fredag

började med trafikkunskap, och ja nu börjar jag tröttnat på det. men idag klarade jag nästan fas b! sen hade vi bara svanska och sedan åkte vi till fyrishov :) inte så super roligt där, och jobbigt att simma :(  varnar er för att bada med eve, för om något skulle hända skulle hon aldrig kunna rädda dig. hon var sämst :D  jag drunknade flera gånger pga henne! sen efter vi gjort det vi skulle, badade vi fritt :D sen tog vi en dusch och åkte hem :)
även mobbat johanna ganska mycket den här dagen! stackarn, men det är alltid kul :D men hon hade krullerikrull hår som man var tvungen att komentera hela tiden :)  OCH hon ramlade i trappan! HAHAHA. men jag missade det :(
även fajten med mitt skåp är slut!  nu är det lagat och jag kommer in i det utan att behöva stå och slå och brottas med det :)

va gööriii ?

nu ska jag äta lite mat och sedan ta en tupplur :)
HEJDÅRA.

torsdag

igår lyckades jag inte uppdatera något, dock fanns det väll inte så mycket att skriva heller för den delen men :) var i skolan som vanligt och sedan tog jag tåget till pappa. spenderade större delen framför tvn, bonde söker fru står högst just nu :D haha. var även en sväng till eurostop och kikade efter jacka. 
och imorse var jag rekordsanbb :) blev klar på 25 minuter :) det var bra tycker jag. var på fösta lektionen sen åkte jag hem en snabbis och åt, dom i min klass tror dock mig inte :( men jag åt faktiskt!! sen tillbaka till skolan och hade geografi en jätte liten stund och sedan engelska prov. som jag inte tror gick så super bra. och så den dära ig-varningen, är för att jag inte lämnat in två uppgifter enligt henne. men jag har gjort det. så hon har typ tappar bort dom :(  och jag tänker ju knappast göra om dom! hon får fan leta!! 
efter skolan har jag ridit och det gick as bra! och sedan tränade jag som dock gick mindre bra. mitt huvud var as segt och jag var efter i allting typ :S ska nog sova snart annars drunknar jag väll i morgon. JAPP, vi ska till fyrishov imorgon med klassen. och det är snaska kotte i bubbelpoolen för alla som vill :D  heeh.

godnatt!

tisdag

idag vaknade jag 1klockan elva :) då gick jag upp och käkade pannkakor :D haha. vid ett åkte jag ner på stan med anna. köpte skor och en ny linda. inte direkt det jag var ute efter menmen :) skulle köpa skor, men dock inte dom jag köpte. och nu kom jag på att jag glömde köpa spegeln till mami. får köpa den en annan dag. Sen vid 4a åkte vi hem igen. har gjort lite engelska när jag kom hem, och det känns inte som att det kommer gå så jätte bra på provet. och jag har ig-varning i engelskan :( jag hade fan VG förut :O menmen. sen kollade jag på oc och sov i en och en halv timme innan jag gick ner och tränade :) tråkig träning förövrigt..   ska snart gå till sängs och kolla på oc igen :)
och i morgon drar jag till min fari!

hejdå & godnatt !


sen finns det ett ord, LÖJLIGT =)


hahoa

sitter för tillfället och äter kakaor. fördriver tiden lite medans anna, som brukar vara den snabba av oss, segar med att sminka sig. sen ska vi åka ner på stan :) måste köpa lite saker, och även en ny spegel åt mamma. då jag senast igår, råkade kliva sönder hennes. tror det ät den tredje jag har sönder nu inom loppet av kort tid. står två  stycken trasga i  badrummet, och det är  inte så väldans snyggt ;) och dom är säkert dyra :O jaja.

vi höres.


a'

något jag funderar på och har funderat över väldigt länge, är hur folk skulle reagera och vad dom skulle säga/göra om jag berättade allt.
men jag får fortsätta fundera..

