måndag

Idag har jag och mamma varit och fixat nya pass för dem höll på att gå ut och vi behöver ju nya när vi ska iväg i slutet av mars ;) Sen var vi till banken och fixade ett nytt bankkort till mig. Kärringen som hjälpte oss började snacka om min pension, jag är ju bara 20 eeeheeh? Sen blev det lunch och lite shopping!


Och till en annan sak, som jag tycker är jätte kul. Ett hus i närheten av oss i skåne var till salu, det ligger en bit in där i skogen som skylten pekar, men det finns ingen väg dit hahaha.


Söndag

Haft en jätte fin helg, men än är den inte slut!

I fredags efter jag jobbat åkte jag hem till Sofie, vi kollade på film och förberedde mat. Sedan kom de andra tjejerna också dit och vi åt och hade det trevligt. Efter det åkte jag hem till Carl.
Igår var vi på Cosmonova och kollade på utställningar och en film. På kvällen blev det film mys, en mycket bra dag!
Idag åkte jag till Uppsala igen, åkte ut till stallet för att gå på Krishanteringskurs och äta punchrullar ;) Kursen var mycket bra faktiskt. Nu ska jag kolla på ponnyakuten och sen blir det söndagsmys med Sofie och Tess!

PUSS'


bild från cosmonova igår!


torsdag (Tor, rimmar på snor)

Blev jobb idag också men fick sovmorgon och började kl 8, storslaget. Skyndade sedan hem och duschade, åkte ner på stan med Sofie, Sammi, Tess och Axel. Samantha är hemma nu några dagar så det var kul att träffa henne igen :) Vi åt lunch på Cupido och kollade affärer. Köpte en present till syster, hon fyller ju 25 nästa vecka.

Nu ska jag svida om och åka till stallet igen.


onsdag

Igår efter jobbet tog jag och Sofie en roadtrip till barkarby och kollade lite. Hittade ett par jeans och Mcdolnalds mat.
Idag var det mindre kul att jobba, vaknade med huvudvärk och det sitter fortfarande i. Vilade när jag kom hem så det blev lite bättre och sen åkte jag och mamma iväg och åt kebab. Och Carl har höpt chips också, detta bådar inte gott...

Är det när man tar fel i affären och får med sig ett par trosor i large hem och upptäcker, trots att de var lite slappa, att man faktiskt kan ha dem, som man ska bli depprimerad??! 



måndag

En söndag som spenderades i stockholm, middag hos Carls pappa.
Idag har jag och mamma varit i enköping, hon skulle på magnetröntgen och av egna erfarenheter vet jag hur hemskt det är så jag fick följa med. Kollade sedan i 3 av de 4 butiker som finns inne i enköping och åt kinamat innan vi åkte till Uppsala igen. Snart ska jag och pappa till ultuna med hundarna, Olle ska på sjukgymnastik höhö. Och sen blir det stallet.


lördag

Tävlingmöte i stallet idag, ser fram emot våren! Sen gled vi vidare, över vägen rättare sagt, till Jälla skolan och Jens Fredricsons clinic, mycket intressant. Frös gjorde vi också. Nu är jag hemma och har precis svidat om till mjukiskläder, hoppas det är godkänd klädsel till kvällen. Tippar på att sofie snart kommer in här, sen ska vi till gränby och handla svullo grejer och sen hem till henne för mys med sanne och emma.


sofie och jag, lääänge sen


fredag

Skönt med helg igen och jag har inga tidiga mornar framför mig eller massa saker i stallet, endast ett tävlingsmöte imorgon men det är mitt på dagen! Det är slitigt att börja jobba halv 7 ska ni veta.
Ikväll ska jag och Carl bara vara hemma, och äta godis :)))


Kom ett blombud idag igen. Tack älskling ♥


19 januari

-19 juli.
Tack för att du fixade den kvällen, för att få träffa mig.



Måndag

Igår var det inbjudningstävling i stallet, två starter med Ross, hans första riktiga tävling och han skötte sig bra! Kan inte förvänta mig så mycket. Med Lola gick det bra, fick ett skit pet. Annars var hon jätte fin, min fina. Carl filmade så ni ska få se starten med Lola, det tar så lång tid att ladda upp på youtube så Ross kanske kommer en annan dag. Kolla i fullskärm så ser man bättre!

