söndag

idag har jag varit i stallet från kl halv 7 på morgonen till halv 8 på kvällen. alltså i 13 timmar. om jag är trött nu? jag orkade knappt tugga maten när jag kom hem. men sen så är jag ju också världens bästa dotter, när jag ätit bakade jag muffins till min mamma, eftersom det är morsdag =) 

snart är det dags att däcka i sängen. imorgon är vi ju lediga och då ska en del av klassen till fyrishov och bada :) myyys!
godnatttt'

lördag

jag tog en kebabpizza, det fick mig att tro att jag skulle tycka om det, eftersom jag gillar kebab. när jag var påväg och hämta pizzorna så var jag faktiskt lite sugen på det, men sedan när jag kom hem och tog första tuggan var jag inte fullt lika sugen längre... kanterna funkar däremot!

ska slänga på mig lite kläder och åka ner på stan och träffa anna och matilda. det blir mys på bryggan. imorgon ska vi upp vid kl 6 så vi får ta det lungt ikväll :)
pusssss'


yes


lördag, pizza

har solat ganska mycket idag och ändå känns det inte som jag fick överdrivet mycket färg. hoppas bara att vädret håller i sig så jag slipper steka i solarium inför fredagen. nu ger jag ialla fall upp och sitter istället inne och kollar på ragusas hemsida, mamma ville ha pizza ikväll så nu måste jag hitta en som kan tilltala mig lite ialla fall. tro det eller ej, men jag tycker inte om pizza. så vi får se vad det blir.


lördag

jäätte bra kväll igår :) mihi

och precis som hela uppsalas befolkning ligger även jag ute och steker idag. lökigt värre.
jobbigt va? bollboll :D

jag & sofie i turkeeyyyy

fredag

hade några mysiga timmar tillsammans med min pappa och vi fick lite ärenden uträttade. sedan begav jag mig faktiskt tillbaka till skolan för att invänta matilda, och passande nog så hade jag ju en filmkunskapslektion då så gick på den för att få tiden att gå lite, och även där kammade jag hem ett MVG. (btw var det min sista lektion i världshistoren!!!! så jag har iprincip sommarlov nu :D) sedan åkte vi ner på stan och linnea hakade på och så träffade vi sara på stan. vi gick en sväng i affärerna och jag köpte ett par jeansleggings (Y) sedan tog vi våra cyklar och for ut på äventyr! nu har jag precis duschat och ätit och måste sminka mig i rejser fart för tydligen ska man redan vara full?! 
 
jag är så jävla nööööjd.
PUSSS PÅ ALLT'

fredag, chock.

jag är typ i chocktillstånd. MVG i internationellekonomi, det är det sjukaste jag varit med om. lennart måste tycka om mig väldigt mycket?! för jag har inte fått bättre än G på proven. haha. sååå sjukt. men det är bara att tacka och ta emot ;) hahahah.

aja, har typ slutat nu så snart kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka och äta lunch och så :)
puss'


mmmm


avslutningsmiddag

avslutningsmiddagen var helt okej! det började med typ teater, lärarna spelade upp en vanlig dag i skolan. och man kände ju igen sig ganska många gånger ;) sen fick vi mat som var helt okej och efterrätt som var jätte god =)
och istället för att åka med pojkarna ner på stan och kolla på matchen så gick jag hem och nu ska jag slå på oc ;)

imorgon har jag hål från typ kl 10 till 2. ovärt. men ska nog tvinga pappa komma in till uppsala och äta lunch med mig då :)
puuuss'



torsdag

ovärd dag i skolan idag, två lektioner där vi bara hade betygssnack. nu ska jag kasta mig in i duschen och fixa lite. ikväll är det avslutningsmiddag på skolan för alla treor. mysigt? jadå. jag är hungrig och om det inte är god mat kommer jag sticka kniven i servitriserna!

ehheheh


no


onsdag

som alla vet, eller inte. så var det skolkampen idag, och vi vann ju såklart i år igen. jag bidrog inte med så mycket, satt på läktaren och lökade istället. sen vandrade vi ner på stan och tog en fika, eftersom att matilda fyller år idag, och kikade lite i affärer.

nu ska jag och mamma sy in en kjol till mig och sen ikväll ska jag chilla med livet...
pusss'

tisdag

idag i skolan har vi bara fixat med våran film för att få den klar, och smartskaft som jag och sanne är så raderade vi alla klipp på datorn och fick därmed redigera om HELA filmen. det var inte äns värt att börja grina.. när vi äntligen var klara åkte jag ner på stan och träffade min syster, sen mötte vi upp mamma och gick och åt cupido sallad :) sen var jag tvungen att åka tillbaka till skolan för filmfestivalen. ooovärt.

