torsdag

hela dagen har gått åt till att fixa saker och måste snart fortsätta med det!

ikväll blir det först middag hemma hos johanna med alla fina tjejerna, sedan blir det fester på olika håll och då drar jag, linn, johanna och isabell till bjk. dit även matilda, anna och linnea kommer :* detta kommer bli awesome!

GOTT NYTT ÅR'



middag med dessa fina tjejer + johanna och isabell :)


onsdag

eftersom våra vänner bor ute på landet var jag med om en nära döden upplevelse igår då bilen inte svängde åt det håll jag ville. såg bara framför mig hur vi skulle åka in i telefonstolpen och dö. men som tur var gjorde vi inte det och det blev en mys kväll med film och hockey. gick upp tidigt idag och åkte iväg till pappa, vi åkte sedan vidare till nyköping till min kusin, så har varit där hela dagen!

hemma nu och ska nog kolla på en film och sedan sova rätt tidigt. imorgon blir en lång dag, jag ska vara vaken i över ett dygn men jag ser det possitivt och är taggad, på allting, från det att jag går upp imorgon bitti till det att jag ska gå och lägga mig på fredag vi lunch tid. awesome

PUSS PÅ ER'




onsdag, 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja, opererade mig bland annat
2. Höll du några av dina nyårslöften? jag hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nja
5. Vilka länder besökte du? grekland, usa, canada, island, danmark
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?  ett jobb kanske, höhö
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 5 juni
8. Vad var din största framgång 2009? att jag gick ut skolan kanske? om det nu är en framgång
9. Största misstaget? trott att en vän är någon hon inte är
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? har varit skadad hela året.
11. Bästa köpet? min dator
12. Vad spenderade du mest pengar på? säkert mat och kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? vissa speciella personer
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy bitch, i gotta feeling, SKINNY JEANS, rap das armas
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? nja, är nog lika glad
16. Vad önskar du att du gjort mer? inget speciellt
17. Vad önskar du att du gjort mindre? ätit godis
18. Hur tillbringar du julen? med familj
19. Blev du kär i år? ao
20. Favoritprogram på TV? paradise hotel
21. Bästa boken du läste i år? har bara läst två gossip girl böcker
22. Största musikaliska upptäckten? det vet jag inte
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? får alltid det jag önskar mig
25. Något du önskade dig men inte fick? tveksamt
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? firade med familjen. vännerna firade en vecka senare
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? aa, kan inte berätta dock, då fel personer läser här ;)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? normal i guess.
29. Vad fick dig att må bra? familj, olle, vänner och en annan.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? david beckham
31. Vem saknade du? ingen
32. De bästa nya människorna du träffade? hhöhhöhhhö

tisdag

det blev först stan med mamma en stund och sedan med anna i jakt efter en nyårsklänning till henne. hon hittade en efter ungefär 3 timmar. ganska död tjej nu, men ska snart åka till anna och sen åker hon jag och linnea till rasbo och spenderar kvällen där :*

puss'


tisdag

igår blev det först innebandy i allians med sofie johanna och sammi. men sedan åkte dom till fyrishov vilket jag inte var så sugen på så jag hängde med fina pojkar och sedan kom även matilda, anna, hanna och my dit. jag blev sedan upphämtad i allians och vi plockade även upp sofie för en ganska ovärd fortsättning på kvällen. men man ska väl ha sånna också antar jag.

ska ta mig upp ur sängen och dra med mamma till gränby hade jag tänkt. hon är inte lika taggad som mig tyvär. måste köpa lite saker till nyår, skönt iaf att jag inte behövt tänka på klädsel eftersom jag köpte min nyårsklänning när jag var i usa :) måste nog testa den igen bara och se hur den ser ut heeh. jag är as taggad till nyår iaf :D

puuuuuusss'


måndag

igår kom fina flickor hem till mig och krängde chips, sen åkte vi till allians och kollade på innebandy, as länge sen jag var där. kände mig som hemma igen i svettlukterna ju. aja sen bjöd inte kvällen på så mycket mer än två max besök.

idag har jag inte gjort någonting men dagen har gått sjukt fort iaf. duschade precis och ska snart börja fixa mig till en kväll som börjar i allians och slutar någon helt annan stans. trevligt.



utgång 25 december





sjukt bra kväll :)


söndag

här var det dött men det sista jag skulle göra är att sitta vid datorn på julafton, det är inte okej. och sen har jag verkligen inte haft tid.

