senare torsdag

jag tröttnar bara mer och mer på våra tränare. ska jag vara ärlig tycker jag dom är mesar. och dom är så himla oseriösa, typ står och snackar lite på träningarna så gör ju vi med det såklart. så typ minst en kvart av träningen går åt att vi bara står i grupper och pratar (Y) det är väll inte meningen att vi ska gå dit och träna oss själva? då fattar ialla fall inte jag meningen med tränare..
och vi är inget flicklag längre, vi måste ju för sjutton satsa när det är match. och då måste man toppa laget och då måste någon bänkas, that's life.. absolut inte meningen att någon ska sitta bänkad en hel match men att man får det i slutet av en match är något man får ta om man spelar i ett lag. men då måste man ju även ha tränare som är kapabla till detta.

idag har jag och martin byggt en hylla! mohaha. så nu ska jag få upp filmerna i den, så snart är alla kartonger i mitt rum borta :)

godnatt'


för dom

varför inte unna sina kompisar saker man inte själv får eller har?
varför inte bli glad för deras skull?


torsdag

ikväll blir det till och träna träna träna :) och dels pary i bilen och så kanske det blir dans på stenen eller så lägger vi till våran mognaste sida och sätter och kissar fram för tjyvrökarna ;) haha..

tänkte även försöka läsa lite i geografiboken senare :O vi får se hur det går.


vi kanske ses'



behov

jag behöver det. jag behöver dig
jag vill att du ska bry dig, åtminstonde kan du väll låtsas? så jag kan få tro att du bryr dig. jag vill att du ska veta varför jag mår dåligt när jag gör det, jag vill att det ska vara du som får mig att må bra.
men du märker ingenting, för du bryr dig inte.

och jag behöver min pappa.



tacka gudarna för att sofie finns!

stan

det inhandlades en klänning, leggings, navelsmycke och trosor :) och jag känner mig väldigt nöjd :) dock hittade jag värdens finaste tröja! men den ska inhanldas på lördag istället!
vi träffade även alex och petter ett tag på stan och var sociala.

men sen var jag tvungen att åka hem och vara social med min pasta i stället.
och duktig som jag är har jag läst klart de två kapitlena i engelska boken med, som som vara klart till i morgon.
och nu ska jag läsa lite i gossip girl och se sen se om det finns nått man kan fästa blicken på..

vi kanske ses'


onsdag

det är inte alltid kul att ha gång avstånd till skolan, imorse blev jag nämligen igen snöad och eftersom det sedan regnade så det vart helt blött ute, så på vägen hem fick jag ett fotbad. great.

i skolan var jag och sanne såklart fortfarande bäst på ekonimi lektionen! och så hade vi info och layout som är det tråkigaste ämnet vi har, så jag roade mig istället med att radera remmys utskrifter :D mohaha . .
sen hade vi även matte provet, och det känns som det gick bra, men ska väll inte lita på det med tanke på hur det gick förra gången, och även då kändes det bra :P

ska möta sofie på stan om ungefär en timme, ska även försöka få henne att äta med mig, annars måste jag koka pasta själv och jag känner inte för det idag (A)

jag tror vi ses idag'

jag älskar dig <3
image106

gossip girl

ikväll har jag som sagt umgåts med martin, tvingade honom att kolla på gossip girl med mig, som var mycket bätte än förväntat, med tanke på vad alla sagt. ingen besvikelse för min del :) dock hade ju jenny lite små bröst!

sen började jag läsa 3de boken och martin pluggade matte ;b och tänka sig, jag fick faktiskt hjälpa han lite (A) 
nu ska jag läsa lite innan jag ska sova :)

'


tisdag

efter dagens matte lektion känner jag mig lite klokare :) och det känns skönt för stunden, hur det kommer kännas efter provet i morgon vill jag inte äns tänka på.. men vi tar det då. jag hade inte tänkt räkna något mer för då kommer jag bara komma till tal där jag inte fattar ett piss och hamna i depression. så tänkte läsa igenom sammanfattnings sidorna och sen får det vara nog! man får ju hoppas på det bästa!
måste även läsa min usla engelska bok "/

ikväll skippas träningen, bland annat pga dålig sömn i natt, gossip girl och så ska jag få sällskap av sötmartin, vilket inte händer så jätte ofta..

