problem hurrunini

ett problem har uppstått! jag märkte nämligen nyss att jag inte har någon dörr :O eller jag har en, men dom har hängt av den så den står på golvet, av någon konstig anledning? och jag kan nämligen inte sova när min dörr inte är stängd. hur ska då detta gå när den inte sitter uppe?! :O

nu ska jag bara vänta på att mamma ska komma hem, sen ska jag dra med mig henne ner i källaren på spökrunda! heeeh. sen ska jag banne mig sova :) 

godnatt då'

goooofi =)

Anna fick mig att bli oerhört godis sugen när jag läste att hon varit och köpt en fet påse godis! så jag begav mig till skafferiet, där det är typ dubbelt så dyrt, men jag orkade inte gå till willys och cykeln var som vanligt upptagen av min motchi. köpte iaf ostbågar, helt spårat gott ju :O  kom på att jag knappt ätit det sen typ flera år tillbaka då jag åt en hel påse och sen spydde jag upp allt :D haha.  ska försöka låta bli det idag :)
och det typ regnar ute? :o om det ska göra det imorgon tänker jag börja grina!

och så ska man ju ställa om klockan i natt! tur att både carina och ingrid påminde mig om det, annars hade det kunnat gått riktigt illa i morgon bitti!

nu ska jag gå och kolla på film eller något och tagga tills imorgon :D


lördag

gårdagens kväll började hos anna vid kl fem, det lagades mat och så småning om när alla var komna satte vi oss till bords och åt :) så småning om börjades det förfesta och fixas och under den tiden smet jag ut lite och tog en promenix med sofie eftersom hon var där i krokarna ;)
om jag inte mins fel så var kl tio när jag och anna gick och mötte upp killarna, jag blev inte så långvarig i deras sällskap utan tog mitt pick och pack och drog vidare till lövstalöt.

idag kom jag hem vid kl tolv och åkte ganska snabbt vidare till stallet där jag varit tills typ nu.  vi inte hade så mycket att göra där, fördrev den mästa tiden med matilda. sen började vi göra i ordning tills tävlingen som ska vara där imorgon, själv ska jag till jälla och tävla, väldigt skönt då det bara ligger på andra sidan vägen :)

nu funderar jag starkt på att gå och äta, har endast fått i mig en tallrik gröt idag så det är på tiden för ny mat nu!
jag är i väldigt stort behov av sömn också, så kvällen får spendras hemma!

vi kanske ses'

haha :D







"här står jag och väntar... på att det ska bli lördag"
hahahaah :D

fredag

imorse vaknade jag som vanligt tidigt av oväsen så gick upp och åt och bråkade med en dryg jävla hund! tog sen tåget hem halv elva, gick till gå och löpkliniken och köpte ett benskydd, som jag för övrigt har på mig, det är as skönt :D hoppas på att det funkar med!

har pecis duschat och ätit lite tacos :) och ska snart fortsätta fixa i rummet! måste åka till ikea igen och köpa lite mer grejor innan det blir perfekt ;)

ikväll blir det tacos igen, hos anna och sen party :) är as taggad!
vi kanske ses'


torsdag

idag har jag och mamma varit och köpt lite nya saker till mtt rum :) och så har jag städat lite och rensat ut lite också! så nu börjar det bli riktigt fint! :D

varje gång jag trycker på mellanslag så piper datorn :P någon som vet vad den vill? :O haha.

nu ska jag åka till min fari :)
vi kanske ses'



här har ni

01. Fullständigt namn? ingrid elisabeth persson
02. Exakt ålder? 17 år, 4 månader och 5 dagar
03. Var bor du? salabacke
04. Bor tillsammans med? mamma
05. Husdjur? hundar
06. Färg på ditt hus? bra fråga, jag vet inte
07. När är du född? 21 november 1990
08. Klass? 2an, med dom bästa
09. Vilket år tar du studenten? 2009
10. Något jobb? javist
11. När gick du upp i morse? kl. 9
12. När ska du sova Ikväll? får först se vad kvällen bjuder på
13. Duschat idag? självklart
14. Kramat någon idag? ja
15. Pussat någon idag? ja
16. Vad har du ätit idag? vitlöksbröd, frukt, ostkaka
17. Dagens klädsel? inte bestämmt än
18. Dagens smink? mascara, foundation
19. Dagens sötnos? min bebis såklart :)
20. Dagens roligaste? träningen <3

eller vadå?