dom senaste dagarna har varit väldigt bra och innehållt en massa olika saker :)
julafton, för mycket julmat, julklappar, för mycket julgodis, släkt, utgång, mellandagsrea, blodig olycka, sjukhus, fina vänner, björklinge, hästar osv..

nu ska jag åka till min pappa ett tag och ikväll blir det nog innebandy!
puss'


onsdag

kl 10 var jag och linn på stan idag för att kriga tillsammans med alla andra som också var ute i sista stunden med att handla julklappar. egentligen var jag ute i god tid med att handla men sen kom jag på att jag inte var klar endå ;) gick runt i tre timmar och så blev det subway till lunch :) sen när vi var klara åkte jag hem en stund och slog in några julklappar och åkte sedan ner på stan igen för att göra anna sällskap när hon skulle handla.

nu är jag nyligen hem kommen igen och ska slå in dom sista julklapparna. haha har slagit in ena min pappas sak i en kartong från ginatricot, det tyckte jag var as kul ialla fall.

sen ska jag och mamma göra klart julgodiset, för det hann vi inte igår. sen så drar jag iväg och firar jul så vi hörs om några dagar!
godjul på er'


tisdag

fick det jag ville ha och köpte även julklappar till hundarna :D nu ska jag fixa mig och sen åka till matilda och sen åker vi vidare till bjk där det blir film och så ;)

 


tisdag

nu är jag lite less på hur spårat kallt det är ute hela tiden, men mysigt med snö iaf :) var och red rätt tidigt idag och sen har jag och mamma bakat lite julgodis, ska göra lite mer sen men nu sitter jag och väntar på pappa som snart kommer och hämtar mig så ska vi åka och shoppa lite saker till mig. om det jag vill ha finns kvar vill säga, säkert inte med tanke på att alla köper julklappar och sånt nu.
sen får vi se hur kvällen slutar, men den blir nog bra :)



måndag

efter 3 timmars sömn gick jag upp vid 7 igår och åkte sedan till stallet, tränade, fixade och krängde max mat. julshow kl 13, först var det kadrilj med världens länder då jag och matilda representerade frankrike, jag klämde sönder två baugetter (Y) plus poäng till mig. sedan spelade vi i US fotboll med hästarna. det tror jag publiken gillade ;). sen var det en massa andra nummer med!  kom hem igen vid halv fyra och då var jag så jävla lam så jag orkade inte skriva, jag la mig i sängen och låg där tills jag skulle sova. orkade inte äns gå upp och värma mat och sen sov jag med en lampa tänd för att jag inte orkade gå upp och släcka den...

ska åka och rida ponyhest nu, höres.

 
jag och matilda


( jag i dom blå skorna, så ni vet :* )


lördag

  

från två tidigare år, längtar till imorgon :D höhö.

och pris till mig som gjorde mig i ordning på en kvart och får nu istället vänta på snigel-anna...
nu är det fest :*


lördag

varit i stallet några timmar idag för att fixa inför imorgon, nu är jag hemma och ska fixa lite andra saker. sen ska jag förbi sofie och hämta lite saker och sedan ut till stallet igen för att träna och fixa lite mera! vääldigt taggat till imorgon :)
får se hur kvällen blir, hoppas på att jag får som jag vill iaf :)

pusss' 


fredag

ikväll är det först julmiddag i stallet, mycket mysigt! och sedan bär det av till matilda, vart och hur kvällen slutar får vi se :)



fredag

nu är den efterlängtade helgen här :)

ska äta lite och sedan åka iväg o köpa lite saker till hundarna och sen när jag lämnat av det ska jag åka och träffa matilda på stan för vi ska köpa varsin mustasch!



<333

 

 


torsdag

efter mitt möte igår åkte jag till sofie, fick världens finaste örngott :D sen blev det ikea och gränby! och senare på kvällen åkte jag till vänge.

idag har jag och mamma handlat och kollat på massa saker. sen följde jag med henne och hennes kompis och åt lunch på stan och efter det har jag varit och kollat på lite saker jag ska få i julklapp av pappa ;) väljer helldre själv än släpper han lös på det.


onsdag

årets första julmat igår och som det var gott, och så fick jag as bra julklappar :D

idag väcktes jag kl 8 av odin som skällde och han gav sig inte så har varit uppe bra länge nu! jag har bland annat varit i upplandsväsby en sväng. om ett tag ska jag på möte med min nya jobbcoatch, haha låter ju ganska bra ialla fall.