måndag

idag hade jag sov morgon till halv 12, men var i skolan vid halv 11 och åt mat ;) haha.  dagen har gått riktigt segt, och det är inte slut än. är fortfarande i skolan och har trafikkunskap! har iaf kommit en bit iaf :) orkar inte göra mer för idag, och somnar gör jag snart! 
ska åka och rida efter skolan, men innan det ska jag kolla på tapeter :D  ikväll ska jag försöka göra lite engelska! om jag ids ;)  och skönt som satan är att jag är ledig i morgon :D ska sova länge och så måste jag åka ner på stan, ska haffa med mig någon då :)

nu ska jag svara på lite fler frågor och sedan ska jag kolla på tapeter :D
tjou !

söndag

söndagen i ära har varit den bästa på länge :)
började med att jag gick upp strax före 7 och vid halv åtta åkte vi till stallet, as halt ute :O och en bil låg i diket precis innan infarten till stallet. den låg på sidan, kanske voltat?  tänk om det vart vi :O hahanejdå :)  tävlingen gick jätte bra idag :) i första klassen kom vi tvåa och i andra sjua :) och så var jag speaker idag med, har lykats avstå från det så jävla länge nu. men nej, idag var det på tiden :D och det var fan kul! maaah.  och, ni som kollar på serien om sjukhuset, så kommer det antagligen komma ett avsnitt där tävlingen idag är med. dom var nämligen där och  filmade idag när en tjej ramlade av! om ni har tur kanske ni ser mig i bakrunden ;b heeh. och eftersom hon ramlade av tog tävlingen extra lång tid för ambulans snubbarna var segisar! jag åkte inte hem förns vid fyra!
då tog jag mig en snabb dusch, slängde i mig maten och begav mig ner på stan och vart upplockad av fiselisen :) vi åkte till allians och där vi fann snygg johanna :D *-) ? men ja. kollade på hagunda-gottsunda och sedan sirius-aik :) under tiden roade vi oss ganska rejält! kom på lite chester (om ni vill kan jag visa någon gång:D jag lovar att man skrattar sönder sig!) och även fick jag mig en tryckardans :D sisst det hände var väll på klassdisct i typ 5an? :) haha. taggade till inför idol -08  med, sofie gillar't :) sen fick jag stjuss hem av nettan  ( / SOFIE, nejdå skojja x) ) HAHA.
nu sitter jag  här i min ensam helt och ska roa mig själv en hel natt :O

godnatt och hejdå <3

 


kvällen i ära...

...spenderad tillsammans med fisen och hennes familj :) åt god mat, kikade på beck och åt godis =) åkte hem med 10 bussen från stan. ska gå och lägga mig i sängen, kolla på oc och vänta på mamma. sedan ska jag sova :) för imorgon kommer vickan halv åtta :O bäst o vara upp då !

godnatt


<3

1 december, here we come <3


lördag

när kvällen börjar som den gjorde igår räknar man med att den ska sluta så med, men den slutade i vänge istället :)

imorse kom jag hem runt nio, tog mig en dusch kikade lite på OC tills anna kom hit. åkte till stallet på möte och lite annat smått och gåttt. hahanejdå. och anna är en chicken vafan! haha :D 
sen åkte vi hem igen och jag tog mig precis dagens andra dusch. nu ska jag inte hitta på något speciellt, kanske kolla lite på OC sen ;)
senare ska jag bege mig till sofie och käka :)  eftersom min mamma ska ut så skulle jag ha laga mat själv. men så ville sofie bjuda på middag, och det var ju väldigt passande en dag som denna :D 

hejs.

            

cp

japp, det händer igen :(  vad är problemet? jag är helt spidad och överglad och har sånna jävla förväntningar. sen skiter sig allt och då vänder allt. känner mig så otroligt nere just nu, och livet känns så otroligt värdelöst. dock är det inte mitt fel! allt beror på dig.
vad är det som är så speciellt med dig? :(

och, för tillfället förstår jag mig inte på tråkiga människor som helldre sitter inne en fredag kväll istället för att hitta på något kul. så jag ska väll vara en sån tråkig människa idag, eftersom alla är tråkiga och vill vara hemma. 
fett skojj ju.  ibland suger livet.


flyttning

nu är vi på g :)
ska ta lägenheten i början/mitten av december (alltså SNART!) och börja renovera! 
känslan är obeskrivlig! nu är det snart på riktigt.

