snö och helvete

jag vart jätte glad av snön :D ser faktiskt fram emot vintern i år! :) fast det skulle ju inte skada om den låg kvar på marken.
och som vanligt så ska kvällens planer dö ut, greatgreatgreat. och följa med ut på krogen får jag ju inte heller än, så vad har jag då för val inför kvällen? sitta hemma och uggla låter ju frestande. not

ska lägga mig i sängen, kolla på film och hoppas på ett mirakel..
(jag tror inte på mirakel)

fredag

kemi är inte min starkaste sida, det ligger heller inte i mitt intresse vilket gör det ännu jobbigare att plugga. för mig känns det meningslöst att veta vad estrar och omättade kolväten är, men det kanske tillhör allmänbildning.. vad vet jag liksom.

mitt datorbord är halvt klart, jag ska nog göra klart det snart men först ska jag och mamma till gränby en sväng och utöka innehållet av mina medeciner, jag tror jag ska tröst shoppa lite också.
ikväll blir det röj med dom två bästa, och jag ska bli full och glömma bort hur mycket jag egentligen har att plugga.. bra plan.

vi hörs senare'


torsdag

pluggandet gick inget vidare, mamma drog istället med mig till gränby så jag kunde slösa lite pengar, men det gillas skarpt. sen kom pappa dit och hämtade mig så jag kunde följa med till ultuna, sen har jag tränat i 3 timmar och var helt sjukt trött när jag var klar. men det är ju bra!
jag blir galen på att jag aldrig blir frisk, det är bara värre nu också. har fått ont i halsen och är jätte förkyld. som om inte hostan jag haft i 7 veckor räckte...

en sak som min kusin sa här om dagen var att om man, som jag, tar sina p-piller på kvällen och sedan dricker och råkar spy (som är mycket möjligt) så kan man ju faktiskt spy upp tabletten.
tänk på det!

eftersom jag inte har något bättre för mig nu så ska jag bygga ihop mitt skrivbord hade jag tänkt. imorgon ska jag upp tidigt för att ringa till tingrätten, jag, sanne och eve ska på rättegång!
godnattpåre'

tordsdag

var hemma  vid kl nio igår, och då spred jag och mamma många bra planer om min födelsedag och mitt rum :) min dator strejkade dock igår fastän jag bad och bönade, så tillsslut gav jag upp och la mig för att sova istället.
idag har vi varit på ikea och köpt ett nytt skrivbord till mig :) kommer nog bild sen när jag haft tid och ork till att montera upp de. fick även ett par nya stövlar av mamma, jag har ju råkat tappat sulorna lite halvt på mina andra ;) heeh.
freddie är här nu så vi har fikat och så, och nu had jag tänkt plugga lite! för sen ska jag och pappa till ultuna med olle, och sen är det tre timmars träning ikväll, ska bli väldigt skönt!

vi hörs'


onsdag

gårdagen var rättså ohändelserik, var ute och åkte bil och var till lite affärer, chillade med jonna på kvällen.
nu är mina dagar i skåne slut och idag beger vi oss hemmåt, ska bara vänta på att pappa ska bli klar, han håller på att laga taket tror jag. heeehe. så det lär ju ta sin lilla tid... ikväll ska jag nog bara vara hemma, har ju inte träffat mamma på en vecka nu heller, så vi har en del att prata om! ska bli skönt att komma hem också, att få soooova. det är något dom inte gör här nere ska ni veta ;) jag har gått upp kl nio varje dag hah. 

vi ses ikväll'

måndag

kom ner hit vid halv nio igår, chillade med pappa och farmor framför tvn. idag har jag varit ute och gått i skogen, med gummistövlar, jätte snygg var jag! även varit ute och åkt med jonna när hon övningskört, och jag lever än! heeh.

ikväll ska vi vara hos regina och käka kebabrulle och annat gott :)
ciaaao'

söndag

dunkar lugna favortiter och har städat och fixat nu på morgonen, så det ska se bra ut när mamma kommer hem ikväll :) hinner dock inte träffa henne för om en liten stund kommer pappa och hämtar mig så åker vi till skåne! och jag har varken packat eller bytt om, känns som att det är dags att rappa på.

ha det bra, i know i will. 
vi ses på onsdag'



lördag kväll

matchen mot östhammar slutade 4-5, om jag inte minns fel, rättså surt faktiskt. och jag orkade mer än jag förväntat mig, dock sprang jag omkring och yrade, men det är en annan historia.  jag hann även hem i tid tills S1b kom på besök. det blev mysig middag och en keff film och när dom drog sig hemmåt kom sofie och linn hit en stund men precis som jag så sov dom inte mycket inatt så vi kom fram till att det bästa var att skippa festandet ikväll för att istället få sig lite sömn, och det var ett bra val för här sitter jag och kämpar med att hålla ögonen öppna och jag kan tala om att det inte är lätt!

eftersom man ska dra tillbaka klockan en timme inatt så är kl bara halv ett just nu så jag har lite tid till att kolla på gossip girl innan det är dags att sova. och att jag bara kommer klara av att kolla några minuter innan jag somnar har ingen betydelse.

verkar som att jag och bilddagboken är oänse om något idag.....
nej godnattpåre'

 

lördag

går kvällen började med middag hos mig och sedan ramlade krille, anders, cemil, rikard och pärham innan för dörren och sen allt eftersom kvällen gick så ramlade lite folk ut igen och kl två åkte vi som var kvar ner på stan och gick till baren baren där jag och linn tyvär blev utkastade ;) så vi alla åkte tillbaka hit och jag blev inte av med dom förän kl halv 6 i morse. så jag har sovit 4 timmar i natt (Y) och snart är det match, känner hur bra jag kommer prestera med tanke på hur utvilad och frisk jag är.. heeeeh.

sitter och proppar i mig en banan, som dessutom är övermogen. inte okej!
nej om 10 minuter kommer pappa och hämtar mig och sedan är det match i östhammar. och till kvällen blir det lugn middag och mys med klasstjejorna :) kommer sitta perfekt!
nu måste jag byta om och så, håll tummarna för att jag inte kommer spy på planen..

vi kanske ses'


Fick hjälp av andres med att låsa dörren..

