måndag

ganska ohändelserik dag, har ialla fall varit och tränat. nog sista gången jag rider på ett tag nu! imorgon är det inskrivning på sjukhuset inför operationen på onsdag. så nu måste jag leta upp lappen så jag vet när vi ska vara där imorgon och sen ska jag fylla i en massa lappar med frågor på, as kalas..

sen blir det film, vi hörs imorgon!
pusss'


vimmelbild från 27 november


söndag

igår åkte som sagt jag och linn till stockholm, vi umgicks lite med henns lilla syster och åkte och kollade på hockey. sedan tog vi våran handritade karta och åkte till globen, där vi skulle kolla på takida tillsammans med robin och krille. det var mycket bättre än väntat och riktigt kul :)

den här dagen har spenderats i vänge, en perfekt avslutning på en jätte bra helg! kan varit en av de bästa helgerna på länge, skönt sådär innan en ångestfylld vecka börjar..




lördag

middag och förkrök hos mig igår med tjejerna. fick jätte fina presenter, är super nöjd med allting! :) sedan blev det utgång på kalas och det är ju ganska värt när hela sällskapet går in gratis, det uppskattas! blev en jätte lyckad utgång trots att jag pillade på apparaten ;) haha oväd tjej.

snart ska jag till min morbror och hjälpa dom flytta och sedan drar jag och linn till stockholm!
pussss'




fredag

idag hade jag först möte på arbetsförmedligen och har nu fått en lång lista på saker jag ska göra och datum det ska vara klart, får se om jag lyckas! sen lunchade jag med sofie och så tog vi en vända på stan, köpte ett linne som kanske ska användas ikväll :) var nyss iväg och hämtade smörgostårtan :D muuuums. fyllde ju år förra helgen och ikväll ska det firas med först middag och så här och sedan utgång :)

nu ska jag plocka undan och städa lite här hemma tills mamma kommer hem och då ska vi göra efterrätt och sen vid 7 kommer tjejorna :*
PUSSS'



torsdag

jag har mått väldigt bra efter att jag tog sprutan, har bara väldigt ont i armen och just nu är jag sjukt yr i skallen men det vet jag inte om det beror på sprutan.

idag har jag och mamma varit och fixat och handlat lite tills imorgon. även beställt mat, smörgåstårta ska jag bjuda på! tanken var att vi skulle göra den själva men mamma jobbar imorgon på dagen och att jag skulle göra den själv finns inte ens med som förslag. så det var ju enklast att beställa en, då borde den ju vara god också!

ska pallra mig ut till ponyhetstarna nu.
puuuusss'


torsdag

Cos I’ve been around the world, I’ve seen so many places
Living the life, I worked so hard to make it
Trading the world for money, stars and power
Living my life at a hundred miles an hour

I’m in love with you like it was the first time
I’m still loving you like it was the first time

Woah woah, and I will never leave ya


onsdag

var iväg till sjukhuset och fick sprutan, kändes ingenting och känner inget i armen nu heller. får för mig ibland att jag har ont men det är bara som jag inbillar mig. nu väntar jag bara på att bli sjuk av den som vissa blir vilket jag säkert också kommer att bli.

hehe pratade med en vän som skulle opereras idag om kalsongerna han får ha på sig då, jag tror att tjejer och killar har på sig samma sort under operation med tanke på hur dom ser ut. haha bara en sak som jag kom och tänka på ;) hoppas ni sett dom någon gång, annars har ni gått miste om något. men jag ska inte säga något, om en vecka är det min tur att ha dom på mig!


riktiga mormor trosor är det!


onsdag

ligger just nu i soffan tillsammans med olle, han får vara hemma idag när pappa och odin är på kurs! men det är skönt med sällskap ;) ska snart åka och köpa lunch och senare idag ska jag kanske iväg till sjukhuset och ta svinissprutan, får ta den där ifall det blir någon över efter att personalen tagit! ganska värt, för det finns ingen chans i världen att jag ställer mig och köar från kl 5 på morgonen som vissa gjorde på gränby förra veckan för att få en spruta. väldigt överdrivet tycker jag!



tisdag

jag och sofie åkte och åt kebab till middag och det smakade lika gott som alltid. sen blev det willys och inköp av godis, i världens bästa godisburkar dessutom! sen åkte vi hem till mig och det var då problemet kom, vi skulle fickparkera och det tog sin lilla tid. tillslut kom vi in någorlunda bra mellan bilarna men vi stog lite snett så vi gick ur bilen och försökte tappert att lyfta ut bilens bakdel... jag behöver nog inte tala om hur det gick.