fredag

imorse gjorrde jag mig i  ordning på mindre än 3 kvart! det är typ rekord (A) åkte tåg till skolan i morse, det var försenat och segt, så jag kom typ 20 minuter försent, jag hatar att komma försent. jag tycker det är jätte pinsamt. menmen. vi har ju fått nytt super schema, så på fredagar har vi bara 3 lektioner :) riktigt skönt! efter skolan var jag på stan en stund och gjorde lite ärenden ;) ha-ha.  jag köpte en tröja i igår, har köpt en sådan förut med, men jag lämnade tillbaka den då. och gjorde det den här gången med. jag vill ha tröjan, men endå lämnar jag tillbaka den.
aja, sen åkte jag hemmed min proppfulla stora parfymstinkande väska ;) heeh.

ikväll hoppas vi!
vist? :)

hejdåra!


torsdag

iadg orkar vi inte berätta något :)
mohahahh

onsdag 21 NOVEMBER :)

idag är det ingen vanlig dag, grattis till mig själv :)

vanlig tråkig dag i skolan, på layouten hade vi ingen lärare så vi satt på  internet och jag gjorde en facebook :D mohaha. bli vänn med mig :) efter skolan följde jag med anna en snabbis :) sedan tog jag bussen hem och direkt när jag kom hem och hade stängt dörren ringer det på, och där stog toni (mammas kompis), inte viste jag att hon skulle komma :)  men eftersom inte mamma var hemme åkte hon och hämtede henne  ;) sen kom dom tillbaka ungefär samtidigt som kristine och olle kom :) senare kom även sofie, då åt vi kina mat  som mamma hade med sig hem! och sen kom tony hit med blommar :) (A) fettsöött :) jag och sofie var ute en sväng med olle innan vi fikade och jag fick mina paket :D fick mycke fina saker :)

ha en bra dag!

tisdag

idag hade vi ekonomi prov, kan ju säga att det inte gick sådär super bra. det gjorde det typ inte för någon, så det var nog fel på provet! dagen rullade på som vanligt. och vi började även prata om mönstringen osv, jag har inte anmält mig och shit, som man typ kanske måste göra ?  och så måste jag ju börja RÅTRÄNA förfan. menmen.
efter skolan åkte jag ner på stan och träffade sofie. gick runt lite där sen åkte vi hem till henne och hade det mys som alltid :D vi lekte lite pluggisar med :D (A) sen åt vi mat och sedan satte vi oss i bilen och hämtade upp johanna och sedan sara och sen åkte vi hem till mig och hämtade mina kläder och vidare ner till skolan för träning :) fick stjuss av MO hem :)
snart ska jag sova, och jag fyller år om 50 min :) hihhi

hejdåra, för sista gången som 16 åring :D MOHAHA.

och så var det måndag igen

alltid trevligt när anna är här. först kollade vi på hsm 1 och åt bullar :) sen blev vi sugna på godis, men kl var över 10 så ica var stängt. så vi bakade en kladdkaka. som vi sedan åt till hsm 2 :) gick och la oss vid halv ett.
och idag på geografin hade vi gruparbete, min grupp har om italien. jätte spännande *-) sen på svenskan hade vi gruparbete, min grupp haffade SKÅNSKAN <3 sen hade jag hål i typ 2 timmar, umgicks lite med anna :) sen var de engelska då vi inte går så mycket. och inte heller på ekonomin, var meningen att vi skulle plugga men det gör man inte när man kan göra så mycket annat :) SEN SÅ, var det dags för trafikkunskap. hört så mycket fint om den ! <3 haha, det var inte så hemskt som jag hört  men det kommer väll ;) var ju dock första lektionen bara ;b sen efter skolan gick jag till mc donalds och väntade på hassis och anna som skulle hämta mig :) sen åkte vi och red, och  det gick super bra! taggad till helgen!  har pluggat lite när jag kom hem och ska snart sova =)

