra där ett tag. Kom hem och fick ett slag i magen, att få samtal från akuten är aldrig possitivt.

Dagen håller däremot på att vända. Ska snart göra mig i ordning och halv åtta blir det mat på Aspentos med Anna, Linnea, Matilda, Sara och Jenny. Ska bli jätte kul, trots att jag träffar typ alla dom varje dag i stallet så har jag saknat dom, det var länge sedan vi gjorde någonting tillsammans, utan hästar inblandade he he.



onsdag

Mmm är så jävla trött. Efter att jag jobbat idag åkte jag ner på stan för lite ärenden och för o träffa sofie. Har jag nån gång talat om hur jobbigt jag tycker det är att ta sig ner på stan? Jag är för lat för att gå ner, det är inte rätt årstid för att ta cykeln, jag hatar att åka buss och det är drygt och dyrt med parkering... Gillar gränby bättre jag vettni, men utbudet är ju inte detsamma.

Nyss gjorde jag ett ryck och städade mitt rum, fint de! Och snart kommer nog Callellele.

Det var min dag.


RSS 2.0