bio

bio med sofie ikväll :)


onsdag

kom hem vid fem igår, en skruv fattigare. ganska jobbig dag var det, vaknade upp efter operationen med världens värk, hade inte fått någon bedöving. stört trött var jag också så sov vidare, och sedan sov jag av och till hela dagen. överlycklig när jag fick pannkakor till lunch. åt typ två tuggor och började kallsvettas, blev yr och spydde upp maten. as fräsch. men sen fick jag i mig två rån några timmar senare så då fick jag åka hem. la mig och sov några timmar, kollade på ph och sedan sov jag till 11 idag. är fortfarande stört trött och har as ont.

har varit på stan några timmar idag med mamma, åt lunch och köpte presenter till min syster. 
nu ska jag vila.

måndag

har haft fullt upp idag med lite olika saker. kanske sista dagen jag använde mitt gips också, kanske till och med får nytt imorgon? men det hoppas vi inte.

nyduschad med dom härliga svamparna, nybäddad säng och nytvättade kläder. mitt hår är strävt och fint.. men man känner sig sjukt ren efter den tvätten iaf ;) dom ringde och ändrade tiden så ska vara på sjukan redan halv sju imorgon för jag ska duscha igen och hinna få emla plåster.

vi hörs nån gång, kanske måste sova kvar där imorgon. det beror på hur det går och vad som ska göras, det är inte riktigt klart än.


söndag

här var det lika händelserikt som min helg har varit! det har varit en jobbig och tråkig helg. och dessutom så försvinner inte min förkylning, väldigt lägligt eftersom jag inte får sövas om det inte blir bättre. för att göra min helg ännu bättre räknade jag 10 sidor matte innan idag, eller? och som grädde på moset köpte mamma cola light till mig, inte okej.

nej men helgen har haft sina höjdpunkter också, igår fick jag tröst äta i Mys soffa och idag blev det innebandy tittande. det var ju livat ;)



mja


fredag

sjukhuset gick mycket fortare än tänkt, nu ska jag bara bestämma vad som ska göras på tisdag. jag trodde det var en del av läkarens jobb? jaaaaja.

inte klagat på ett tag så det är väl dags. jag är sjukt less på vissas beteenden. det kommer endå fram i slutändan. era noobs.



fredag

idag har jag mittbena, så bli inte rädda om ni ser mig. inte så stor risk att ni gör det dock, om ni inte ska till sjukhuset, för där ska jag spendera större delen av min fredag. ska snart åka dit för möte och sedan ska jag skrivas in redan idag så lär ju vara fast där x antal timmar. hoppas kvällen bjuder på mer festligheter ;)

PUSSSS'


till er

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: nej
2. Är du lycklig?: det är jag ju
3. Är du uttråkad?: literå, gör ju trotsallt den här skiten
4. Är du ledsen?: neeej
5. Är du italienare?: om jag är
6. Är du cool?: nej, fett ocool
7. Är du från Irland?: aa det med
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: aldrig varit det


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: det gör jag
2. Har du någon gång blivit sårad?: det har hänt
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: självklart
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: nej jag berättar alltid
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: om jag viste det skulle han ju inte vara hemlig
7. Är du kär?: ja men vist serru
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: ja och sen vill jag skilja mig


TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: facebook
2. Hår eller ögon?: håååååår
3. Katter eller hundar?: mina bebis hundar ju
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: en kompis
5. Coca-Cola eller Pepsi?: cola är mitt liv
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: både och
7. Pengar eller lycka?: jag blir ju lycklig av pengar. eller?
8. Dag eller natt?: båda
9. Msn eller mobil?: mobil <3<3<3<3<3


 TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: jag smiter inte hemifrån
2. Brutit nåt?: nej det räcker med min handikapp arm
3. Gjort nåt du ångrar?: ja men livet går ju visare tjalalla
4. Hoppat Bungee Jump?: varje dag hela tiden
5. Ljugit för någon du tycker om?: japps
6. Ätit en hel tårta?: inte en hel av samma
7. Gjort bort dig offentligt?: självklart har jag det
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: neeej
9. Gråtit när ett husdjur dog?: kommer bara gråta när olle dör.
10. Velat försvinna?: kunde ju varit skönt


SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: mobilsvar, fett dyrt
2. Telefonsamtalet du fick: papppaaa, vem annars
3. Personen du var med: mamma haha
4. Roligaste grejen som hänt: samtalet med min far, haha
5. Personen du smsade: mickeee
6. Personen du tänkte på: mickkee
7. Du skrev till på myspace: mig själv
8. Du kommenterade: mig sjjävl, bara för jag var så fin
9. Du tillbringade natten med: mickkee
10. Du kramade: min syrra


torsdag

idag har jag mamma och min syster varit på stan hela dagen, ätit, fikat och shoppat. ikväll blir det träning och tills dess ska jag kolla på OTH, fick första boxen igår :D bra med omväxling, har nog nött lite för mycket på OC, om det nu går.. ikväll ska jag försöka sova tidigt för imorgon blir det en heldag på sjukan. hur kul? AS KUL mina vänner.