vi kanske ses'

måndag

matchen igår, som jag och nog dom flesta andra var inställda på att vinna och vi höll även på att göra, slutade 5-4 till teknologerna. (Jag gjorde 2 mål) jag lackar som satan, dels på min tränare. 2 minuter kvar på matchen och det står 4-4 och han gör inte ett skit fören när det är 30 sekunder kvar på matchen då dom gör ett mål, då kan han minsan ändra på saker, kanske borde kommit på det nån minut tidigare.. men det är ju bara min åsikt.
men jag trodde man alltid går in för att vinna, och åtminstonde satsar lite. MEN ICKE...

ganska seg dag i skolan, typ 3 timmars hål. men den underhölls av hår XD bland annat uppkört i min mun, och jag kallar det mobning :(  heeh.
sen efter skolan har jag vart och tränat, och det gick bra :) sen åkte vi och hämtade vårt köksbord! och så kommer förmodligen duschen nu i veckan (Y) snart så saknas inget längre :D

även pluggat matte med, först fattade jag ingenting, men nu börjar bitarna trilla på plats och jag känner en oerhöd lättnad!  annars ska jag ta hit martin i morgon så han får hjälpa mig XD

vi kanske ses'


söndag

känner mig as värdelöst, fattar ingenting i matten :/ jag gick ut nian med MVG och sen ettan med VG och nu får jag bara G på proven, och sen kommer det väll ett IG med.. jag orkar inte vara osmart..

ger upp den skiten nu, då jag ioförsig bara försök fem minuter (A) men tänkte gå och koka mig lite nudlar och sätta mig hos dom andra och vara social ist. :) det bjuds även på semlor :D
sen om typ en och en halv timme kommer pappa och hämtar mig, och efter matchen åker jag med till sigtuna!  (: 

vi kanske ses'   

söndag

det var mys igår, vi kollade först på beck -det tysta skriket. sen begav vi oss till alex, (som jag numera bor granne med :D hihi)  där alla dom andra var med, ganska trevligt att träffa dom igen :)

tänkte göra några matte tal snart, har prov på onsdag och jag har blivit så sjukt usel i matte "/ inteokej. sen ska jag bara dega hela dagen fram tills vi har match och som vanligt är jag taggad :)  fast inte lika taggad på min benhinneinflamation och att få springa omkring med bortdomnat ben, för blodet inte kommer ner ;) haha.

parningsljudet irl 16.50 -allians (:

vi kanske ses'


lördag

dagen började med att gå upp kl nio för sen kom tommy hit, så åkte vi och kollade på duschar, och har nu beställt en :) sen åkte vi till ikea för att inhandla garderoberna :) och det var så mycket saker så vi fick åka två gånger och jag fick inte plats i bilen :( först åkte dom hem med mammas så jag fick underhålla mig själv ett tag på ikea. sen plockade vi ihop mina saker och åkte hem med dom, så jag fick klämma in mig uppe på grejorna längst bak i bilen ;)
sen åkte jag ner på stan och solade med anna (:

och nu har jag fått in det mästa i garderoben :) dock saknas det en dörr, fanns nämligen bara en, så ska åka och inhandla dom andra nästa vecka!
nu ska jag joina anna, som degar i sängen framför barnprogramen :D hihi. sen kommer fisen och då blir det till att vandra till willys för att ingandla feta saker!

vi kanske ses'

i need you

han som bryr sig mest.
han som kan få dig att gråta med sina vackra ord.
Han som kan få dig glad när du är nere.
Han som vill visa upp dig för hela världen.
Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar.
Han som alltid kan ställa upp.
Han som vet när du är ledsen och när du är glad.
han som betyder mest i dina ögon.
han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän.
Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: det var hon jag pratade om.
jag vill ha det så..



image104



 


heeh

kom på att vi har ju nya skäl till att gå hem från skolan;

"jag har hiv och känner mig svimfärdig"


fredag

först och främst måste jag ju berätta dagens roligaste! vi var på väg från en lektion då jag råkade först gå rakt in i sara så hon gick vidare in i johanna som gick in i judith (det vart lite domino) precis efter det gick jag in i en dörr öppning och tappade även min penna så jag böjde mig ner för att ta upp den då oskar puttar in mig i väggen och sen när jag fått tag i pennan  "böjer jag mig upp" igen och råkar stampa nån kille rakt på foten (han dök upp  från ingenstans) och så skriker jag; aj, fast det borde vart han som gjort det :O så skyndade jag därifårn (A) och allt det där hände på bara några sekunder :O men jag roade dom andra iaf, det var mitt mål!