 

fredag

jag sitter på religions lektionen och matilda maserade mig precis, underbart! och det är äntligen fredag men jag slutar kl halv fem, great. men om pelle är snäll så kanske han låter oss sluta tidigare?! han brukar vara snäll på fredagar. efter skolan ska jag och sanne ner på stan och kolla efter saker vi kan slösa pengar på, förhoppninsvis lite skor och kanske en mössa? sen så ska vi hem till mig och äta middag då även linn sofie och samantha också kommer, och sen till kvällen blir det party :)

vi kanske ses ikväll'

HAPPPPPPPY :D

när jag kom hem från skolan så hade jag fått brev från pliktverket och JAG SKA FÅ MÖNSTRA!!! jag började nästan gråta när jag läste vad det stog och kom sen på mig själv där jag satt med ett leende ända upp i öronen och jag kunde inte sluta le på ett tag och är fortfarande jätte glad :D det här kommer jag leva länge på!

gick inte alls så bra att träna idag, klarade knappt av en halv timme :/ kallsvettades och hade jätte ont i huvudet. men ska få åka med på matchen i helgen och spela lite iaf :) trodde inte jag skulle få det eftersom jag inte tränat på så länge, så det ska bli kul!

nyss fick jag ett riktigt ryck och började städa massa heeeeh, men nu ska jag ta min svampmedecin och lägga mig i sängen och prata i telefonen, det är ju det ända sällskapet jag får nu, och kolla på gossip girl. och imorgon har jag en bra dag framför mig!
btw så gick svenskan bra! skönt att ha det gjort. dessutom har jag snackat med mamma idag, hon shoppar för fullt. (till mig. maaaha!)
sovgott'

såhär nöjd känner jag mig nu!

torsdag

idag kommer det bli dålig uppdatering och jag har heller inget vettigt att säga, jag sitter mäst och väntar på att den här lektionen ska ta slut så att jag kan få gå på svenskan och hålla mitt så kallade "tal" och sedan gå hem och grina lite. och i brist på annat så ska jag med olle idag igen och ikväll är det tre timmars träning på g. är inte riktigt lika taggad eftersom min hosta är mig hack i häl.
och har ni hört på värre; att om man inte sjöljer ur munnen efter varje gång man använt ena av mina astma medeciner så kan man få svamp i munnen, helt sjukt äckligt och väldigt dåligt att dom inte informerade mig om det. jag är inte direkt typen som läser på instruktionerna över en inhalator när jag redan har flera stycken...

nej nu ska jag skriva lite om paris, för ovanlighetens skull...... och håll tummarna för mig på svenskan!
vi kanske ses'


lista

nu har jag ätit mina räkor och är mätt och belåten! och i väntan på att sofie ska duscha klart svarar jag på lite frågor ;) sen ska vi se bonde söker fru och äta godis!!

1. När du duschar, sätter du på vattnet och går in eller går du in och sätter på vattnet sen?
sätter alltid på vattnet innan

2. Läser du etiketterna på din schampoflaska?
bara på framsidan, så jag vet var det är jag tar

3. Har du duschat tillsammans med någon av motsatt kön?
ja det har jag

4. Har du borstat tänderna i duschen någon gång?
nej det har jag icke

5. Vilken var den senaste låten du lyssnade på?
mins inte, någon på radion.

7. Har du blivit medlem i något på senaste tiden?
kanskenågon grupp på facebook hah

8. Vad har du för planer för helgen?
hela helgen är bokad och klar

9. Har du någonsin smugglat något till Amerika?
haha nej

10. Blir en kille/tjej sexigare om han/hon spelar gitarr?
nej, men det är  ju inte ett minus heller

11. Bor du i en stad med en idrottsförening?
ganska många också

12. Hur många tror du att det kommer på din begravning?
beror väl på hur många barn och sånt jag får, men känns ju fel att svara på det redan nu

14. Har du fler fiender än vänner?
det har jag inte

15. Har du någonsin skickat ett anonymt brev?
när jag var liten

16. Kan du fixa din bil?
svårt när jag inte har någon

17. Har du tackat nej till en dejt någon gång?
Ja

18. Är du smartare än dina vänner?
smartare än vissa ialla fall ;)


20. Har du suttit i fängelse?
nej haha

21. Borde du ha gjort det?
nej

22. Tycker du om lukten av öl?
nja, inget jag gillar heller

23. Har du någonsin dött eller dödat någon i dina drömmar?
nej tror inte det, brukar inte drömma om sånt

24.Har du skänkt pengar till välgörenhet?
det har jag minsan

25. Skulle du döda en hund för 1000 dollar?
nej

26. Har du några framtidsplaner?
det har jag!

onsdag

idag är jag barnslig, jag dricker oboy och så jävlades jag med två som hade låst in sig på en toa i skolan idag, och vad dom gjorde där inne kan ni ju räkna ut själva. jätte omoget av mig, jag vet, men i brist på annat så finns ingen annan utväg.
imorgon har vi muntliga nationella i svenska, så nu ska jag lära mig mitt tal och hoppas att det är 5 minuter långt.. heeh.

