chirre

som vi är sugna på chips, nu bär det av på moppen till macken ;) like old times.

onsdag

tiden flög iväg tror jag minsan. funderar över vad jag gjort sedan jag kom hem från skolan, inte så mycket vettigt förutom att jag var ute väääldigt länge i regnet men det är trevlig ibland och så har jag ju duschat, värt. nu är jag dock snart klar, ska bara packa det sista, för nej det är jag ännu inte klar med. sedan ska jag åka till sofie.

om jag är taggad till imorgon? det är jag ju.

valborg förra året


onsdag

idag är det fest, vi fick glass i skolan!
mycket ändrade planer idag, mycket irritation. men nu orkar jag inte bry mig längre, ska hem efter skolan och rulla tummarna i ungefär 5 timmar.

...

man kan inte gå och hoppas på saker som aldrig kommer hända,
man får nöja sig med det näst bästa.


ppppacka

idag skulle jag egentligen ta igen missad tid med min vän, men eftersom min beslutsångest är helt sjuk så har jag packat ungefär tre saker och det kommer förmodligen ta ytteligare några timmar innan jag är klar. det är inte alltid lätt att vara mig. det är dessutom oändligt mycket saker som ska med, vi har även fotbollsmatch imorgon kväll och det innebär också att jag kommer ha fet träningsverk på torsdag (Y) great.

tisdag

dagen har gått så sjukt fort, haft en lektion och sedan har jag bara legat i soffan och degat. nu ska jag ta mig an och börja packa min väska med kläder och allt vad det innebär till valborg. jag flyttar nämligen till sofie imorgon efter skolan efter som min säng kommer vara upptagen onsdag och torsdag natt. så nu har jag många ångestladdade timmar framför mig. dase.



<3

för bra för att vara sant

loveli


felix har fixat mina högtalare så nu kan jag lyssna på musik igen :*

måndag

den här veckan börjar bra den och imorgon börjar jag kl 20 över ett och har bara en lektion :) och jag fick nyss veta att min pappa har gått och köpt sig en motorcykel. så snart ska han och jag ut och åka, sist jag åkte med honom var jag bara några år och skrek rakt ut av rädsla...



söndag

igår spenderade jag kvällen med tess, inte på det mäst rogivande sättet dock ;)
idag har jag varit i stockholm. och har inte kunnat gå normalt på hela dagen för jag har träningsverk i varenda muskel, känns det som ialla fall. jag kan knappt resa mig när jag sitter ner. jobbigt läge.

ska lägga mig i sängen och kolla på tv nu!
puss'

fotboll

så jävla härligt väder ute :D men jag måste faktiskt klaga lite, jag har ju redan usel kondition, den funkar i innebandyn men fotboll är en helt annan sak, och att det var typ 20 grader ute gjorde ju inte saken bättre ;) kan vara bland det jobbigaste jag gjort. men det var kul :) jag glänste inte på planen, men för att vara min första fotbollsmatch så var jag rätt duktig! vi förlorade med 0-2, men det grinar vi inte för!

har glömt bort att äta idag, så är helt skakis nu men snart är maten klar! sen får vi se vart kvällen leder oss, kanske åker jag och johanna ut till sunnersta en sväng. imorgon ska jag ialla fall till stockholm med min mor och syster :) mysigt.
pppuss'

lördag

igår, då han jag inte skriva. gick först i skolan, slutade kl halv tolv istället för halv fem! sedan var jag med felix, tills jag skulle vidare till anna för att sedan dra vidare till tove, för hennes 18 års fest :) helt okej kväll, kände mig inte riktigt hemma hela tiden eftersom det var lite "yngre" människor där ;)

idag, då ska jag spela fotboll. en riktig fotbolls match. varför jag sa ja till detta är en annan fråga som jag inte har något svar på nu när jag sitter här helt nervös och ska spela tillsammans med vissa som spelat fotboll sedan dem kunde gå. och sist jag spelade, för ungefär 6 år sen kan man ju inte direkt säga att jag var på topp. men jag är taggad, taggad på fotboll och på att skämma ut mig, vad annars skulle jag göra?

skriver och berättar om hur det gått sen :D hahaha.
pusss'


torsdag

eftersom sofie började mycket tidigare än mig imorse så fick jag gå upp mycket tidigare än vanligt också, men det gjorde inte så mycket för då kunde jag sega mig genom morgonen. nu sitter jag på min andra och sista lektion för dagen och när jag har slutar ska jag åka till felix :) och eftersom det är sannes födelsedag gick hon och jag till willys innan, idag är det fest!