kom precis hem från stan, åkte ner dit efter skolan och spenderade typ en timme inne på skopunkten tillsammans med judith. och tre par skor inhandlades :D så nu är jag nöjd och belåten :) hihi..
ska bege mig till skafferiet och inhandla cola och även utforska det stora sortimentet dom har ;)

vi kanske ses'

heh

det där med pasta var väll mer ett skämt, jag tog mig istället, tro det eller ej, en sillmacka :D fett gott =) och  ja, jag älskar sill, har ätit och älskat det sedan jag var bebis då pappa lurade i mig det  :) hittade även 4 choklad kakor i kylskopet med, är det inte min lyckodag så säg!

och eftersom jag är med i bil-gänget numera (bilresorna till träningarna) ska vi fira det i bilen idag. Det blir shots, partyhattar och serpentiner! :) är inte det party så vet inte jag vad party är!!
bäst jag går och byter om nu!

torsdag fortf.

riktig skön skoldag, sånt gillar vi! (:  hittade dock inge på stan idag förutom ett par örhängen och en bh :) åkte till stallet och red sen, och sen kom pappa dit och stjussade hem mig (: det var snällt tycker jag!

och numera får vi posten i nått fack längst nere i trappen, så det är inte så ofta man kommer ihåg att ta upp den, men nu gjorde jag det och det var nog bäst för den var helt full :P men då hittade jag iaf lite reklam från skopunkten! och blev as pepp på nya skor, (det är man ju alltid men) så imorgon ska jag åka ner på stan igen och jag måste minst ha med mig ett par pjuks hem :) någon som vill joina? :D

nu ska jag ta mig ann och  faktiskt på egen hand koka pasta eftersom mamma inte är hemma. goodluck säger jag till mig själv!

vi kanske ses'

torsdag

vaknade av mig själv kl 10 idag :) as skönt att få sova tills man vaknar! det gör man ju alltid, men när det inte är av en dum klocka (i)  just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från affären, hon är och köper vita bönor åt mig (A) haha.. 
 
om lite mer än en  timme ska jag bege mig till skolan för endast två lektioner! hur skönt som helst!
sen efter skolan ska jag faktiskt ta bussen ner på stan och kolla lite (: känns inte som jag vart på stan på hur länge som helst. och känner ett starkt behov av lite nya kläder med, får ju faktiskt 600 spänn i morgon och sen den sista studiebidraget! det gillar vi, dock hjälper inte det mig idag, för nu har jag endast typ 200 kr :O men kan ju alltid handla upp dom! :)

nej nu ska jag gå och fixa lite, måste även räkna två mattetal med :O  shithappens..
 vi kanske ses'

"/

saknaden av allt jag hade är så sjuk stor. jag trivs bra med allting nu, men allt förut var så himla mycket bättre ..
och bäst av allt var min pappa <3

onsdag

även denna dag i skolan var precis som alla andra. och måste ju bara berätta hur bra jag och sanne är på ekonomi lektionerna! helt sjukt alltså ;) haha.
varit med martin efter skolan, tvingades att kolla på handbollen, väldigt spännande *-) heeeh. nu har han lämnat mig så nu ska jag kämpa mig igenom min engelska bok.. (Y) great.

en glad nyhet är att jag börjar tio i ett imorgon! :D

vi kanske ses'


saknaden finns där hela tiden


fuckshit

det är inte som det ska vara, det är inte som det brukar, det är inte som vanligt
vart är allt som ska vara där? det är inte så bra som det ska vara 


det är inte på riktigt.

tisdag

nu är allting bara skit och åt helvete. och jag vet precis vad anledningen är men jag kan ju inte gåra ngt åt det, FORTFARANDE.


skönt att komma till skolan och veta att man blir glad iaf, tjejorna är dom bästa <3 gick hem tidigare från skolan, mådde inte så bra. gick då hem och börja skriva mitt pm på engesla, tror nog det kommer bli ganska bra :) mindre bra är att jag typ inte fattar ett enda ord i min engelska bok "/ shit happens.
tog bussen ner på stan vid 4 och mötte upp sofie och linn. men linn skulle gå så jag och sofie åkte hem till henne. och tro det eller ej men vi spelade spel, dessutom ett hästspel på köpet ;) det var som monopol fast man köpte hästar och stall och så ;) tänka sig att lilla fisen har prenumerenerat på polux XD haha. vi åt och hade det mys med!  
vid halv 8 åkte vi och hämtede johanna och sara och åkte och tränade (:

vi diskuterade vart vi ska åka på cup, och smart som jag är;
"vi åker till prag, eller till tjeckien"

vi kanske ses'


mwaah

måste ju berätta om allt vi inte har ;) haha XD

1. inga garderober, (dom ska inhandlas i helgen) så har mina kläder i kartonger :O
2. ingen dusch, vi kan ju duscha för vi har själva slangen o de, men inget man står i :P utan man står rakt upp och ner i badrummet ;) så när man väl duschat klart är hela badrummet blött (Y)
3. inget mat bord, (har beställt ett nytt, som även kommit, så vi ska bara ta oss ann och hämta det) så vi äter vid vardagsrums bordet!
4. ingen telefon, först hade vi inget jack till kontakten, men tommy fixade det idag och då upptäckte vi att vi inte hittade telefonen, säkert packat ner dom någon stans och hamnat i källaren (N)

och för tillfället har vi ju ingen bil heller :O haha vad liknar nu allt detta!?

