lördag

livet leker, det var godis för 2,90/hg på maxi så självklart åkte vi dit och köpte varisn fet påse. jag och linn drog en lunch på donken för att öka på några exta kilon innan vi tittade på matchen som slutade med 5-1 till oss. planerna för kvällen hoppade fram och tillbaka välädigt mycket, men är sjukt otaggad på allting så stannar hemma för att inte sabba stämningen ;) haha

imorgon ska jag äntligen ut till stallet igen :) :)
pusspåer'

<33






lördag

ligger och myser i linns säng :) sofie chillar någon annanstans och linn är nere och kokar ägg till oss, snuffen! gårdagen var händelserik, innehöll bland annat slag, strypning, vurpor, ögondusch i öl och lite annat smått och gott. trots lite traumatiska (?) händelser så var det en kul kväll, och alla brundar var med :)
om några timmar beger vi oss in mot stan för kl 3 vankas det match som vi ska se på och som sofie ska spela, frötuna vs stenhagen. alltså mitt lag mot sofies ;)

pusss'

fredag

sitter hemma hos linn tillsammans med henne, sofie och johanna. vi har ätit en utsökt middag bestående av kebab och snart ska vi äta lite kladdkaka som linn bakat innan idag, är henne evigt tacksam för detta ;) till kvällen blir det party i skyttorp tillsammans med alla brudarna :)

vi hörs imorgon, ikväll blir det åka av har jag hört.
puuuuuss'

sofie ingrid linn johanna <33

torsdag kväll

spenderade några timmar uppe på gränby innan, köpte en "blusklänning" från, hör och häpna, flash!! har alltid haft något emot den butiken, som liten vägrade jag till och med gå in där i ren protest dom gånger mamma gick in, men jag har ju mognat och idag följde jag med in och hittade denna :) känns som att affären är till för äldre folk, men vad vet jag..
har haft ansiktsmask och hårinpakning nu, så nu känner jag mig fräääääsch. har även klippt mig, och som vanligt tycker jag att det är suuuuper kort fast det inte är det ;) nu ska jag packa lite kläder o så inför imorgon eftersom vi åker direkt till linn efter skolan :)

puss och hej'


torsdag

sitter och grinar i skolan, är as trött eftersom jag blev väckt ungefär en gång i timmen i natt, är det inte underbart att ha hund? är sjukt trött på skolan med och vill bara ha helg. men vilken tur att det är fredag imorgon! ska spendera den med dom bästa så det kan inte bli annat än bra :) snart har vi svenska och då ska jag banne mig satsa satan och skriva på mitt tal så att det ryyyyker! ikväll tänker jag klippa av mig lite hår, har oftast ångest inför att klippa mig men nu är tanken på att bli av med lite hår bara skön. det behövs, så det kommer bli bra! (:

vi hörs'


onsdag

det gick utmärkt att fördriva tiden på håltimmen, jag, sanne och evelina gick ner på stan och åt lunch och shoppade loss på HM. jag blev en tröja rikare, mycket fin var den :) var även ner på stan sen igen efter att vi slutat, hängde lite med sofie, linn och johanna innan jag åkte hem! nu ska jag lägga mig i soffan, har ingen tillgång till oc här så ska se om de har något vettigt att visa på tv istället, tror dock inte det, inget som väger upp på samma nivå som oc ialla fall ;) men får helt enkelt leva utan det ikväll. höhö. har även ont i min arm nu, eftersom vi har en damp hund så har den fått tagit väldigt mycket stryk.

hörs imorgon'

onsdag

sitter i skolan och skriver på mitt fucking tal, går inte så mycket framåt eftersom jag sitter inne på massa andra sidor och glor. vad är mer depprimerande än att skriva ett tal som suger mer än vad en bebis suger på sin napp? ser inte fram emot nästa vecka när jag ska hålla det :(
sen ska vi äta, idag är det skeppartorsk, bara ett annat ord för fiskpinnar här på celsius. på den här skolan nämner man inte odet fiskpinnar, utan man använder alla andra sorters namn, spelar ingen roll vad. dom tror att vi inte ska fatta att vi egentligen får samma mat varje vecka..

sen har vi en fet håltimme, får se hur vi roar oss då.
puuuss'


semla


jag vill ju inte vara sämre än alla andra ;)