sen ikväll ska jag pallra mig iväg till allians eftersom det är våran sista träning idag, hoppas vi får fika.. eehe
pusss'

onsdag

det blev inte skorna från hm, utan hittade ett par på skopunkten, eller rättare sagt så hitta sofie dem :D as fina! bild kanske kommer sen om jag orkar knäppa kort. sen så har vi varit ute på cykel turer och lagat mat. nu kollar vi på greys och sedan är det fråga olle :D håller även på att trashar mina jeans nu med ;) får hoppas att det blir bra!

imorgon är det skola igen, men bara två dagar kvart till helg!
pusss'


yes

tror att jag har en reservplan på skor till studenten nu, ska snart ner på stan och titta på dom. och förhoppningsvis köpa dom också. så ska jag ha dom ifall dom andra jag vill ha inte kommer in. jag måste bara vänta på att mamma ska komma hem eftersom jag inte har några pengar. men hon är ju inte den personen som vet vad man har en mobil till direkt, hoppas hon kommer snart ialla fall.

och så ska jag möta upp sofie och gå och handla för vi ska laga mat här ikväll ;)
puss'


onsdag

sista april närmar sig med stora steg, igår bestämde vi hur dagen kommer att se ut och den är ungefär likadan som förra året, vi har dock förökat oss med några personer! och så kommer ju min syster hit :) ett problem med dagen är bara att hitta den perfekta sista-april-outfiten.

dagen till ära ska jag försöka börja skriva på mitt reportage, skulle ju vara skönt att få det gjort. men först måste jag till ica och köpa cola!


jag får ju inte glömma bort vad johanna har lovat mig...


dagens låt


tisdag

trotts det kalla vädret satt vi ute och åt. förfrusna gick vi sedan en vända på stan, men det är inte alltför kul när man inte har några pengar, och till och med 50 kr i skuld på kontot. det är inte lätt när det är svårt.

nu ska jag gå ut lite med hundarna, det är inte det lättaste att vara ensam hemma med dem allihopa på en gång. sen när pappa kommer ska vi ut och köra lite med transan ;) haha ska försöka få någon av dem att sitta på flaket :D


tisdag

en annorlunda kväll, som vi inte behöver tala vidare om ;) nu sitter jag och skriver lite frågor till min pappa, ska intervjua honom sen och skriva ett repportage om det. inte det lättaste att komma på frågor dock.. blö
 
idag ska jag, anna, matilda och linnea ner på stan och äta lunch på bryggan, en subway macka, som jag längtat. jag hoppas ialla fall att det inte är så kallt ute! men nu måste jag sminka&klä på mig!

puss'


måndag

nu har jag nog bestämt mig över vilka skor jag ska ha på studenten, men när jag skulle klicka hem dem så var dom dessvärre slut. fuck it. men dem brukar komma in ganska fort igen så får hoppas det.
eftersom att vi är lediga imorgon så ville vi hitta på något kul ikväll, men det är ju inte det lättaste på en måndags kväll. men det löser sig, nu ska jag, anna, matilda och linnea ut på äventyr!

haha, skrattretande. nu har vi planerat in ett nytt prov på en måndag och enligt min mening så är inte det okej. bara för att andra nolifers inte har något annat för sig än att plugga på helgerna.
PUUUUSS'


söndag och studentklänning :D

både igår och idag gick jag upp vid halv tio, har haft lite kontakt med en gubbe som ringt och väckt mig båda mornarna, men jag klagar faktiskt inte för jag har har hunnit med så mycket mer om dagarna ;) haha. idag har jag kollat på film, pluggat (allderles för lite dock), varit på gränby två gånger, en gång med pappa och en gång med mamma, och så har jag köpt en student klänning! jag är super nöjd :)  men ni får tyvär inte se den mohah. skönt att jag hittade en, så slipper jag åka till stockholm och kolla. nu måste jag bara hitta dom perfekta skorna med!

nu ska jag duscha och hjälpa mamma med maten så den blir klar snart, sen ska jag till felix :)
PUSS'


great

allting som var så väldigt bra känns just nu så otroligt fel.

orka vara mig


fredag

är så jävla less på skolan, fast det har jag ju vart några år nu så det var väl inget nytt. bara lite extra nu. därför är det extra skönt med helg nu, som vi inleder med chillkväll innehållande vattenpipa och cola. 
jag och pappa var nyss ute och meckade lite, det viste ni nog inte heller, att jag tycker att det är kul att mecka med bilar och sånt. ett tag var jag faktiskt inne på att välja fordonslinjen på boland, faktiskt.  men ialla fall så kan jag slå vad om att jag inte är min pappas bästa vän just nu, jag har råkat tappat bort lite fel saker, och vi ska inte tala om dem sakerna jag haft sönder he-he. men jag kan ju inte alltid vara den perfekta dottern ;)



torsdag träning

idag agerade jag målvakt under kvällens innebandy träning och som jag var bra... men en gång i tiden så var jag målvakt på riktigt, det viste ni inte va :D jag var nog en aning bättre då får jag hoppas, men jag kan ju skylla på att jag var en armad idag!?
nu ska jag bädda rent i min säng och gå och lägga mig, behöver mycket sömn för att orka med helgen!

