jarå


söndag

är på väg hem nu, tråkigt men sant. klart tankarna på hur jag kunde haft det om jag bott där nere kommer fram.. men men, vi har åkt i typ 3 timmar jag körde dom första 2 och sedan tröttnade jag så vi stanna och fikade och bytte plats. åkte förbi A6 för en stund sen, så jävla fina minnen från den veckan! boll boll.
nu blir det nog lite oc ;)



söndag

mycket trevligt igår och som vanligt kul att träffa släkten :) att köra hem sen var mindre kul, såg ingenting pga dimma. och idag ska vi åka hem men jag vet inte när, pappa ska väl städa och så först. sen ska vi förbi farmor en sväng också, tror dock inte hon är hemma så fick inte säga hejdå. synd det. hade velat stanna kvar ett tag till, känns som vi nyss kom ner här men vi måste väl hem till verkligheten igen.

idag är det 300 år sedan som slaget vid helsingborg var, värt att fira ju ehehehehe.

lördag

hade ingen tid till daton igår, jag och pappa åkte upp till huset för han skulle skotta av taket och jag skulle plaska omkring i slasket med gummistövlar medans, glad att det börjar smälta! sen åkte vill till väla, för er som inte vet är det som gränby c fast mycket mycket större. sen snabbt hem och fixa sig och vid sex blev jag hämtad av jonna så åkte vi till erik för middag och förfest med massa andra människor. sedan blev det utgång i helsingborg :)

vaknade vid 9 idag, inget ovanligt när man är här nere. har varit i hyllinge och kollat i lite affärer och nu är vi hemma igen, väntar på att pappa ska komma in med hundarna så vi kan fika. och sen ska jag börja fixa mig inför kvällen. det är kalas för en av mina kusiner som fyller år, så iprincip hela släkten kommer att samlas, ska bli kul :)

PUUUUSSS'


torsdag

mys igår, var fortfarande tokmätt när jag vaknade ehehe. gick upp rätt tidigt idag för att packa och så och sen vid lunch satte jag och pappa oss i bilen och 6 timmar senare var vi nere i skåne, gick som vanligt fort att åka hit. hade tagit med mig OC så kollade lite på det också :D sitter hos farmor nu och har varit här några timmar. pappa hade såklart glömt bort koden till internet så fick den inte förns nu typ men jag har roat mig med annat, har bland annat bråkat med odin och det slutade med att jag började blöda näsblod och gav upp!

nu ska jag se på tv.
PUSS'



 lille traviz


onsdag

idag är det rätt skönt ute faktiskt, lackade dock när jag blev varm i min jacka hehe. var och solade och sedan våldtog jag icas godis avdelning, köpte as mycket till mig och min fari. det slog min nyss att jag inte träffat honom på 10 dagar men imorgon får jag det :)
ska duscha nu och fixa mig, sen blir det kina med tess, johanna och emma och jag har hört att vi ska äta tills vi spyr, låter awesome. efter det ska jag och tess hem till sofie och mysa  :*


åh, fina flickor


tisdag

jarå, har jobbat måndag och tisdag. har fått jobb på sjukhuset som sjukvårdsbiträde. och nej jag torkar inte gubbar i rumpan eller något sånt, jobbar på neonatalavdelningen. idag har jag fått titta på bebisar hela dagen :D sjukt nöjd tjej. ska inte jobba något mer den här veckan och det är jag tacksam för ;)



vi gick till ica igår



butch?


lördag

jätte mysig och rolig middag på tzatziki igår kväll :) vet inte om vi var så uppskattade av andra gäster, men eftersom vi åt mest av alla där var personelan nog glada, trots 6 kr i dricks.
jag har varit rätt pank den senaste månaden, ialla fall i svenska kronor. däremot har jag haft dollar och euro som legat och degat. men idag använde jag mamma som växelbank och blev några tusen rikare. m-m-mmm. så sen åkte vi ner på stan så jag kunde slösa. ikväll ska jag mysa!

puss'


fredag

jarrrrå, det går bra nu.


tisdag

14 februari, jag hade inga höga förväntningar på den dagen. det har jag inte på någon dag längre. men min dag blev bra endå :) bland annat tävling, DM och jag är sjukt nöjd och kom dessutom 2:a :*




den dåliga uppdateringen kommer fortsätta, jag kan inte skriva vad jag vill här längre så det är lite svårt att skriva vissa dagar. men jag ska inte svika er helt ;)

so long suckers' 


bebis :*


fredag

det var tydligen bara en massa snack.


torsdag

tjatjaaaaa. inte riktigt tid med det här länge känner jag. men, igår var jag pappa & syster i nyköping hos min kusin, hon fick barn för en månad sen, mitt 15de kusinbarn närmare bestämt! idag har jag träningsverk efter att ha hållit bebisen. idag har jag haft matte och för att skryta kan jag ju tala om att jag fick VG på matte provet, vet inte om hon kanske lurade mig..

ska snart iväg och träna som vanligt och sen ikväll ska jag till sofie. och imorgon ska hon och jag ha en heldag på sjukhuset, men det är inte jag som ska få kniven i mig utan det är hennes tur!
pussss'



söndag

jobb mellan 6.30-12.00, awesome tid. men vi var snabba och satt och kollade på tävlingen rätt mycket. sen red jag också och det gick både bra och dåligt. as taggad till DM nu :D sen pimpade jag och emme hinder, mycket fint blev det ialla fall ;)

tog bort bandaget idag, det tog sin lilla tid för jag skrek och slog bort mammas händer heeh. stygnen hade försvunnit, det är bara en knut kvar men den får sitta ett tag till ;) nu blir det mys och film i sängen, kommer däcka inom kort. det är inte mänskligt att gå upp kl 6..


"titta! hon är helt löd i ansiktet, helt löd. det sel ut som hon blänt sig" hahaha.

lördag

åkte till stallet idag och sen åkte, fräscha flickor, jag och anna till gränby för att handla present till martin och sedan tillbaka till stallet ett tag. ganska övertrötta galopperade vi hem sen heeeh.
ska fixa mig och åka till my för förkrök, sedan blir det 19 års fest för martin :)

imorgon ska jag jobba och så är det klubbhoppning. yey.



fredag

ber om ursäkt för dålig uppdatering, men fi vad skönt det har varit. hänt rätt mycket den senaste veckan. både bra och dåliga saker. jag har ridit den här veckan igen, ont gör det men det får jag stå ut med. arg på mig själv också, har ungefär 1 sak i veckan att komma ihåg och jag klarar inte det. missar mina möten, glömmer fixa saker jag ska göra osv. ska snart äta lite och sedan kila iväg till sjukgymnasten, första gången jag ska dit så får se om det är bra och hjälper mig. sen ikväll är det middag hos sammi :)


nya bebis hunden :*


RSS 2.0