nu när hon åkt så ska jag nog kolla på lite oc innan jag ska sova :)



24 november

en månad kvar till julafton, hur sjukt är inte det?


tisdag

lönedag imorgon, så idag fick jag hem lönepapper. men dom nötterna har gjort samma misstag även denna gång och gett mig lön för övertid, alltså allderles för mycket pengar. snacka om att ge falska förhoppningar!!

snart kommer jag sluta gå utanför dörren om det inte slutar att regna! konstigt att man inte blivit depprimerad än.. haha. aja idag har jag än så länge varit och ridit och nu ligger jag i sängen igen och ska sätta på någon film! sen ska jag leka med sooofie :*



i've tried and i failed

jag kommer aldrig kunna gå vidare utan dig.


måndag

Glee var inga 5 av 5 toastere direkt. men när man verkligen inte har någonting annat att göra funkar det att se på! ny vecka och bara 4 dagar till fredag, det kommer gå snabbt precis som alla andra veckor!

nu väntar jag bara på att pappa ska sluta jobba så vi kan åka iväg och äta och sen blir det träning för min del.


haha, ni tycker säkert detta är äckligt. jag tycker ialla fall att min bebis är duktig!


söndag

det har börjat en ny serie på torsdagar, Glee, om ni har märkt det. jag har gjort det, men missat dom första avsnitten som visats och fast jag knappt vet vad den handlar om känns det som att den serien kommer vara bra! så jag ska ialla fall kolla på några avsnitt nu :)



söndag

hade en jätte bra dag igår som spenderades med familj med fina precenter och massa mys!

har varit en lugn dag idag med, vi tog en långpromenad och sen bara slappat vid tvn. var iväg och kollade på innebandy med sofie också! nu väntar jag bara på oth och gossip girl, det som gör söndaskvällar så bra :*



lördag

Först och främst: GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ 19 ÅRS DAGEN! ganska gammal och rynkig nu.

blev en bra kväll igår tycker jag! linnea kom och lekte med oss också, vi åkte och hämtade några på stan och åkte ut till bälinge. firade tolvslaget i bilen på en parkering med ja må hon leva och party hattar! ganska oslagbart va? hängde i bälinge ett tag innan vi tog med oss även anna och åkte vidare ut till vänge för att kolla på lite film innan vi skulle hem och sova.

trött idag med, blev väckt lite för tidigt kanske menmen ;) idag är det fint väder ute, nästan så jag och mamma var rädda att bränna oss i solen. vi har varit nere på stan och fixat tååårta och sånt! nu ska jag ta det lugnt ett tag innan det blir fira av ikväll med kina mat och paket fest!

ppussss'


fredag

sitter hos min vän matilda och eftersom hon är lite lat så fick jag hjälpa henne laga mat! vi ska snart åka och hämta fredrik och köra han till stan, snälla som vi är! sen får vi se vart kvällen leder :)

ps. fylller år om tre timmar hihi.


fredag

helt sjukt vad trött jag är nu för tiden. ställer klockan varje dag för att jag inte ska sova bort dagarna och förr gick jag alltid upp direkt när klockan ringde och det var inte alls några problem. nu kan jag ligga och snooza i flera timmar innan jag lyckas ta mig upp ur sängen och sen på dagarna är jag trött hela tiden!

varit på gränby idag sen har jag bara legat i sängen och hjälpt mamma tvätta lite. nu ska jag sova en stund innan maten! 


fredag

hahaha såå bra!


torsdag

hunnit med en del idag känns det som, kollat på både She's the man och Twilight, andra gången jag ser twilight och den var mycket bättre den här gången faktiskt, ganska så taggad på att se andra filmen nu! sen har jag städat så det är finfint här inne nu men det ändras dock ganska snabbt när någon kommer och stökar ner.. och så har jag varit och tränat också. ganska mycket för en vardag i mitt liv höhö. är fortfarande jätte trött så somnar nog snart men det är nog lika bra för imorgon kommer förmodligen mamma dra upp mig tidigt för vi ska till gränby och bränna pengar :)

 


saknar


torsdag

dålig uppdatering igen, my bad. igår kväll blev det film ute på landet, kollade på jumper och den var bra! dock missade jag greys så ska kolla på det senare idag. men först ska jag äta lunch och sova en stund för jag är sjukt trött eftersom jag inte alls fick sova mycket inatt. sen hade jag tänkt städa mitt rum så det blir fint till i helgen och så blir mamma glad!


