tisdag

ett tag kände jag verkligen hur lite saker vi hade i skolan, men nu är det tusentals inlämningsuppgifter och två prov veckan efter lovet och då ville jag bara spy på allt och alla. för vem vill plugga på lovet?! inte jag iallafall.
jag och martin dissade bjk och gick hem till salabacke istället, vi lagade mat och sedan käkade vi massa godis och kollade på oth. sen var vi en sväng på gränby för att hämta ut min pencelin tror jag att det var, för nu ska jag bli frisk!! sen stjussade han hem mig och nu sitter jag och kollar på sos familj, ganska kul faktiskt!


det som hände igår var att först på labben så skulle jag och sanne se om olika alkoholer leder ström, så vi stoppade ner mätinstrumentet i de olika alkoholerna, och ingen ledde ström, och vi tänkte väl inte mer på det förän när vi ser hur judith och sara plockar bort korkarna från stickorna som man stoppade ner. självkart så hade jag och sanne inte tagit bort dom, och dom var gjorda av plast och som alla andra vet så leder inte plast ström, men bloniner som vi är så tänkte ju inte vi på det ;) hehhehehe.
och när vi sedan var i musikenshus så ramlade jag såklart i trapporna. och sanne skrattade så att det ekade i hela huset :(

nej nu ska jag fortsätta kolla!
puss'

Kommentarer
Postat av: sanne

haha du gör mina dagar! vurpan var bästa på länge, heeeh

2008-10-14 @ 22:04:31
URL: http://sannesweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0