klippte precis klänningen jag köpte igår, inte så jag klippte hålochså i den ;) utan klippte bort en sak, den vart fin, och jag är nöjd :D


jag har suttit och väntat på mamma ända sen jag kom hem, och räknade med att hon skulle komma vid fyra. men inte skulle hon hem, för hon inte trodde jag skulle vara hemma!? :O så min mat fick bestå av vitlöksbröd, as gott =) så varför klaga.

jag lovar att den här sidan har något emot mig, det tog aslång tid innan jag kunde komma in, och så är det alltid på den här sidan men inte på någon annan! :O vad betyder detta? förmodligen att jag inte hör hemma här...



haha, här har vi en bild på mig och anna som 14åringar ;) hett va?







onsdag

varit och tränat med monarch och det gick hur bra som helst! vilket gör mig ännu mer sur över att jag missar andra omgången.. menmen, finalen ska jag fan inte missa! :) och då ska vi vara bättre än någonsin :D

imorse höll jag seriöst på att blåsa omkull! det här är inte okej.
nu har jag sädat lite i köket och i mitt rum och tänkte övergå till oth! kvällen ska spenderas med anna, vet dock inte hur, när och var.

vi kanske ses'


fuckshit

(skulle uppdateras igårkväll vid 8, men råka spara det istället. så det kommer nu)
jag är fett pissed off! den 25-27 april ska vi på cup i mora som jag sett fram emot tills nu, det visade sig ju vara lag tävling den 27, great!  har sån jävla lust att skita i cupen, men den är betald och mina tränare räknar ju med alla nu, vi har ju knappt några spelare så.. och om det går åt skogen i cupen kommer jag vara så jävla sur på mig själv som följde med!
apbajs kan man kalla det!

nu ska jag till v.
ha en trevlig kväll fuckers'


tisdag

igår kväll kom anna hit :) vi spenderade kvällen tillsammans med j och v. och vi både gick till och från stan!  dock tog det ju sin lilla tid eftersom anna är handikappad nu förtiden ;)

var och tränade med monarch imorse och det gick super bra idag med :) sen åkte jag ner på stan och träffade sofie. köpte en klänning, men jag ska klippa lite i den innan jag är helt nöjd ;D haha. kunde inte handla så mycket mer eftersom jag inte hade fått min lön :O sen gick jag och solade helt själv! och sen gick jag från stan hem :) eftersom jag inte ska träna ikväll tyckte jag att det var ganska lägligt!

kvällen är ännu oplanerad!
jallabay'


måndag

idag har jag varit och tränat med monarch, det gick bra och han var super duktig! :)
helt galet ju, när jag stog och väntade på anna imorse var det fint väder sen när jag kom ut ur stallet var det yrande snö över allt :O vad vill vädret ?


hade planerat att åka och sola idag, men jag antar att det är stängt, och jag orkar inte åka ner och chansa för jag får förmodligen åka hem lika blek! just nu är jag sjukt blek, inte snyggt nån stans! :O
btw, den här sidan har något emot mig :( har alltid jätte svårt att komma in!

nu ska jag kolla på oth! 
vi kanske ses'


blod

haha, jag har ju glömt att berätta hur jag slog sönder mina tår!

när jag kom hem idag gick jag in och satte mig i vardagsrumet med mamma och noterade då att tommy lagt en planka under två av bordsbenen (den skulle bli rak) och sen reser jag mig går över plankan och slår i ena tån, det gjorde as ont, men tänkte inte mer på det. sen på färd in i vardagsrumet igen gick jag överplankan och klarade mig hel. men på vägen tillbaka slog jag i en tå på andra foten. det gjorde ännu ondare men sket i det och gick sen in på mitt rum. efter en stund upptäckte jag något rött på golvet, dum som jag är trodde jag mamma hade spillt sylt på mitt golv!?  så kolla jag mig runt och upptäckte lite fler röda fläckar.
tog av mig strumpan och såg att jag slagit sönder ena tån, och det bokstavligen rann blod som droppade ner på golvet. den andra foten klarade sig dock bättre, den blödde bara lite.


du skulle sett johanna!