nu på kvällen har vi kollar lite film och så. och imorgon är det skolkamp och det kan nog bli ganska kul ;) mhihi.
pusss'


LÄS

http://sajavlavart.blogg.se/

läs våran blogg. DET ÄR ETT MÅSTE!!!

måndag

nu är det ganska kul att gå till skolan när det är så lite kvar! idag hade vi en lektion och sedan gick jag hem för att bättra på brännan. jag fick ett rött resultat i ansiktet.. jobbigt va?

i sommar ska jag jobba på arlanda igen, och då måste man göra 2 prov för att man ska bli godkänd. saker om typ säkerhet och massa sånt, så det ska jag sysselsätta mig med nu, det kan ta ett tag haha. förra året klarade jag det aldrig så pappa fick göra det åt mig ;) 
bollboll'


skadeglädje är den bästa ;)
idag trillade odin på bryggan och ramlade ner i vattnet :D (synd att han knappt kan simma) hahaha


söndag

jobbigt att vara så trött va?
igår styrde vi fest hos matilda, så värt! jag var dock tvungen att flytta hem in på småtimmarna eftersom jag skulle upp och jobba idag. så efter 2 timmars sömn begav jag mig ut till heeestarna imorse. nu är jag hemma och är död. vet inte om jag ska sova en stund nu eller om jag ska försöka vara vaken tills ikväll och sova tidigt istället. time will tell.

vill också säga att dem senaste dagarna har varit så värda! massvis med bilder kommer inom en snar framtid! måste lägga mig i soffan och vila.
puss'


hehe boll boll

moodig här ;D idag grillade vi och det gick väl sådär kan man säga? brännt kött och kall potatis, inte så sugna brudar på det faktiskt, något vi är sugna på är paaaaarty så därför ska vi snart börja dricka lite vin och senare iväg på fest!

nu hälls det första vinglasen upp!! jobbigt va att du inte får hänga med oss? boll boll. ha en trevlig kväll ;D


puss på ink skink <3

lördag

satt nyss ute och stekte (?) i solen, som försvann och fram kom istället svarta moln som oskar. synd att grillen är tänd och linnea har satt på sig grillhandskarna. här ska minsan grillas, vare sig det regnar eller inte.

idag har vi legat i soffan och hostat på varandra, visat hur mycket vi uppsakattar varandra. bollboll.
ska gå och döda några myror.. tjaao


fredag, bollboll

efter inte en alltför värd kväll igår däckade vi alla fyra i sängen tillsammans. så nu har matilda legat och andats på mig hela natten och smittat ner mig, great ;) idag har vi varit på stan ett tag, legat i sängen och mördat myror. nu håller nu håller vi på att laga mat och ikväll blir det nog fest igen! :)

jobbigt va?

puss'


torsdag

det börjar bra, med en smält bunke och geggiga pannkakor. sedan avslutade vi kvällen med fest i ekeby.  lång och fin promenad hem heeh. idag har vi druckit cola och varit på maxi och fikat. snart ska vi till stallet där jag bland annat ska köpa på mig lite dr pepper så jag har någon chans i raptvävlingarna som förekommer lite då&då. ikväll ska vi förmodligen festa, det återstår att se!

bollboll'


onsdag

snart dags att bege sig. ikväll ska vi först ha falsterbo möte och sedan ska det festas! :) jag är taggad, men mäst på pannkakor! vi hörs när vi hörs, ha det så bra ;)


sherdil

HAHAHAHA kolla in stilen. dra fram till ca 3 min. jag kan kolla på det där hur många gånger som helst utan att ledsna :D
(kanske svårt att fatta om man själv inte rider)


onsdag

lektionen är avklarad och jag läste en hel bok om alfons ;) faktiskt kul att lyssna på barn böcker, dom är roliga :D nu ska jag packa klart min väska, för senare idag flyttar jag hem till matilda för några dagar! kommer bli awesome. sen ska jag och mamma åka till ikea och äta och fixa lite annat :)


tisdag

som ni ser så har jag ny design, myyycket fin om jag får säga det själv. tack johanna blomdahl för den :) 

laddade ner massa musik idag, har inte vågat göra det på ett bra tag för jag tror att polisen ska ta mig. men dem ha inte kommit än ;) mahah. imorgon är det onsdag och dagen består av enbart svenska lektion. har dock inte varit ner i källaren än, ska vänta på mamma innan jag går ner haha. aja, efter den lektionen är det ialla fall lång efterlängtad helg som kommer bli super. har dock inte packat klart än, men det hinner jag imorgon eftersom jag slutar halv tolv :)

glömde säga det innan, men körlektionen idag gick kanoners :) 
godnatt'

