onsdag

nu har dagen börjat! vi vaknade kl sju men har inte hunnit göra så mycket. och nu ska vi åka och möta johanna på ica för att handla det sista tills idag :) sen ska vi ta med oss vår frukost och åka ner på stan och äta den!
sen kommer dagen rulla på med en massa trevliga händelser hoppas jag!

ha en bra valborg folk,
vi kanske ses'

skor

beslutsångest på hög nivå, men det är inget som förvånar mig.

fem par skor åker med.

tisdag

varit på cp humör idag och känner att jag varit väldigt dryg. men som tur var så var jag inte ensam om det! ;) haha. skoldagen gick rätt segt. och på lunchen träffade jag sofie linn och johanna på willys och handlade lite tills imorgon :) det kommer bli great!
gick lite tidigare från sista lektionen och åkte och fikade på macken med pappa och kristine. satt och kollade på en dumjävel som kämpade med tomma dunkar som rasade hela tiden. as keff människa men vi fick oss en del goda skratt :D

ska packa ihop lite grejor till imorgon och så nu. jag och linn ska nämligen bosätta oss hos sofie ikväll tills på torsdag!
när jag packat och så ska jag äta (räkor, fett gott:D ) sen åka och lämna mina saker hos sofie och sen ska vi till träningen och äta fika! finns nämligen kvar endel från mora :D (Y) hur underbart är inte det?

nej hörrni, hör förmodligen av mig lite senare ikväll! ha en bra valborg det kommer jag ha :D
vi kanske ses'


valborg förra året (A)
image197


siiis

sitter och försöker lära mig engelska glosorna tills imorgon, eller jag har gett det ett försök. och det känns som jag aldrig kommer lära mig dom så jag ger upp =(
kollade på den där filmen innan och den var riktigt bra faktiskt! värd att se kan jag säga :)

fick sms av min syrra för någon timme sen med, hon på minde mig om att jag var tvungen att vara hemma vid kl nio nu ikväll, för hon kommer ju faktiskt hit! :) det hade jag helt glömt bort! 

nu ska kolla på gossip girl tills hon kommer :) !
 

image196

måndag

dagen började med engelska nationella, gick väl sådär. kan ju inte påstå att det gick bra, men helt okej. tråkigt ämne att skriva om tycker jag. sen började inte jag förns tjugo över ett så bara satt och häckade i skoaln och drygade mig lite ;) efter den lektionen gick jag hem, jag hade ingen större lust att måla mig själv idag.

har ont i huvudet och mitt knä. ska ta en alvedon, något att äta och lägga mig i soffan och kolla på what a girl wants. får se om den är bra :)
sen ska jag åka och träna!



pusshej'

söndag

dagen vi alla längtat efter :D   haha
alltså tävling på UPK idag :)
startade i första klassen med rowan men vi vägrade ut oss.

sen andra klassen med monarch och vi kom bara några platser utanför placering. och sen i lag klassen gick det jätte bra så vi kom till omhoppning och då fick jag dock ett stopp men laget hamnade på en 3de plats (av 13 lag) :)

och slog mitt knä när jag red, så de blödde igenom byxan och det  värker det så in i helvete :/ gör as ont när jag går med. men det är väl smällar man får ta antar jag?   


och frötuna förlorade semifinalen med 3-1, så nu är mina kära vännor på väg hem!


nu är det bara börja tagga till sista april!

 

och lite till

kvällen fick spenderas hemma. har kollat på stomp the yard, som enligt mig är en bra film :) har sett den en gång förut men det var ett tag sen.  nu ska jag fixa lite saker tills imorgon och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på oth och sen sova är galet trött :O och det är as varmt i mitt rum. bra o veta liksom.


och nyss förlorade mitt kära lag med 4-0. men dom kom iaf tvåa i gruppen så det var bra tycker jag :) 

-------
 och bara för att jag inte har så mycket att skriva just nu så blir det en dagens, enjoy..

dagens vill ha: imorgon
dagens klädsel: mjullisar och vaksala tröja i stallet och hemma shorts och djurgården tröja
dagens smink: nada
dagens frisyr: toffs
dagens händelse: måste varit vattenkriget
dagens låt: a drop in the ocean
dagens saknad: ollebolle
dagens dummaste:  inget.. eller?
dagens drog: monarch då
dagens tråkigaste: kvällen antar jag
dagens roligaste : tjejorna
dagens dryck: cola
dagsens köp: inget, fick hårfärg om de räknas?
dagens lunch: toast i stallet
dagens godis: från stallet och sen geisha
dagens humör: på topp!