<3

DU ÄR SAKNAD

image171


söndag

nu är jag hemma igen och såklart har jag haft det lika bra som vanligt :)
spenderade den mästa tiden tillsammans med jonna och regina. men även träffat mycket annat folk!


i fredags sa jag till min pappa att jag ville ha ett påsk ägg så skrattade han åt mig. sen när vi var på en affär och kom fram till godiset frågade han mig om jag verkligen hade varit seriös. och klart som fan att jag var det! så jag fick plocka mitt eget godis och sen fick jag ta ett påsk ägg hos farmor och hälla i godiset och sedan ge det till pappa så han kunde ge mig det på lördagen! har ni hört på maken? :O

"Kan åker mark ge mer mat? Jo, man bygger matäffär på den."
han har varit en del av mina bilfärder fram&tillbaka från skåne ända sedan jag var liten. Har inte du lagt märke till honom anna?

vi kanske ses'


torsdag

åt precis våfflor och packade klart :) ska gå till skolan om ungefär 20 minuter! och efter ekonomin ska jag till rektorn och sen åker jag ner på stan och förhoppningsvis solar om jag törs (A) ha-ha
därefter åker jag till pappa och vi drar till skåne, jag hoppas ni kommer sakna mig!  smsa mig mycket under bilresan så jag har något att sysselsätta mig med :)
jag stannade dock uppe länge inatt så jag skulle vara trött idag och kunna sova bort bilresan, men nu är jag piggare än någonsin.. (Y) lyckat :D
sen är ju den stora frågan; hur ska vi få plats i bilen?

ha den bästa påsken, det kommer iaf jag ha, jag ska nämligen vara hos min allderles egna gosse då! :)
vi kanske ses'

haha.

haah, för någon dag sen kom jag och tänka på, faktiskt det ända "bråk" jag haft med en kompis, när jag och anna hade "matkrig" i örebro och anna lackade för hon fick en fläck på sina match shorts. haha :D så jävla kul!

fyllde precis i boken till charlotte, och jag fick 8/65 vuxen poäng :(  vad menas det med liksom :O
är det nu jag ska gråta?


det blir ingen träning ikväll, känner inte för att plåga min ben mera. ska införskaffa dom dära skydden först så får vi se :)

jallabye'


onsdag

det första jag gjorde i skolan idag var att ramla i trappan :( och nu ramlade jag verkligen på riktigt :O slog mitt ben också och tror att typ fel perosner såg det med.. men vad gör man inte för att märkas lite :D heeeeh.
två gånger på en vecka, det är verkligen inte okej!

annars var skoldagen bara allmänt jätte tråkig :O och jag tycker att eve kan komma tillbaka till skolan nu!

imorse gick sofie till skolan efter mig, så när jag kom hem var sängen bäddad, kläder vikta och upphängda ;) hon är alltför söt :D
kvällen ska ängnas åt att packa och förmodligen drar jag till allians och tränar med damerna, eftersom jag inte har något liv!

vi kanske ses'


:)

och idag åker linn till thailand, så jag önskar henne den bästa resan :)
kommer sakna dig ;/ <3


tisdag

måste ju börja med att berätta att dom har ju sabbat hela bilddagboken. den nya outfiten kan ju gå och lägga sig.

skolan idag då, hände inget speciellt och typ alla var helt döda och sara var på cphumör :) haha. fick tillbaka matte provet och jag är inte speciellt stolt över resultatet, men det är sånt man får leva med.

nu ska jag göra psykologi frågorna som ska vara klara tills imorgon!
och sen ikväll är det träning och efter det följer sofie med mig hem och sover här :) myys!


vi kanske ses'


..

2 månader och 17 dagar <3


måndag

skol dagen var as seg :O och jag ramlade i trappan igen :( men sanne fick sig ett gott skratt! och på bilden fick jag ta ut alla mina agritioner på judan :) så dagen var lång men rolig må jag säga :D

har varit och ridit, och det gick faktiskt bra :) höll på att ramla av också, det var ett tag sen nu ;) får väl hoppas att det inte händer för jag hamnar alltid på sjukan, och det vill vi ju inte vara med om ;D

nu ska jag vara duktig och göra lite skol grejor innan jag över går till min säng och oth :)
vi kanske ses'