HAHAHA, hittade en sexig bild på mig och anna när vi var i paris för ungefär 6 år sedan. sorgligt nog såg man ut så.




tyckte det var på tiden att visa..


tisdag

mitt sista prov avklarat. skönt? OM det är. även årsredovisningen är klar och inlämnad! nu är det bara den jäklans filmen som ska bli klar, men det är snart fixat! nu ska jag gå ner i källaren och leta efter en barn bok, måste dock ringa och mamma och fråga om vi äns har några kvar. för imorgon på svenskan ska vi tydligen läsa högt ur barnböker för varandra. ja, det är ialla fall bättre än att hålla hyllningstal.

när jag gick hem från skolan idag kändes det som att jag inte skulle ha något att göra, men det visade sig att jag har ju faktiskt fullt upp. ska leta barnbok, packa, äta, kolla på oc, gå ut och gå osv. jag tror nog tiden går!
puuuss'


i want to know what love is


måndag

2 skoldagar och 3 lektioner kvar till lång helg. kan ju inte göra annat än att längta, det kommer bli great!

nu ska jag kolla på tv och dricka världens godaste dricka, dr pepper, är överlycklig nu när stallet köpt in det igen :D och imorgon är det körlektion igen, så där rök min sovmorgon. men jag ska inte klaga.


måndag

gick bra på sjukhuset och det gick mycket snabbare än vi trodde. nu ska jag bära tunga saker så kankse armen blir rak någon gång ;)

jag och mamma åkte ner på stan sen och åt lunch på cupido och kollade lite på studentpresenter :) hon är mer taggad på den 5 juni än vad jag är haha. 18 dagar kvar.. åkte till skolan sen för en lektion med betygssnack, vg i filosofi tackar jag för eftersom kursen har varit ett rent mörker.

ska plugga lite näthandel nu och sedan ska jag och pappa åka och handla diverse saker innan jag ska träna.
puuss'


söndag

blev en lång kväll/natt, somnade någon gång efter halv sex imorse och sedan försov vi oss till kl 8.  men jag har fortfarande inte blivit så trött. nu ska jag och mamma ut och gå sen ska jag kolla på oth och gossip girl och sedan sova!

ska vara på sjukhuset kl 9 imorgon, och kommer förmodligen bli kvar ett bra tag. får se om det blir en andra operation eller inte.
solong'

lördag

idag åkte vi in till stan ganska tidigt, köpte 3 par skor och en bh till studenten ;) och så har vi varit ute och gått en lång promenad :) nu ska jag läsa lite näthandel, är taggad på mitt sista prov som äger rum på tisdag! sen ska jag, matilda och linnea åka till anna och senare ikväll åker vi till stallet för att spendera natten där. wild and crazy. heheeeheh

pusss'


:D

mina nya älsklingar :D


fredag

det var jag och tre andra på lektionen idag, skönt att redovisa då ;) sen blev det kebab tallrik med sanne och en vända på stan. jag hittade väääääärdens finaste skor, men innan jag kan köpa dem måste jag mjölka pengar av pappa. är ju rättså pank... men på måndag ska vi dela upp pengarna från företaget så då blir jag några hundra lappar rikare :*

fick skjutsa sanne på min cykel hela vägen hem så när jag kom innanför dörren hemma var jag rätt lökig, det resulterade i att kläderna åkte av. nu ska jag klä på mig igen och sedan är det dags att åka!

puss'


torsdag

även denna dag gick och jag lever ännu. imorgon är jag egentligen ledig, men måste till skolan kl 10 för att redovisa en uppgift tillsammans med sanne och sedan vid två ska vi filma lite igen. vad vi ska underhålla oss med där emellan är en annan fråga. sedan så åker jag iväg, minns inte vart det var någonstans, men vad spelar det för roll? någonstans långt ut på landet ialla fall.. kommer ialla fall hem på lördag förmiddag.

pppppuss'

ccrap



det är så jävla svårt att inte äns ha någon att prata med..

yyyyes

nu är det inte så långt kvar och det börjar märkas rejält. nyss fick vi ett papper på studentsången som vi måste lära oss :) miihi. sug på den. snart är det dags att kila iväg till körskolan!