onsdag

igår hade jag varken ork eller tid till att skriva någonting mer, men ni överlever ju endå. ligger i sängen med olle nu, pappa dumpade oss hemma nyss efter en utsökt lunch på subway. idag smakade det mycket godare än vad det gjorde i lördags natt, men ingen vet ju vad jag hade på mackan den gången heller och det kan ju kanske vara en förklaring till varför det smakade röv.

ska kolla på oc nu i några timmar!


tisdag

ganska så glad tjej faktiskt :) har lite roliga saker att se fram emot under veckan! hihi.

idag är det resursdag på celsiusskolan vilket jag tycker är jättre bra, för då kan mina finichar umgås med mig. ska klä på mig o fixa lite här hemma innan jag ska ner på stan och träffa anna matilda och linnea :)

pusss'


where were you

det finns så mycket du inte vet, vad jag gör, tänker och tycker. men du lyssnar inte så jag har slutat berätta.

where were you when everything was falling apart?
all my days were spent by the telephone that never rang
and all i needed was a call that never came

måndag

har haft så mycket annat att tänka på på senaste tiden att jag inte hunnit tänka på att jag faktiskt fyller år på lördag. sjukt nära, har inte hunnit längta ens. men det ska jag göra hela veckna nu!

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oc!


saknar dig<3


måndag

ganska segt med ny vecka efter en så bra helg. menmen den går nog fort! idag har jag bara tagit det lugnt på förmiddagen, nu sitter jag i stallet med anna, åkte hit rätt tidigt för jag hade endå inget att göra ;) ska gå och klappa lite snela hestar och sen rida.

pussss'


haha ganska kul :D


GRATTIS

stort grattis till samantha som fyller 18 år i dag <3<3



söndag

gårdagen? bästa förkröket! roliga lekar, mat och dricka. utgången var tydligen också väldigt lyckad, jag var ju dock inte delaktig, men kul för dom som var ;) den här kvällen kan även vara den sjukaste jag varit med om.. hehe

idag har jag varit i stallet från halv åtta till två. efter det har jag bara legat i sängen och kollat på tv och det ska jag fortsätta med hela kvällen!



lööööördag, nu köör vi

imorgon är det tävling i stallet och jag ska vara där vid kvart över sju. mamma jobbar, det går inga bussar, ingen att samåka med och jag får inte köra för jag ska dricka ikväll. det är nästan så jag tror att gång/cykelbanan dom precis byggt ut till jälla är gjord för mig? mamma röstar för en nykter kväll, så jag kan köra, men där är hon ganska ensam. den här dagen har vi sett fram emot så sjukt länge, dagen då ÄNTLIGEN alla tjejerna är 18 och får gå ut på krogen tillsammans, och det ska firas! ska fixa mig klart nu, åka till bälinge där lekar, mat och förkrök väntar och sedan blir det uuuutgång :D

det är ju inte heller ofta man får ett inbjudningskort, det har suttit på mitt kylskåp sedan jag fick det :*


lördag

det blev en lugn men jätte bra fredag kväll. först kom matilda och anna hit, vi hade det mys och kollade på idol :) sen när dom åkte hem kom robin och krille och hämtade mig så var jag med dom ett tag och sedan mötte vi upp sofie och linn, chillade runt lite och åkte sedan hem till robin och kollade på tv.

vaknade för ett tag sen, ska inte göra något speciellt nu på dagen, bara fixa mig och bestämma kläder till kvällen. för ikväll är det födelsedagsfirande för sammi och johanna :D kommer bli awesome!

hörs sen :)


fredag

veckan har gått sjukt fort. idag har jag färgat håret men kan ju inte påstå att det blev speciellt bra, men shit happens! jag chillade mig genom förmiddagen i väntan på att klockan skulle bli tillräckligt mycket så jag kunde bege mig till gränby för att möta upp tjejerna för att handla presenter. sen åkte jag till pappa för att fixa en sak och nu är jag hemma igen och ska snart äta mat och övervinna min beslutsånges inför kvällen, festa eller inte? hade ju tänkt ta det lugnt ikväll och köra stenhårt imorgon istället men vi får seee ;)



torsdag

ganska så less tjej. två brev från akademiska sjukhuset idag, det ena roligare än det andra. hade jag sparat alla brev jag fått därifrån skulle jag kunna tapetsera hela mitt hem med dem. men som ni säkert vet så har jag en skruv i min arm och den har gått av. DEN HAR GÅTT AV!? haha är det ett skämt eller? inte så konstigt att jag har ont då..

palla vara mig.