lördag

åkte till stallet vid tio i morse och badade hästarna och fixade :) sen hade ingen av oss så mycket att göra så vi satte oss på gräset och åt mat :)  solade lite och hade faktiskt lite vatten krig ;)  åkte hem igen vid halv tre.

jenny påpekade även min utväxt så när jag kom hem kännde jag att jag var tvungen och färga det, så då åkte jag och mamma och köpte färg så ska färga det allderles strax :)

nu ska jag skriva lite i sofies blogg och berätta hur det går för dom och så :)
btw så vann dom innan idag med 3-2, brabra.

vi kanske ses'

heejhopp

träningen gick helt strålande :) så det känns riktigt bra nu och jag är så himla glaaaad fast jag sitter hemma en fredag kväll och frötuna spelar match PRECIS just nu! och leder med 2-0 gör dom efter endast 10 minuter, great! håller tummarna för er brudar!

nu ska jag gå och vara social igen.  och limepajen var as god så ni vet :)
amen'




HHAHAHAHAHA jag skrattar åt mig själv  XD

fredag

imorse gick jag till skolan och målade lite på min självporträtt ;) sen åkte jag johanna sara och judan ner på stan och satte oss på bryggan och sen fick vi även sällskap av evelina, jossan och sanna!  vi satt där till kl 3 då jag gick och mötte sanne för att sedan gå till korvisgubben som idag ställde upp! :D han var ganska trevlig, men lite svårt att förså vad han sa ibland (A)

har precis bakat en limepaj, som jag tror kommer bli jätte god :)  för ikväll kommer nämligen inger och tore hit! och då kan jag lova att jag får riktig underhållning och kommer inte ha tråkigt för fem öre ;) haha

och nu är mina kära lagkamrater i mora och jag kan ju inte vara annat än lite avensjuk (A) MEN jag ska snart åka och träna med bebis, och eftersom gabbi är i göteborg så blir det för erika så vi får se hur det blir :)

måste kila och göra lite ärenden nu!
vi kanske ses'


naken om baken..........not

träningen gick helt okej och jag tror att jag kan ha smittat ner honom, för han var nämligenlite snorig ;) ifall ni ville veta. hahahaha.

när jag kom hem igen och var på väg in i duschen sa mamma att hon hade tappat ner en "pinne" från ballkongen som hon ville att jag skulle gå och hämta. så jag gick ut på gården gick runt huset och sen in igen iklädd endast ett linne, trosor och ballerina skor. man måste ju bjuda på sig själv ibland, right?  dock var antalet personer ute fler än förväntat.......


imorgon åker alla utom jag till mora för att spela cup. känns ganska surt att missa det, det är ju inte bara matcherna som är tråkiga att missa utan hela grejjen, bussresorna, allt fika (och de kan jag lova er att det finns det gott om), domäkliga komunal godisarna, vattenflaskorna, allt vi gör mellan matcherna, den äkliga skolmaten och så vidare..  men sen när jag tänker på vad jag själv ska ha för mig under hela helgen så känns allt väldigt bra :)
 jag önskar er LYCKA TILL som bara den! 
om ni vinner så lovar jag med att göra det :)



  

dagens

Dagens humör: jätteglad
Dagens mående: bra
Dagens borde: inget speciellt
Dagens frisyr: först toffs sen vart det knut
Dagens klädsel: leggings, grå stor t-shirt
Dagens accesoarer: vita plupp örhängen
Dagens smink: mascara
Dagens bästa: vädret utan tvekan!
Dagens sämsta: att jag fortfarande är sjuk
Dagens köp: glasögon fodral
Dagens sysselsättning: stan, oc och vart ute
Dagens låt: Ras Cricket - Skin
Dagens planer: åka och träna snart
Dagens materiella vill ha: skor
Dagens längtan: helgen!
Dagens fundering: orka fundera
Dagens beroende: alvedon
Dagens middag: fråga mamma
 
måste ju säga att Ras Cricket - Skin är den bästa låt jag någonsin hört!!
nu ska jag åka till ponyhestarna

pösss'

korvgubbe slach mandelkvinnan

har varit nere på stan med sanne nu. korv gubben hade inte tid (för det händer nog så himpa mycket i hans liv) och den andra gubben vågade vi inte fårga. så vi gav oss på mandelkvinnan, och jag kan slå vad om att hon inte kan svenska. hon har fått övat in två fraser: "hej! kom och smaka mandlar" och "kom och köp mandlar". så det gick inge vidare så vi ska göra ett nytt försök imorgon..

funderar på att kanske klippa mig idag?!
nu ska jag göra mina vänner i orange county sällskap. heeeeh