GODNATT'

hittade även denna fina tavla som jag och johanna gjorde för ett tag sen ;)


torsdag

nu är det bara en skoldag kvar innan 2 efterlängtade veckor börjar, med ledighet och maaassa chill. dessutom längtar jag sjukt mycket till sista april med :)
nej dags att ta tag i livet och plugga lite, att lära sig om celldelning är alltid lika roligt..


twilight

har ju glömt att berätta att jag såg på twilight med felix för några veckor sen. jag fick en fet besvikelse när jag såg den ialla fall, trodde att den skulle vara mycket bättre efter vad alla sagt om den. antingen hade jag för höga förväntningar eller så har jag annan smak än alla andra.


onsdag

livet blir så mycket lättare när man har saker att se fram emot, lediga dagar till exempel. nu är vi inte bara lediga på tisdag nästa vecka, utan även på onsdagen. a hallelujah moment. jag hade velat spendera en av dagarna i stockholm tillsammans med min syster, men hon är i skåne då så det sket sig ganska hårt.
idag i skolan så bestämmde vi "klassens.." till nästan alla, så jävla kul :D det är ju dock inte det lättaste i vissa situationer, eftersom man måste vara snäll också.. heehe



loveli

kvällens planer; ska strax cykla hem till sofie och sedan ska vi ner på stan och träffa johanna, tess och samantha för lite stadsvandring och mys på bryggan <3


tisdag

till er besvikelse så har jag faktiskt inte gått och döööttt. heh. jag har bara haft annat för mig sedan jag kom hem från skåne, och jag längtar redan till den 11 juni då det är dags att åka ner igen :) sen jag kom hem har jag mestadels varit med felix, och inte hunnit med så mycket mer. idag var det skola igen och det är ett enda stort mörker. det enda ljusa jag ser just nu är nästa tisdag då vi är ledig och veckan efter det då det är sista april!
nu ska jag plugga lite och sedan träffa sofie :)

pusss'


lördag

hör och häpna, idag har jag för första gången bytt däck på en bil och det gick galant! hihi. och det här året fick jag faktiskt ett påsk ägg av pappa utan att behöva tjata eller behöva fixa det själv. haha, han lär sig.
det var jag och regina som stod för matlagningen idag, och oj så bra det blev ;) det vart påsk middag med regina, jonna och erik. storslaget. nu ligger vi och kollar på tv och sen ska jag och regina åka till några kompisar till henne.

imorgon kommer jag heeem igen :)
glad påsk'


till er

Nämn något som gjorde dig glad igår: att jag umgicks med mina fina kusiner
Vad gjorde du kl 08 imorse: jag sov som en gris

Vad gjorde du för 15 min sedan: då åt jag

Det sista du sa högt: jävla tönt

Det senaste någon sa till dig: vad tror du ingrid?

Vad har du druckit idag: bara påskmust

Vad var det senaste du åt: potatis gratäng

Vad var det senaste du köpte: glass

Vad är det för färg på din ytterdörr: trä färgad

Vad är det för väder hos dig nu: soooligt

Godaste glassmaken: choklad

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja inte riktigt

Sover du tungt: kan hända

Drömmer du mardrömmar: aldrig gjort

Trivs du med ditt jobb: ja, fast jag jobbar ju inte så ofta

Favoritklädsel: ooolika

Favoritlåt just nu: lady gagas nya

Vad ser du om du tittar till höger: en kudde

Vad gör dig glad just nu: fari

Vad ska du göra härnäst: ska ut lite

Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: riktigt bra men väldigt mätt 

Favoritgodis: choklad

Kläder just nu: svarta chinos, rosa linne och rosa tshirt

Sommarplaner?: yes, och dem är riktigt bra

Hur många kuddar sover du med: tre

Spelar du något instrument: det skulle aldrig falla mig in
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: att jag har min familj  

Är du kittlig:  ibland haha

Snarkar du: nej det tror jag väl inte

Äckligaste insekten: finns det någon insekt  som inte är äcklig?

