söndag

igår tog jag, anna, linnea och hanna tåget till upplandsväsby vid 7, blev hämtade av carl och åkte till honom för förkrök med han, hans vänner och benny. utgång på riddar jacob och sedan hem till honom igen och sov. fin kväll, det tråkiga med att va ute i en annan stad är ju att man inte träffar några man känner.

idag tog vi oss hem med tre tåg, helt själva klarade vi det. åkte hem och snyggade till oss sedan åkte jag anna och linnea till gränby och åt bk med matilda, hade lovat mig själv att aldrig mer äta där men nöden har ingen lag. sedan har vi stått där och representerat vår klubb, ritat med barn och sprungit i rulltrappor.

sammanställning av helgen: en hund och en liten pojke kissade på sig.

ikväll blir det ensam mamma med carl och vänner och imorgon ska jag vara i stallet heeeeeela dagen.



lördag

ikväll blir det utgång i stockholm!


fredag

dagarna rullar på snabbt när man har saker ett göra hela tiden. och vadfan har du för dig då, tänker ni. jag som är arbetslös. ja det kan ni ju undra. nu är det helg igen ialla fall :D

jobbade idag ialla fall, var ner på stan ett tag, åkte sen till pappa som kom hem idag igen. lämnade tillbaka ollebolle, saknar honom redan! och kollade in bilder och grejer han shoppat. ikväll ska jag mysa med sofie.


tisdag

helgen var som väntat inte så häldelserik. det största som hände var väl när jag hade på mig ett par rosa trekvartspyamasbyxor på en förfest..

igår hämtade jag hem olle igen, han är gammal och har det bättre här! på kvällen var det US möte.
idag har jag och mamma rullat runt på dagen och sen ikväll ska jag till sthlm. blir bio och mys! imorgon ska jag och några tjejer till Lisa och fortsätta planera Julshowen, började med det förra onsdagen. sen är det nästan helg igen :D

nu ska jag sova ett tag!



bild från igår


fredag

sådär ja, nu har jag lämnat hundarna till k, hoppas hon har dom enda till pappa kommer hem ;) dom är sjukt intensiva, i vanliga fall jobbar dom ju på dagarna och är vana att göra saker hela tiden. fatta då när jag är lämnad ensam med dom dygnet runt. fast mamma har ju hjälpt mig mycket också :) 

har varit en fin vecka ialla fall, helgen ser väl inte alltför spännande ut. längtar till nästa istället!
ska hänga med sofie ikväll iaf :)



vet att jag lovat bildbomb från gran canaria. det kommer, nån gång, kanske..


sollentuna 10/10/10

är en upptagen kvinna den här veckan. här får ni iallafall några bilder från senaste tävlingen innan jag ska iväg till stallet igen!




måndag

helgen har varit fin, i fredags blev det förfest här och sedan saluhallen, inte alltför roligt. har fina vänner ialla fall!
lördagen började på stan med mamma och hennes kompis. sen bestämde sig mamma för en ny säng, så vi åkte och kollade på det. jag började dreggla och det höll på att sluta illa, det är aldrig bra att impulsköpa en säng. på kvällen kollade jag och sofie på innebandy och sen mös vi i hennes säng.
igår jobbade jag på dagen och sen kom sara hit och visade mary kay produkter för mig, mamma, sofie och hennes mamma. tyckte det var jätte kul :) sen åkte jag till stockholm.

på vägen hem idag åkte jag och hämtade hundarna. det högg i hjärtat att lämna dom i fredags, jag var inte förberedd på hur det skulle kännas. det hugger när jag tänker på att jag faktiskt lämnade bort dom helt ensama från oss över helgen. aldrig sett dom så glada som dom vart idag, dom skrek rakt ut.

nu ska jag och mina pojkar åka till stallet, gå lång promenad, rida ut, sen åka och hämta en släpkärra hos min morbror i rasbo.

PUSS'



fredag

sitter i soffan, hundarna ligger här med mig. halva odin i mitt knä där även datorn står så det är inte det lättaste att skriva. synd att det inte finns någon kamera på den här datorn, då hade ni kunnat få se hur det ser ut ;) körde pappa till flygplatsen runt 7 imorse. han ska till USA i två veckor, min syster åkte dit i söndags och ska vara där fram till jul. hoppas dom får det bra :)  nu är det jag som ska ha hand om vilddjuren för det mästa, får se hur länge jag orkar ;) 

tänkte åka till euro stop om en stund och sen träna hundarna lite innan jag åker till uppsala och påvägen droppar av dom på hundhotellet eheheh, dom får vara där över helgen för jag har inte riktigt tid till dom haha.  sen ikväll är det utgång som gäller :)


onsdag

tappat suget helt. har inte lika mycket tid längre och dessutom talar jag bara om hälften när jag väl skriver.

igår jobbade jag på dagen, sedan fotbollskväll hos sammi med tjejerna. oväntat att holland skulle vinna ;) nu ska jag iväg och jobba igen, vet inte när jag slutar men tror att det är vid tio.


måndag

helgen har varit fullspäckad och väldigt bra. fredag blev det kebab hos sammi med sofie och sedan idol mys. större delen av lördagen spenderades i stallet och på kvällen blev det middag hos anna med fina flickorna. sedan kom även killarna dit innan de skulle ut. igår var jag i sollentuna och tävlade, gick jätte bra trots nerslag i båda klasserna. Fina häst!

nu ska jag åka och jobba i stallet några timmar.

 


grattis anna

som vi har väntat på detta, i hela 18 år!

Grattis fina vän på födelsedagen <3



torsdag

igår landade vi i sverige igen. vad ska man säga? att vi har haft en underbar tid, att allting var hur bra som hellst. hotellet var superfint, dock var inte vädret det bästa, regn en dag och molnigt de andra. men eftersom kvällarna var överdrivet bra så spelade det ingen roll, dessutom billde jag brun endå. vi träffade jätte mycket trevligt folk att umgås med också :)  kanske får för mig att berätta lite mer detaljerat en annan dag, har inte riktigt tiden nu.

efter inte alltför mycket sömn där borta var det rätt segt att börja jobba halv sju idag. efter att jag slutat var jag hem och åt lunch och sedan ut till stallet igen. nu ska jag och mamma åka och äta och sedan ska jag ut och rida igen. mycket fram och tillbaka.

förbered er på en bildbomb! bilderna finns även på facebook :)



RSS 2.0