måndag

idag gick jag upp 45 minuter innan jag började, fett skönt!! vid den tiden brukade jag sätta mig på bussen (; haaah.
efter skolan var jag och tränade, det gick ganska bra. och sen på vägen hem åkte vi en annan väg hem och  då hamnade vi på en återvändsgränd :O, då lacka pappa på mig för att jag inte hittar :(

haha loggade nyss in på min lunar, och där hittade jag massor med gamla bilder ;) haha, vilka minnen! det var tider det.

nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite på engelskan, och jag hoppas av hela mitt hjärta ( haha ? ) att du med gör det eve!! försökte nämligen få henne att plugga på lektionen idag! men det skulle hon minsan inte! hon sa att hon skulle plugga ikväll och det tror jag ju hur mycket jag vill på *-)

vi kanske ses'


söndag

gick upp kl 6 idag :/ började jobba halv sju och slutade igen kl 12,  fick stjuss hem av ida ! (: snälltsnällt.
åkte till sävja en snabbis och plockade ner lamporna och så. sen åkte vi hit och fikade för mina morbröder var här och fixade lite saker ;b även tjatet om negern fortsatte XD haha.
är väldans trött just nu, orkar knappt röra mig :O legat och sovit en stund med, det var välbehöft!
kvällen ska jag spendera framför tvn' och jag hoppas att jag får sällskap av martin, men sån tur har jag väll inte..

vi kanske ses'


:D

måste ju berrätta att jag trivs jätte bra i mitt nya rum :D om jag får säga vad jag tycker, så tycker jag att det är så himla fint :D

saknar även klass tjejorna<3 dom firar jossan ikväll, men tyvär kunde jag ju inte komma pga matchen och jobbet "/ fick nyss sms av dom och tror inte dom är allt i för bra tillstånd ;) haha.

godnatt vettja.


lördag

dålig uppdatering, jag vet! men det är för jag inte haft tid och igår packade jag ner datorn! kan ju även berätta att nu förtiden bor jag i salabacke :D iihh.
flyttade alltså hit idag. kl åtta om våran flytt hjälp, som besod av 4 starka karlar ;) haha. inklusive mig mami och kristine. och vid elva kom sofie med fika! och så hjälpe hon med till! körde sammanlagt 3 gånger bara och det gick jätte fort! var klara vid typ ett.  och då hade vi fikat och ätit och sånt med (: även inga-lill var här och hjälpte till lite! 
sjukt mycket saker har vi, och vi är ju numera även kända på spikgatan (H) haha. besöker stället minst två gånger om dagen. idag var vi väll där typ 5 gånger ;) hängde tillochmed på låset :D haha. 
 
och sen halv fem kom pappa och hämtade mig och sofie, hade nämligen match i norrtälje!  vann med 4-3 (: gjorde ett mål. spelade dock inge bra, pga att jag under uppvärminingen gjorde ngt med benet så först kunde jag knappt springa alls men sen gick de över lite. men det gör fortfarande sjukt ont "/


och imorgon ska jag upp kl 6 (Y) ska nämligen jobba..
trevligt det, hade väll tänkt sova typ nu, så jag orkar upp :) heeeeh.
vi kanske ses'


onsdag

har ruskigt mycket träningsverk efter matchen i måndags :O speciellt i ryggen, inte så jätte mysigt. och på träningen igår orkade jag knappt röra mig :O och det ser inte så ljust ut till matchen på lördag "/ tror inte jag kommer kunna var med pga flytten.. och eftersom det är i norrtälje så tar det ett tag att ta sig dit och tillbaka.. känns väldigt ruttet, är så sjukt taggad på att spela :( men får hoppas på det bästa! känns även ruttet att vi ska fira jossan då med, som jag förmodligen kommer få skippa.. men man kan ju inte få allting.