och nu har mamma åkt så är jag ju ensam hemma och det ska jag utnyttja till 100! maaaha.  och om jag svälter ihjäl under dom här dagarna är det inget som kommer förvåna mig..
senare kommer sofie och gör mig sällskap ikväll&inatt :) så vi ska mysa med massa godis och film!
nu ska jag  göra nytta så jag hinner se lite på gossip girl med :D
höres'



yeey

och för er som inte vet, idag är det en månad kvar till årets viktigaste dag.

min födelsedag!


träning

dagen har gått väldigt fort men är inte slut än på ett tag, för kl nio är det träning och idag ska jag dit och röra på fläsket. måste dock ta det lugnt med tanke på att jag fortfarande är sjuk. lame.
idag åt jag middag i sängen och det är inte okej, men hade nya gossip girl avsnitt så kände att jag var tvungen att kolla! heh. sitter och kollar på tatueringar nu, vill fortsätta med något mer på min, men vet inte vad jag ska göra, det måste ju passa och så. värt att fundera på ialla fall :)

nej nu ska jag fixa lite och byta om! jag är för en gångsskull taggad på träning :D
pusshej'


tisdag

sovmorgonen kunde gå och lägga sig för jag fick pallra mig till vårdcentralen imorse och fick mig en ny astma medecin som jag ska använda för att ta bort hostan, så hoppas det hjälper! vi hämtade även ut första sprutan mot livmoderhalscanser, som dessutom mamma ska ta på mig haha, vi får väl se hur det går! 
hann till skolan i tid med, och nu sitter jag på andra och sista lektionen för dagen. slutar snart och då ska jag hem och sova en stund och sedan skriva klart svenskan och börja på filmkunskapsuppsatsen! 

vi hörs'

hostjävel

nu har mycket av kvällen gått, men den tid som återstår ska jag spendera i sängen framför oth. och om jag får sovmorgon imorgon är oklart, jag kanske tvingas upp för ett återbesök hos läkaren eftersom det här är 6:e veckan jag hostar och enligt mig är det inte normalt, när jag även har ätit en hel flaska host medecin och pencelin i en vecka utan att det hjälper. jag har väl gått och fått lungcanser eller nått.

godnattpåre'


måndag

och så var det måndag igen, great! men vi fick saker och ting konstaterade, vi är ruttna på pingis, och med tanke på att fisk innehåller mycket omega 3 så lär ju alla på celsius ha överdos av det, eller? och så fick vi veta att man har mycket fett i handflatorna, bra och veta grej. och mer givande dag en så vart det inte.

nu ska jag och pappa åka till ultuna för att lämna en vildsvins bit och sedan ska olle på rehab.
hepåre'



rummet

fick göra av med lite pengar på en söt blå kofta :) sen har jag spenderat större delen av dagen framför svenska saken, så nu skulle jag bara vilja spy på det.. Sen så har jag och mamma kommit fram till att vi ska göra om på mitt rum :D ska köpa lite nya saker och kasta ut lite av det gamla. men det blir inte först förns efter lovet typ, eftersom först åker mamma bort och sen åker jag. men har något att se fram emot :)

vi hade ganska bra planer för kvällen men dom dog ut när sofie fick en läkartid 20.30 (??!) så nu blir jag hemma ikväll så ska gå och kika på one tree hill med mamma nu, sen är det gossip girl! ganska bra kväll det med :D
pussssshej'

söndagg

dom flesta säger att dom är dåliga på singstar, men det går inte att vara sämre än mig, för jag är dålig på riktigt. jag får ett-två tusen poäng medans alla andra får minst sex. MEN nu har jag hittat två låtar som jag till och med kan komma upp i fyra tusen poäng på. heeh. så jag är glad fastän jag alltid är tondöv och amatör.
ja det var då igår jag upptäckte mina inre tallanger på dom två enstaka låtarna, då vi sjäng singstar, snackade skit och kollade lite film. en helt okej lördagkväll.

idag hade jag tänkt åka och kolla på vår match, men jag fick ett erbjudande om att följa med till gränby så jag gör det istället! känner för att göra av med lite pengar :) sen ska jag skriva mitt svenska pm, jätte roligt, verkligen!

ha inte alltför mycket söndagsångest'

gammal bild


lördagkväll

nu är jag fit for fight och ska bege mig ut för snart blir jag upphämtad för en kväll i årsta. ja, jag vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig.

jag är as pepp på att spåra ikväll, men det finns inga såna planer för kvällen tyvär. ikväll är vi nyktra ;)

aja jallabye'


lista

Vilket land kommer du ifrån? : Sverige
Din mobiltelefon? : sony ericsson k600i
Vem vet mest om dig? : jag
Vad vill du ha just nu? : mat
Vilka sjukdomar har du? : inga
Sängdags: ikväll blir det sent
Fobier? : skogen
Känner du en snygg kille? : jag känner många snyggingar
Brukar du svara på kontaktannonser? : nej jag skickar in mina egna istället
Åsikt om jultomten: han är ful
Vad skulle du vilja beta om du själv fick välja? : godis
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? : olle
Mjölk i kaffet? : inget kaffe alls
Röker du? : ja när jag känner för det
Sjunger du? : bara vid speciella tillfällen ;)
Duschar du dagligen? : ja, annars är man äcklig
Har du varit kär? : jap :)
Vill du gå på högskola? : ja annars lär jag ju inte komma långt
Kommer du överens med dina föräldrar? : om jag vill så :P
Vad vill du arbeta med när du blir stor? : polis
Din hårfärg och frisyr? : blond, halv långt tråkigt
Skorna du hade på dig idag? : svarta tygskor
Kläderna du har på dig idag? : mjukisar, inte valt till kvällen än
Favoritfärg på kläder? : olika!
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? : massa fina klänningar
Tatueringar du har? : en
Piercingar du har? : två
Din perfekta pizza? : ingen pizza
Randigt, rutigt eller blommigt? : jag är 17 år och du har blommigblus
Favorutdjur? : olle
Favoritparfym? : röda herr lacoste
Favoritbyxor? : leggins
Hur mycket, hur ofta och vad dricker du? : när tillfället tillåter dricker jag allt och mycket
Hur svarar du i telefonen hemma? : beror på humör och tidpungt.
Hur svarar du i mobilen? : beror på vem som ringer
Vem ringde dig senast? : sofiie
Senast kramat? : linn
Senast pussat? : olle
Senast hånglat med? : krille
Druckit alkohol den senaste månaden? : senast förra helgen
Varit på dejt den senaste månaden? : dejt och dejt