onsdag

att spela in en nyhetssändning var nog inte det lättaste vi gjort. man var ju tvungen att vara seriös, och man fick inte skratta. tufft! men vi lyckades efter x antal inspelningar. sen åkte jag och pappa iväg, uträttade ärenden och fikade hos min syster. 

nu väntar jag på Grey's som följs av Fråga Olle!


olle chillade runt med ett rådjurs ben idag, som han sedan körde upp i munnen på mig (y)
då trodde jag att subway mackan jag ätit skulle komma upp igen


haha

inte alls sliten brud


tisdag

som tur är har dagen gått fort och det är snart dags för det dagliga oc tittandet. det gick bra att filma men vi är dock inte klara än. sen har jag och mamma varit ute på en lång promenad också :)

imorgon blir det en kort dag i skolan med bara sköna lektioner, först redigering av film och sedan ska vi spela in en nyhetssänding he-he. sen vid halv tolv kommer pappa och hämtar mig så ska vi fixa lite saker och sedan åka till min syster i södertälje :)

pusspåre'


idag


måndag

kom hem sent idag och sen har jag bara suttit och pratat, med någon som lyssnar för engångs skull! min säng och OC väntar på mig nu, imorgon börjar vi kl 12 och sen när vi slutat ska vi som sagt åka och filma, hoppas att vi blir klara där då och att det blir bra :)


jag skulle nog ha dåligt samvete, vad skulle du ha?



måndag

sista raketsportslektionen idag, ialla fall för min del eftersom jag ska till sjukhuset nästa vecka så jag missar lektionen. skönt att kursen är över nu! och idag fick vi tillbaka provet vi gjorde i fredags och det gick jätte bra :) och ett annat prov avklarat idag så nu är det bara ett kvar men en himla massa inläminings uppgifter och skit. men imorgon ska vi ialla fall börja filma till vår film! känns som att det avtar lite ialla fall..

dags att kila vidare!


helt sjukt

så jävla dåligt. det tar hårt på mig, det gör det.

men det är nästan så jag bara skrattar åt det istället.

söndag

gick inte så bra för mig idag, gjorde inget som planerat. var nyss ute och gick med mamma, fick mig på lite bättre tankar. filosofiprov imorgon och jag är antagligen ganska körd. det enda jag har i skallen just nu är allting vi har kvar i skolan så det är skönt att allting snart är över. håller på att bli tokig, orkar inte med det här mer. sen finns det ju annat som inte gör saken bättre.. att jag till exempel har bränt 2500 kr på 9 dagar, på ingenting? pengar som inte äns var mina, greeeat. längtar bara till studenten, slippa skolan och slippa uppsala.  26 dagar kvar....


idag


söndag

palla gräva ner sig? ja.
munter brud.

det enda jag borde göra nu är att plugga. 16 dagar kvar i skolan..... kääämpa...!
sen är skiten över. kan ialla fall se lite ljus i tunneln.


lördag

idag har jag varit på gränby med mamma och köpt en bikini, as fin :) resten av dagen har jag spenderat med min pappa, snackat en massa skit och bara varit. hade behövt plugga men idag har jag bara negativ inställning till allting, så jag skiter i vilket.
nu måste jag fixa mig till kvällen för sen ska jag åka.


vi är bäst tillsammans
jag älskar dig pappa

lite för sent

du har nu gjort klart för mig vem du egentligen är.

tack.


fredag

nörd är jag, det är jag ju. har pluggat och skrivit arbete, på en fredag. men man får väl passa på innan det tar slut antar jag ;)
nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig till kvällen :)

pusspådet'

jag vet vad som sägs.

fyfan

det är nu jag borde grina

känner mig så omtyckt av mina vänner. YEYEYEYEYYE

torsdag

hade tänkte åka iväg till träningen idag, men jag kan ju endå inte vara med så då kan jag lika gärna stanna hemma och sova istället. imorgon börjar jag tidigt, men har en super skön dag framför mig och slutar halv tolv :)

nu är det dags för lite oc!
puuuusspåre'

klassens...


torsdag

E3as student skiva igår.  jag älskar min klass, det gör jag ju!

vi började med att förfesta här, och jag som drack på tom mage blev rättså kalas tills vi var på people kl 7. men allt som behövdes var lite mat, så efter middagen hade jag tagit igen mig! under middagen tog även jag och eve på oss uppgiften att dela ut klassbanden, mycket bra gjort? heeh. och något som lätt händer när E3a dricker tillsammans är att det inte alltid slutar så bra, så vissa lämnade oss allderles för tidigt. annars en hur bra kväll som hellst :)

imorse var jag och eve prektiga och pallrade oss iväg till skolan men en lektion och en fiskpinne senare åkte vi hem igen. så jag la mig och sov igen och nu ska jag försöka plugga lite.



tisdag

jag är inte död imorgon, bara upptagen.
det är först dags för min fösta körlektion heeheh. och sedan E3as studentskiva.
om jag är taggad? yes.

nu ska jag åka hem till felix, inte träffat han på länge!
puuss'


:*


gästbloggare

yo hello!

