fredag

jag är tacksam över att det inte har regnat något nere i skåne nu när vi var där! dock tog det 1 timme längre för oss att komma hem igår pga regnet, det var helt sjukt. ibland såg man inte vägen för att det regnade så mycket. vi kom hem oskadda ialla fall ;) drog till sthlm på kvällen sen och nu är jag hemma hos min far igen. ska tillbaka till uppsala idag. är det normalt att ha ångest över det? fy.. imorgon får jag träffa mina fina vänner igen ialla fall :)

här kommer ialla fall några bilder från i onsdags :) i september åker jag och pappa ner igen. det är bara en månad kvar..



onsdag

jag och pappa orkade inte gå av båten igår så vi turade bara :) har vart i danmark så många gånger så det räckte för mig att jag fick min röde pölse och toblerone på båten! kristine och johan gick däremot av och tog tåget till köpenhamn. jag och fari åkte hem istället och klippte gräs och åkte rundor här runtomkring. sen åkte jag till lund och träffade linus, jätte roligt att träffa honom igen :) vi kollade på eclipse och jag tycker den var den var mycket mycket bättre än dom andra två filmerna, sen gick vi och åt gott och åkte hem till honom ett tag. sen fick jag åka och hämta kristine och johan i malmö där dom träffat sina kompisar. så sen tog det sin lilla tid att ta sig hem haha. jätte bra kväll ialla fall :)

ska snart åka ner till farmor ett tag och senare ska vi till stensnäs, till min faster och farbror, dit även lite andra släktningar kommer så det blir mysigt :) senare ikväll kanske vi tar en sväng till skäralid med.
vill inte hem imorgon..

Innan vi skulle på namngivningen


jonna och jag på moppen


på båten


tisdag

igår åkte vi först ruigår fyllde pappa år så jag bakade tårtor och på kvällen kom det massa gäster hit och grillade och så med oss :) john hade åkt moppe hit så jag och jonna tog oss en sväng på den, det var inte det lättaste i dessa branta grusbackar med endast frambroms haha.

nu ska vi göra oss i ordning och sedan åka till danmark, sen efter det åker jag till lund :)
PUSS'


söndag

åkte ner till skåne igår :) tog det lugnt på kvällen, åkte runt lite här i närheten och visade runt johan. idag har vi varit på namngivning till mitt kusinbarn noel, trevligttrevligt. träffade många släktingar :) nu blire mat och sen ska jag äta mina chips som jag aldrig fick igår eftersom vi tappade bort dom någon gång mellan chipshyllan och kassan, det var tråkigt. FC FC FC.


lite bilder från igår och en från imorse :)


 


fredag

idag var jag hemma och var sjuk, så har tagit igen en del sömn nu! tog med mig pappa till siba för att kriga för att slippa betala det dom gjorde med min dator, men vi lyckades bara sänka priset med 400 kr, ganska bra jobbat. frågan är varför man har garanti på datorn om den endå inte gäller?! dom hade inte tagit bort något från datorn heller så slipper fixa med det iaf :)

ikväll är det 20 års fest för tobar ute i bälinge, tror det kommer bli jätte kul :)


bilder från början av veckan

jag, anna, matilda och linnea åkte till siggefora och badade. jag och anna råkade vara likisar.





måndag kväll & tisdag morgon hos tobar ute i bälinge.



onsdag

(detta skulle publicetats igår, onsdag)
livet leker och datorn har sommarlov. men ni kan vänta er en bildbomb, ska försöka lägga in dom imorgon!
måste bara tillägga att måndagen ute i bälinge blev sjuk, as värd kväll!

ska snart rulla över till linnea där pojkar och flickor ska förfesta och sedan blir det utgång på bj :)



två låtar som alltid kommer påminna oss om falsterbo -10. jag är fortfarande deppig över att det är över.


måndag

i onsdags :)



taskig uppdatering men vem bryr sig. ikväll är det kräftor och nubbe!


onsdag

igår åkte vi till brottet och skulle hoppa från klipporna, höll på att bajsa på mig av rädsla men jag var ju tvungen att visa killarna att det är lite stake i mig så jag hoppade från där det är ca 7 m. dog på vägen ner och gjorde rumpplast, stiligt! haha fy. sen åt vi riskakor och kollade på film.

har varit och badat med mamma och hennes kompis idag och nyss kom min syster hit och sen kommer kompisar till mamma hit och även sofie när hon slutat, vi ska grilla och dricka öl hehe. sen cyklar jag och sofie hem till henne dit tjejerna kommer, blir förfest och sedan utgång :)



tisdag

falsterbo var bäst, precis som tidigare år. det är underbart att vara där nere, det händer saker hela tiden och jag har träffat så fina människor! vi bodde precis vid holländarna så det var jätte kul, tycker om dom så mycket :D på dagarna badade vi eller var inne på området och shoppade och kollade på tävlingar. på kvällarna festade vi och i år var vi in i tälten också och dansade och det var sjukt kul där inne! fyfan, var ledsen över att behöva åka hem igen. nästa år åker vi hela veckan!!