lördag

gårkvällen var helt sjukt värdelös så jag åkte hem igen och fortsatte mitt gossipgirl kollande! idag vaknade jag redan halv tio så satte på datorn och slog på gossip girl igen ;) och så har jag legat i sängen och käkat tacos! ha
ska åka ner på stan om en stund och sola, känner mig blekare än någonsin och det måste ändras. sen har jag en kväll framför mig som jag inte direkt ser framemot. men man får ju göra det bästa av situationen så kanske det till och med blir bra. heeh

nej nu ska jag klä på mig och kila iväg!
puuss'


det är du som har åstakommit det, så nu är det bara att gilla läget du själv skapat.


stan

nu lägger jag ner gossip girl, ska ner på stan och träffa sofie och linn så får vi se vad dom har att bjuda på!


gossipgirl

ikväll är det gossip girl maraton på g. och vi har laddat upp med kladdkaka, godis OCH cola! halleluja jag kommer spy.
nu ska jag hjälpa mamma med maten!

fredag

och jag som trodde vi skulle få sluta tidigt idag eftersom det var prov och man får gå när man är klar. och man fick gå när man var klar, men då var bara problemet att det tog typ 2 timmar att göra provet så slutade inte förns kl 4. yeeeey.
vi var ner och åt på stan idag på lunchen och så vart det brottom tillbaka och vi klarade av att gå på 10 minuter, men då kan ni ju själva tänka er vilka eftersvettningar vi fick av det. inte nice..

nu ska jag snart vara jätte duktig och städa mitt rum och typ rensa i min garderob för det går knappt att stänga lådorna och det är rättså drygt.
pusshej'


torsdag fortfarande vaaaahh

sa till jenny innan idag att vi inte haft något prov i skolan än, och att det var först efter lovet det första är. men kom på att vi har ju faktiskt filmkunskapsprov imorgon, men det kan man ju inte plugga till så det räknas nog inte..
och idag var jag på biltema, vad tror ni att jag såg? jo en snygg kille, det är ju sjukt. hah en kul sak hände när jag var där, fick ett telefonsamtal från en sofie i mitt lag som frågade hur det var med mig och så, och pinsamt nog viste inte jag att vi hade en sofie i vårt lag. heehheheheheh. så hade ingen som helst aning om vem det var jag pratade med tills jag senare frågade anna så fick hon förklara för mig. heeeeeeeh.
träningen idag gick jätte bra och nu är det bara att börja längta till KM!

har inga som helst planer för imorgon och förmodligen får jag sitta hemma och gråta hela kvällen eftersom typ alla ska ut och jag har ju inte åldern inne än... men nu är det bara 36 dagar kvar :D

puss godnatt'


torsdag

sitter på andra och näst sista lektionen för dagen, och det eviga skrivandet om paris fortsätter.
när jag har slutat ska jag följa med olle på rehaben och ikväll ska jag träna :) har ju inte tränat på en vecka nu, så det ska bli kuuuligt ;)

och vad jag nästan har konstaterat i dag är att glosögat i vår skola bör ha väldigt torra ögon så mycket som dom är öppna, man tror nästan att dom ska ploppa ut och rulla i väg.. värt att fundera närmare på en annan gång!
nu ska jag kila på svenska lektion.
bye'



klippning

jag har klippt mig nu, och i era ögon är det nog ingen stor skillnad, men i mina är det de. men för en gångs skull så tyckte jag inte att det var så hemskt! och så ser det mycket bättre ut nu =)

före & efter


lista

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: bara bra
Är det nåt du absolut inte äter: hamburgerkött
Kläder just nu: bh och trosor
Musik just nu: tvn
Vad sa du senast: tack
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: renässansen
Längd och vikt: 170, vikt är personligt
Hur många kuddar sover du med: tre
Favoritväder: soligt och varmt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: någon, mobilen och lypsyl
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: både och
Vem är viktigast för dig: familjen olle och vännerna
Tror på liv på andra planeter: japp
Kommer du ihåg din första kärlek: självklart
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid i ett förhållande: ja det gör jag
Hur många barn har du/vill du ha: 2-3
Bio eller promenad: beror på med vem och väder
Snarkar du? nej, aldrig någon som sagt det iaf
Rädd för insekter? inte rädd, men dom är ju inte mysiga
Äckligaste insekten: Fästingar
Bästa bok? gossip girl
Vad vill du jobba som? polis
Pizza eller hamburgare? hamburgare
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) både och
Gungar du på stolen? ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej
Hur många syskon har du? ett
Vad är du mest rädd för? skogen
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? det ska den som lagar den göra
Gillar du att sjunga? javars
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? ekonomi, 3an, för jag inte viste vad jag skulle välja
Anser du att du är stark? ja
Brukar du sola? ja
Vad gör du om du får hicka? håller andan eller skrämmer mig själv
Röker du? kan hända
Snusar du? nej
Kaffe, te eller inget? te

onsdag

idag har jag varit jätte duktig och gjort både turism och rättskunskap när jag kom hem från skolan, ska även skriva klart debattskiten så jag kan lämna in den imorgon. har typ kramp i min nacke nu med, för ni som sett mig när jag skriver i böcker så vet ni att jag har huvudet väldigt långt nere, som om jag vore närsynt, och det blir rättså jobbigt i nacken efter ett att man skrivit 3 A4 sidor. hehhe men jag lär ju ha jävliga muskler där iaf :D

nu ska jag ut en sväng och sen när mamma kommer hem ska vi äta bullar och klippa mitt hår! ;b
pusss'

här har ni mig som 15 åring ;)
 