Oc

ibland är det bra att vara lite handikappad, mamma har städat mitt rum idag :) mycket skönt. dags att avverka några timmar åt oc, inte hunnit med det än eftersom jag tvättade håret, varm vattnet hann liksom ta slut.. skämtosido. men ska som sagt se på oc, inte tid med detta nu (;



tisdag

fettisdagen har hittills bjudit på ett prov, en lektion och en semla. känns som att provet gick bra :) och ja, jag har redan förtärt min semla, så nu har jag ingenting att se fram emot på heeeela dagen. får se hur jag ska fördriva tiden, ska i och för sig tvätta håret sen, och det är ett projekt för sig kan jag tala om. det är egentligen ingenting jag ser fram emot, eftersom det mäst bara är jobbigt. 
och lite lars på dettaaa!

hörs sen'


s-s-snygg


måndag

jag gör allt annat än att plugga, precis som vanligt då. gjort tappra försök med att klia mig under gipset, utan något vidare resultat. nu ska jag ägna en stund till naturkunskapen, man vill ju inte riskera att behöva gå till skolan på måndag när det är resursdag om man kan ligga i sängen istället.

imorgon får jag iallafall sovaaa.
puuuuss'

sööndag

det blev en mysig fika på storken tillsammans med sofie, linn, johanna och petra :) en perfekt avslutning på lovet! har tittat på gossip girl och ska återgå till sängen snart, ganska jobbigt att sitta och skriva med en hand, men endå gör jag det. för er skull sååååklart. jaja.

pusss'

söndag

en söndag som borde vara rätt deprimerande, med tanke på att den bjuder på snöstorm och att det är skola imorgon. men palla gräva ner sig, idag är jag glad. skulle egentligen varit i stallet och hjälpt till på tävlingen, men jag skippade det pga hur jag kände mig igår, jag kunde ju inte veta att min arm faktiskt inte alls gör speciellt ont idag, kan ju dock bero på att jag legat still hela natten och förmiddagen, vem vet. plugg står högst upp på schemat, en tråkig sysselsättning som måste göras, jag hatar fortfarande daggny. men vid fem så står det fika på schemat, både en god och rolig sysselsättning!

puss'

väääldigt goda kakor :)


lördag

matchen vann vi galant med 12-3 och det satt inte helt fel. som det ser ut och känns nu stannar jag hemma ikväll, laget skulle umgås på dragarbrunn och sedan gå ut, men jag är inte så pepp på att dra mig dit med min arm. känns bättre att stoppa i sig lite piller och lägga sig i sängen, så kanske värken slutar förhoppningsvis.  kuuul helg ;) hemma både fredag och lördag, det var inte igår!

vi hörs'

lördag

har legat i sängen nästan hela tiden sedan jag vaknade, har skapligt ont och det verkar inte som att tabletterna vi betalade 12 kr för hjälper något, men priset i sig säger ju en hel del? nu ska pappa dra ut mig på lite äventyr och sedan ska jag till allians för att titta på vår match :)
vad händer ikväll? ni får inte dissa mig bara för att jag är lite haandi nu (;

puss'


fredagkväll

innan var jag taggad på att följa med mina vänner ut på äventyr ikväll. men nu har bedövningen har börjat släppa och det gör väldigt ont, så jag hänger hemma ikväll. hoppas att tabletterna börjar verka snart ialla fall, kommer inte kunna sova sen annars. det är tur att mamma har gäster hemma för då finns det mycket gott att förtära under kvällen, haha =)

puss'

FRÅN oc :)


fredag

allting idag har gått jätte bra :) var faktiskt inte alls nå nervös innan! har iallafall en gipsad arm (besviken över att jag inte fick välja färg själv) och är en aning handikappad. mitt anskte är fullt med klister från tejpen efter intuberingen, mina fingrar är svullna och fortfarande bort domnade ;) det dom gjorde var att sätta fast ett ben i min armbåge som satt fel/löst med en skruv.
nu ska jag lägga mig och kolla på oc, och kanske sova en stund. är rätt trött fortfarande.