'

torsdag

vaknade kl 5 idag och legat vaken och hostat sen dess :/ när jag väl gick upp sen var jag nära på att svimma och är helt yr i huvdet fortfarande. så jag ringde precis och sjukanmälde mig. nog bäst om jag bara är hemma och tar det lugnt idag, får se om jag åker och tränar sen. imorgon måste jag vara kry i bollen!!

oc och mat väntar!
krya på migsjälv'

happy

har precis nästan gjort klart idrotts saken, och det vart en hel del skrivet så jag orkade inte mer. jag och mamma ska göra klart resten i morgon :) hon har lite bättre koll på vissa av dom där sakerna än jag ;b

är så sjukt otroligt jätte glad :D beror nog på vädret (johanna vill att vi ska sluta tjata) men det är så underbart och så har jag ju en dunder helg framför mig!!!!
och i morgon har jag endast en lektion, ekonomi. För sen på geografin ska vi till aulan och lyssna på en författare och engelskan är inställd :) skönt tycker jag! ska försöka få med mig sanne ner på stan och intervjua en korvgubbe med. eehe.

nu ska jag gå ut en sväng.
vi kanske ses'

onsdag

igår hade jag fullt upp med annat och när jag väl kom hem runt 8-9 tiden var inte internet min bästa vän.

idag var det vår konsert i skolan och den var pinsam, jag gick efter att ha sett halva. verkligen jätte usel var den! har suttit lite på ballkongen och nu ska jag vara duktig och göra idrotts uppgiften, fast jag inte kan svaret på någon fråga ? :/ men det löser sig.

råtaggad till helgen! och anmälde mig precis till två tävlingar till! :)

vi kanske ses'


OCH GRATTIS TILL SANNE PÅ 18 ÅRS DAGEN :)
                                             


måndag igen ..fortfarande

suttit och snorat hela dagen. fräscht.
varit och tränat och det gick helt okej! och nu hostar jag ännu mer och kan inte andas ur näsan (N) så det blir igen match imorgon, och det känns ganska ruttet eftersom jag skulle få publik av en viss person, men jag kanske kan joina den personen på läktaren istället?  :)  jag måste verkligen bli frisk till i helgen!

ska försöka skriva lite på mitt pm nu eftersom det är lite försenat.......
vi kanske ses'

image190


måndag

hur underbart är inte detta? vädret är på topp och jag börjar halv ett idag! kan det bli bättre?
ja, hade jag varit frisk skulle det göra saken lite bättre, men jag lägger min sjukdom åt sidan denna underbara dag.  och enda anledningen till att jag går till skolan i dag är för att jag ska få träna ikväll! ha. hur det kommer gå är en senare fråga..

och det blir förmodligen ingen match imorgon. men vi får se, kanske kommer ett mirakel och jag blir helt frisk? :) sure..


vi kanske ses'

image189

ont i kroppen

har haft ont i hela kroppen, och inte hade vi några vanliga alvedon, så jag fick dricka äckel-brustablett :/ inget jag rekomenderar om det finns andra val, men annars gör jag det, det har faktiskt hjälpt lite. har inte lika ont i huvet och nacken längre.
nu ska jag bege mig ut en sväng, haffa litta halstabletter yaaao. sen vet man aldrig var jag hamnar..

haha

krya på er'


sjuk :(

tror det var i tisdags som jag gick och sa till sara att jag blir minsan aldrig sjuk och blabla. HA där fick jag.
i torsdags började jag hosta lite lätt som har blivit värre nu, och nyser för fulla muggar gör jag och snorar med :( och helt död i kroppen. inte alls läge för detta nu, jag har en fullspäckad vecka framför mig med en massa träningar, match och tävling :(


du svek mig :(
image188


det står en fet jävla godis påse bevid mig, men jag är inte äns sugen :O då är det något som är fel..

söndag

ända sen elvira kom hit har jag vart i full gång, och nu är jag iprincip helt död. vi har bland annat pressat troll, spelat spel, lekt i lekparken, och jag fick knappt plats i gungan, är inte det deprimerande så säg, jag börjar verkligen bli gammal :( runt åtta igår kväll flydde jag ut för att få lite lugn och ro. träffade en kompis på stan och gick hem och kollade på film. begav mig hemmåt runt tolv!

och idag vaknade jag av skrik och liknande runt halv nio? mysigt tänkte jag, försökte tappert somna om i två timmar men lyckades inget vidare då det inte var tyst här hemma för fem öre, så det var bara att bege sig upp.  vi åkte till ikea, jag fick frukost och så shoppades det såklart lite gran. och nyss åkte dom hem igen, nu har jag skavsår i öronen..