Längtar du mest efter just nu:  komma hem till felix

lördag

hejhopp.
i torsdags kväll hände inte så mycket, vi var ute och busade lite bara ;) igår så var först jag och pappa ute och åkte till lite olika affärer, jag kom dessvärre hem tomhänt. sedan på kvällen turade jag och regina till danmark och sedan träffade vi jonna och hennes vänner ute i helsingborg. helt okej fredag kväll :) 
snart så ska vi åka och äta mjukglass och ikväll blir det påskmiddag!

puuuuuss'

torsdag

jsg tror att jag och pappa var rekord snabba på att åka ner hit  igår ;) inatt har jag sovit som skit för odin har legat på mitt huvud iprincip hela natten. just nu sitter  vi och kollar på skoobe doo (stavning? )och snart  ska jag och jonna åka till gunilla och stig  och se om dem vill bjuda oss på lite mat.

puss på er, skåne hälsar'

tisdag

började dagen med att träna, sedan åkte jag ner på stan och åt lunch på bryggan tillsammans med sofie, sedan kom johanna och sällskapade oss. vi tog en vända på stan också :) myyycket mysig dag med fina flickor. nu ska jag sminka  och klä på mig, sen kommer felix hit :) sedan imorgon efter att jag tränat så åker vi till skåne så fort som möjligt, men med mitt tempo hinner nog klockan bli rätt mycket. heeeh.

pusspåre'


nolifers.com



uppdrag fjortis, avklarat.

ja tack


dom här står högt upp på listan för saker jag vill ha till i sommar

måndag

efter allderles för lite sömn gick jag upp allderles för tidigt för att träna, så nu är jag trött och har ont i min arm. red dessutom ut en sväng i skogen med, as mysigt :) Jag har även hängt på bryggan och stan tillsammans med johanna, tess och sammi men vädret svek.
just nu är jag inte så jätte taggad på att fullfölja kvällens planer, skulle helldre ligga i sängen och äckla mig med en chips påse eller nått..

 pppuss'


söndag

den här helgen har gått så sjukt fort, men som tur är så är det lov nu :) det blev ialla fall en riktigt bra kväll igår, men min vistelse på bj vart inte så långvarig eftersom jag inte var alltför taggad. jag stod återigen för kvällens vurpa, och denna gång ner för en hel jävla trappa. och idag är min kropp öm.

nu ska jag duscha och göra lite annan nytta.


lördag nu med

lite halft fixad ska jag snart bege mig ner på stan för att fixa en sak och sedan möta upp pappa och ta odin i några timmar. råkade ta på mig uppgiften att vara hundvakt innan jag hann komma på att jag faktiskt bestämt med johanna att jag skulle komma till henne innan vi åker till emma för lag festen, så odin får åka med på förfest hos johanna ;) han kommer älskat. haha. 
sedan får vi väl se vart kvällen bär oss ;) är säker på att den kommer bli bra ialla fall :)

puss'


lördag

blev en mycket mysig kväll i allians igår :) jag var coach, waterboy, kapten, ja you name it. och mina spelare var jätte duktiga :) thihi.  sedan gick vi hem, mysigt det med måste jag säga ;) ikväll är det lagfest och det är taggat som fan. lite synd bara att högtalarna inte funkar, radio musik är inte alltför party.

nu ska jag äta och fixa tills ikväll, vi hörs senare :)

ni är så jävla bra


m-m-m


jag i mina bästa dar

fredag

tråkigt att vara i skolan när det är så fint väder så gick lite tidigare och åkte med sofie ut till örsa och åt glass ;) nu är vi hemma och ska fixa mat och så tills belle och johanna kommer! ikväll står det nattbandy på schemat, tur att det finns snälla pojkar som ställer upp när andra sviker ;) mahah.

puss påre'


torsdag

den här dagen har bara bjudit på massa härligheter. fick tillbaka två prov där jag är mer än nöjd med resultaten, men håller dem för mig själv, palla skryta liksom? haha. när jag slutade åkte jag och mamma iväg till nya ikea, som vi längtat efter det! redan när bygget satte igång stog vi där och dreglade. men det blev inte så jätte mycket shoppande, jag fick dock nytt rooosa tyg till mina kuddar och hör och häpna, en kastrull. sedan åkte vi vidare till gränby och då fick jag en skinnjacka, en klänning och en väska. som jag älskar att shoppa med min mamma :)
ska äta lite nu och sedan åka iväg och träna.

puuuss'


onsdag

jag och sanne spenderade som vanligt håltimmen nere på stan, där jag hittade både det ena och andra som inte skulle sitta fel i min garderob, men jag höll hört i pengarna. åkte istället till gränby efter skolan, med jenny matilda och linnea, där jag fick stilla mitt shopping begär :) den blåa klänningen är tänkt att jag bland annat ska ha när jag ska på bröllop i sommar!

nu ska jag gå till linnea, för hon ska laga middag till mig och matilda. sen ska vi äta massa chips ;)
puss' 
  

RSS 2.0