 

tisdag

ett tag kände jag verkligen hur lite saker vi hade i skolan, men nu är det tusentals inlämningsuppgifter och två prov veckan efter lovet och då ville jag bara spy på allt och alla. för vem vill plugga på lovet?! inte jag iallafall.
jag och martin dissade bjk och gick hem till salabacke istället, vi lagade mat och sedan käkade vi massa godis och kollade på oth. sen var vi en sväng på gränby för att hämta ut min pencelin tror jag att det var, för nu ska jag bli frisk!! sen stjussade han hem mig och nu sitter jag och kollar på sos familj, ganska kul faktiskt!


det som hände igår var att först på labben så skulle jag och sanne se om olika alkoholer leder ström, så vi stoppade ner mätinstrumentet i de olika alkoholerna, och ingen ledde ström, och vi tänkte väl inte mer på det förän när vi ser hur judith och sara plockar bort korkarna från stickorna som man stoppade ner. självkart så hade jag och sanne inte tagit bort dom, och dom var gjorda av plast och som alla andra vet så leder inte plast ström, men bloniner som vi är så tänkte ju inte vi på det ;) hehhehehe.
och när vi sedan var i musikenshus så ramlade jag såklart i trapporna. och sanne skrattade så att det ekade i hela huset :(

nej nu ska jag fortsätta kolla!
puss'

tisdag

även fast vi har sovmorgon till tio över tolv idag så sitter jag i skolan nu. jag har varit på ungdomsmotagningen imorse, och sedan var jag duktig och åkte hit och kollade på debatten och skriver om den, men eftersom jag inte fattade så mycket så kommer det här garanterat inte bli det bästa jag gjort. heeeheheh.

när matildas lektion slutar ska hon och jag gå och äta mat, jag är hungrig! sen har vi tre lektioner och sedan ska jag hem till martin!
så vi hörs ikväll'

ikväll ska jag berätta om två roliga händelser från igår, det hade jag ju helt glömt bort! :o


måndag

idag hade vi bara en lekton och eftersom skolan erbjöd äckliga biffar så blev det lunch på subway. och en extra kaka! klockan två var det dags för kick off i musikens hus, där alla UF företag i uppsala skulle befinna sig, så vi var där och presenterade vårat företag. (som jag ska presentera här på bloggen en annan gång) och så lyssnade vi på ointresanta människor i flera timmar..

dessutom är jag lite sur, för att jag fick inte träna idag och så är mitt godis som låg och chillade på mitt rum uppätet, och INTE av mig.
och så hade jag hela tiden gått och trott att filmkunskaps uppsatsen skulle vara på 180 ord när den ska vara på 800 ord. ibland får jag verkligen till det!

jallabye'


right

Varför tvättar vi handdukarna, händerna är väl rena när de torkas?

ooovärt

har legat och sovit större delen av dagen, känns ju rättså ovärt, men hur väcker man sig själv? kan heller inte förstå varför jag är så trött, har sanne kanske smittat mig med sin oexisterande sjukdom? nu väntar jag bara på att jag ska börja blöda näsblod...haha


och så saknar jag krille.

söndag

idag är en perfekt dag för en höst promenad. jag brukar inte tycka om någon annan årstid än sommaren, men man kan ju inte göra annat än att gilla dessa dagar utan regn, en massa sol och alla löven på marken. (som förmodligen en legist har dragit ner från träden under natten) jag tycker ialla fall att det är mysigt. eller så kanske det vore mysigt med en film dag med massa godis och trevligt sällskap?
jag får nog inget av det, eller en promenad, godis och en film kanske, men inte det andra.

dessutom försökte jag ladda hem gossip girl för att komma ifatt tvn, men då vardet bara en minut av avsnitten, varför lyckas aldrig jag?
nu ska jag klä på mig och se vad dagen har att bjuda på, iallafall grekiskabiffar.
pusssshej'


godnatt

kvällen började med middag på Lucullus tillsammans med jenny, matilda, anna, sara och fredrik. när klockan sedan tillät begav vi oss över gatan till musikenshus. 
och björn är ju alltid rolig, synd bara att han sa exakt samma sak som förra gången jag var och kollade på honom. heh

jag ska lägga mig i sängen och kolla på oth, utan att tjocka mig. förmodligen kommer jag somna ganska snart och vakna upp imorgon piggare än någonsin!
godnatt'


björn

efter ett stort nedslag, ska jag tagga om och börja fixa mig inför kvällen. det är middag med några och sedan dejt med björn gustafsson! mihi


lördag

med ganska kort sammanfattning om gårdagens kväll så har jag ju varit med om roligare. och inget speciellt kul hände heller, ganska torr kväll, men ibland ska vi väl ha sånna med?! den slutade i sofies säng men redan halv tio imorse tog jag och linn en morgon promenad ner på stan för att åka hem! så jag har varit vaken sen kl nio ;) kommer vara skapligt trött ikväll.

nu ska jag titta på debattjävel och skriva en debattanalys.  kill me.
på återseende'


ni är bäst


fredagkväll

idag åt jag mat framför datorn, eeeehe, inte okej!
och jag hatar att välja kläder, för det första så kan jag inte bestämma mig och för det andra så blir det så rörigt i lådorna, dom går knapp att stänga.

