gran canaria imorgon.

halv åtta imorgon bitti lämnar vi landet, är inte ett dugg ledsen. vi ses nästa onsdag!




turkiet sommaren 08


tisdag

har bara tagit det lugn idag, åkte till gränby med mamma och åt lunch och handlade lite. nu ska jag åka ut till stallet och sen när jag kommer hem igen måste jag börja packa! iihihih sjukt taggad nu när det är så nära. det enda dåliga med resan är att jag går miste om ett jobb jag sökte på arlanda eftersom utblidningen skulle vara imorgon och gick tyvär inte att fixa så jag fick den någon annan dag. ett jobb jag var intresserad av för redan tre år sedan. men, jag orkar inte vara bitter för det.

hörs sen!


imorgon kommer mina pojkar och vinkar av mig :*


Jag är så stolt över
er.
mars 09. "Arlandas yngste medarbetare har börjat bekanta sig med flygplatsen. Han heter Odin, är född i december 2008 och ska så småningom arbeta med viltkontroll. Tanken är att han ska efterträda sin morbror Olle."


måndag

igår fyllde mamma år, men hon jobbade på dagen så jag och min syster fick roa oss själva. gick upp och bakade en kaka som mamma ville ha, var i stallet några timmar och shoppade på gränby. jag köpte en ny väska, uggs och strumpbyxor.  Sen mot kvällen blev det mat, fika, presenter och besök.

idag har jag och min syster varit på stan och ätit lunch och spanat på film inspelningen. sen när hon åkte hem åkte jag och sofie till gränby och växlade pengar, för på onsdag åker vi till gran canaria :D nere ser ni några bilder på hotellet! nu måste jag åka till stallet.



lördag

igår började kvällen här med linnea och matilda och sen kom även höök, törnlund och tomkin hit på förkrök, mycket trevligt. sedan fortsatte kvällen mot bj som hanna hade hyrt fram till kl 12 då övrigt folk också kom dit. jag tycker det blev en mycket lyckad kväll.

idag började jag jobba i stallet kl 8, var inte i mitt bästa tillstånd under de första timmarna men det gick bra endå! sen åkte jag och hämtade min syster på stan, hon ska vara här till på måndag :)

nu ska jag byta om och fixa mig lite snabbt och sedan blir jag och linnea upphämtade så drar vi till stockholm.


jag och linnea förra sommaren


fredag, det är inte var dag blombudet knackar på dörren



tacktacktack <3


onsdag

i måndagsnatt skedade jag med sofie och sammi :*

i tisdags morse åkte vi ut till ekolsund. stannade på maxi och handlade mat för ett (tre) dygn. åt godis och spelade sällskapsspel, åkte och köpte mer godis, gick på promenad med självutlösaren, lagade tacos och hinkade fram alkohol, livshistorier och mer spel, gick på spökrunda och somnade tillsammans på golvet.

idag åkte johanna, tess och emma hem vid lunch, jag sammi och sofie fortsatte att äta och åkte till barkarby. planerade att göra av med några tusen men hittade bara strumpor att köpa... kom hem igen vid fyra och eftersom jag inte ätit så mycket det senaste dygnet fick jag mat från donken. sen var vi hem till mammas kompis några timmar.

tack fina ni för den här trippen :)

 


måndag

har varit ner på stan med mamma en snabbis idag, hann få med mig ett par jeans och en shorta hem!  nu ska jag packa ihop lite saker och lite senare ska jag åka till stallet och träna och ha ett litet möte med min tränare. sen åker jag till gränby och möter upp sofie och sammi. vi ska musa i sofies säng hela natten och imorgon åker vi, johanna, tess och emma ut till ekolsund, sofies sommarställe, och är där till på onsdag!


mina finaste pojkar var så klart med och hejade på mig igår hehe ;)
min bebis hund är inte så liten längre, han är faktiskt riktigt stor nu! han är en riktig linslus och en mästare på att kramas :)


söndag

åkte till stallet vid 7 imorse och sedan åkte vi vidare till östervåla. det började inte så bra, hon hade tappat hälften av sömmarna på ena skon, förmodligen sparkat av dom i transporten. så med en tång och hammare fick pappa dra ur resten av sömmarna och ta bort skon. som tur var ömmade hon inte så det gick fint att rida endå! första klassen gick jätte bra med ett skit pet, andra klassen gick sämre för jag klantade till det på två hinder och hon gjorde ett skit pet, så tre ner. annars jätte fin :) kom hem till stallet igen vid kl ett.

pappa, also known as mästerfotografen tog lite kort och eftersom jag vet att en del hästtöntar tittar in här är bilderna till er ;)




lördag

jag bangade på alla planer igår och stannade hemma och kollade på film med mamma, mycket bra val. känns mycket bättre i nacken nu också :) 

idag har jag varit i stallet större delen av dagen. nu ska jag byta om och sen iväg till sara ett tag, sen när dom drar ut går jag hem! för imorgon ska jag till östervåla och tävla :) måste åka hemifrån vid 7 eheh. Har fina minnen därifrån från ponny tiden så hoppas det går lika bra imorgon! 



 juni 08, vi vann div 3 finalen och även totalt.


fredag

dagen igår började bra och träningen gick jätte bra! vägen hem gick inte alls lika bra, skulle hämta upp mamma och annas mamma då min första krock som bilförare inträffade. ingen dödsolycka förutom lyktstolpen jag träffade som nog inte lever så mycket mer.  jag har ont i nacken och bilen går inte att styra ordentligt. sad story.

idag åkte jag och sofie och handlade frallor och sen åt vi frukost på hennes mammas jobb. sen har jag mamma och min morbror vart och kollat bilen som står och chillar på en parkering. fortsättning följer... nu ska jag ta en varm dusch och sedan se vad kvällen har att erbjuda. planerna var en utgång men jag känner mig inte riktigt i topp för det.


torsdag

efter en tripp på stan igår och blev det middag på dragon palace med tess och johanna, mycket gott! eftersom vi inte hade fått nog med fett efter buffé och friterade bananer blev det en tjockiskväll hos sofie också. fick ångest och gick hela vägen hem sen!

har varit ner på stan idag också, uträttade lite ärenden och sedan åkte jag till stallet och red. nu är jag hemma och äter och ska skjutsa iväg mamma och sen åka tillbaka stallet och rida igen.

