torsdag

Gick upp klockan 8 idag, på min lediga dag. Jag åkte till Universitetet faktiskt, frågade dom lite saker. Sedan har jag kollat på oth, varit på ikea och skrivit på min presentatan som jag ska ha i helgen. Jag ska på kurs lördag och söndag och jag ska hålla en presentation om min klubb i 10 minuter, jag får prata långsamt he he.

Ska strax iväg till gränby med Rebecca, vi ska köpa lite korv mmm. Sen åker vi till stallet.



onsdag

Försökte sova nyss, det gick sådär. Någon valde att borra och hammra samtidigt. Ska göra mig i ordning nu för om en timme kommer Matilda och sen ska vi iväg ut på landet någonstans!

Och eftersom jag är ledig imorgon ska jag tillåta mig själv att kolla på tv efter kl 10 ikväll! Kult :)) Däremot får jag sova ensam ikväll, men jag tror jag vet hur man gör.


bilder från i lördags



bilderna är tagna av http://hannaaskoglund.blogg.se/

söndag

God middag och godare efterrätt hos Linnea igår, dricka och lek därefter. Det var en bra början! Åkte ner till Salu, kom ut lika fort vi kommit in. Och så var det med det.

Idag är jag pigg ialla fall, trodde jag sovit så länge som till kl halv 11, men den var ju bara halv 10 egentligen. Har precis duschat och ska strax åka till stockholm, vi ska på middag hos Carls pappa!

Bilder från igår finnes!

lördag

En fredag som bestod av jobb och gränby med Matilda och Hanna x2. På kvällen hyrde jag och Carl film, såklart blev det en dålig eftersom jag lät honom välja.

Har precis tvättat min bil, det var bra gjort. Och snart blir det gränby en sväng för att inhandla dricka till kvällen och kanske något att ha på sig. Ikväll firar vi Linnea som fyller 20 år idag! :D


Och här har ni oss på jobbet i torsdags ;)

Torsdag

Jag gör samma sak dag ut och dag in. Men jag trivs ju som bäst när jag luktar hästbajs så jag ska väl inte klaga. Fick jobba idag med, slutade vid tolv så då åkte jag hem för att kolla på big brother, kalla mig nörd men när jag inte hängde med i snacket var jag tvungen och åka hem och kolla på vad jag missat! Åkte tillbaka för att rida, kom hem och nu har jag vilat ett tag och ska strax åka ut och rida igen. Gaah, borde slå upp ett tält där ute.

Imorgon är det fredag igen! Först jobb men sedan väntar en bra helg :)
Skulle ju åkt till London idag, men pga omständigheterna fick vi avboka. Men London står ju förhoppningsvis kvar!

i min allra finaste outfit


tisdag

Detta var min fredag kväll:




På lördagen var jag i stallet på morgonen, fixade mig snabbt och åkte till pappa, åkte till arlanda och gick in på taxfreen och shoppade. Trevlig resa sa hon i kassan, I wish! Åkte till Carl och gick ut och åt med han och hans vänner.

Tog en sväng på taxibanan också:


På söndagen tog jag hästen och åkte över vägen, tävlning på Jälla. Trots min usla insats i första klassen fick jag rida lagklassen också, men det var inte till så mycket hjälp. På tok för många pet på en dag. Får se om jag visar filmerna.. Åkte till Carl sen och han drog med mig på bio!



Måndag morgon åkte jag förbi pappa på vägen hem, åt frukost och chillade med mina pojkar.




Idag köpte jag kalsonger till Carl, visade sig sedan att jag bara betalt 12 kr för dom! höhö värt.


fredag

Har jobbat fyra dagar i sträck nu, och med mitt jobb är det faktiskt jobbigt ehe. Så nu är jag rätt slut i kroppen. Chill hos Anna ikväll med fina flickor. Imorgon blir det stallet tidigt på morgonen, får se när jag lyckas komma upp. Sen vidare till Carl som fyller hela 21 år imorgon, dock måste jag åka hem på kvällen igen eftersom jag ska tävla på söndag. Men det ser jag fram emot, om vädret blir bättre..

Ska aldrig mer uttrycka mig om vädret. Varje gång jag sagt till Hanna att jag inte tror att det kommer någon mer snö så börjar det snöa samma dag eller dagen efter. Och detta har hänt fyra gånger nu!



måndag

Helgen var bäst!
I fredags hade jag som sagt hoppträning på kvällen och den gick bra :) Sen åkte jag och Carl hem till honom och sov några timmar, gick upp vid fem och kvart i 6 satt vi i bilen. 5 timmar och två stopp senare var vi i Ullared :D Gick där inne i 3 timmar, fikade och hittade massa fina saker! Sen kollade vi lite i butikerna runt om också innan vi skulle åka hem. På vägen hem stannade vi på A6 (<3) ett tag och åt. Vi var hemma strax efter åtta igen, 100 mil senare.

Igår spenderades förmiddagen med att sälja Carls ena bil. Separationsångest, ohja. Sen var vi i Kistagallerian, Stinsen och i Barkarby för att leta ny iphone till C. Sen åkte vi till Uppsala och jag åt pizza på gränby tillsammans med de andra som ska rida i laget i vår, det var trevligt :) Kvällen spenderade vi här.


Älskling

Min frukost :D

lite av det jag köpte

 

A6!!

Kistagallerian


fredag

Har bara jobbat två dagar den här veckan, men jag klagar inte och nu är det ju helg igen! Sitter här och luktar bajs (hästbajs alltså) men det är ingen idé att duscha när man ska tillbaka om någon timme. Ska snart åka iväg till Citroen och hämta nått som C beställt och sen ska jag packa ihop saker inför helgen, för nu händer det grejer vill jag lova höhö. Ikväll är det hoppträning och sen åker jag och Carl hem till honom!


Det är dags att vi lär oss mer på jobbet så idag bytte jag och Hanna lås på två skåp, helt själva. Vi tillverkade till och med en bricka!


tisdag

Idag har jag varit på sjukhuset och gjort gastroskopiundersökning, det var inte det roligaste jag varit med om.

Men till något roligare. Jag har varit inställd på att jag kommer att missa årets bästa vecka, eftersom det var tänkt att jag och Rebecca skulle bort på utbildning då. MEN, vi fick inte plats på den kursen så jag kommer få uppleva Falsterbo även detta år!! Utbildningen blir som tur är av endå, bara några veckor senare :)



måndag

Söndagen var bra iallafall! Sara filmade flitigt under andra klassen, därför får ni tre filmer, och två bilder.


lördag

Igår var vi i US ute och åt på Il forno, gottgott.

Sov rätt kasst i natt och sen vid sju lyckades jag inte somna om igen så kollade på big brother höhö. Sen somnade jag igen men vid 11 började Carl hoppa på mig, ombytta roller idag? Så är fortfarande trött efter veckan. Har bara tagit det lugnt idag och varit i stallet ett tag. C drog nyss för han ska ut ikväll och jag ska kila över till Linnea sen och umgås med henne, Sara och Jenny innan dom ska ut. Jag ska ju tävla imorgon så får icke följa med ;)


torsdag

Åh, älskar vädret! Och det är till och med ljust på morgonen när jag åker till stallet nu. Det gör allting så himla mycket lättare! Jobbat tre dagar nu och efter morgondagens pass är det redan helg igen! Det blir en fin helg som jag ser fram emot :) Ska åka till Hööks strax och försöka göra av med lite pengar och sen tänkte jag åka hem och sova lite innan jag ska tillbaka till stallet och träna.


RSS 2.0