vi kanske ses'

lördag

kom hem ganska tidigt igår så då kollade jag lite på oc och sen gick jag och la mig! vilket var väldigt välbehövt.
idag har jag städat lite och plockat undan på rummet och även det var väldig välbehövt!

om någon timme kommer birgitta och elvira hit, och då blir det inte en lugn stund över. men tänkte att jag skulle bege mig ut efter maten, någon som har några planer? hör av er.

vi kanske ses'

iiiiiiiiih :)

ååh, är helt pirrig i kroppen och fick ett riktigt lyckorus nyss! :) nästa helg kommer bli så jävla bäst! GAAAH orka vänta :O

men jallabay, nu ska jag ner på stan och vara cool'

fredag

och så var det fredag igen och den här veckan har gått så sjukt fort! :)
denna dagen började som alla andra fredagar med bild, och idag skulle vi fota oss själva, eftersom vi ska göra självporträtt :| som sedan ska sättas upp i matsaken, URSÄKTA? när min bild är klar tänker jag ta den och springa! ialla fall så blev det en hel del kort taga och pga det fina vädret så tog vi dom utomhus :) myyyyys!
sen var det svenska och då förberedde jag och sanne våran intervju till reprtaget som ska handla om en korvgubbe på stan! he-he. dagen flöt på och istället för gympa så spelades det kort och jag råkade sparka matilda i skallen när oskar bråkade med mig :(

efter skolan åkte jag ner på stan och träffade anna, vi gick och köpte glass och sedan gick vi och solade! sen åkte jag hem och nyss var jag och mamma och hämtade upp stolarna och ställde ut på ballkongen, hon påstår att vi ska sitta där och sola imorgon. ?


vi kanske ses'


OLLE

 saknar dig så sjukt mycket.

image186



Han kommer till jobbet vid åtta och går hem vid fem.
Olle Persson är expert på fåglar och harar och älskar
att ta en simtur i Halmsjön - och är labrador!

(hittade en tidning från 2003)

torsdag

helt sjukt fint väder vilket gör mig på as bra humör :D åkte från skolan vid två, efter som sara och eve dissade mig på engelskan kände inte jag för att stanna kvar och prata med okända människor så jag gick efter 5 minuter av lektionen :P åkte då ner på stan och satt på bryggan tillsammans med sofie och simon!
sen kom pappa och hämtade mig, vi åt korv och glass på ikea och sen åkte jag och tränade med älsklingen och sen var det iprinsip bara att kasta sig av hans rygg och fara vidare till allians där det vankades match, jag kom i mitten av först perioden så det blev mycket spel ialla fall! vi spelade mot nyby och förlorade med 2-5, men på tisdag så är det revanch! mohahaa. 


känns på ett sätt ganska skönt att jag inte ska med på cupen, eftersom allting jag gör endå bara är katasrof just nu!


imorgon är det fredag :D
vi kanske ses'


onsdag

for till stockholm kl nio imorse och for hem igen halv fyra! då var vi rejält trötta och hade hunnit med en hel del så då fick det vara nog! jag begav mig snabbt hem och hämtade min väska och åkte vidare till allians där sofie och johanna var. vi satt och kollade på lamkött i några timmar innan vi skulle spela. spelade mot tiunda, och det blev vinst med 11-2! känns ganska surt att jag inte gjorde något mål. menmen :)
 nu sitter jag här och darrar som satan i mina armar och om jag pratar darrar rösten, jag vet inte om det beror på överdos eller ingen mat? jag tror på det första.

nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon :) har en full dag framför mig! 
godnatt'



lack

snacka om att jag är lack nu.
"ska ni inte efter att ha spelat innebany i 7 år veta att man börjar med att värma upp?"
EEEEEEEEEH ursäkta?
ska inte ni efter xxxxxxxxx antal år som tränare veta hur man tränar ett lag?

helt seriöst har jag ledsnat så jävla mycket. och imorgon ska jag fråga varför jag var den ända som inte fick någon information om matcherna..tack så mycket för den *-)


jaja, imorgon är det ialla fall stockholm som gäller, har inte ett ända öre, så mycket shopping blir det nog inte ;) men det löser sig :) jag hörde ett rykte om att det skulle regna i morgon?

nu är det lite OC på g!
godnatt på er'

tisdag

dagen började med prov, vilket inte gick så jätte bra tror jag.. sen fick  jag däremot tillbaka mitt geografi prov, VG :) så nu måste jag få det på nästa med, så ska jag nog tänkas få ett VG i betyg!
efter skolan gick jag ner på stan och träffade nico, satt vid ån i några timmar och nu är jag tillbaka hemma och ska gå och koka pasta nu så jag kan äta. har endast ätit en banan och en stor macka :O så jag är hungrig nu!

efter maten ska jag träffa sofie någonstans och ungås med henne tills det är träning :)
och nu är det tre matcher på g att se fram emot! en imorgon, en på torsdag och en på tisdag! den på måndag kan jag tyvär inte vara med på (N)  dooooh

vi kanske ses'

image105

väntan..