puss'


torsdag

innan idag kom sofie hit en stund, och hon hade med sig en påse från willys med godsaker till mig som jag ska äta när jag kommer hem imorgon :) nyss så fick jag duscha med en svamp med något medel i, som jag antar ska göra mig extra ren. och har tagit av mig alla smycken och sånt, dock är det armbandet jag fick från sjukhuset typ fyllt med vatten så i det lär det ju börja växa saker under natten.. heehhe. har bäddat rent i sängen och måste även ha helt rena kläder på mig. fan vad nära det är nu, nervositeten kommer och går. vet inte riktigt hur morgon dagen ser ut, ska vara på sjukhuset kvart i 7, ska duscha där och sedan får jag se vad som händer. doktorn sa ialla fall att jag skulle få åka hem vid lunch igen. så vi hörs väl då, om allt går som planerat. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oc tills jag somnar.

imorgon hoppas vi att allt går bra.
puss'


torsdaf

under gårdagenskväll proppade jag i mig ännu mera skit, men det var mysigt och vi tog tillfället i akt och hade för oss hemligheter. mohaha.
imorse vaknade jag runt 6 (?) känner mig som en jävla gamling, kunde verklligen inte somna om för jag var så pigg, men efter ett avsnitt av oc somnade jag sedan om och vaknade vid nio.. vad är det som händer??  jag som var så duktig på att sova bort hela dagarna förut!! men om vi ska se det både positivt och negativt så hinner jag plugga mera. heeeh. om någon timme så ska även jag sanne och sammi gå och sola, en sista gång. ikväll ska jag träna, en sista gång. för vi håller väl tummarna för att det blir som det ska imorgon? tanken om att det egentlgen skulle varit över redan, slår mig om och om igen. ganska surt att det kunde varit gjort, fast det inte är det. men det är bara att gilla läget. och det dära sjukhusarmbandet börjar klia och äckla sig nu, inte så värst naaajs.

nej ska ta mig i kragen snart, och plugga lite naturkunskap. vem är så elak så man lägger ett prov på tisdagen efter lovet? jo daggny, tacka gud om han straffar henne!
hörs sen'

såhär brun vill jag vara ;D

onsdagkväll

stan bjöd mig bara på ett par skor, men ett par jag länge letat efter så det var bra :) middagen var mysig och jag är rätt sugen på att dra en spya, (inte för att någonting smakade illa, utan för att jag stoppade i mig för mycket, ett problem som uppkommer väldigt ofta) det kanske inte skulle vara så fel eftersom en tjockiskväll med brudarna väntar.  fast jag är rätt sugen på chips och dipp ehheehheheheh =)

dags att bege sig till willys nu.
solong suckers'


onsdag

just nu är det väldigt possitivt att denna dagen inte blev som planerat!  nu ska jag snart ner på stan och träffa sofie, dags att bränna pengar! miiihi. och sen åker jag nog direkt hem till gabbi (min rid tränare), där det vankas middag för hela us ligan :) ska bli mysigt!
kvällen är ännu oklar, får se vad den bjuder på!

pusss'


tisdag

hemma igen, efter 5 timmar på sjukhuset. känns inte som att jag gjorde annat än att se på tv under den tiden. fick ta lite extra prover pga förkylningen, men proverna var bra så det gjorde inget att jag var lite sjuk, men endå så är operationen flyttad. en ungjävlel hade brytit foten så hon går före mig och jag ska istället befinna mig på sjukhuset kvart i 7 på fredag morgon. en positiv sak med det hela är att jag kan gå på middag imorgon :)
kvällen ska jag spendera i andra änden av salabacke. så nu ska jag byta om och så.

pusshejs'

 

tisdag

har dragit på mig en förkylning, inte av den allvarligaste typen men iallfall, bra timing (Y) hoppas bara att det inte gör något, får se vad de säger idag. för ibland vill de inte söva en om man är förkyld, men som sagt så är det ju inte så allvarligt. och jag orkar inte få en ny tid som jag måste gå och vänta på..

hörs sen när jag kommer hem :)
vi kanske ses'

måndag

träningen gick bra, lite sorgligt att inte få rida på så länge nu. vet inte hur länge det blir än men hoppas inte att det blir mer än 2 månader ialla fall, kommer bli tungt annars! imorgon ska jag vara på sjukhuset kl 12 för inskrivning. heh. tänkte att jag skulle berätta för er om vad de ska göra när de opererar, men eftersom jag inte riktigt vet så blev det lite svårt.
nu ska jag lägga mig i sängen, äta min andra semla för dagen, och kolla på oc! ikväll blir det sova tidigt :)
pusss'


bara för att dom är sööööööta..


