måndag

man skulle nästan kunna tro att jag har ett liv!

helgen har varit fin ialla fall :) jobbade min sista helg, mina sista dagar på sjukhuset. hur tråkigt det än är att vara arbetslös igen så är det jätte skönt att det är över. trivdes inte, men det behöver vi inte gå in närmre på..

fredagen bestod av fint sällskap och bio, vi såg på Knight and Day, den var bra :)
lördagen bestod av fest ute i skuttunge, sedan fick jag agera chafför åt lite för många fulla pojkar ända till skyttorp, inte det bästa valet jag gjort haha.
söndagen bestod enbart av fint sällskap!

måndag igen och jag har haft mördarträning, ni som säger att det inte är jobbigt att rida ska DÖ. kommer jag kunna gå imorgon? neeeerå så illa var det inte, men ni ska endå dö. mitt liv kallar, sååå vi hörs!

PUSSS'



se så stark man blir av hästarna!


torsdag

igår blev det fika på stan med sofie, johanna och sammi på dagen. kvällen spenderade vi på bj, sista onsdagen gick ju inte att missa. förfest med micke och johan innan vi intog bj. taxiresan med sammi och pedro på vägen hem kan varit den roligaste. sen visade samantha sin uppskatning av mig och kastade ner mig i ett par buskar.  vi följde med upp till bengan och jocke där det ramlade in lite folk, vid fem gick jag hem och sov!

idag har jag varit på gränby med mamma, nu ska jag äta och sen åka till stallet.


tisdag

blev en bra helg och söndagen vart lyckad. vi hade snyggast monter, mest folk vid oss under hela dagen och hade flest människor i manifestationståget!  100 av 400, bra jobbat. galamiddagen var inget att hänga i julgranen. en stand up komiker som skämtade om fel saker och en efterrätt som smakade tvål. men jag kan ialla fall stryka galamiddag på min "att göra innan jag dör" lista.

idag uträttade jag ärenden på förmiddagen och sedan kom sofie och sammi hit. sen åkte vi till sofies farmor på russinfest och åt sen middag på donken.
dags att sova igen'


där har ni mig. trots mitt gapande fick jag fan inte hes röst, när ska jag lyckas?


lördag

hej hej hemskt mycket hej. jag tänkte bara tala om att jag lever den här helgen också, fast det inte kommer märkas.

igår hängde jag med sofie, fick se hennes bebisbror med! idag ska jag vara i stallet större delen av dagen, därav den tidiga morgonen, vi ska fixa klart allting med montrarna och datorerna. kl fyra ska vi till uvfk och ställa upp skiten. sedan är det kräftskiva hos matilda och sedan fest i bälinge. klart jag hinner med detta!
imorgon ska vi till uvfk kl 8 för att förbereda allting och sedan vara där hela dagen, kriga för att få fler medlemmar, manifestationståg, politiker, kriga för att få dom med oss, galamiddag. sen får jag åka hem och sova.

vi hörs när jag sovit klart.
PUSSS'


onsdag

sista gången på projektledarkursen igår, blev en fin kväll i sthlm sedan. att komma hem tog dock dubbelt så lång tid. men så kan det gå när polisen är på. sen kan man ju undra hur dom egentligen får lov att bete sig.

vaknade vid halv två idag, hur skönt? låg i sängen tills för en timme sen då mamma tvingade mig att hämta henne. och nyss slog det mig att jag ska vara på stan om två timmar för kinamat tillsammans med sanne och johanna :* så jag har ätit så lite som möjligt idag för att få i mig så mycket som möjligt!  