och jag är kär i mina nya tapeter , är jätte nöjd med dom!  :D
och nu är vi jätte nära! vi flyttar på lördag :O måste packa klart nu med. det är först nu när man ska packa och rensa som man fattar hur mycker grejor man har! hur ofta är inte vi och slänger saker på sopstationen?! vi har ju typ slängt halva hemmet snart ;b haha.

riktigt duktig har jag varit idag med :) läst min engelska bok och svarat på frågorna, har endast ett kapitel kvar! även gjort gramatik saken till engelskan med! var stolt över mig? (A)

nu ska jag packa lite sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på oc! mår inte så bra, känns som jag håller påatt bli sjuk  :(

vi kanske ses'



måndag, och match

såklart gick dagen as segt bara för att jag gick och längtade tills kvällen ;) haha och måste ju bara berätta att jag klarade fas fordon på trafikkunskapen XD även fast ingen fattar men... :) hihi

efterskolan kom pappa och hämtade mig så åkte vi och hämtade min väska lite snabbt sådär och drog en donken för lite omväxling :) sen åkte vi till stallet och jag red och skyndade sedan vidare till allians råååtaggad me mjullisar och stövlar, HETT! ohjaa. kollade lite på martins match sedan var det dags för oss och riktigt kul att se att alla var taggade och verkligen spelade för att vinna, dock var det lite virrigt i sista perioden men annars en super match :) som slutade 3-0  till oss! härligthärligt! och jag gjorde två av dom målen! :) måste också tilllägga att det är min pappa som står till tjänst för andra målet jag gjorde! tackartackar. :)
det bästa på matchen var endå när jag och johanna gick runt och gjorde parningsljudet, så det andra laget stog och garva åt oss, men tror dock inte dom såg vart det kom ifrån ;) haha. johanna är sexig om ni inte viste det! :)
och så svek KEN mig, han vistade sig inte under matchen en enda gång ;(  mitt hjärta är helt tomt.

lite problem har jag nu också.. stack nämligen mig själv i benet idag i skolan, med min stift penna så fastnade udden så jag fick springa till toan och plocka bort den, men halva sitter kvar
:( och jag får inte bort det. och det är ju inte bra att ha blyerts i benet lixom.. help me?  (A)

vi kanske ses'

söndag

ídag sov jag till halv ett :) vaknade av att telefonen ringde, men det var väll dock på tiden att gå upp! men ruskigt skönt med sov morgon :D (A)
tog bussen till salabacke och lämnade av lite grejs.. och jag tror jag såg killarna min mamma snackade om. men dom hade ju inte äns fått hår på kuken så..  :/ 
åkte till martin sen :) och har spenderat störrre delen av dagen med honom :)

nu hade jag tänkt mig att jag skulle packa lite och så, men går inge vidare. det ända jag packat är min toolbag tills imorgon :O ska väll dra ner mina gardiner iaf, för då ser det mer ut som man ska flytta (I) och så ska jag packa ihop den andra datorn med, hade nämligen tänkt ge den till min pappa imorgon!

vi kanske ses'
på matchen imorgon!? right, KEN <3

ohfuck

hur tragiskt är det inte att jag, en lördagskväll sitter och längtar efter måndag?
- jätte tragiskt!

men det är match och jag är redan nu sjukt taggad :O
vi får fin besök i allians på måndag, självaste ken kommer.


lördag

idag blev jag väckt kl elva, gick upp och kollade på summerland :D det är så jävla bra! haha. sen åkte vi och målade lite och sånt. kvällen är ännu oplanerad.

väldigt spännande grannar får jag ju med! dom två under mig är gamla gubbar, den ena var 90 år och den andra mötte min morbror i trappen en gång, så han att det var två punkare som skulle flytta inöver honom, "Jaha, vad bra :)" svarade han, han vet väll antagligen inte äns vad det är.. han är väll lika rutten som den andra antar jag. grannen vägg i vägg är en ganska ung man och dom över har jag ingen aning om..  det låter väll kul! fast det är ju ganska många mer hus där så :b
och enligt min mamma hade det vistats snygga gillar på gården, mohaha. i like :D

<3

kom tillbaka pappa, saknar dig alltför ofta ;/ <3

och så var det fredag igen :)

dagen började med ett nytt rekord tror jag, gick upp kl 7 och var klar halv 8! så jag kunde gå i lugn och ro till bussen! tänk när jag flyttar, då kan jag gå upp kvart i åtta i fortsättningen. mohaha!
skolan började med trafikkunskap och sedan var det cill i typ 2 timmar innan det var dags för gympa. friskis och  svettis pass! så fick mig lite träning idag med ganska passande eftersom det är riktig tjockiskväll på g!
efter skolan gick jag till lägenheten och spanade in tapeten i vardagsrummet, och det var jätte fin! sen åkte vi därifrån direkt och åkte till massor av ställen och kollade på nytt köks bord. intressant.

kvällen ska spenderas tillsammans med anna!
hör och häpna; jag har sovmorgon i morgon. vi ska inte åka innan lunch. typ fösta gången jag får sova detta år.. heeh!