torsdag

imorgon är det redan fredag :D veckorna går så sjukt fort! idag började jag och mamma dagen med att åka till ikea, köpte lite smått och gott och sedan blev det förstås en vända på gränby med! under dagen kände jag också för att visa min starka sida så jag åkte till min morbror och hjälpte han bära lite saker. sedan var jag hem till sofie för att dryga mig lite också, åkte hem sen för jag hade tänkt färga mitt hår men får väl hålla med min mamma om att det är rätt onödigt att göra det nu när jag snart ska iväg och rida, så får göra det senare ikväll :)

PUSSSSS'


onsdag

åkte till pappa vid tio imorse och passade hundarna några timmar för dom små snuffisarna var lediga från jobbet idag! var ute och gick och mös i soffan. var iväg till eurostop och kollade lite och köpte mat. åkte hem vid två och sen har jag och mamma varit ute i örsundsbro och så :) var iväg och solade med sammi också för ett tag sen så nu har jag en härlig röd färg på mig ;) nu försöker jag bestämma vad jag ska göra med kvällen. greys ska ses, men frågan är vart?


GRATTIS till min fina vän Johanna som fyller hela 18 år idag, som vi har väntat på detta! <3


så mycket godis


tisdag

umgåts med sofie hela dagen nu! även johanna sällskapade en del och sedan även sammi med. vi började med donken och sedan ett besök på cesius, min gamla skola, och det var jätte roligt att vara där igen! saknar skolan ganska mycket faktiskt. menmen, sen åkte vi till anettes jobb och snodde godis, raggade runt och sedan hem till sofie för att äta mat innan det var dags för nya äventyr. lekte med tilde och sedan ännu lite mer bil åkande. ganska nice dag det här, snart ska jag sova för imorgon ska jag upp rätt tidigt och åka och barnvakta mina fina hundar :*

gooodnatt'


tisdag

Nu ska det ut och åkas mina vänner, Sofie har nämligen tagit körkort idag! GRATTIS älskling.


han är så braaa


måndag

en ny vecka och har 5 dagar att ta mig igenom innan det äntligen är helg igen, är sjukt taggad till den :D fick brev hem idag att jag kan hämta ut körkortet nu, måste bara påpeka att jag aldrig lyckas bli bra på bilder som man ska dras med i flera år, på den här bilden ser jag ut som ett uppspärrat rövhål, men ialla fall så hade jag tänkt åka och hämta det men vet inte äns vart den här posten ligger och eniro.se gjorde mig inge klokare heller så det får vänta. ska äta och kolla på oc sen ska jag åka till stallet o fixa lite lappar och sedan träna!

pussss'


söndag

gårkvällen började som sagt hemma hos sammi med lite förfest sedan begav vi oss till luthagen och fortsatte förfestandet med massa trevliga människor. när vi sedan skulle ner på stan för utgång blev det inte så men det var endå en jätte bra kväll :)

idag har jag bara tagit det lugnt, fikat med pappa och sedan kollat på tv. ska fortsätta med det nu innan jag ska sova.


8 november 2007, jag minns också det. 


pappaaaa<3

Grattis på farsdag, jag älskar dig <3


lördag

mår mycket bättre nu och ska strax lämna sängen och hoppa in i duschen och sen börja fixa mig. sen när jag är klar ska jag till sammi dit lite andra tjejer också kommer, sen blir det fest :)



lördag

våra vilda planer blev inte av igår kväll, istället gick vi till robin och umgicks med honom och jonas och det blev ju bra det med! har varit på stan med mamma idag, fikade och kollade runt lite. skulle bland annat lämna tillbaka en tröja för den luktade äckligt hehe. vill inte ens tänka på vem som kan ha haft den på sig. ligger i sängen nu och mår inte så jätte bra, är trött i hela kroppen. skulle städa mitt rum men det orkar jag inte nu så ska kolla på någon film istället :)


längtar tillbaka till USA och Canada.


fredag

gjort allt jag skulle nu och efter ett besök på himla med mamma har jag fått ännu mer grejer tills jag flyttar :) ääälskart. tvungen att göra egen mat nu också, men både mamma och jag vet ju att det inte kommer bli så. och jag kan inte åka och köpa någonting heller för jag har ätit ute både till frukost och lunch idag, så middagen måste bli nyttigareee ;) sen ska jag spendera kvällen med sofie och hon har vilda planer på g så vi får se vart vi hamnar ikväll!

puss'


fredag

idag är jag effektiv, har redan hunnit varit på gränby med mamma. nu är jag hemma igen och ska bara byta om och sedan åka till stallet och rida. efter det ska jag och mamma åka iväg på lite ärenden och sen måste jag hinna åka till pappa också! mycket nuuu.