Laget:


jag -whisper, anna -monarch, evelina -texas action, jennifer -silver surf

image162

söndag

imorse blev det en jävla massa stress till en början, för vi hade beräknat att klassen skulle starta senare än vad den gjorde, men det löste sig och det fanns gott om tid =) och eftersom jag inte fick starta med monarch i dag så böt jag och anna hästar.
och för att bara ha ridit hästen en gång gick det super bra! fick en rivning i första klassen, men fick vara med i laget endå och där gick det skit bra, blev nolla och jag är super nöjd :) och laget slutade på en 4de plats av 15 lag :) (bilder kommer)

och hemma i stallet igen var jag halv sex, och sen åkte jag hem och här hemma fann jag kristine och johan på besök ;)

nu ska jag och mamma gå ner i källaren!
vi kanske ses'


söndag =)

går dagens kväll spenderades med johan och simon, mycket trevliga killar måste jag säga :)

och jag vet att typ alla hatar söndagar, men jag älskar dom för det mästa :) och lika så idag, det är tävling i lurbo.  pappa kommer inte och hämtar mig förns kl 10, men jag kunde inte sova längre så :) nu ska jag gå och äta lite och klä på mig. håll tummarna för mig förfan! :)

vi kanske ses'


lördag

det blir skrivade ialla fall, trodde nämligen inte så, då internet har krånglat. men teknisk som jag är så fixade jag det lätt som en plätt.

dagen började med ett litet drama. ringde till mamma gråtandes och var så rädd att jag nästan sket på mig. det slutade med att ingrid fick komma och hämta mig för jag inte vågade vara hemma. hon stjussade mig till stallet där jag åt frukost och fixade i några timmar :) och sen när jag kom hem igen fick tomas gå med mig ända fram till dörren (A) så kan det gå..

nu hade jag tänkt kolla lite på oth :)

vi kanske ses'


Fredag

dålig uppdatering på sistonde och det ber jag ursäkt för. men jag har bra ursäkter :D
onsdagen spenderade jag nämligen hos pappa, vi övningskörde och så :) och jag måste ju säga att det gick fin fint ;)
och började efter middagen med träning med monarch, och det gick jättte bra :) och sen fortsatte träningen i sävja.

just nu sitter jag hemma hos sofie och ska snart äta. och ikväll blir det mys med henne och förmodligen linn med! :)

förmodligen kommer jag inte skriva mer nu i helgen, morgondagen spenderas i stallet och på söndag är det tävling i lurbo :) så..

ha ett bra liv'

image159

dagen till ära

Dagens humör: speedad (stavas det så?)
Dagens mående: helt okej
Dagens borde: ingenting :)
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: leggins, stor t-shirt och svart kofta
Dagens accesoarer: svarta plupp örhängen
Dagens smink: foundation, mascara
Dagens bästa: pappa kom hem
Dagens sämsta: hmm, ingenting ?
Dagens köp: ingenting :P
Dagens sysselsättning: skola,plugga, oth och kanske träning
Dagens låt: hypnotized
Dagens planer: samma som sysslsättning antar jag
Dagens materiella vill ha: skor
Dagens längtan: till söndag
Dagens fundering: hur jag ska göra..
Dagens beroende: lucas :D
Dagens middag: fråga mamma

tisdag

måste ju faktiskt säga att det känns rätt så bra tills matte provet i morgon :) och martin sa att det var lätt så vi får ju hoppas på det! 
när jag kom hem från skolan gjorde jag våfflor, och det var gott ska jag tala om :) mohahaha. nu hade jag tänkt plugga lite ekonomi och sen bara ta det chill tills det är träning! om jag idds ta mig dit, men det visar sig!

och idag kommer pappa hem! :D
jalla bye'

image158

måndag

skönt att vara tillbaka i skolan, dock hade jag engelska prov vilket inte jag viste. men det gick bra endå :)
och nu ska ni få höra, sanne äter inte vilda djur. så hon har en pool full med lax och torsk som hon tämmjer :) sen kuttar vi dom och äter! något att tänka på?! heeeeh.

har tränat och pluggat lite. har nämligen matte prov på onsdag, ekonomi prov på torsdag.
och nästa vecka har vi psykologi prov på onsdagen och engelskaprov (igen) på torsdagen.  woho (Y)

och nu ska jag som vanligt lägga mig i sängen, och kolla på oc. spännande va :) ?
vi kanske ses'

fu

helt ärligt är jag glad över att det är skola imorgon :) att veta att allt blir bra för en stund!
dessutom vill jag ha de här två veckorna avklarade eftersom jag har fem prov att se fram emot :O och dum som jag är så har jag inte börjat plugga än. men en sak jag inte gör är att plugga på helgen, hur mer deprimerande kan det bli?
och när de två vekorna har gått åker jag till skåne igen :) sug på den!