frågan är vad jag har att vänta mig? om jag ska vara orolig eller inte..


tisdag

för att inte vara sämre än alla andra ska jag också nämna att det är jätte mycket snö ute idag, ifall någon missat det liksom. jag vart ganska chockad när jag såg det, dock ganska mysigt!

nu ska jag fixa mig lite och så, vänta på att pappa ska komma från jobbet, så ska vi åka och äta lunch och göra lite ärenden. sedan åker vi till södertälje till min syster, där det blir lite julklappsöppning och så. den nöten åker ju till filippinerna över jul och nyår. men jag är ju inte bitter nu när vi fått snö ;) ehehe.



år 2009

ÅRET.

Hur har året 09 varit för dig? - väldigt bra
Bättre än förra året? - aa det tror jag
Någonting du aldrig kommer glömma 09? - falsterbo
Har du flyttat under år 09? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - om jag har
Har du kysst en främling? -  ja

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 09? -  bra och dålig haha
Har du varit kär? -  yes
Har du sagt jag älskar dig till någon? - nej
Har någon sagt jag älskar dig till dig? -  ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - hehehe kanske

SORG&HÄMD.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? isåfall har jag missat något
Har  någon i din släkt avlidit? -  min hund
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? -  inte så hårt
Varit i slagsmål? -  tyvär inte


PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - det har jag
Isåfall vad? - lite onödiga saker bara
Har du skämt ut dig? -  väldigt många gånger
Har du ljugit för en vän? - aa
Har du varit ute en hel natt? -  jaa
Har du blivit tagen av polisen?  - räknas falsterbo? höhöh
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? -  ja

SKOLAN&FRITIDEN
.

Vilken skola går du på? - slutat, men gick på celsius
har någon varit elak mot dig i skolan? - nej
Hatar du ngn på din skola? -  inte riktigt hatade
Har du gjort ngt framsteg? -  det gjorde jag ju
Haft alla rätt på ett prov? - tror jag inte

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? -  nja, däremot kommit några närmare.
Har du förlorat en vän? -  nej, men glidit ifrån vissa
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? -  nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? -  nej
Har du ljugit för en bästavän? -  nej
Har du haft en relation med en vän? - nej


måndag

skönt med ny vecka, den här kommer bli awesome!


söndag

jätte mysig släkt middag igår, sedan drog alla vidare och då åkte jag hem till matilda med linnea. vi åkte sedan vidare till något vi kanske kan kalla fest, men vi tröttnade ganska snabbt på det och åkte och åt istället och sedan ut till vänge en snabbis.

idag har vi julpyntat hela stallet, lyssnat på massa julmusik och ätit lussebullar. mysig dag faktiskt! nu ska jag bara vara hemma och kolla på tv :)


lördag

eftersom jag hade annat för mig igårkväll missade jag idolfinalen. jag hade tänkt kolla på reprisen imorgon men kom på att jag missar den med, tråkigt för mig. hade ialla fall träning först igår kväll, lika kul som väntat ;) åkte sedan till diös med anna och kollade fotboll men när vi tröttnat på det åkte vi till flogsta och spelade tv spel. innan jag åkte hem för kvällen åkte jag även ut till vänge ett tag. ganska bra kväll det där.

nu ska jag fasta fram till kl 5 då det är släktmiddag på dragon palace!



fredag

idag fick jag en crosstrainer, jag har fått för mig att jag ska träna som fan på den men vi får väl se hur det går ;) nu ska jag snart åka iväg till stallet för julshowsträning, längtat efter det sedan den förra träningen :D haha as kul!  sen åker jag och anna till diöshallen för att kolla på fotboll med hanna :)


fredag

jag hade mer tid på mig, men trots det så duschade jag, torkade håret, sminkade mig och klädde på mig på 20 minuter igår kväll. ganska bra gjort.

ligger hemma i soffan nu och ska kolla lite på oc och vänta på att mamma slutar för då ska vi iväg och kolla på en julklapp till oss två ;) höhö.


torsdag

lite surt att pappa är påväg till skåne och jag är lämnad här i uppsala. men jag ska inte vara bitter för jag har en awesome helg framför mig! nu ska jag äta, fixa lite och åka till stallet. sen blir det stressigt, jag ska fixa mig på 20 min. jag meddelar senare hur det gick..

ganska spännande.