2 dagar har det gått.


ringer du imorgon?

måndag igen

helgen har varit helt underbar och känns lite tungt att börja en ny vecka, dock finns det många i klassen som förgyller min dag och gör skolan riktigt kul faktiskt :) och den här veckan ser ganska ljus ut! imorgon har jag endast tre lektioner och slutar kl 1 :) har dock ekonomi prov på morgonen som jag hoppas kommer gå bra.. och på onsdag ska jag & mamma åka till sthlm och träffa krisitne :) och gå och shoppa hela dagen och ha det allmänt mysigt :)

och sen är det sköna dagar kvar och inget plugg som måste göras, förutom ett PM till engelskan som igentligen skulle varit inne förr förra veckan :O men hon märker typ inte det. ;b


idag har jag varit och tränat och det gick jätte bra, vilket gör mig ännu mer taggad till den 27 :) nu ska jag kolla på oc och vänta på att mamma ska komma hem!

vi kanske ses' 


baaaaajs söndag

moget. ja.

har pluggat ekonomi och om jag vart något klokare vet jag inte men vad gör det om 100 år? har kollat en del på oc också, vad annars liksom.. har bara lust att gå ut i regnet och drunkna, men problemet är att det inte längre regnar (N)

nu ska jag sammla mod, sen när jag är klar (lär ta ett tag) ska jag ringa ett samtal och försöka få tillbaka det bästa jag någonsin haft. 

jag tror oc väntar. så hejdå'

image184

sofie, klucke suger kuk.

söndag

kvällen igår, enligt mig, var lyckad! men vi drog hem vid ett, efter att ha legat i sängen ett bra tag. heeh. och på bussen stötte jag på fyllo anna med flera.. haha

- schäms du eller ?
- jag schäääms bara liiiiiiite gran.

är så sjukt opepp på att skriva, så skriver senare istället, nu ska jag och mitt huvud plugga ekonomi, great!
vi höres'


kvällen

sov gjorde jag i två timmar och vaknade sedan segare än någonsin, men nu har jag ialla fall piggnat till ;b har fixat naglarna och halft börjat sminka mig. ska snart göra mig helt klar.
och sen blir det party hos evelina ikväll :) vad ska ni göra?

och innan idag såg jag han som bor vägg i vägg med oss för första gången :O är inte det lite konstigt? har ju faktiskt bott här över 3 månader nu!


vi kanske ses, ha en bra kväll'


lördag

har varit och jobbat idag, vilket har gett mig väldiga söndagskänslor.  antagligen eftersom det brukar vara på söndagarna jag jobbar. men glad är jag över att detv bara är lördag!
nu är jag jätte trött och tänkte flytta mig till sängen och sova ett tag så jag orkar hålla mig vaken ikväll. knappt så jag inte orkar det nu äns :O

skriver mer om ett tag !
ha de'

OCH SJÄLVKLART GRATTIS TILL EVELINA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!  (:

fredag

helgen är äntligen kommen :) dagen började med bild, med bögarna som lärare. great! och inte blev mitt självförtroende bättre när vi ritade delar av ansiktet och mina öron såg ut som laburinter, ögonen som ingenting och näsan som en jävla potatis.
sen flöt dagen på och när vi slutat åkte jag ner på stan och hade en snabb dejt med serob, vill ni veta hur det gick så är det bara att fråga ;)

pappa var här nyss och hjälpte mig lite, och inte vart han glad när han såg hur åbäket tappar sak efter sak..
kvällen ska spenderas hemma hos sofie för att fira emil, det blir mat, tårta och massa annat gott =)
jag lär ju åka nu, för här gör jag endå ingen nytta!

