måndag

jag och mamma tog en vända på gränby, och jag köpte ingenting! tråkigt men ganska skönt också. sen har jag bland annat kollat på I taket lyser stjärnorna, helt okej film men boken var helt klart bättre! har varit och tränat också och nu ska jag äta lite och kolla på gossip girl.

åker till min far imorgon för några dagar.
pussshej'


måndag

vaknade ganska tidigt i dag och är as hungrig, men jag orkar inte gå upp ur sängen heheh. vaknade även jävligt motiverad till lite olika saker, men till vad säger jag inte :) hihi.
som tur är är mamma ledig idag så får se vad vi hittar på =)

pusss'


söndag

har inte hunnit göra något än idag. men nu väntar jag på att pappa ska komma hem igen så han kan hämta olle. börjar tröttna på att gå ut med han, hehehe snällt.
har beställt 4 böcker idag (???!) haha jag är själv förvånad. men jag kommer behöva dom under mina dagar som arbetslös. måste ju sysselsätta mig med något. eller?

har laddat ner Gran Torino. kan vara bara jag som gillar den men skitsamma, den ska ses ikväll :)
annars då? jo det är super. 
puss'


bild från igår


bilder från fredagen

två fjortis bilder, ganska lyckade!






lördag

släkt middag idag, med ialla fall en liten del av släkten. det var mysigt, men sen åkte jag hem till matilda för att dra vidare på en så kallad fest. dock blev alla utkörda av grannen, men det är nästan så man tackar för det haha. aja sen åkte jag ialla fall hem så nu ligger jag och olle i sängen och ska sova snart :)

godnaaaatt'

lördag

igår åkte vi som sagt ut till rasbo, ut i skogen. haha och jag som tycker att jag bor i skogen och väldigt öde i skåne, det här var 100 ggr värre ;) haha. kvällen blev lyckad och jag tror nästan att kvällens bästa var när hunden bet anna i benet hahah. aja, det kommer bilder :)

imorse gick jag upp redan tjugo i nio för att mata&gå ut med ollebolle. och sen dess har vi legat i sängen och myst tills det var dags att gå ut igen. är sjukt trött men nu ska jag ner på stan med anna och kl 4 är det russinfest. sedan får vi se vart kvällen slutar :)
pusss'


fredag

brunhårig igen. mohaha. ska trycka i mig och olle lite mat, gå på promenad och invänta mina vänner. sedan styr vi kosan mot rasbo.

eftersom jag inte har så mycket att skriva så får ni 3 gamla bilder från rasbo, haha festligt.






fredag

vilka torra människor ni är. antingen är ni totalt ointresserade av mig (men det borde ni ju inte vara eftersom ni endå läser min blogg höhö) eller så är ni bara allmänt tråkiga. jag tror på det sist nämda!

idag gick jag upp rätt tidigt för jag skulle iväg på möte, åkte sedan hem igen och gick ut och tränade olle, som är här i helgen :) mysigt det. nu ska jag färga mitt hår innan det är dags för nästa möte. så vuxet!
pusss'


torsdag

borde lärt mig nu, men jag slutar aldrig att förvånas.

tisdag

ett stort grattis till linnea som tog körkort idag :) hon kom och hämtade mig så åkte vi till matilda och sen ut och kollade på lite fotbollsträning, åt glass och chillaaaade.

nu är jag hemma igen och ska packa lite och sen lägga mig i sängen och kolla på någon film tills jag somnar.
höres på torsdag!
pussss'


tisdag

jo jag saknar skolan redan, och har tröttnat på jobblovet. dock har jag ju inget än men. höhö lyckat!

i brist på saker att skriva om tänkte jag ha en frågestund. fruktstund. fråga vad ni vill :D ni har chansen att få reda på saker ;)
nu ska jag uuut och chilla.


måndag

hemma igen :) haft en mycket bra vecka, men trots alla soltimmar blev inte resultatet bättre. är iallafall brunare än vad jag var innan jag åkte ;) haha. kommer såklart bilder och ett tag också!

nu är det bara att längta till nästa resa då :)
ppusss'


söndag

blev mys med kräftor och fina flickor hos jenny ikväll. åkte hem rätt tidigt och det var bra för jag behövde packa lite och så. ska kolla på film nu, får se om jag ska sova något ska upp vid halv fem igen endå. FÖR DÅ DRAR VI TILL GREKLAND.

vi ses nästa måndag fuckers'


söndag

varit hos matilda dem senaste dagarna. skulle ha åkt hem imorse men när man blev erbjuden stjuss hem igår natt så tackade jag inte nej. idag ska jag packa klart och fixa allt till vi åker :) och så ska mamma klippa mig också. 

ikväll ska vi alla tjejer till jenny på kräftskiva :D SÅ GOTT!
hörs sen :)


torsdag

kom hem idag, men blir inte så långvarig här hemma, beger jag mig iväg imorgon igen. me likely.
så nu måste jag packa, det jag ska ha över helgen och eftersom jag kommer komma hem på söndag kväll/natt måste jag även packa det jag ska ha med mig på måndag när vi åker til grekland.
hahah stressigt? lite kanske.