onsdag

det enda måstet som finns idag är att åka o köpa cola ehehe. sen vid fem kommer min syster så ska umgås med henne hela kvällen :) nu blir det ph.



tisdag

idag åkte jag in till stan vid halv ett och gick på en halv matte lektion, sedan ledsnade jag och åkte hem och la mig i soffan. har kollat på ph och blivit erbjuden jobb från den 1 februari. blev inte så jätte glad dock, har blivit sjukt lat av att inte göra någonting. får se om jag ens kan börja då, beror på hur lång tid det tar innan jag fungerar igen efter operationen. life's good.



måndag

ifall ni glömt det så skulle jag opererats för en månad sedan ungefär, men det blev ju inställt och sedan dess har vi bara gått och väntat på en ny tid som aldrig har kommit. idag ringde mamma dit och jag fanns inte ens med på väntelistan, skönt sjukhus det där. nu har jag ialla fall fått tid nästa tisdag, då smäller det.

kom hem för en liten stund sen, ska snart iväg på matte lektion. och det känns ju as bra, jag ligger redan efter i boken efter 1 vecka pga att jag inte fattar någonting haha. och än så länge är det bara kapitel 1 som är repetition av matte B, bra jobb ingrid. höhö. sen blir det träning och sen åker jag till micke igen :)

pusss'

söndag

inte så awesome kväll igår som jag hade tänkt. vaknade upp idag och mådde mindre bra, jag som aldrig mår dåligt dagen efter. men det är ju trevligt att prova på något nytt!

idag har jag och mamma varit i stallet på tävlingsmöte med massa andra nötter. påvägen dit grät jag i bilen haha, vi fick god mat och kladdkaka, as nöjd tjej. nu ska jag fixa lite och sen åka till micke :)

pussss'


lördag

hejhopp. hemma från fjällen ialla fall, jätte mysiga dagar med skidåkande och fläskläppar. jag delade en 90 säng med hundarna och det bästa av allt, på vägen hem stannade vi till och kollade på labradorvalpar. gaaaaaah jag dog ju. snart så kommer det nog hem en liten valp!

idag är det födelsedags fest för henka och erik och jag är sjukt taggad! måste snart börja fixa mig för efter jag ätit ska jag till matilda och locka mitt hår och fixa med presenterna :) det kommer bli en awesome kväll.


<3

i never thought i'd fall for you as hard as i did.

micke blomqvist ♥

måndag

 nu drar jag till fjällen :*


måndag

sov hela kvällen igår, men endå var jag skit trött när jag gick upp imorse. men det gick bra att jobba och tiden gick fort! nu vill jag bara gå och sova men det har jag inte tid med, nu ska jag packa lite och sen ska jag åka ner på stan och träffa sofie och sammi. och sedan är det dags för matte lektion haha, jag har inte berättat det för någon men jag ska kanske läsa matte c den här terminen, har fått en reservplats men man måste endå dit på första lektionen hehe. hoppas att jag kommer in eftersom jag behöver matte c!

ppuss'





söndag

tävlingen idag gick bra! 2 starter och är jätte nöjd med båda :) drog med mig årets första avramling också!

sedan jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. nu får jag se hur kvällen blir, mår inte alls bra just nu och så ska jag upp och jobba halv 7 imorgon. fet ångrar mig nu att jag sa ja, men aja jag jobbar ju inte ihjäl mig direkt hehehehe.

puss'

lördag

det slutade med att jag åkte hem till mammas kompis, där mamma var, och åt av deras mat. kände inte riktigt för tjockis mat idag. och sedan blev jag kvar där hela kvällen, vi satt bland annat och kollade på 7 år gamla biler på oss och det var helt klart dagens garv!

nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, ska tävla första gången på ett år nu ;) blev inga tävlingar förra året pga skadan, men nu skiter vi i den och börjar om :)

GODNATT'

lördag

hockey är rätt tråkigt att kolla på har jag konstaterat nu. efter det åkte jag anna och linnea hem till anna. vi bakade en kladdkaka som blev totalt misslyckad men rätt god endå ;) och så råkade jag klämma min tumme i elvispen, fick lite panik när jag insåg att den satt fast hehe. men det gick bra och nu är den bara lite öm ;) vi åkte därifrån rätt tidigt och då åkte jag ut till vänge!

idag har jag varit i stallet iprincip hela dagen, 2 möten och banbygge inför imorgon. nu mår jag inge bra alls för jag inte har ätit på 7 timmar typ. mamma är inte hemma och hon hann inte laga mat åt mig så jag skulle köpa med mat från donken men orkar inte ta mig dit just nu..

fredag

nyss: jag och matilda lagade mat.
nu: väntar på anna och linnea, så vi kan äta.
sen: kolla på hockey.
senare: vet ej.
höhö kul.

år 2009, resume

lite saker från år 2009, stunder jag inte kommer glömma.