nu ska jag fixa klart mig och sen ska vi till samantha&sen till sunnersta!
trevligkvällpåre'


fredag

dagen gick rellativt fort fast jag hade hela 5 lektioer, och där skojjade jag ju bara, eftersom ena var inställd. och idag har jag ont i ryggen och det spränger i mitt huvud varje gång jag hostar, så jag mår great.
men jag fick pannkakor till lunch, som helt klart gjorde min dag, fastän dom smakade gummisula. annars så var dagen rättså ohändelselös utom när jag skulle gå hem från skolan och hade skoskav.

ska rota fram något ur garderoben att ha på mig ikväll, vilket inte alltid är det lättaste med en beslutsångest som min men annars får jag väl ta en sopsäck eller något, för ikväll är det party
på g!
hepåre'


enjoy

känner inte alls för att skriva just nu så;

1. Vad heter du? ingrid
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? vet inte, bryr mig inte så mycket längre
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? olle
4. Vilket stjärntecken är du? skorpion
5. Vilken årgång är du? -90
6. Vart bor du? Uppsala
7. Bott utomlands? nej
8. Flyttat antal gånger? 2 gånger
9. Vart skulle du vilja bo? skåne
10. Vilken skolklass? sista året
11. Vad vill du bli när du blir äldre? polis

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
170 cm
2. Hur mycket väger du? inget jag bara berättar för vem som helst
3. Hårfärg och frisyr? långt blont
4. Ögonfärg? blå
5. Mest nöjd med? inget spec
6. Minst nöjd med? inget spec
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? nej och tur det, passar inte i det
9. Gar du några piercingar/tatueringar? det har jag

FAVORITER

1. Filmer? kollar mest på oc och oth..
2. Låtar? mycket olika
3. Årstider? sommar
4. Mat/dryck? tacos & dr pepper
5. Djur? hund & häst
6. Färg? svart, vit, grå, rosa
7. Parfym? lacoste, ralph lauren
8. Tv-program? kollar inte så mycket på tv
9. Ämne i skolan? prykologi, men har inte det längre
10. Sysselsättning? kompisar, häst

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Svart tygjacka eller svart kappa
2. Vad använder du just nu för skor? det varierar mellan massa olika
3. Favoritfärg på kläder? svart men annat med!
4. Favoritmaterial på kläder? vanligt tyg
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Massa nya klänningar
6. Favoritaffärer? ingen spec
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? väldigt olika
8. Favoritmärke? inget
9. Vad har du för byxstorlek? 26-27
10. Vad har du för tröjstorlek? 36

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
jag har ingen morfar
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? inget, tömde dom nyss
b) Jobbväska just nu? jag jobbar inte
c) Handväska eller liknande just nu? en tröja, skolböcker, smink, roller, plåster, pennor, papper, skräp, våtservetter, plånbok, vantar, spegel, paraply, hörlurar mm.
3. Vad är du beroende av? olle
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? försvarets hudsalva
6. Vad tror du på? pappa
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
8. Vad köpte du senast? en tröja
10. Var bor du? i salabacke

skolan

skit skönt med bara två lektioner i skolan idag! dock har vi hur många som helst inlämmnings uppgifter att göra, där det är en massa skrivande. kuuuuul ;)

nu ska jag läsa ut min svenska bok så det bara är att börja skriva om den sen, när jag känner fört..
sen ska jag och pappa övningsköra :D


grattis till mig och linn :D<3

bild från sommaren 05 hahah


torsdag

Har varit på vårdcentralen nu på morgonen och fått medecin till hostan och konstaterat att det är muskelvärk jag har i ryggen pga att jag hostat så mycket. fick även ny astmamedecin, hoppas den kommer hjälpa bättre!
och nu är jag lite darrig i kroppen & yr för jag blandade medecinen med inhalatorn, vilket man skulle passa sig för :P

och dagens tråkigaste: jag missade pannkakorna i skolan :(
 
nu ska jag skriva lite om paaaris.
pusshej'


godnatt

nu måste jag bara vänta i 4a veckor, kanske lite mindre, på svar.
och så mår jag illa.

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla oc tills jag somnar, precis som alla andra kvällar!
och imorgon tror jag blir en rättså bra dag!
gotnattpåre'



väääldigt gammal bild ;)

onsdag

sara och johanna är inte friska någonstans, men det viste vi väl innan med? vi har iallafall gjort klart filmkunskapen och skrattat åt filippa bark halva kvällen.
jag har haft ont i ryggen hela dagen så jag har fått suttit helt rak i ryggen och kännt mig lite efterbliven och så har jag nästan hostat sönder min hals, jag som hade hoppats på att få träna imorgon, men det kan jag ju drömma om inatt istället.

och idag fick jag brev från pliktverket :D så snart ska jag logga in där och göra lämplighetsundersökningen, så får vi se om jag får åka och mönstra :)  men först ska jag plugga rättskunskap....

skriver sen när jag är klar :D'


lista

och efterbliven som martin är så hade han låst ute sig själv, men vem gillar inte att sitta i trapphuset tills rumpan har domnat bort?
------

ska lägga mig i sängen och läsa turism läxan och sedan kolla på oc tills jag somnar.
och här får ni något att sysselsätta er själva med!

Brukar du:

Peta dig i näsan: när jag är lite hungrig.
Titta på dig själv i spegeln: ja, man vill ju gärna se hur man ser ut.
Gnälla: dom dagarna när jag känner för det.
Skrika: jag gillar att gallskrika så att halsen blir förstörd.
Sova: varje natt.
Ha ångest: kan hända.
Skada dig själv med flit: ibland när jag håller på att somna på lektionerna brukar jag nypa mig själv så jag ska piggna till, det gör rättså ont.
Ta mediciner du inte borde ta: kan hända att lite för många huvudvärkstabletter åker ner, men det är väl ingen medecin?
Vilja dö: nej, då kan jag inte leva livet.
Drömma mardrömmar: konstigt nog har jag aldrig gjort det.
Drömma sexdrömmar: Ja, men det händer inte alltför ofta.
Ta droger: "because i got high"
Försöka vara annorlunda: nej jag är.
Klä dig i svart: självklart.
Gå till kyrkan: nej.
Gå i skolan: 5 dagar i veckan.
Röka: ja
Ha sex: ja
Ljuga: försöker undvika det.
Hata folk: kan hända.
Lita på folk: nja.