torsdag

ledsen för den dåliga uppdateringen, upptagen tjej? eller så låtsas jag bara. idag har jag varit hos tandläkaren för att laga en tand, det var inge hål utan det hade lossnat en bit förut när jag öppnade en flaska. ljög lite för sköterskan och det tror jag hon märkte för hon sprutade vatten i hela mitt ansikte. tur att jag inte hade någon mascara på mig!

nu ska jag ut och fara lite.
pussss'


onsdag

igår var jag och mamma på stan och köpte julklappar och idag blev det gränby för lite fler inköp. ganska skönt att ha det gjort, för redan nästa vecka kommer dom första julklapparna öppnas!

tyvär har jag inte tid med detta!


tisdag

palla sjukhuset.
kunde varit opererad.
kunde varit i skåne den här veckan.


<3

i never thought i'd fall for you as hard as i did.
i never thought i'd be in love like this.

måndag

inatt sov jag i 12 timmar, länge sen det hände! nu har jag precis bakat kladdkaka, det har blivit mycket bakande på senaste tiden eeheh. men ialla fall så ska vi äta den på us mötet ikväll :) nu blir det lite oc innan jag ska åka och rida!


söndag

fest i bjk igår, tänker inte redogöra hela kvällen men den var kul! förutom bussresan dit som var en ren plåga för min del.. idag gick jag upp 8 och pallrade mig ut till stallet, kände mig rätt duktig då faktiskt. ligger hemma i sängen nu och här ska jag spendera resten av dagen.  nu blir det lussebullar och film!



erik grönwall


lördag

julshowen kommer bli awesome, det var lite kaos igår men as kul ;)

idag har jag varit på gränby med mamma och b, där jag bland annat åt pizza till lunch, helt frivilligt. vet inte vad som gick fel. ska sova lite nu och sedan fixa mig och åka till matilda där det blir middag och förkrök. sen ikväll är det fest :)



fredag

hemma i uppsala igen och nu ska jag åka till sofie där linn och johanna också är. där ska vi spendera kvällen och vara barnvakter åt lilla tilde :) jag ska dock iväg till stallet vid åtta och träna inför julshowen men sen åker jag tillbaka till dom!  myskväll :*



fredag

redan helg igen, awesome! idag gick jag upp rätt tidigt för jag skulle baka hehe, så nu har jag gjort det! nu ska jag fixa mig och byta om och sedan bege mig till skycity för att luncha med pappa. sedan åker vi hem igen och då blir det fika för idag fyller min bebis hund ett år! haha jag tar faktiskt deras födelsedagar på allvar :D 

aja vi hörs seeeeen.


Grattis odin <3


torsdag

igår kväll blev det utgång på det nya stället vip, kändes dock inte alls som att det var så mycket folk där inne trots hur kön sett ut och kvällen isig var rätt seg. men jag hade kul och det var en helt okej kväll! :) sen tog det liiiite för lång tid att komma hem så somnade inte förns vid halv 6 imorse och sen gick jag nog upp lite för tidigt idag men jag skulle iväg och handla födelsedagspresenter! heeh. så jag är sjukt trött idag, har precis sovit ett tag så ligger i sängen men nu ska jag gå upp och äta och sen iväg och träna så jag kan åka hem och sova igen!


onsdaag taggat

lite ändrade planer, matilda kunde inte komma. men det blir utgång endå! nu kör vi :D


onsdag

julkalendern är inget man vill ha på talltiken i år.

blev ganska deppig när jag insåg hur kallt det var ute idag men sen kom jag på att det är december och att det ska vara så, men lite sommar nu skulle ju inte skada.. idag har jag och mamma varit ute och flängt på ikea, gränby och massa andra ställen. nu blir det dusch, mat och annat skit innan matilda kommer hit. sen får vi se hur kvällen blir!



tisdag

var på sjukhuset kl 10 imorse i några timmar för att bli inskriven osv, sen åkte jag och mamma ner på stan för att fördriva lite tid, åt och kollade runt lite innan det var dags att åka tillbaka till sjukhuset för att spendera ytterligare några timmar där för att träffa lite läkare och sedan vänta på eftermiddags ronden och då få veta att det hänt något traoma och därför blir det inte någon operation imorgon. så kom hem igen kl 6, värt att jag vart på sjukhuset iprincip hela dagen ;)

hittade iallfall lite saker på stan som ska med på önskelistan :D heh. nu ska jag kolla julkalendern och sen ska jag och mamma baka lussebullaaaar!


RSS 2.0