det värsta är att du vet hur jag mår, men du bryr dig inte. tacksåmycket..klart som fan att du kan vänta dig dåliga  nyheter då


nu ska jag bege mig till sängen igen, kolla oth och begrava mig själv :)
gotnatt'

söndag

har varit och jobbat och ganska jobbigt att det regnade för jag vart väldigt blöt och lerig efter att ha jagat hästar (A) ;b men det är väldigt värt med tanke på pengarna sen :)


OCH GRATTIS MIN ÄLSKLINGS OLLE PÅ DIN 8 ÅRS DAG <3<3
åh, tönt tänker ni..haha ja :) jag är tönt :D olle är bland det bästa jag har och jag är besatt av honom<3


´


ska bege mig till sägen och kolla lite på oth :) jag har nämligen skaffat mig ett nytt liv, ett liv i sängen =)

vi kanske ses'

lördag

det vart inge stan och det vart inget annat heller för den delen. jag har spenderat hela dagen i sängen och kollat på oc och oth :) känner mig som om jag vore sjuk, dock är jag ju allt annat än sjuk! ;b

snart kommer martin och vi ska tvunget kollå melodifestivalen.. yippi... :O haha

vi kanske ses'


kulkul ;P

självklart ställer man upp för varandra. men då måste man ge för att , man kan inte bara få,
sen så finns dina föräldrar, och dom har ansvaret. dessutom vet jag att dom ställer upp..

och det är ingen annans ansvar,

lördag

sofie åkte hem för en stund sen, och här sitter jag och äter gods :P men jag ska nog åka ner på stan snart och byta skorna.

började även sakna min pappa otroligt mycket för tillfället, men han åker till prag idag så hinner inte träffa han. men får hoppas på att han köper lite fina grejor till mig (A) och i morgon fyller olle hela 8 år! min bebis håller ju på att bli gammal :O men han är hos kristine i helgen så får inte träffa han heller :O vilket betyder ingen tårta!




ibland blir ingenting som man hade tänkt sig..


ha en bra dag'


fredag kväll

det blev solining med johanna, och även ett sko inköp, ska dock ner och byta till en annan färg! men fina är dom :)

början av kvällen spenderades hos min morbror (som fyllde år) där även annan släckt var :) drog efter nån timme för att möta upp sofie för att sedan bege oss till allians, där det inte var alltför röj, (och jag hade en känsla av att jag skulle bli nerslagen då jag fick argsinta blickar av en viss person, nämner inga namn..) så vi begav oss istället till stadsskogen, där vi spenderade resten av kvällen. (terapeften Doris F var där) sen gick vi faktiskt hem från stan! i sällskap av alex :)

nu ska jag och fisen sova :)
godnatt'



godmorgon!

idag vart det som sagt ingen praktik, vaknade kl 11 av klockan. var tvungen att ställa den så jag inte skulle sova bort hela dagen :)
ska snart gå och göra våfflor, om alla ingredienser finns?! annars blir jag djupt besviken. tänkte kika lite på någon film och sen plugga lite ekonomi!

sen ska jag se om johanna är pepp på att sola? jag är, jag känner mig som en albino för tillfället och ni som  känner mig vet ju att jag inte kan sola själv (A) så håll tummarna på att hon följer med! :D
brukar ju kunna sola med anna, men nu får ju inte hon sola på jääääätte länge, typ 9 månader ? :O

nu ska jag gå och ringa pappa :)
vi kanske ses'


träning

till min besvikelse får jag ju börja med att berätta att inget lammkött syntes till, eller det fanns ett helt lag, men inte alls han jag väntade mig. men mäst besviken är nog johanna? haha.

tränarna ska sluta efter mora, och ska jag vara lite elak (och ärlig) så vart jag lättad&glad :O förlåt... :$ men dom har absolut inget mer att ge oss och jag är trött på dom, för dom är mesiga, jag vill ha tränare som skriker åt mig och talar om hur dålig jag är, så jag skärper till mig.. men självklart kommer jag sakna dom med! :) dessutom kommer vi få chansen att börja spela med A-laget och jag ska satsa allt för att komma med, dock sa dom ju att dom ville att jag skulle börja där :) , så får hoppas dom håller kvar vid det :)
vi har även alltför många oseriösa spelare.. men nu ska det nog bli ordning! (:

nu ska jag kolla på oth och ha det mys utan martin<3, som jag saknar en hel del :(

godnatt pussys'

torsdag

idag var det sista dagen på praktiken för mig, tänkte nämligen vara hemma imorgon :) idag var jag och judith tjocka och åt en hel kladdkaka tillsammans :D sen mådde vi illa... och så provade vi deras masage stol :O<3 svårt att slita sig från den sen!