2 DAGAR :D mohaha.

söndag

idag är det en värdelös söndag! en söndag utan några roliga händelser och imorgon är det måndag igen. dock är den kommande veckan lite efterlängtad :)
har inte gjort så mycket idag, kom hem från pappa för typ en timme sedan. på morgonen kollade jag på repriserna av idol och bonde söker fru :D ha-ha. sen åkte vi in till uppsala och åt och var på ikea och shoppade lite ;)
har pluggat lite, ska göra mer snart, kände bara av ett litet dator behov, så jag tog en paus?
sen kommer anna :) vi ska dricka julmust och äta bullar. och så ska hon vara mitt sov sällskap i natt! heeh.




match

när man är typ  20-30+ . har man inte mognat då? jag tycker det är riktigt tragiskt att möta ett lag med bara "gamligar" i och alla beter sig som svin. inte äns folk i våran ålder håller på med sådana saker. Ja, dom sykade oss. det var ju det som var meningen med det hela. men det är inte så man spelar innebandy.. och speciellt inte om man är så gamla som dom. och dom ska föreställa vara vuxna? synd om dom förfan... riktigt tragiskt är det. hållkäften till nästa match, tack på förhand!
och tjejdommaren kan ju gå och hänga sig, ändå ingen som kommer sakna henne :)
vi förlorade iaf. jag gjorde ett mål och vart utvisad. yeey!
dessutom har jag as ont i armen/handen, fick en smäll och sen kunde jag inte äns bära min vatten flaska. dock har det gått över lite. men handen börjar domna bort nu.

lördag

igår åkte jag till sara med åtta bussen från stan, tillsammans med sanne jossan och juddan :) och på bussen träffade vi värdlens vackraste man,min blivande i think ?  nejdå. han var skabb :S jätte mycket skabb. och så dumma som vi är började alla 4a skratta och kunde inte sluta fören han gått av igen. dock åkte han bara två hållplatser, stackarn :O sen vinkade han åt oss när han gått av :/
väl hos sara, johanna var redan där och strax på oss kom även eve och emelie :) vi hade det mys och sedan bjöd vi upp några killar från gatan, vilka visade sig vara sannes kusins kompisar ;) heeh. senare kom även några celsius killar :D mins inte riktigt vad vi gjorde under hela kvällen, tiden gick tort och det var kul. dock en ovälkommen person!! johanna var taggat på att slå ner honom med vinflaskan, men sara stoppade henne (N) haha. JUSTE, någon stal mitt vin jag hade kvar ;( den personen ska ha stryk!   iallafall tog jag halv tre bussen hem och somnade direkt när jag kom hem och la mig :)
imorse väckte mamma mig  kl 11, hon ville åka ner på stan men vi kom på sen att hon skulle handla presenter till mig, så då kanske det inte var så smart att ta med mig ;)  men ska åka ner snart och möta upp henne för en fika :)
sen kl 4 är det match, och jag är taggad som fan faktiskt, fast jag sitter här astrött och mår illa. men det går snart över :D och kvällen ska jag spendera hos min far. 


sanne vann , tror jag. men, det var synd om henne <3

ha en bra dag fuckers!

fredag :)

Shhhhönaste dagen i skolan. Började med friska krafter, då det var fika eftersom det var våran sista lektion i det ämnet :) så vi fickade och snackade. sedan var det svenska och vi pratade om dialekter, och nästan varenda jävel har fördommar om skånska :( som jag själv tycker är det finaste språket i sverige :) <3 mohaha !
sendå, då var det dags för lite äckel mat som visade sig vara helt ok. och sedan begav vi oss till gympa salen. då den tragiska händelsen inrfäffade :O nejdå, driver. men vi spelade innebandy och basket, under en innebandy match blev jag armbågad i ögat av, för tillfället glömde jag hans namn, och det sprack litelite och är blått och svullet :O :(  det gjoorde piss ont! 
sen iaf, var det bara psykologi kvar. då vi inte gjorde någonting. vi gick ut en&en och fick se proven (VG) och pratade om frånvaron! sedan fick vi sluta :D dock blev det inget tidigare, kom fån skolan kl 3 som vanligt. men en skön lektion iaf =)