vi kanske ses'
och ha en super helg, det kommer garanterat jag ha :)

heeeehheeeeh

mycket roligare att träna när vi hade anna som tränare :) det gör vi om!
nu ska jag bege mig till min säng tror jag, så det snabbare blir helg, för jag har en dunder helg framför mig :)
godnatt påre'



det är inte lätt när det är svårt..
image182









och tove, jag kan göra livet svårt för dig :)

torsdag

seg dag i skolan, jag var rastlös och ville spåra men det var det ingen annan som ville :/  :O geografi provet gick nog bra trotts allt :) det kändes helt hopplöst igår kväll men det fixar sig nog :) hade muntliga nationella i engelska idag, det gick väl helt okej, men jag vart röd i ansiktet XO haha (A) 

efter skolan åkte jag mamma och toni till ikea och åt lite och shoppade lite saker till mitt rum :) som jag ska fixa med senare. har varit och tränat nu och ska vidare till innebandyn snart! tänkte först stanna hemma men så var det ju anna som ska träna oss idag så då måste jag ju åka dit! då lär det ju ialla fall bli något av träningen :)
borde igentligen plugga ekonomi idag, men känns inte som jag gör något annat än pluggar nuför tiden så det skippas ikväll.

nu måste jag byta om!
vi kanske ses'

OCH JOHANNA OM DU RÖR MIN PONYHEST SKA JAG KUTTA DIG!  :O


plugg och värk

pluggat ganska mycket, eller mycket för mig iaf. för judan var det väl bara en bråkdel :O
har kollat lite på oc också och nu sitter jag här med en jävla huvudvärk och ska snart hoppa in i duschen. har ont i min arm nu med, som vanligt nu då.. det börjar spåra nu, jag kan inte äns öppna en dörr utan att det gör ont.. blir as sur på sjukhuset med som aldrig kan höra av sig om en tid fast vi har bett om att få en flera gånger :S är dock lite rädd för att komma dit, för jag kommer förmodligen såsmåningom vara tvungen att operera mig :O
men det tar vi då!


duschen nu, sen oc!
vi kanske ses'

<<

image181

pappa kom tillbaka, saknar dig alltför ofta

onsdag

magvärken gick över under natten, men istället mådde jag jätte illa ett tag i skolan idag, och gör det nästan nu med. eeehe..
dagen ska endast ägnas åt att plugga geografi vilket är väldigt behövligt eftersom provet är imorgon och jag kan inte så mycket :O vi får hoppas att det går bra! (:

dagens i-landsproblem var att det luktade snus i klassrumet :( så jag vartvungen att möblera om :O
ha-ha

hejpåre'

magväääärk

åkte som sagt hem till sofie, åt mat och godis och hade det allmänt bra.
sen var det träning men det sket sig, jag satt i stället och joinade anna på bänken, jag kan nämligen inte stå upp rakt för tillfället.. har så fruktansvärt ont i magen :/ så där satt vi och åt mat istället :O (hon hade med sig XD  hahahaha).

nu ska jag lägga mig i sängen och äta glass, har nämligen fått för mig att det är bra att äta det när man har ont i halsen eller magen? men det stämmer säkert inte..? eller?

fan vad jag känner mig tjock nu :S

jallabye, sovgott'


hihihihi

ska jag berätta lite om mig själv? jag är 17 år och söker efter någon att göra lite udda saker med. tex onanera och titta på snöslungor samtidigt som man stoppar stjärten full med frysta kycklinglår, det är mysigt!  jag brukar även ligga med tafikdödade djur och ta kort på förbi passerande dom brukar se förvånade ut. det är skojjigt. fredagkvällar gör jag oftast två varma mackor, en äter jag och en kallar jag för slyna, och sen liggar jag med den. gillar myskvällar är ofta ute och går med min lama tax som heter siv-göran. gillar även att springa naken med en dildo i munnen och tallkottar i armhålorna samtidigt som jag tittar på dåliga westernfilmer från 70-talet om du har liknande intressen kan vi träffas och prata lite  :)

tisdag

skoldagen var som alla andra finns inte så mycket att säga.
nu ska jag plugga satan, sen vid fyra ska jag bege mig till sofie, det vankas maaat :D haha. (min mat var också god, men den åt jag nyss upp) och ikväll blir det träning. heeeh. känner mig en aning ovälkommen men men´.

nu ska jag pluggga .
vi kanske ses'


trötter

jag var på biltema innan idag och då höll jag på att dö! jag såg seriöst världens snyggaste kille där. anna har sagt åt mig att kolla igenom skolkatalogen. och det är nästan värt det :O .. heeeh

tränade med monarch, både han och jag var dyngsura efter, mys. och ska jag vara ärlig har jag typ sockerdricka i mina vader fortfarande :O är det nu jag ska känna mig otränad?




har pluggat lite nu och ska väl bege mig till sängen och kolla på oc, jag kommer nämlign snart somna för jag är as trött.