torsdag

ursäkta att jag haft ett liv några dagar. har hunnit med saker som man kanske inte gör varje dag precis, bland annat hoppat i vattenpölar, även suttit ner och plaskat i dem. jag försår helt klart varför man gjorde det när man var liten, det är super kul! igår körde även odin upp ett fågelhuvud i mitt ansikte, trevlig hund det där. grinade lite och sedan fick han inte röra mig på hela kvällen. 

var in på taxfeen på arlanda igår och kollade in parfymerna lite, tror jag hittat en jag vill ha nu :) ska köpa en på måndag så måste ha bestämt mig tills dess!
ikväll har jag varit på bio med mamma anna och hennes mamma, vi kollade på nya harry potter filmen, helt okej film det där!

när han inte kör upp äckliga saker i mitt ansikte så är han värdens goaste. älskar att kramas gör han :*

måndag

blev inge bad idag eftersom vädret inte riktigt ställde upp. men jag fick massa andra viktiga saker gjorda på stan;

-gick till banken för att öppna ett nytt sparkonto, visade sig dock att jag redan hade ett med massssa pengar på :D
-shopping, dock bara ett linne......
-äta lite kebab , eller mycket
-var till arbetsförmedligen för att skriva in mig där, arbetslösa jag hehehehe
-hos polisen och gjorde anmälningar
-ett besök på länsförsäkringar för att prata lite

skönt att allt det är gjort nu! ska åka till gränby med pappa lite senare idag för att kolla på ett annat linne som var slut på stan, mååååååååste ha :D

måndag

kom hem från öregrund igår, åkte hem till sofie där även linn, johanna och sofies släkt var för att fira att hon fyller 18 på fredag. sedan åkte vi hem till linn dit även dem andra kom, kollade på film och så :) sedan åkte jag hem och sov i min egen säng! kände att det var på tiden eftersom de senaste 4 veckorna har jag bara sovit hemma 4 nätter, men det är så det ska vara :)

ska snart ner på stan och möta upp mamma för att fixa lite grejer, sen ska jag vidare hem till sanne och bada. men vädret ser inte så lovande ut?! bajs.
pussss'


lördag

man kan säga att jag gick ganska mycket minus igår kväll, men det finns annat som gör kvällen mer värd så!

nu sitter jag ute i öregrund igen och snart ska vi ner till öltältet :)
pusss'


we're baaaack

precis som många andra är även vi själva förvånade över att vi inte festat på över en vecka. men lugna er, ikväll kör vi!

fredag

igår blev det som sagt kräftor, skit gott :D sedan degade vi tills vi fick fin besök från vänge. trängde in oss i bilen och for ut på äventyr, inte allt för roliga hela tiden ;) avslutade sedan kvällen med att kolla på jalla jalla :)
och trots att vi la oss kl 5 så vaknade både jag och anna redan vid kl 11 så vi gick ut och la oss i solen! sedan åkte hon och jag ner på stan för att uträtta lite ärenden, dock sket det sig för mig så nu är jag tillbaka hemma hos matilda.

nu ska jag o matilda äta paaaanpizzor!
puuuuusss'


torsdag

idag har vi badat, jag anna och matilda. som små barn :D sedan tog vi bussen hem till uppsala igen och nu är jag hemma och packar en ny väska för att åka iväg igen, denna gång till stenhagen. ikväll ska jag och matilda ha kräftskiva och anna ska titta på! haha.

pussssss'


onsdag

det förvånar mig om och om igen, men jag ska väl inte förvänta mig för mycket. jag kan bara inte inse det.

btw, ni skulle sett mig igår när jag fick agera skytt på en hund träning. kunde skutit ner vem jag ville. men jag kände inte fört.. jag<3revolvrar.
äh, drar till öregrund nu :*


yeyeye

två veckor kvar :)


måndag

igår kväll åkte jag och matilda hem till anna där det blev filmtittande med våra vänner från landet. vi kollade på baksmällan, helt sjukt bra film! men den var bätte första gången för nu viste man när allt roligt skulle hända.
idag åkte vi ner på stan och åt frukost/lunch vid ån och kollade lite i affärer :)

snart kommer henrik hit och ska fixa lite med mina datorer :) uppskattas mycket. sedan ska jag iväg till allians och lämna mina match kläder och så. jag kör på bättre sent än aldrig... hehehe. nej men jag lägger av med innebandyn nu och det är ju trots allt inte frivilligt, utan för att jag inte kan spela längre. om jag hade fortsatt ifall jag kunde vet jag inte, och det får vi aldrig veta nu heller ;)

daaags att kila.
pussss'

lördag

igår kollade jag anna och matilda på house bunny, en film som var riktigt usel. den rekomenderas! efter att sedan skrattat åt fula människor däckade vi i sängen kl 5. cosy.

nu ska jag kasta i mig lite mat och duscha!



RSS 2.0