Vem:

Saknar du: krille
Vill du döda: flugan som flyger omkring här hemma. (fortfarande)
Rörde dig sist: martin
Vill du slå: spelar ingen roll.
Kysste dig sist: krille
Vill du kittla: ingen
Kramade du sist: sofie
Vill du prata med: rikard
Skrek du på sist: jag skriker inte på folk.
Vill du vara som: mig själv.
Vill du bli galet full med: sofie och linn.
Gjorde dig riktigt glad senast: mamma.
Fick du sms från senast: martin.
Ringde dig senast: madre.
Är snyggast på jorden: olle.


Har du:

Tvångstankar: ja, men inte lika mycket som förut.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: ja, men vi vet inte vad det är än.
Färgat håret: det har jag minsan.
Några piercings: Öron, tragus, navel.
Egen dator: ja
Bra självförtroende: nej
Varit kär: ja
Dumpat någon: ja
Gjort något olagligt: ja


Hur:

Går du: snabbt
Tjänar du pengar: studiebidrag....... och stallet
Ofta diskar du: sådant har jag en diskmaskin till.
Ofta städar du: för sällan.
Ofta träffar du din familj: mamma oftast dagligen, pappa några gånger i veckan, sys lite då&då


Tror du:

Att du kommer bli något: jag är väl förhoppningsvis redan något?
På gud: Nej det gör jag inte.
På rymdvarelser: nej
Att folk tycker om dig: mina närmaste vänner gör nog det, men andra gör det säkert inte.
På ett liv efter detta: Ja
Att fiskar kan tänka: nej jag tror inte att dom har någon hjärna.


senare

jag köpte 10 munkar på stan heeheheheheh. är det nu jag ska känna mig tjock?  det blev inga strövlar, för dom fanns inte i brunt vilket jag hade för mig, men jag har väl sett i syne. så jag köpte en tröja istället :)
nu sitter jag och väntar på mat, ska äta räkor :D

sen ska jag till martin och kolla på oth ;D
hejssvejs'

tisdag

jag har fortfarande sträckt min rygg, det gör jätte ont när jag lutar mig framåt.
just nu sitter jag på turism lektionen och ska göra en powerpoint presentation om paris, ska bli väldigt spännande...

efter skolan ska jag ner på stan och träffa sofie, det bli marknaden där jag ska shoppa munkar som bara den och kanske så ska jag köpa mig ett par stövlar, dock inte på marknaden heeeh, men det antar jag att ni förstog.
nu ska jag övertala sanne och eve om att shoppa loss i gluggen, jag är hungrig!

byyye'


flugor

Satt och funderade över när flugorna dör? jag antar att dom inte lever på vintern, eller har jag helt fel? för det är en i mitt rum, och nu är det ju rättså kallt ute så dom borde vara döda..

sitter och suktar efter lypsyl, men orkar inte leta rätt på det, för som vanligt är det ute på vift.

nu ska jag lägga mig i sängen och slå på någon film, imorgon ska jag sova till kl 11 :D :D

måndag

Alltid när jag är på biltema (inte för att det händer så ofta) så är det minst en snygging där, jag tror jag ska börja hänga där!? :O

ikväll ska jag skriva klart rapporten om praktiken och så ska jag bli expert på kalium, och har ni kalium brist i kroppen så är det bara att fråga mig vad ni ska göra åt saken ;) men först ska jag äta och kolla på tv :)
imorgon får jag sova ut för första gången på två veckor! halleluja.

puuuuushej'


vist

Hur svarar du i hemtelefonen? beror på vad klckan är, och om jag är arg eller glad.
Hur svarar du i mobiltelefonen? beror på vem som ringer.
Ringer det mycket till dig? nja, det brukar mäst vara en medelande singal där.
Ringer du mycket? nej jag kör på sms.
Vem ringde du senast? pappa.
Hur mycket pengar har du? på kortet finns en hel förmogenget.
Senast kramat? sara.
Antal timmar sömn inatt? 7
Sov du ensam? nej, alla kvalster var med.
Vem sov du hos senast? Vem sov hos dig senast? krille, sofie.
Vem vet mest om dig? jag själv.
Vem vet du mest om? mig själv.
Vad ser du fram emot? helgen.
Vad vill du ha just nu? jag vill ha lov och skåne.
Vem stör du dig på? omogna människor.
Vilken buss åker du oftast? jag åker nästan aldrig buss längre.
Vilken årstid är det nu? märks inte det?
Anser du dig själv snygg? hela tiden varje dag.
Har du varit kär? japps.
Är du kär nu?  lite smått.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad.
Vad åt du senast? choklad.
Är du polare med grannarna? nej, dom är i 80 årsåldern och det känns lite stelt.
Har du varit utomlands? ja.
Var är dina syskon just nu? på systemet eller hemma.
Vilken tid gick du upp imorse? halv åtta.
Vad gjorde du kl 2 inatt? jag sov skönare än någonsin.
Vad är det första du gör på morgonen? beror ju på vart jag är och hur jag mår osv.
Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek"? tveksamt, beror iså fall på vart det skulle vara.
Skulle du kunna i någon situation mörda någon? jag skulle kötta sönder personen.
Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr? vem vill köpa en tumme för så mycket?
Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra? titta på filmen.
Skule du kunna offra dit liv för någonting/någon? tveksamt.
Om du misstänkte att din pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hans dagbok? svårt när han inte skriver dagbok.
Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i vad skulle du göra? ta pengarna och shoppa.
Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris? om jag skulle vilja åka dit och få erbjudantet så kanske det.
Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien, 40 människor i din skola eller din bästa vän? rädda från vadå? min bästa vän förmodligen.