åkte sedan ner på stan tillsamans med sultan, mötte upp juddan och sara :)  satt i svavagalerian en stund då jag träffade på linn och edgar! trevligttrevligt.

fest hos sara ikväll. går ett ryckte om fullast vinner ^^
ha-ha

ha en bra kväll! det ska jag iallafall =)


juletid

jag dricker mitt första glas juslmust inför julen '07 <3


vääärdelöst

jag är verkligen värdelös på att plugga. Kan ju bero på att jag inte bryr mig så mycket om mina betyg? självklart vill jag ju ha bra betyg. men det är inte så viktigt, därmed behöver man ju inte råplugga?  jag vill bry mig, men jag gör det inte. det finns så mycket annat att göra än att sitta med huvudet i en skit bok. och när jag pluggat i typ 20 minuter är jag så stolt över mig själv så jag måste göra något annat för att typ belöna mig själv, det är ju sjukt. jag vet inte hur jag ska lära mig. dessutom går det alltid förvånandsvärt bra på proven, vilket jag egentligen inte förtjänar.

nu ska jag lägga  mig i soffan, kolla på OC och äta mig till en tjockis :) heeh.

torsdag

den här veckan har gått sjukt fort, det är lixom fredag imorgon :) och som jag hade glömt, är det fest hos sara, det ska bli rå kul. =)
idag är det plugg dag. Håller på att skriva svenskan, Minst 1, höst 2 dataskrivna sidor om kärlek :O men jag är snart klar! sen ska jag sätta mig och läsa ekonomi. men ska kolla på film med, jag vill ju inte bli pluggis :D haha.
sen ska jag träna heeela kvällen :)

hejs!

<3

det är pirr :)

onsdag

och idag var vi som sagt lediga :) ställde klockan på kvart över tio för att inte sova bort hela dagen och för att hinna plugga lite. upp i tid kom jag, men fastnade först i duchen typ en timme sedan segade jag på mig mina kläder och  åkte ner på stan och träffade sofie. vi inhandlade godis och annat. sedan åkte vi hem till henne och bakade bullar :D (A) ha-ha. när jag kom hem sen igen läste jag faktiskt typ 7 sidor ekonomi (Y)  men imorgonska jag ta mig i kragen och plugga! det är ett måste.
nu ska jag ut och busa, sen kommer tony :)

ha ett bra liv.
image47

tisdag

haha, trodde första lektionen var likviditeds fri men ICKE, såklart kom hon med en sådan men jag löverlevde :) i övrigt var skoldagen skön och vi har konstaterat att vi går i en väldigt onormal klass :D men jag gillart :)
efter skolan åkte jag ner på stan och väntade på nico tills han slutade sen åkte vi hem till honom och var där någon timme sen fick jag bege mig hem. sen gick jag ner till skolan för träningen, dock lär jag ju mig aldrig när den börjar så jag var där typ 20 minuter förtidigt men som tur var blev jag inbjuden i johannas bil :D sen gick vi ut och lekte som små barn :D haha. det var sjukt kul :)
när jag kom hem efter träningen var tony här :) så vi kika på tv och så.

baaay<3


sara :D

orka

orka att mitt huvud värker.


 

saknar även en viss Linn Lindström <3


måndag

haha, denna vecka är jag rätt taggad på skolan (Y) är ledig på onsdag och torsdag! :D så det är väll därför.
idag drappades jag av en väldrig huvudvärk då jag sprang i trappan i skolan och sedan hyperventilerade ut ett skratt till johanna. kommer inte ihåg anledningen till det men så var det iaf. OCH jag har fortfarande ont :( synd om mig där!
iaf, sistalektionen var bip test, och jag viste inte det så jag kunde ju inte vara med då. så jag tog bussen hem till alex, då åkte jag även förbi mitt nya hem :D hihi. men iaf, vi kika på tv och så. sen kom pappa och hämtade mig så åkte jag och red och det gick super bra :) snart ska jag försöka börja med ekonomiskiten, om min huvudvärk slutar! HAH..