Smög mig in på Ingrids blogg, mohaha.. eller okej jag frågade efter lösenordet för att blogga lite..
Vad ska man säga om min skinkis? Hon ä 18 år , underbar. Tar snart studenten, lite avis måste jag faktiskt erkänna att jag är. Hon älskar aids pony hestar, åka moppe(haha) och käka chips, hon är grym helt enkelt!

Lägger in lite bilder och låter bilderna tala ( :




Jag älskar dig inkis-skinkis



/ mini sis

enjoy

Hur många gånger har du varit kär? inte säker

Favoritgodis: choklad och chips

Coolaste stad du har besökt: inte så säker på om jag tycker någon stad är cool

Action eller Skräck? Skräck

Vill bli när du var liten: polis

När fick du din första kyss: när jag var allderles för liten

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? som alla andra

Vad är du beroende av? cola

Dagens roligaste händelse: inget speciellt

Dagens tråkigaste händelse: att det regnar?

Dagens humör: mycket bra

Vilka tv-program följer du? oth och gossipgirl

Vad gillar du mest med dig själv? haha

Vad gillar du minst? att jag bryr mig för lite i vissa saker

Vad är det roligaste du vet? rida ponyhest kanske?

Har du något motto? haha ja ett på skämt

Hemlig hobby? nej, vad är meningen med det

Något vi inte vet om dig? yes, och det är fortfarande saker jag aldrig kommer tala om

Vad ångrar du? finns ju en del, men livet går vidare

Vad önskar du? att jag skulle må bättre

Vad klarar du inte dig utan? pappa&mamma

Vad gör du helst en vardag? shoppar, umgås med vänner

Vad gör du helst en lördagskväll? myser eller festar

Vad har du mest av i din garderob? kläder

Drömjobb? polis


måndag

den första dagen avklarad.
efter skolan åkte jag direkt till stallet med en sallad från max, åt då för första gången corn, tycker det är lite läskigt men det funkade ;) satte mig ialla fall där och pluggade lite innan jag skulle träna. och sedan när jag red, så började det att ös regna så efter var jag bokstavligen genomblöt, ända in på bh och trosor. m-m-m!

vi sket i att ha US möte idag, så jag kom hem tidigare och hann då också plugga mera! :) nu ska jag lägga mig i soffan, dricka cola och kolla på OC.
pussss'


yes

den kommande veckan kommer ta död på mig. 5 hela dagar i skolan, 2 prov att plugga till.
jag kommer inte ha något liv. men jag borde inte klaga, har ju faktiskt bara 5 veckor kvar i
skolan nu ;D



dagens låt


söndag

igår fick odin bada för första gången. han fattade inte riktigt att han var tvungen att simma, så han försvann under vattnet ganska många gånger ;D haha.

det blev inget planerande av resan igår för alla kunde inte. så först satt vi ute och rökte lite vattenpipa. sedan gick jag hem till linnea där anna och matilda var.
nu ska jag äta våfflor och kolla på McLeods döttrar!



lördag

umgicks med mina fina vänner igår, rökte vattenpipa och åt tjockismat. gick hem tidigt för att ta igen sömn, mycket skönt.

nu ska jag kasta i mig lite mat, sätta på mig kläder och sen åka iväg med mina bästaste pojkar. pappa, olle och odin.
ikväll ska vi träffas och planera falsterbo, FUCKING LOVELI.


fredag

valborg igår, vi började på stan kl 9 och var där fram tills kl 3, det var nog den roligaste tiden på dagen. sedan åkte vi hem till sofie och grillade och så. kvällen slutade sedan inte som vi ville eftersom kåbo gjorde oss mer än besvikna. annars en mycket bra dag :)

imorse vaknade jag upp tillsammans med sofie och linn, vi gick upp och åt glass, åkte sen till gränby för att shoppa lite ;) sen åkte jag hem och satt ute med kristine ett tag och sen när dom åkte hem så åkte jag och pappa ut lite med motorcykeln.
nu ska jag byta om och sminka mig :)

bilder kommer såsmåning om!


RSS 2.0