söndag

dagen började med en tidig morgon och slavarbete. och ganska samtigigt som regnet började, började även jag att rida. när jag väl skulle in på banan var jag lite lagom blöt kan man ju säga. men tävlingen gick bra, och jag är jätte nöjd! :) fortsatte sedan mitt slavarbete, då även teränglöpning ute i regnet ingick, my lucky day :D dagen gick rättså fort och var hemma igen vid halv fem, då kastade jag i mig maten och sedan kastade jag mig själv in i duchen och åkte sedan till johanna där sara befann sig. i johannas rum luktade det sex! vi gjorde vår anslags analys, på mean girls ;)

mitt huvud mår inte bra någonstans och min säng väntar på mig.
sovgott' 



imorgon är det skola, man får väl se fram emot det?

godnatt

med tanke på de 4 timmarna jag sov i natt så förstår jag varför jag är så trött som jag är nu, och imorgon ska jag åka till stallet vid kvart över sex, så det känns som att jag borde sova nu för att orka med hela söndagen. har nämligen en väldigt fullbokad dag framför mig!


kanelbullensdag

nej jag mår inte så bra. tror det kan vara i brist på sömn och min lilla sjukdom som ligger och lurar men aldrig slår till, kanske är den på väg nu.. mitt huvud håller ialla fall på att explodera, så det blir till att stanna hemma ikväll, dock hade ju inte sällskap suttit fel. men jag får väl nöja mig med mina 2 flaskor dr pepper och min påse ostbågar. OCH så har jag en svettig kanelbulle som ligger och chillar i köket, det är liksom ett måste idag!




lördag

Alla utom två från klassen kom igår! och jag hade en väldigt bra kväll och det tror jag att dom flesta hade :) kvällen slutade runt ett i lite knas med att ambulansen kom på besök så alla drog sig hemmåt. jag gick ner på stan och mötte krille, sen gick vi hem till honom och sov :)

imorse gick jag upp halv nio och åkte till stallet, där jag hann med och göra en hel del saker, bland annat så var det möte och smachade mandariner. och imorgon är det jag som kommer först till stallet så det är jag som öppnar upp, nu är jag lika cool som sanne :D eller?   
ska gå och duscha av mig allt smuts nu, jag känner mig inte alltför fräsch. 

solong'

bilder från igår kommer så fort johanna lägger in dom!


fredag

sista dagen på praktiken idag, och skola igen på måndag. helt ärligt ska det bli skönt, har saknat skolan lite! (A) men nu har jag en dunder helg framför mig, och har lite svårt att tro att tiden ska räcka till, speciellt på söndag. men det löser sig :)

Nu ska jag plocka undan och städa på mitt rum! sen ska jag duscha&fixa mig och sedan åka ner på stan och träffa sanne för mat och shopping om jag har turen att hitta något ;)
Sen ikväll är det dags för den efterlängtade klassfesten ;) och jag har en känsla av att antingen så kommer bara hälften av klassen komma (fast alla tackat ja) eller så kommer det sluta upp i ett stort bråk. Så det är ju tur att sultan är där och håller vakt ;) haha.

ikväll är det fullast som vinner! så passa er :D
PUSS'


olle och träning

Medans olle gick i trasken, pratade han konstant och tyckte allmänt synd om sig själv, jag kan inte göra annat än älska den hunden!
Sen åkte jag och pappa till subway och åt, där dom mäst lama människor jag träffat fanns, sen var vi på gränby och handlade lite. Har vart och tränat också, som gick bra! så nu känns det bra inför helgen :)

det var planer för en oth kväll, men jag fick fet diss! så nu ska jag i min ensamhet välja kläder tills imorgon, vilket kan ta ett tag. annars får jag helt enkelt köpa något på stan imorgon, ska ner och träffa sanne där innan det är dags för klassfest!  och jag är råtaggad :D

 


godnatt och ha en bra fredag om vi inte hörs innan'

och så är jag lack på min mobil, kan inte skicka sms så får ha min gamla nu :(


torsdag

slocknade kl 1 igår och sov till 10 idag :) dessutom blev det en hostfri natt, det tackar jag för. kanske håller den på att försvinna? det skulle ju inte vara en dag för tidigt, heeh.
mamma och jag har bakat en äppelkaka, som jag ska ha med mig till praktiken imorgon och bjuda på! har verkligen haft det bra hos dom :)

ska fixa lite saker nu och sen vid halv tre ska jag och pappa åka till ultuna med olle, han ska på sjukgymnastik ;) haha han är söt.

på återseende'


fyrisov

mamma tvingade med mig till fyrishov så jag kunde beskåda henne när hon gjorde sina striker, och vist gjorde hon några ;) haha. fick även ställskap av viktor, skit söt unge :D sen lämnade jag dom där och mötte krille istället så tog vi en promenad :)

nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon film, imorgon ska jag sova lääänge :)
pussss på er'



onsdag

dagen började med frukost möte på stan, i frälsnings armens lokaler, heeeeeh. och självklart fick jag mig en rejäl host attack mitt i alltihopa (y). när det var klart gick jag och min moster (hon jobbar där jag praktiserar) och köpte lunch på stan och åkte tillbaka till jobbet och åt. sen fick jag sluta halv två! 

nu ska jag chilla lite.. (H)
vi ses'

RSS 2.0