måndag

gårdagen var mys och jag spenderade sedan kvällen i soffan. som vanligt blev jag attackerad i sängen imorse, redan kl 5, men jag somnade sedan om men när klockan slog halv nio var jag redan uppe, då var det ingen idé att äns försöka sova vidare. har legat i sängen och tittat på djurpoliserna och så. nyss kom pappa hem från jobbet så om ett tag ska vi åka och äta lunch någonstans :)
och ikväll är det dags för sista träningen på ett tag, onsdagen närmar sig allt mer och mer..

puss'



söndag

till kvällen igår fick vi även sällskap av linn och sofie och vi umgicks med ett gäng killar. jag hade hoppats på en bättre kväll, men får vara nöjde med det som blev. fick klart för mig hur snabbt uppfattningen om en person kan ändras.

om någon timme så packar vi alla 6 in oss i bilen och åker till södertälje till min syster, för att återigen fira henne lite sådär i efterskott. dessutom kommer även två kusiner, kanske någon mer, från skåne komma dit på fika :) så det blir mysigit.

puuuuss'

vi för några år sedan hahah

 
och nu

lördaaaag

naglarna är målade, nu ska de få torka och sedan ska jag klä på mig och sminka mig. kvällen ska spenderas med samantha och johanna. vi har inte bestämt än vart vi kommer befinna oss under kvällen, men om de planer vi håller på att bygga upp inte sviker så kommer det bli kalas :) annars får vi ta en reservplan, vilket nog inte är lika party.

PUSSS'


lördag 14 februari

dagen väcker minnen..
ursäkta frånvaron men jag och sanne gick direkt hem till samantha efter skolan igår och vi leeekte hela kvällen lång.
imorse vaknade jag utsövd, har tagit igen en del timmar sömn som jag missat. dagens planer blir inte som planerat, skrattretande. jag ska ialla fall snart gå och sola med samantha, och ikväll ska hon och jag på dejt. det är ju trotts allt alla hjärtans dag. heehehehhe.

vi hörs sen'


..

beteendet spelar tydligen ingen roll, hade det dock kommit ifrån mig hade det varit en annan sak.


godnatt

har en huvudvärk som suttit i hela dagen, känns ju värt. imorgon har jag en lång jävla dag framför mig ,känns ju också värt. sedan är det lov, men jag kommer ju inte få njuta så mycket eftersom jag måste plugga, ännu mera värt. nej nu överdrev jag, riktigt så jävligt är det inte!  däremot var dagens innebandy träning den sista nu på ett bra tag, det är däremot värt på riktigt ;) haha.

nej nu ska jag sova
godnatt'

NO MORE

torsdag

kul att jag typ fått virus på min mobil och får skumma sms som gör att det dras 15 kr varje gång smset kommer. VÄRT.
nu ska jag skriva lite på mitt svenska tal och sen gå hem och gråta över hur dåligt det blir.
sedan ska jag åka och träna i 4 timmar, först rida i 2 och sedan innebandy i 2. måste ju köra hårt nu eftersom att jag sedan kommer ligga hemma och dö av fettma de närmaste veckorna.

nej nu ska jag återgå till talet.
pussss'


tidsfördriv i skolan

DAGENS

1. Låt - whatever you like
2. Saknad - skåne
3. Kläder - vit långärmad tröja, svart hög kjol, strumpbyxor och stövlar
4. Smink - puder, mascara
5. Underkläder - bb trosor och rosa bh
6. Mat - pannkakor i skolan
7. Köp - inget än ;)
8. Göra sen - ha svenska lektion
9. Godis - inget
10. Pinsammaste - jag tror inte att jag gjort något pinsamt än, konstigt nog 

SVARA ÄRLIGT

1. Tycker du om att plocka svamp - nej inte direkt
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - ingen aning, står mellan benen, armarna eller magen
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - nej inte direkt
4. Du ger mycket komplimanger till andra - om jag känner för att vara snäll ;)
5. Är du nöjd med ditt förnamn - kunde ju vara lite mer modernt kanske
6. Du tycker att du själv är smart - faktiskt, om jag får tänka en stund
7. Vad är det sämsta hos dig - min inställning till vissa saker
8. Vad är det bästa hos dig - vet inte :O
9. Har du bra självförtroende - ibland
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - helt olika
11. Du tycker om att vara med killar - självklart
12. Känner du dina grannar - nej, bara sammi :)
13. Vad har du för färg på dina underkläder - jag har alla färger  
14. Använder du BH varje dag - ja
15. Svär du ofta - ja, precis som sanne så har jag hora som favorit ord
16. Gillar du skolan - nej, bara personerna i skolan
17. Spelar du något instrument - nej
18. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - gympa, fotboll, innebandy och ridning
19. Har du några tatueringar - mjo
20. Har du några piercningar - mjo
21. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - brukar inte räkna
22. Tycker du om djur - älskar dom

BRUKAR DU...