"och på måndag är det måndag igen.."
vi kanske ses'


dagens träning :)

till och börja med får jag väl säga att (enligt mig själv) gick det väldigt bra för mig på träningen idag :) och ikväll bjöd jag lite på mig själv också :)

började med att jag johanna sara och sofie, hoppade upp på stenen (like old times XD) och ylade och dansade lite, sedan monade vi mot några yngre killar som stog en bit bort och spanade! HAHA.  dom gillade det!

sedan under en vattenpaus klagade vi på att det är så kvavft i hallen så vi började spekulera över att vi kunde sätta in fläcktar i hallen, och då började fantasin flöda i huvudet på mig så jag började asgarva samtidigt som jag hade vatten i munnen så satte det i halsen och fick då även andnöd och sedan kom "vattnet" upp igen, ur både nästan och munnen. inte så fräscht må jag säga.. ;D haha

sen så avslutade jag kvällen med att spotta johanna rakt i fejjan :O  förlåt baby än en gång (A)


torsdag :O


har varken haft tid eller ork till att skriva. de sista dagarna på lovet var jag och målade och sådant bara och tränade på kvällarna :)
igår började skolan igen och det var ju helt ok, eftersom jag fick träffa de underbara människorna!  sen även igår efter skolan begav jag mig till lägenheten, men vi åkte snabbt hem. senare på kvällen fick jag stjuss hem till sofie där även alex befann sig. dock flydde han därifrån ganska snabbt, men han kom inte undan. för vi åkte med honom :D åkte till ekeby och träffa några. ganska kul och träffa vissa av dom igen eftersom jag spenderade större delen av sommaren tillsammans med dom :)   det var kallt och regnit så tillslut begav vi oss tillbaka till sofie. åt lite glass sen lämnade jag dom för att spendera natten hos martin :)

efter skolan idag drog jag en donken för ovanlighetensskull x) sen har jag vart och ridit och ska snart och träna :) jag hoppas verkligen att träningen är kl 9 idag, för annars är jag sent ute :O  har fortfarande inte lärt mig tiderna,  vi bytte för ett halv år sen ;) är trööög sometimes! och där påminde jag mig själv om engelska saken som jag tänkte vara duktig och göra! 

vi kanske ses'

pimp my locker'

krig

imorse la jag inte märke till något för då var jag väll mer eller mindre som en död människa. men senare idag när jag kom hem så märkte jag att min granne så klart hängt upp sin belysning igen, så jag hoppade glatt upp och drog ner den :) när jag nu senare på kvällen gick ut upptäckte jag att BELYSNINGEN ÄR BORTA!  jag rusade glatt in och berättade för mamma, men hon bara skrattar åt mig (A) *-)
the war is over, OCH JAG VANN :) mohaha

löjligt tycker väll ni, och taskigt att inte låta han pynta. kanske det.  men jag är sån och jag gillar't :)




söndag

tävling med min älskade idag då :) och även med rowan :) gick hur bra som helst med m, men jag tog innanför, och då fick vi ett stopp. men man måste chansa ibland! och denna gång gick det inte (N) men är jätte nöjd ialla fall för han var jätte duktig, och taggad! :) sen med r, så gick det faktiskt bättre än förväntat jag tog mig över alla hinder någorlunda snyggt ;)  och det blev bara 4 fel, can't blame him :) han är söt <3   
har även lite ångest, detta är mitt sista tävlingsår på ponny.. så då måste jag överge min baby nästa år :(  men han kommer nog inte gå så höga klasser nästa år, och det är ju inte så spännande ;b  men vill inte lämna han :(  efter mina sjukhusbesök för 2 och 3 år sedan, blev jag feg och osäker, men han har stärkt mitt självförtoende! han har gett mig mitt mod tillbaka! låter säkert dumt, men det har han. men jag får hoppas det blir många fina minnen från detta år istället (:

när det var klart i stallet åkte jag till salabacke och kollade in golven som de lagt/slipat, och det är jätte fint! nu är det även bestämmt att vi flyttar nästnästa helg, alltså om 2 veckor. och det är nog ganska bra för vi är inte så klara ;) men det är typ bara tapetseringen kvar, och lite lister och sånt. den största utmaningen som är kvar är väll att bygga igen dörröppningen och sedan slå ut en annan vägg... efter vi varit där åkte jag och mamma till ikea och snodde lite papper så vi kan packa ner porslin och dylikt (: 
även denna kväll har varit slapp. hyrde film ikväll igen, som jag och mamma glodde på. 