dessutom säger jag bara ORKA åt vissa människor och deras fucking problem :)

söndag

idag var det tävling och det gick bra :) är super nöjd! åkte hem tillsammans med anna vid kl 2, och upptäckte att det var visning här då, så då fick jag följa med dom hem och så kom mamma och hämtade mig vid fyra så kunde vi åka hem då. har precis duschat och nu ska jag äta. sedan ska jag ta mig ett besök i börje ;)

tjarå .

maatch

i princip gick allt fel från och med jag kom till allians.
vi förlorade med 3-2,och jag blev utvisad. tycker även dommaren kan komma på en bättre ursäkt nu. gjorde dock ett mål sen, men vad hjälpte det ? NADAAA. jajuste!
det efter matchen ska vi inte äns nämna :)

nu ska jag äta mig fet och sen sova.

..

när får jag tillbaka livet jag hade?
om jag äns kommer få det..


lördag

igår kväll kom tony hit och kollade på filmer med mig :) vid elva åkte vi till ut och träffade sara och linus. åkte runt på typ stan och så till halv 3. sen åkte tony och jag hem hit igen en stund innan han begav sig hem.
idag har jag varit i stallet som vanligt, och ikväll har jag match :) vet inte om jag ska hitta på något efter eftersom jag ska upp tidigt imorgon. och  matchen är typ slut vid åtta :O riktigt dålig tid att spela på!, menmen :) Nu ska jag iallafall städa, för imorgon är det VISNING :D håll tummarna :D

hhhejdå.

fredag :D

as skön dag idag, hade först "gumpa", kallar jag det, för jag vet inte hur det stavas :D sedan svenska och sen gympa igen och sedan slutade vi :) åkte ner på stan och var där en stund med sanne. inhanlade en klänning och en tshirt :) snart ska jag och mamma åka och äta på max :)
kvällen är ännu inte helt plannerad, antingen får jag besök, eller så åker jag till johanna och festar med tjejorna :)

bye<3

torsdag

var i skolan endast första lektionen sen gick jag hem för jag hade as ont i magen  :O :( så jag sov en stund och kollade på oc :) sedan åkte jag ner på stan och träffade alex en snabbis. sedan tog jag lantisbussen till stallet. och de är fan as läskigt att åka dom bussarna :/  fick gå i mörkret helt ensam också :( men väl framme så red jag och sedan kollade jag på dom andra :) åkte hem tillsammans med anna och åkte sen o tränade.
nu åt jag precis och ska gå och lägga mig.

Om någon har något bra förslag på vad man kan klä ut sig till får den gärna dela med sig :)
godnatt <3

onsdag

skoldagen var feeeeeett skön :) hade dessutom layout prov skit, va de nu heter. vilket jag helt glömt. men det gick bra :) efter skolan åkte jag till pappa, fick vara med han en stund på jobbet först, jag fick skuta efter fåglar :D haha. sen åkte vi hem. snart ska vi kolla på bonde söker fru :D

hhhhej<3

onsdag

idag gick jag upp en timme för tidigt. för precis innan jag skulle gå till bussen fick jag ett sms av sara där det stog att vi inte har någon psykologi, så jag börjar inte föern tjugo i elva. dock lite ovärt nu när jag redan är uppe.. men så jag har bara 3 lektioner idag :) fettskönt! och efterskolan åker jag till pappa.

hejjs.


alex lagerqvist

du är för bra .




tisdag

igår tog jag mitt pick och pack, som pappa brukade säga om tjuvarna i tjuvahuset, och åkte till pappa. men endå sitter jag här hemma nu. det  funkar lixom inte ..
idag var jag först på ungdomsmottagningen och sen åkte jag till skolan, som tur var klassen i biblioteket så det var inge pinsamt att komma sent :) sen var det en seg och tråkig dag. och så råkade jag kasta johannas sko i huvudet på eve :O klacken prickade henns näsa och det började blöda, och sedan satt hon där med ett jack och en svullen näsa :(
var på stan med sofie en stund och pratade lite :) åkte sen hem och nu var det tänkt att jag skulle läsa engelska boken. men vi får se ;)

tjoou.