PUSSSS'



tisdag

igår var jag i stallet mellan 8.00-21.30. dock var jag hem en timme mellan halv fyra och halv fem för att typ äta. haha kul liv. sen blev det filmkväll hos jobs!

idag har jag hängt med sofie på förmiddagen. nu ska jag chilla och sen vid 6 ska jag och några till uvfk och kolla inför söndag.



rumpbild från tävling på uvfk.


lördag

en fredag som inte innehöll så mycket mer än en rolig händelse med mig, en kratta och kossor.

ska snart rulla ner på stan och bowla tillsammans med massa folk från stallet och sedan ska vi ut och äta! :) sen ska jag hem till sofie och fira henne lite eftersom hon fyller år idag :)


grattis älskling!


torsdag

idag är jag helt död. har varit på stan med sammi idag och vi båda släpade fötterna efter oss. läste även på en löpsedel vi råkade glida förbi att svinsprutan kan ge en obotlig sömnstörning. jag har typ drabbats av det, är trött hela tiden. även när jag sover.

ska glida iväg till stallet och försöka snabba mig lite där för att sedan komma hem och inta sängen för kvällen.

onsdag

minns inte riktigt vad jag gjorde igår. var i stallet på förmiddagen, eftermiddagen är som bortblåst, kvällen spenderades i rasbo med anna. det var länge sen!

även denna dag började i stallet, blev inte klar förns framåt fyra och sen blev det klubbshopping tillsammans med becca och linda! jävlar ni.

kvällen ska spenderas med tess och sammi :) var nyss iväg och skjutsade martin på förfest och sen ska jag hämta honom ute också och köra hem honom. och ni som inte vet så bor han långt åt helvete.. ibland är jag också snäll!




den som gissar rätt på hur många kg det är vinner halva påsen!


måndag, bilder från 21 juli.

fan jag känner att jag haft flyt idag. varje gång jag gått utanför dörren har det minnsan inte regnat!   nu i väntan på att anna ska komma hit så lägger jag upp lite bilder från när vi förfestade hos linnea innan utgång för typ 3 veckor sedan.



söndag jääävla fin helg

fredag: förfest hos sofie med fina vänner och sedan utgång på bj, det var jätte kult! frågan är varför vi slog varandra så mycket? eheheh, tycker om er endå.
lördag: vaknade upp och åkte till stallet för att göra nytta. åkte hem till anna och duschade bort bajslukten, sen när hon kom hem började vi fixa mat och så. linnea, sara och hanna kom och åt med oss och sen på kvällen blev det fest där hemma med massa trevligt folk :)
söndag: vi vaknade upp idag och städade, åt glass till frukost på vägen ut till stallet, spenderade större delen av dagen där ute, åt kladdkaka till lunch. åkte hem och åt chips till middag. JAG ÄLSKAR ATT VARA FC!!

jag igår, sprang runt utan häst ett tag. det är nästan lika roligt.


onsdag

igår gjorde jag några sjukt bra köp! är fortfarande så himla nöjd :D haha. tog mig sedan ut till stallet och där fick fernando en snilleblixt så vårt monterarbete gick mycket snabbare och enklare än tänkt! sen grillade dom hamburgare där ute så vi åt det och det var mycket gott. senare på kvällen hängde jag med anna och linnea och vi misslyckades åter igen med en kladdkaka.

idag skulle jag vart med höök på hans jobb men dom hade fullt upp så får bli en annan gång ;) ska lägga mig i soffan igen, tror jag blir där hela dagen!




den här är till dig anna, bara för du har köpt 4 liter cola!


måndag

fin helg! i fredags blev det greveholm på rackarbergsgatan, i lördags mys hos tess med henne, sofie och sammi och igår fick jag finbesök från stockholm :*

idag blev det jobb i stallet, det var ett tag sen och det är rätt slappt att jobba där så det var kul att göra det igen! och så har jag ju bästa arbetskamraterna, roberto och fernando, har ni träffat dom?  tråkigare var det ju när hästarna jävlades med oss när vi skulle byta hagar på dom eller ta in dom, och ännu tråkigare var att det regnade under de timmarna vi sprang där ute och kämpade.. men dom är fina endån!

nu ska jag klä på mig något fult och åka hem till sofie.

PUSSSARÅ'



daglig outfit i stallet va? (lägg märke till mitt egenpimpade spö!!)
jag lovar att ni får köpa lika saker, jag blir inte sur :)


RSS 2.0