sjuk har jag blivit också, mycket trevligt! men det är helg och jag är inte bitter :)


torsdag

ligger i sängen nyduschad efter att ha varit och ridit, olle har lämnat mig också så jag har gott om plats! har precis ätit lite barnmat också, hade egentligen köpt burken till sofie men hon uppskattade inte det så nu får jag äta upp den själv! ska kolla lite på oc nu innan jag ska sova :)



torsdag

idag är jag jätte trött, inte sovit något vidare för olle tog upp större delen av sängen. sen gick jag upp kl nio också. tog det lugnt och så fram till kl tolv, då åkte jag till celsius och hämtade upp matilda, anna, becca och emelie så åkte vi till mc donalds och åt. sen när dom skulle tillbaka till skolan åkte jag och köpte foder till pappa och sen var jag en sväng till gränby. nu ska jag snart gå ut med olle men är inte så sugen på det eftersom det snöregnar ute, precis som det gjort hela dagen. förstår inte varför vissa är glada över att det snöar? det stannar ju inte ens på marken och man blir ju bara blöt av det. fyfan.



onsdag

när jag kom tillbaka till uppsala åkte jag och hämtade sofie, vi åt glass och var en snabbis på gränby. hade tänkt följa med tjejerna till firman ikväll och fira edvin, men nu när olle är här så skiter jag i det, känner mig dum att lämna han ensam. vi ska snart gå ut och gå och sen ikväll är det ju greys :D men innan det måste jag kolla på avsnittet från förra veckan, för det missade jag!

puss'


onsdag

har bara legat och chillat i sängen idag. nu ska jag åka till pappa och hämta hans bil och så får jag med mig olle på köpet! ganska värt :) sen ska jag uträtta lite ärenden :D

PUSS'


hela tisdagen

gick upp vid 8 imorse och först var det dags för teoriprovet, åkte sedan hem för att fördriva timmarna innan det var dags att åka tillbaka för uppkörningen och båda gick ju bra :) efter jag hade kört cyklade jag ner på stan och mötte upp mamma eftersom det var bio på g. men det var rätt lång tid kvar så vi kollade i affärerna, köpte en tröja bara för jag var så glad, men nu är jag inte så säker om jag ens tycker om den hehehe. sen gick vi och åt kebab :*

väl på filmstaden lackade jag på människor som tvunget bokar sina biljetter precis brevid oss när typ hela salongen är tom. vem vill sitta brevid helt random människor? den ena var till och och med på bio själv, hon hade hela salongen på sig att välja plats och väljer den precis brevid min mamma. antar att hon kände sig ensam? sedan börjar filmen 20 minuter senare än utsatt tid pga att dom visar reklam i en halvtimme. inte okej! men själva filmen var helt klart sevärd :)

ligger i sängen nu och ska kolla på någon film innan jag sover.
pussss'



awesome!

tog körkort idag :D bättre sent än aldrig som man säger.
hade bestämt att ta det innan jag fyllde 19 och det lyckades jag ju med ;)


tisdag

har precis bokat biobiljetter till ikväll, ska se flickan som lekte med elden med mamma. tyckte inte första filmen var så överdrivet bra, men helt okej. så får väl se vad denna har att bjuda på!

nu ska jag äta våfflor :)


måndag

varit lite busy idag därav den dåliga uppdateringen. ganska nyligen hemkommen från stallet efter träning och us möte. träningen gick bra halva lektionen tills jag ramla av och sen gick det skit. men aja, är sjukt taggad på julshow i år faktiskt :D hihi.

har inte tid med detta, ska chilla vidare i min säng!
puss'


söndag

det blev en subway macka och dr pepper framför oth och gossip girl ikväll, as värt faktiskt. ska snart sova tror jag, är som sagt trött idag och behöver sova så jag orkar med morgondagen då jag har fullt upp! frågan är hur det kommer sig?  heeheh



söndag

idag är jag sjukt trött och seg. hade ställt klockan i morse så jag skulle komma upp i tid, har dock tagit två powernaps efter det och har inte orkat ta mig till köket för att äta än så nu är jag sjukt hungrig. gårkvällen då, jag och anna gick iväg som rocktvillingar men ingen såg det och trodde istället att vi var stjärnhimlen, men jag antar att det också funkar. måste nog tycka att kvällens roligaste var när vi förflyttade oss till mc donalds och både matilda och sara hamnade i bråk, missade dessvärre det ena men det andra gav mig andnöd haha.

ska röra mig till köket och äta thai mat, missade det igår eftersom jag åt äcklig pizza i stallet :( sen när pappa har tränat klart med hundarna ska vi ut och fara lite!


ett tag utökade jag min utklädnad till, innebandyspelande rock-boxare-bamse.


RSS 2.0