vi kanske ses'



hejhopp

det blev en hel del oc avsnitt, sen från soffan, pallrade jag mig vidare till sängen och sov en timme, hur skönt som hellst! har pluggat lite nu med, och det jag än så länge hunnit läsa i boken kan jag typ redan! det är ju bra.
nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag umgås med min pappa, och sen åker vi till stallet för att träna. iiih, jag är så jävla taggad till den 27!! helt spårat.

nu måste jag skynda mig.
 vi kanske ses'

måndag

har vart i skolan och gjort mitt prov nu, tog endast tjugo minuter, känns väldigt ovärt att ha behövt gå upp så tidigt bara för det. menmen. nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på oc, och kanske sova lite :)
sen ska jag börja plugga geografi "/ mindre kul..

och jävla piss väder..
vi kanske ses'


sill, 500kr och prov

kristine 06:apr, 18:00
Haha, när du gick på Tärningen och bara ville äta sill hela tiden. :P

ja, när jag var liten var jag galen i sill, började äta det redan som bebis ;) 
frida hade nämligen sin 18 års fest på tärningen där jag gick på lekis, så det kom upp en massa minnen från min tid därifrån :) och det fanns kort på mig  (A)




och jag kan bli 500 spänn rikare om anna inte håller sig till planerna, jag hoppas hon inte gör det :D vi får se när kvällen är slut ;)
min egna kväll har spenderats med v, och nu ska jag kolla igenom vänster- och högerställda brev. eftersom det är resursdag imorgon och jag har prov i information och layout. sen ska jag sova!

sovgott då'

söndag

gårdagen började hos frida kl fem, det bjöds på mat och efterätt, hon öppnade paket, vi köre "jag har aldrig" (hon fick sånna kort), lekte någon musik lek osv. vid halv tio snåret begav jag, johanna, hannalisa och tove oss vidare ner på stan, där vi blev blåsta av en pundare, för att sedan åka till årsta och häcka lite. när det började bli lagom kallt begav vi oss till stan igen, då hade både tove och HL lämmnat oss. jag och johanna tog ett natt mål på donken och sedan gick vi vidare till nisse och kollade på långben! vid halv tre begav vi oss hemåt igen. enligt mig var det en lyckad kväll :)

imorse väckte mamma mig kl 12. tog det lite lungt, kollade på tv och så. sen åkte vi ner på stan och köpte hallmöbler :P och resten av dagen har spenderats vid datorn (A) och sen kommer min lekkamrat.

vi kanske ses'

image177 image178

lördag

gick upp vid nio idag och begav mig till stallet där förmiddagen fick spenderas. nu har jag precis ducshat och tänkte lägga mig i soffan kolla på oc och käka kladdkaka :)
ska ta det lungt nu i några timmar tills det blir dags att börja fixa sig inför kvällen, ikväll är det nämligen party hos frida som fyllde 18 i torsdags och det är lika med att kvällen kommer spenderas i sävja, bara en liten skogdunge ifrån där jag bodde. ska banne mig gå dit och spana lite :D

nu måste jag slå en pling till min fari!
vi kanske ses'





godnatt

klockan är tolv en fredag kväll och jag planerar att gå och sova. men så kan det gå! kan knappt hålla mig vaken lägre :O och ska upp och ha kurs i morgon bitti också, och lite extra somn skadar ju aldrig :) 

så nu säger jag godnatt'

fredag

faktiskt så gick provet i svenskan rätt bra tror jag *-) får ialla fall hoppas :) i övrigt var dagen bra, jag var på flumhumör och delade med mig av det en hel del genom lite utbrottsskratt :D
sen åkte vi ner på stan för att betala bilgetterna! :)  mys ska det bli!

sen gick jag och mötte anna, och då hände pinsamaste saken :O ringde henne och hon sa att hon stod i omklädningsrummet på lindex, så öppnar jag dörren till fel omklädningsrum och står och glor på tjejen ända tills jag hör: NEJ INTE DÄR! då fattar jag att det var fel och sprang typ därifrån, stackars tjejen hon stog bara i bh ;b  haha (A)
sen blev jag fotad tillsammans med 5 olika killar :O haha, anna höll på att dö i bakrunden :D
vi köpte iaf present till frida och så gick vi och åt på kebab house :)

kvällen är inte planerad och lär inte bli heller
vi kanske ses'

torsdag

skolan gick as segt idag fast jag bara har 3 lektioner :O och föresten så hade jag bara 2 idag, men var tvungen att vänta på dom andra fuckerserna eftersom vi skulle till musikenshus och kirra biljetter!
sen åkte jag direkt till stallet och åt toast och pluggade. sen tränade jag med älsklingen och var kvar där enda till typ åtta :O heeeh.
nu har jag pluggat lite mer och har gett upp nu. Men kan det väl hyffsat bra endå ;) så får det gå som det går!