söndag kan dö

idag åkte jag till stallet tio över sju, kom dit lite väl tidit. började inte fören kl 8. så jag gick rund och CHILLADE, ursäkta ordvalet. sedan började slitet ;) men tiden gick fort, dessutom var det ju en massa trevligt folk där med :) slutade kl 12, och då  gick jag och åt lite tacos som var kvar från gårdagen ;) sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till allians för match mot årsta och det gick ju som förväntat! vi förlorade, men jag gjorde mål iaf ;)
nu ska jag äta mig  tjock med onyttigheter, och sen ska jag förmodligen åka till allians igen med sofie och hennes familj, för emil ville att jag skulle kolla på han :D haha, han är söt :D
har även precis tvättat ut färgen ur håret, men allt gick inte ur :O (N)


och fucking. förstår inte hur du äns har mage att göra så här mot mig. du säger att du blir utskämd, MEN VAD BLIR DÅ JAG????? jajuste, tänk på någon annan än dig själv ibland.


jag och anna ;)



 


lördag

idag var det halloween kväll för barnen i stallet, och det var runt 50 ungar där! jag skulle vart i stallet kl 2, men eftersom jag inte hade någon stjuss fören vid 4 så kom jag dit då :P då var det mästa fixat så jag behövde inte göra så mycket. kl 5 kom barnen, och seriöst blev jag faktiskt rädd för dom (A) dom skulle få pris för bästa utklädnad, och dom hade satsat rejält! sen ialla fall, fick dom leka lite lekar och äta mat och sånt. tills det var dags för spökrundan, och om jag ska vara ärlig fick jag ångest strax innan jag åkte till stallet idag, eftersom jag skulle sitta i skogen. MEN, det gick bra ;) jag kirrade platsen, åt mig och anna, där det var som ljusast, och typ inte var i skogen. haha. Men ungarna vart typ inte rädda :/ och så var vissa as störiga! Dessutom fick jag och anna följa med sista gruppen hela rundan, för dom var sä rädda. och när vi kom in i stora skogen så hittade vi en liten flicka som grät och var jätte rädd, så vi gick med henne i stället ;) fast jag typ var räddare än vad hon var :O men vi viste typ vart dom flesta skulle sitta och skrämmas så det gick bra :) sen när alla barnen hade åkt, städade vi och sen åkte vi med hem. bilder från kvällen kommer ! :)
snart ska jag sova, för imorgon ska jag upp och jobba! 
jag har svart hår!


hh

något jag inte klarar är när folk tjatar på mig hela tiden,
så du kan sluta nu..

lördag

förutom att det började snöa så var gårdagen en riktigt bra kväll! orkar inte riktigt skriva om kvällen, men det kommer bilder sen, dom säger nog tillräckligt :) 
nu sitter jag här vrålhungrig och uppe allderles för tidigt. jag hade tänkt mig att jag skulle fixa stjuss av anna till senare, så jag hade ställt klockan på halv 12, och då skulle vi åkt runt halv två. men så ringde jag nyss och hon hade redan åkt :( så nu måste jag vänta på mamma som slutar kl 4, så jag kunde SOVIT nu.
fucking, och det är snö ute + att jag ska typ begå självmord i kväll. inte ordagrant, men jag ska sitta själv ute i en stor svart skog :( det kommer ju gå bra. jag är redan rädd. det ända jag kommer skrämma är mig själv!

nu ska jag  gå och lägga mig i sängen,
bye.


fredag :D

haha,  idag har jag och mamma tvättat bilen ;) sen åkte jag ner på stan och träffade tjejorna.
och ikväll ska vi till johanna som fyller år :) <3

nu ska jag åka ner på stan och köpa saft, så nog från mig.
hej!

...

jag älskar dig.





och du vet att jag saknar dig. men allt är inte så lätt..


torsdag

får skriva lite snabbt eftersom jag har lite brottom.
igår kom jag till pappa runt 7 på kvällen, gjorde inte så mycket där. kollade på tv och så :) 
idag har jag spenderat hela dagen tillsammans med pappa :) gjort lite olika saker och så var och red innan och var nyss på träningen, då maria övertydade mig om att följa med på fest i sunnersta! så nu ska jag snart bege mig dit :)

hejdå :)

RSS 2.0