tror jag har blivit folkskygg eller något liknande. förut dog jag av att sitta hemma EN kväll på lov/helg, nu har jag  suttit hemma, fredag lördag och söndag kväll. vet inte varför, folk har frågat om vi ska hitta på nogot och sånt, men jag känner att jag helldre tackar nej. känns bäst så bara. kan bero påbrist på sömn, går o lägger mig för sent och går upp typ 9 varje dag :O så jag är inte så jätte social av mig, ligger mäst i soffan och degar.  men imorgon är det sovmorgon till tio!  WOHOOOO! jag tackar för det! heeh.

nu blev det längre än vanligt, men vad trevligt, jag känner bara att, eftersom jag inte är social till någon annan får jag väll vara det till bloggen :) mohaha. vi kanske ses'


grannen min'

ibland är jag elak. för lite mer än ett år sedan fick vi en ny granne. och allt jag gjort honom sen han flyttade hit är att förstöra för honom. jag river upp hans buskar  och blommor som han planterar hej vilt över allt. men han planterar envist ner dom igen gång på gång. han planterar dom till och med långt ut i skogen. (det är allmän plats, där vem som helst får gå, men om någon vistas i närheten så skriker han rakt ut) och bland sina små rabatter ställer han ut små djur, tex, gätter. han lägger ut plastmorötter och liknande. hur normalt låter det? XD han lägger även ut porslins änglar i träden/buskarna och på marken.. och nu när det är vinter så sätter han, precis som dom flesta andra människor, upp ute belysningar. men jag tror nog han sätter upp det för att slå alla andra. för han har dom över allt. han har även med denna belysnings inrett bla skogen, och såklart även på framsidan. som jag glatt drar ner lite titt som tett när det inte ser ut som han är hemma. till min förvåning har den ena på fram sidan inte varit tänd på ett tag. så idag när jag med nöje ryckte ner den upptäckte jag att ena sladden hade gått av, det är säkert jag som dragit sönder den :O och det kommer ju vara ganska uppenbart vem som hållt på och sabba för han när jag försvinner. men vad gör det?
jag har ju ialla fall haft kul åt det!  


lördag

dålig uppdatering idag.

bebis var söt iaf.

;/

såklart är jag fortfarande vaken. men kom och tänka på en sak: " ring mig när du har ny adress "  jaha, men det är lixom om 2 veckor. 2 vekor!  och jag vet att jag var otrevlig och kanske sa dumma saker, men det är för att jag saknar dig så fruktansvärt mycket. jag mår inte bra av det här och då tar jag ut det över dig eftersom jag själv anser att det här är ditt fel?! på söndag är det tävling, och det har du förmodligen glömt, det är bara hemma och inte någon jätte stor eller viktigt tävling, men om inte du, vem ska då komma ner och säga hur duktig jag var och hur bra det såg ut? det är när jag hör det från dig jag tar åt mig.
jag älskar att göra dig stolt pappa <3

trötter

förstår mig inte på mig själv, har varit trött hela lovet. och nu sov jag precis en och en halv timme och min kropp är fortfarande helt död, så nu blr det bara till och ta en dusch och sen gå och sova, kanske förhoppningsvis är pigg i morgon då? :)

saknar anna! :O nu har hon varit borta i tre veckor, och hon kommer inte hem fören om en halv vecka typ.. det bara händer en massa saker här hemma som jag inte kan säga till henne. dock inte så mycket intressant men sånt som jag skulle berättat i vanliga fall, och jag har väl redan glömt bort en massa av det. allt man vill säga är inte så viktigt men det är sånt som hon ska veta.  men nyår vet hon om iaf, det är iaf det intressantaste på detta lov om man kan kalla det så..
kom hem anna, du är saknad. <3


fredag

åkte från martin vid kl ett idag, åkte direkt till lägenheten för dom var där och fixade. rev lite mera tapet, och det är bara lite i hallen kvar, sen är tapet rivningen klar!!! nu är även lite mer golv lagt och köket är snart klart! vi var även och hämtade nästan all tapet idag, så snart ska vi väll börja med det :)  och planerna var ju att vi skulle flytta till nästa helg, men förmodligen blirdet ändrat till helgen därefter, så nu är det 2 veckor kvar i sånna fall. så hinner vi väll bli någorlunda klara! 