BTW, JAG SKA INTE MED PÅ CUPEN OCH JAG ÄR MEGA  JÄTTE GLAD :D dock så förlorar jag (pappa) 700 spänn på det, men det är väl sånt man får ta!? ska genast anmäla mig till tävlingen istället :D fatta hur glad jag är era sepen :D mohahahahaha.

vi kanske ses'


  

haha


ni är så jävla barnsliga, ni är omogna.
hade tänkt säga väx upp. men kom ju på att ni är ganska gamla och ska väl förhoppningsvis redan ha gjort det?!


nu ska jag sova, godnatt med er'


finger slickande

pluggandet innan jag oerhört dåligt så jag åkte ner på stan och häckade på bryggan tillsammans med sofie och simon en stund. sen åkte jag och sofie hem till henne för att äta lite mat ;) och på bussen dit så pratar jag med henne om något men slutar att få svar så kollar jag på henne, då sitter hon och slickar på sina fingrar och tillslut börjar hon dra alla fingrarna samtidigt på tungan fram och tillbaka. när vi tillslut hoppat av bussen gick det att prata med henne. då var det en kvinna som suttit och stirrat på henne och därav började hon slicka på fingrarna ;b hahahah.

senare åkte vi iallafall och träna med a-laget och det gick väl bra, blev väldigt trött bara och mådde as illa, kan ju berott på allt godis vi hade ätit innan ;)
nu har jag faktiskt pluggat lite och det gick bättre den här gången :) men känns endå inte bra alls :/

vi kanske ses'

OCH GRATTIS TILL MATILDA :) och även emelie som också fyller år idag :)


onsdag

provet idag gick nog super bra, tror jag iallafall! (A) så nu är det överstökat och det är bara att börja kämpa med svenskan. som jag inte fattar någonting av :/ men jag tror inte det är meningen att jag ska göra det heller. det ända ig jag fått på ett prov var på ett svenska prov såklart, och jag kan ju inte stava så bra heller och jag suger på att skriva och hatar att läsa. så svenska är nog inget ämne för mig...

och idag svullnade mitt ena finger upp helt utan anledning :( ifall ni ville veta :D

nu ska jag väl se om jag lyckas få in lite svenska i huvudet ialla fall, man kan ju alltid hoppas :)
sen ska jag åka och träna och kanske att jag följer med sofie på fotbolls match efter det, det får vi se sen!

vi kanske ses'

image101

träning................

och träningen var allt utom bra. och vi ska lixom åka på cup om några vekor.. haha. man kan ju hoppas att det var ett april skämt.
imorgon ska jag åka till allians och träna med dom andra. så man får svettas lite!

haha, ibland är jag lite rolig. idag skickade jag ett sms till mamma på hemtelefonen ;) haha. vad som sas ska jag nog inte ta upp (A) men mamma tycker jag är barnslig :D och jag är snart 18 år och kan till och med skaffa barn!  Kan jag? :D mohahahah

nu ska jag sova! godnatt fuckers'


sol :)

jag tror faktiskt att jag fick lite färg på mina armar efter att jag satt på ballkongen. eller så är det som jag inbillar mig? .. men min mamma höll faktiskt med!

ska snart åka ner på stan och möta upp bästaste sofie för att sedan fortsätta färden mot sävja. hon ska dömma 92ornas match och jag ska titta på och skratta åt henne :) och sen är det dags för vår egen träning!
även fått reda på att jag förmodligen kan få tillbaka 500 spänn för cupen. men resten då? måste nog trots allt följa med..
btw, helt random här om dagen började min mamma säga fisen istället för sofie när hon pratade om henne, haha jag tyckte det var ganska kul :D

hejhoppgummisnopp'


tisdag

och nu slipper man lacka!

Söndagen: det var tävling i jälla. och det gick bra trotts att vi vägrade ut oss :b jag är nöjd endå :) Och Tim var på tävlingen (hästen som jag ramlade av när jag fick min armskada), kul att se honom igen! resten av dagen spenderades hemma med lite fixande och så!
Måndagen: tillbaka till skolan igen och det var inte alls fyskam! ganska kul faktiskt :) gjorde inte mycket alls efter skolan, pluggade lite psykologi bara!

efter skolan idag åkte jag ner på stan och köpte en vår jacka! tror att den kommer bli jätte bra, är jätte nöjd med den! nu ska jag gå ut och sätta mig på ballkongen (för fösta gången) och plugga psykologi! är så jävla glad just nu pga vädret, helt sjukt :D

vi kanske ses'


RSS 2.0