åkte till fjällen med pappa och syster



odin kom till familjen



jag opererade mig


jag slutade spela innebandy


fjortisar för en kväll


jag tog studenten, årets bästa dag


spenderade mycket tid i rasbo, fina stunder


vi tog bilen och åkte till skåne, sjukaste och roligaste resan jag någonsin varit på



jag och anna bodde iprinsip hos matilda resten av sommaren, i öregrund&stenhagen



vi åkte till grekland


jag och pappa åkte till usa och canada. bästa resan jag någonsin varit på


jag var på min första konsert


jag fyllde 19 och det var en av många utgångar.


sen var det nyår igen


torsdag

igår blev det förkrök hos johanna som hade världens sötaste hund, en sån vill jag ha! men det går inte för mina hundar skulle äta upp den.. sen blev det kalas och det blev en väldigt lyckad utgång :) tack för det tjejor.
gick upp kl 6 idag och åkte till stallet för att jobba, skönt att det hade varit vatten läckor och att maten var frusen.. hehe. aja det gick bra att jobba och nu är jag hemma igen och ska först äta och sen sova/vila innan jag ska tillbaka till stallet och rida.



två bilder från igår


onsdag

det blev en tripp till gränby med linn innan och nu har jag precis duschat och ska fixa mig lite snabbt och sedan åka till johanna med linn och isabelle. ikväll är det utgång som gäller!

som ni vet så är jag ingen arbetsnarkoman direkt, men imorgon ska jag minsan jobba! halv 7 börjar jag, men det hindrar inte mig ikväll höhö, vi ses i dimman.


ingrid & linn på promenad på nyår.
du är så fin vännen.


onsdag

skönt att det var -24 grader när jag kom hem igår kväll, inte så konstigt att jag fick köldskador på benen då. inte så sugen på att gå utanför dörren idag men mamma är elak och tvingar iväg mig till affären, dessutom måste jag ha cola så jag har inget val antar jag..

eftersom jag inte var hemma igår så missade jag ph, så ska kolla på det nu! och sen för att chocka mamma ska jag börja fixa maten innan hon kommer hem.
puuss'

nyårsdagen

as taggade brudar ju




tisdag

på ikea igår hände världens bästa grej, jag uppräckte att mina fula uggs var sönder, så vi kilade över till skopunkten och fick byta dom till ett par mycket finare. as nöjd tjej!!
senare på kvällen åkte jag, linn, anna, matilda och linnea ut till rasbo och spenderade kvällen där!

idag ska jag äta årets första semla, så ni vet. och så ska jag träna, kvällen är oplanerad men det går ju att ändra.
puss på er'


en av våra fjortins bilder från i sommras


måndag

igår kväll blev det film med flickorna hos matilda, vi kollade på LA Gigolo och den var bra :)



Nikki har gått sängvägen till ett gott liv
med många privilegier. Han delar här
med sig av sina hemligheter om hur han
är värd för fester och går till sängs med
mängder av kvinnor medan han lever det
ljuva livet i Hollywood Hills med den medelålders,
 kvinnliga advokaten Samantha. Allt går
utmärkt tills Nikki möter den fantastiskt
vackra servitrisen Heather som, utan att
han vet om det, spelar samma spel som
han själv gör...



var nyss nere på stan och åt lunch med mamma och nu väntar jag på linn, vi ska åka till ikea :)

söndag

hejhopp här var det dött. men jag antar att jag inte riktigt återhämtat mig än. är as sliten efter nyår, igår låg hemma hela dagen, växlade mellan sängen och soffan. inte alltför kul men det var skönt!

jag tänkte kanske göra en resumé av år 2009, av vissa tillfällen. men får se när det blir av, om det blir det ;)
brukar aldrig ha något nyårslöfte för jag endå aldrig håller dom. men detta år har jag ett, men tänker inte berätta för någon vad det är för då är det ingen som vet när jag misslyckas med det heller ;) haha.


1/1 - 2010

middagen/förkröket hos johanna blev väldigt lyckad! jätte god mat, speciellt petras förrätt och bästa sällskapet :* vid tio tog jag, linn, isabell och johanna taxi till bjk och fortsatte kvällen där. lite besviken på det få antalet människor som var där, men det var trevligt :) och jag fick massa pussar vid tolvslaget så jag var nöjd. senare när folk började dra sig hemåt var det bara att börja räkna ner timmarna tills jag, matilda, anna och linnea skulle bli hämtade och åka till stallet. linn var också kvar så hon och jag roade oss hela natten och jag hade sjukt kul hehe.

strax efter 6 imorse kom leif och hämtade oss och vi for in i stallet i klänning och klackskor mer taggade än någonsin på att mocka bajs och mata hästar. drog på oss andra kläder och sjöng oss genom mockningen. ganska övertrötta tjejer vid vissa tillfällen men det var kul ;) vid kl 12 åkte vi hem efter att ha fixat allting. kom hem och duschade och sedan la jag mig och sov efter att ha varit vaken i över 27 timmar. 

vaken nu igen så jag ska kunna sova sen inatt. ligger i soffan och ska nog kolla på någon film med mamma!

bilder från nyår och idag kommer när jag fått alla bilder :)


RSS 2.0