nyss när jag åt kollade jag på bollibompa, och det var en riktig besvikelse :( så himla dåligt, det var ju as bra när jag var liten :O  nu visar dom bara skit saker ju.. stackars mina barn sen, då kommer det ju vara ännu sämmre :O

kvällen ska jag spendera framför tv'n me goodis och läsk :)  ska sova tidigt i kväll med, för imorgon blire till o gå  upp tidigt eftersom jag ska riva tepet, innan jag ska till stallet (Y) great, men men, vi måte ju bli klara i år helst..

vi kanske ses fuckers :)

torsdag

även denna dag började bra, gick jätte bra när jag red, och är as taggad till helgen :) årets första tävling :) och det påminde mig om att jag måste betala min licens för detta år :O dock har jag alltid svårt för att komma på vilken sida man gör det på. men det löser sig :) efter vi var klara där åkte vi till lägenheten där mamma var, för anna&ingrid ville se den ;b sen åkte jag och mamma hem, nu har jag börjat packa ner lite grejor och så. om nån timme ska vi åka och handla. sen ska jag till allianshallen för o kolla på martins syrras match som börjar kl nio. sen förljer jag med honom hem :)

vi ses'


onsdag

dagens början kan inte bli bättre, hoppkurs med älsklingen, gick jätte bra :) sen åkte jag hem och åt och häckade ett tag framför datorn, sen kom mamma hem och hämtade mig, så åkte vi och bestämde klart tapeterna och beställde dom också! sen tog vi till med att äta på donken, för ovanlighetensskull.. åkte sen till ikea och köpte lite nya saker :) nu blire till o dega framför datorn/tvn ;)


Vi kanske ses' 





tisdag

denna dag vaknade jag upp tillsammans med sofie och linn, pratade om gårdagens händelser, men mäst om det som framkallade problem, sofie har löst sina :) mina löses snart tror jag. finns ingen anledning till att berätta vad som hände, dom som behöver veta, vet. också kul att göra folk nyfinka. ha. åkte hem från sofie runt kl ett, och har inte gjort mycket mer än o suttit här sen jag kom hem. har rensat  lite bland lådor och så. ett och annat kom fram ;) heeh.
martin kommer om typ 20 minuter.
så vi får se.


hejdå.

invigning av år 2008



jag och sofie gör det på vårt sätt och vi gillar't

dagen efter

sjukt rolig dag!
gårdagen började vid ett med att jag mötte linn vid willys för vi skulle handla lite. sen tog vi bussen ner på stan och träffade de fyra killarna med willys kassen ;) haha. sen åkte vi vidare till sofie. där vi hade det mys, vi åt och fixade oss och vid åtta gick vi till ted där det vankades fest. och där var det väldans trevligt :) vid halv 12 tog vi bussen in till stan, väldigt trevlig busschafför med tycker jag ;D vid tolv slaget var det perfekt, men sen när man är i på fel ställe vid fel tillfälle händer det grejer. men det var inget jag lät förstöra min kväll. utan vi fortsatte ha kul :) träffade massor med roligt folk på stan. hängde utan för max ett tag, precis som alla cooola människor. vid ett begav vi oss till nästan polishuset för och möta upp edgar och co, men var tvungna och gå till luthagen igen då vi stötte på kostymnissarna som bar på pusskalas XD. haha. sedan begav vi oss hemåt, det tog oss över två timmar att gå till svartbäcken från luthagen, som i vanliga fall tar ungefär en kvart.  kan bero på att det förekom en del på vägen; vi cyklade med stödhjul, vi låg vid tunneln och red, vi busade rejält, vi hittade en trattskalle/dumstrut, vi invigde det nya året (kommer film om jag lyckas komma på hur man lägger in den här (A) ), vi dansade och hade rajraj, en moppe säger jag bara, röj i trappen med bland annat tant sveas rulator, och roligare än det har jag nog aldrig haft! haha sen hände det en del andra saker med som vi inte delar med oss av :) höjdpunkten på kvällen var verkligen hemfrärden! kom innan för dörren vid halv 6 om jag inte mins fel. sen så börjades det äta chips godis och läsk :) då hade vi NYTT FRÅN TRAGISKA HÄNDELSER, alltså nyhetsrapporter över vad som hände, bla på andra sidan av sofies telefon. Jag vet att Linn uppskattade det iaf :)
tack för en underbar dag tjejor, ni är bäst. även fast saker händer lägger vi det åt sidan förtillfället, och gör istället dagen till den bästa! jag älskar er<3


image86

RSS 2.0