Nu ska jag ut till ponyhestarna.



fredag

Här om dagen var jag och mamma på Harry Potter på bio, den var ju bra ;) Idag har vi varit ute och letat mobil till mig och nu har jag nog bestämt mig också. Men måste åka tillbaka och paxa en så att dom inte tar slut när dom kommer in nästa vecka!

Nu ska jag sova en stund och ikväll ska jag vara med Sofie, Sanne och Jossan!


If perfect is what you’re searching for, then just stay the same


tisdag

Är trött och hungrig. Sen jag kom hem från stallet innan idag har jag bara legat i sängen, sovit och kollat på film. Och nu vill jag ha mat men måste vänta på calleballe som fortfarande inte kommit från jobbet.

I helgen är det årets första tävling, kult. Nu skriver jag bara för att fördriva tiden....
Här kommer en bild från igår när jag jobbade!


söndag

Blev en lugn och skön kväll framför tvn igår! Idag åkte vi in till uppsala igen vid elva, åkte till gränby och shoppade! Köpte en blus, tshirt och shorts :) Sen blev det lunch på max.

Sen dess har jag städat lite och sen kom Carl hit, jag lagade makaronipuddig höhö och nu kollar jag på oth, as glad över att det börjat igen :D Sen ska vi kolla på film :)

Imorgon ska jag vara i stallet mellan 8 på morgonen och ca 9 på kvällen. KULT. Först blir det jobb, träning och sen US-möte!


lördag

Jag vet att det är täskig uppdatering på den här sidan. Jag har inte riktigt tid och hade jag haft det hade alla inlägg sett likadana ut. Mina dagar spenderas i stallet och med Carl, men jag klagar absolut inte.

Men nu har han dock åkt hem och ikväll ska jag åka ut till ekolsund till Sofie, ska bli mys.

Ska bättra uppdateringen, håller sakta men säkert på med en liten årsresume av 2010 också.


Mitt 2010

Hur har året 2010 varit för dig?: Mycket bra
Bättre än förra året?: Det här året var enklare
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010?: Falsterbo, 19 juli, Gran Canaria
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Ja det gjorde jag
Höll du några av dina nyårslöften?: Jag hade inga, eftersom jag vet att jag inte håller dom
Vilka länder besökte du?: danmark och spanien
Vilken månad från år 2010 kommer du alltid att minnas?: Juni, Juli och Augusti. Men mest Juli
Största misstaget?:
Att jag jobbade på sjukhuset, hade ångest hela sommaren
Har du varit sjuk eller skadat dig?: Har ju vart skadad hela året
Vad spenderade du mest pengar på?: mat..
Gjorde någonting dig riktigt glad?: Att jag träffade Carl
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Airplanes, Love the way you lie och Från och med du
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Mycket gladare
Vad önskar du att du gjort mer?: Uppskattat saker
Vad önskar du att du gjort mindre?: förstört så många mobiler
Blev du kär i år?: Jätte kär
Hur har din kärlek varit 2010?: Första halvåret ganska jobbig men värdefull, andra halvåret underbar
största musikaliska upptäckten?: Oskar Linnros
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Kameran
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Det jag strävat efter de senaste 5 åren, och ett jobb kanske?
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: Normal
Vad fick dig att må bra?: Vännerna
De bästa nya människorna du träffade?: Fina killarna och Carl
Har du blivit tagen av polisen?: Nej det är så 2009 haha



söndag

Trerätters, tal, frågesport, massa shots blev det hemma hos Anna innan vi alla tog bussen till stan, sedan tog alla utom jag och anna bussen till Årsta. Vi råkade hamnade på fel buss ehee men kom tillslut fram till årsta med taxi men festen sög och tolvslaget kan ha varit det sämsta jag varit med om. Mina förväntningar var väl inte för mycket begärt? Strax därefter åkte några av oss tillbaka till anna men då var det mest jag som var party ;)
Om man bortser från några dåliga stunder blev det en bra kväll, fick ju fira med många fina vänner.

Igår vaknade vi upp, städade och sen åkte vi hem. Jag och Carl låg i sängen heela dagen, åkte iväg för att köpa kebab och sen la vi oss i sängen igen. Mycket skönt och det var ju massa filmer på tv också! Idag har vi också bara segat. Håller på att kolla på Good luck Chuck så ska fortsätta med det nu.

Imorgon börjar verkligheten igen.
Några bilder från nyårsafton:


RSS 2.0