varit och tränat, gick inte så super bra menmen :)  ska snart åka och hämta min pussy och sen till gettot och fortsätta min träning! och vi får se vad gubbsen har att säga idag, vi ska nämligen prata lite om fortsättningen..
det väntar även ett pilskt lammkött i hallen :O

vi kanske ses'

hm

jag skulle precis beställa en väska från hm, men såklart funkar inte det. apbajs. och imorgon tänkte gå och prova en bikini som jag vill ha, så om den är fin ska jag beställa den med, jag menar, det är ju mycket roligare att få den på posten :D

nu ska jag ducha och sen spendera resten av kvällen tillsammans med snygg-lucas :D

image150

onsdag

hejhopp. idag gick dagen både snabbt och långsamt, jag fick jobba tillsammans med min man ;) haha. vi fastnade även i hissen tillsammans :O det var lite pinsamt..  och så är mina armar och händer är såriga som fan :(  och det är sara som har orsakat det värsta, hon stod och juckade mot mig så åkte jag in i ett skåp med en vass sak på :(

har en jävla huvudvärk för tillfället och pillrena är slut (N)
nu ska jag ta och räkna lite matte och ikväll ska jag mysa ;D

vi kanske ses'

haha


"jadu, han är ju rätt intensiv..han har ju både damp och adhd på samma gång.."

stackarn.
image142


tisdag

andra dagen och jag är död i kroppen, helt sjukt. men man är ju inte van att gå hela dagarna. vi tog lunch på subway och sedan fika med bulle ;) och idag slutade jag kl tre och då träffade jag sofie linn och johanna en stund på stan :) när jag väl kom hem slängde jag mig på sängen och sov en timme!  sköntskönt.
sitter och överväger om jag ska träna eller ej. men tror faktiskt det lutar åt ett återbesök till min gammla getto-ort :) med tanke på vad jag ätit de senarste dagarna är det ganska välbehövt med träning!

vi kanske ses'

måndag

Idag var det första dagen på praktiken och dagen gick rellativt snabbt och det var inte så speciellt tråkigt. och man ser enmassa roligt folk ;) Redan innan vi börjat stötte vi på en gammal gubbe som slog mig på rumpan och började prata med mig som om vi kände varandra, jag trodde han var senil och hade fått för sig att jag var hans barnbarn, så jag vart helt ställd och fick inte fram ett enda ord. (ibland får jag till det) efter en stund åter vände han och drog judith i håret, haha :D 
och lunchen spenderades på mc donalds då även eve kom och åt :) och så fann vi christohper där med, så han fick äta med oss så sara kunde utnyttja honom ;D hahah.

har varit och tränat och det gick bra :) om en timme ska jag gå till martin och våldgästa honom och victor..

vi kanske ses'

=)

de senaste dagarna har jag haft humöret på topp och jag ser inga dåliga saker i något. inom tre månader kan nämligen något jag längtat efter i över 2 år verkligen hända. jag tror till och med att det måste göra det. men jag hoppas inte allt för mycket, för man vet ju aldrig vad som kan komma emellan.

nyköping

haha upptäckte precis att jag skrivitbåde norrköping och norrtälje..där jag igentligen var i går kväll hette NYKÖPING. så ni vet.

söndag

matchen igår gick fint, den spelades mot årsta och vi vann med 7-5, två mål gjordes av mig! :)
kvällen spenderades hos min kusin och det var mys. även linn var där vilket vi inte hade räknat med :) och jag har aldrig sett någon skratta så mycket som david igår, han höll på och dö bara min pappa öppnade munnen xD haha.

matchen idag gick faktiskt helt okej, men den slutade dock 1-2.. och måste ju säga att deras målvakt är grym! och förlusten ledde till att vi kom sist i serien :D hahaha fyfan vad ruttet..
tänkte kika lite på oth och vila, är helt slut och min benhinna värker (N)

vi kanske ses'

godmorgon

nej, jag är inte morgon pigg. utan anledningen till att jag är uppe så här tidigt är att jag och johanna blev tillfrågade om att spela match med damlaget och inte fan tackar vi nej till tidiga lördags mornar :) så snart vankas det match i allians!

sen kommer pappa och hämtar mig där och till kvällen vankas det det kalas i norrtälje!

vi kanske ses pussys'

image149

RSS 2.0