PUSS'



fjortiskväll. tess johanna och ingrid


onsdag

har varit ute i tuna nu på förmiddagen, troligtvis något som blir mitt nya jobb! mer om det någon annan gång. ska snart ner på stan och träffa några fina vänner :)

hade jag inte haft annat för mig innan i dag hade jag fömodligen varit på arlanda och kollat in världens största flygplan som var där för att visa upp sig! hade jag ju velat se höhö.


saknar


måndag

idag blev det jobb i stallet 6.30-12. skön dag, vi hade personal möte i 2 timmar så vi gjorde inte så mycket! sen åt jag, red och skrubbade mitt skåp innan jag åkte hem. nu ska jag lägga mig och vila en stund innan jag ska ut till stallet igen, ska rida igen och sen har jag ju träning också :)


hahaha har hittat måna fina bilder från förr.
här är jag, min syster och anna i paris september 2003.


söndag

mitt minne sviker, minns inte vad jag gjorde igår på dagen. kvällen minns jag mer än väl, förfest hos malin med finfina tjejer och pojkar sen rullade vi ner till framfickan. godkänd kväll, ja.

nu ska jag klä på mig och åka till stallet, tjuuues.



11 september 2010

idag är det 1 år sedan jag och pappa åkte till USA, vi åkte även till Canada och Island.  det finns så mycket bilder, så mycket minnen från den resan. den bästa resan jag någonsin gjort.






fredag

saker och ting ordnar sig, bättre än väntat dessutom. min ångest är, efter x antal månader, borta.

mamma kom hem imorse, jag vill också åka till new york!! :( fick fina saker iaf!  
under dagen har vi slappat och sen åkte vi till gränby och shoppade lite. nu ska jag vila lite och sen ikväll ska jag anna och linnea åka till bälinge och umgås med höök, jobs, tomkin och törnlund! fint de.

ser ut som jag har aids på underläppen också, vilket egentligen är ett sönder kliat myggbett.. awesome.

pusssspåre'


torsdag

idag har jag städat överallt för imorgonbitti kommer mamma hem igen, tror det var då ialla fall. ska bli skönt att hon kommer hem igen, dock har jag ju haft sällskap hela veckan men endå :) vill se vad hon har köpt till mig också!

de senaste dagarna har varit lugna, har haft olle på besök en natt också. han är världens finaste.
nu ska jag byta om och åka iväg till stallet, kommer hem efter nio igen!


jag får en tårta i ansiktet


måndag

 

det var inte så kul att spela bingolotto, programet var bättre förr. (typ som att jag är jätte gammal) vann en ny lott också, jackpot..

idag under dagen fixade jag lite saker sen köpte jag subway och åkte till stallet, träningen gick fint och sedan var det us möte. vanja tryckte upp en tårta i mitt ansikte, ännu en sak att stryka från "att göra innan jag dör" listan. det är något jag tycker alla ska få uppleva :) nu väntar jag bara på filmen och korten, så ska ni få se!




hehe hittade min bananer i pyjamas dräkt idag, vist var den fin!?


söndag

igår sov vi hela dagen, sen kom sofie hit och åt tacos med mig och sedan kom även tess, emma och johan hit. blev myskväll/förfest här och sedan när dem åkte härifrån kom anna en stund.

idag har jag varit på tävling i stallet hela dagen, gick fint. nu ska jag äta resterna av tacosen och sedan ska vi spela bingolotto heheh :) kult.



sofie och ink för precis två år sedan


fredag

igår försov jag mig big time på morgonen så fick racea iväg till arlanda sen för lunch på sky city med pappa. sen blev det mys med hundarna några timmar innan jag åkte till uppsala igen för träning. på kvällen blev det mys med film!

idag har jag jobbat i stallet mellan halv 7 och halv 4, så nu är jag jätte trött!  

nu ska jag plocka undan lite här hemma och sen åka till anna och äta kvällsmat. sen åker vi hit igen och så kommer bland annat linnea, sara, matilda och kanske någon mer hit och förfestar innan vi styr kosan åt oklart håll.



 
ingrid, sara och matilda (och ett ragg ha..ha) i falsterbo


onsdag

1 september, nu hälsar jag hösten välkommen. nu är det okej.

har varit och handlat mat nu på förmiddagen, mamma åker till new york imorgon och jag måste ju överleva här hemma så nu är det uppbunkrat med mat så det räcker och blir över. tanken är att jag ska följa med dom till arlanda imorgon, och sedan chilla där under dagen. men dom ska vara där redan kl 6 så jag funderar på att dra mig ur..

ska snart iväg och möta upp fina vänner för en tripp på stan, mat, och lite cider på kvällen. så det är dags att svida om och bege sig!

PUSS'

 


RSS 2.0