har inga bilder än, väntar på att anna och rebecka ska lägga upp dom på facebook.

igår kom allting ikapp mig, låg däckad i sängen hela dagen. idag har jag badat i bjk och ikväll blir det bad igen :)


här är dock en bild, Chris tog typ 100 st när jag satt och åt första kvällen. fin va? :)


måndag

hemma igen, berättar om resan senare för nu ska jag sova.

här är några bilder från förra veckan när vi var på sofies land.
tog dom från sanne: http://sannesweden.blogg.se/


onsdag, IMORGON

imorgon, kl 8, packar vi in oss i bilen, jag, anna, matilda, linnea, sara och hanna och även rebecca och jennie liftar med oss i bilen ner till falsterbo där vi ska kolla på snela hestar och festa som aldrig förr. alla är helt sjukt taggade och allting är i sin ordning nu, igår ordnade jag så vi får låna annas lägenhet i malmö att duscha i (tack tack tack) och förra året träffade vi tre holländare där som är här även iår och idag fixade dom en plats åt oss på campingen precis brevid dom. awesome!
förmodligen kommer min kusin ner och joinar oss någon dag också :)

nu ska jag packa och kolla på fotbollen!

vi ska göra den här resan till ännu sjukare än förra, vi hörs när jag kommer hem. om jag kommer hem.
PUSSS'





den sista bilden bjuder jag på, bara för att såren på handen påminde mig om att jag faktsikt ramlade med en cykel där nere. har aldrig förut varit så sönderslagen och haft så många blåmärken som jag hade efter den resan.


onsdag

i måndags åkte jag, sofie, sanne och tess ut på sofies land. tog ett kvällsbad och metade med popcorn. fiskarna älskade det! tisdagen bjöd på bajs väder så vi åkte in till enköping för shopping och det var snabbt överstökat i de fem affärer de har, så vi styrde kosan mot hummelsta för att köpa godis. åt kebab och krängde godis framför eva och adam. hamnade i matkoma, fy vad dåligt jag mådde. åkte tillbaka tilll uppsala, tillbaka till vardagen, till hästarna. trodde jag skulle spy efter en timmes skumpande uppe på ryggen. mådde illa hela kvällen sedan, som spenderades på rakarbergsgatan framför fotboll.

ska åka och bada nu, hörs ikvälll.

IMORGON IMORGON IMORGON!!!



bad hos sanne i fredags


söndag

trevlig kväll igår! men orkar inte gå in på några detaljer höhö. ska hoppa in i duschen nu och sedan cykla ner på stan, blir mys på bryggan med tess och sammi, får se om någon mer kommer ner :)

uppdatering om falsterbo: hertzen♥ följer med oss ner iår igen! och även tält är fixat. vart vi ska ställa tältet är ännu oklart. och ännu oklarare är vart fan vi ska duscha någonstans? heheh.


lördag

snart kommer anna och linnea hit så ska vi fixa oss och sedan åka iväg till våra vänner i studentstaden där det är födelsedagsfirande ikväll, blir grillning också :)



fredag

idag har vi i det fina vädret hängt vid sannes pool. mycket skönt, men tror jag har bränt mig på min läpp. sedan tog jag och sofie en vända på gränby tills hon kissade i byxan. jag köpte ett par jeans och ett fynd på apoteket så nu kan jag förhoppningsvis sluta knarka nässpray.

ikväll blir jag hemma, ska jobba lördag och söndag och imorgon kommer jag gå miste om massa sömn så tänkte ta igen det i förskott inatt! hehe smart.



fyra saker som fattas inför falsterbo nästa vecka.


våran hertz


ett tält


en campingplats (och alla dessa stolar eheheh)


och skinkost!


torsdag

igår blev det en heldag i stockholm tillsammans med mamma och syster. först hem till henne så jag fick se hur hon bodde och sedan shopping och mat på stan. och eftersom jag är världens bästa syster (och tätare än vad hon är just nu) så betalade jag ett par shorts till henne! till mig själv köpte jag en kavaj, en skorta och en almenacka. mycket bra att ha grej, men trots att jag skriver upp allt jag ska göra glömmer jag hälften..

idag jobbade jag och det var bajstråkigt ;) sen åkte jag o red med mina tratt kompisar och kammade deras hår. och nyss klippte jag av 1 dm av mitt eget hår! nu ska jag anna och linnea åka och köpa godis och våldgästa lite pojkar.

PUSS'




RSS 2.0