1. Sova - så mycket jag kan
2. Ta mediciner du inte borde ta - nej känns ju onödigt
3. Röka - inte alls nu
4. Snusa - nej
5. Dricka - ja, annars dör man
6. Skada dig - nej
7. Klä dig i svart - ja varför inte
8. Hata folk - mjo, men mer ogilla
9. Lita på folk - jadå
10. Skada dig med flit - nej känns ju onödigt
11. Drömma mardrömmar - har aldirg gjort
12. Gå i skolan - ja, varje måndag till fredag
13. Gå i kyrkan - nej jag avstår helst
14. Ljuga - nej inte nödvändigtvis
15. Vilja dö - inte på allvar

NÄR...

1. Åt du senast - en timme sen
2. När läste du en bok senast - en hel var länge sen. men nyss läste jag några rader i min näthandelsbok
3. Köpte du något senast - igår
4. Svor du senast - idag
5. Sjöng du senast - idag
6. Klagade du senast - idag i skolan
7. Klantade du dig senast - vet inte

HAR DU...

1. För många vänner - nej
2. Förföljelsemani - nej
3. Någon annan psykisk sjukdom - nej
4. Skadat någon - nej inte jag
5. Färgat håret - mjo det har jag ju
7. Egen dator - ja
8. Gjort bort dig rejält - det händer ganska ofta

goooonatt

jag är mycket besviken på vem som vann top model! kanske inte ska ta i lika mycket som min mamma och säga att hon ser ut som en transvestit, men jag tycker inte om henne!
nu ska jag lägga mig i soffan och se på mamma mia filmen med mamma. sedan måste jag sova, har en hård dag framför mig imorgon med skola och 4 timmars träning! hujedamig. får se hur de går att sova, vi har nämligen lämnat in alla dörrar för renovering och jag tycker inte om att sova med öppen dörr, ännu mindre utan!

godnatt'

top model

nu är det bara en vecka kvar till operation och nervositeten smyger sig på. men det ska nog gå bra :)
har varit duktig och pluggat naturkunskap, ett prov vi har efter lovet. heehhehe vad händer? nej men det är på sjuuukt mycket saker och så kommer jag inte ha så mycket tid på lovet, dessutom är det depprimerande att plugga på lov, så bra att ha lite gjort ;)

nu ska jag lägga mig i sängen och titta på top model! jag håller på Analeigh, tycker hon är jätte söt!


onsdag

idag började jag halv nio och slutade kl tre, och på den tiden hade jag två lektioner. vilket innebär att dagen bjöd på 4 timmars hål, men jag och sanne fördrev tiden med cola och en sjuk film. när vi sedan slutade åkte jag ner på stan och solade, dock utan vidare resultat så för att trösta mig själv tryckte jag i mig lite våfflor när jag kom hem. men jag ångrade mig ganska snabbt då jag fick veta att det servaras räkor till middag. dreglar av bara tanken.  heeeh

ska plugga lite nu, sedan visar det sig vad kvällen bjuder på ;)
PUSS'


tisdag

skumt nog har jag en killdoft som förföljer mig. men jag klagar inte, det luktar ju gott!
har ägnat tiden efter skolan åt att göra lite plugg och nu är det bara träning som väntar. och sedan ska jag sova så att det snabbt blir onsdag, för jag tror att de dagar som kommer nu, en vecka framåt, kommer bli riktigt bra :) tihi. behöver ju dock inte överdriva och ta med nästa onsdag i dessa bra dagar. haha


tisdag

jag sitter och håller tummarna på att sanne ska ha lite små pengar i sin plonka så vi kan gå till gluggen och shoppa. vi vill ju överleva våran sista lektion, filosofi!
nu ska jag ägna en timme åt näthandel, och det låter roligare än vad det är....

jaaaalllabye'

problem

dator snille som jag är så lyckades jag igår trixa med något och nu funkar det inte att se på film på datorn, vilket lyder inget mer oth! :O i winamp så hörs bara ljudet, ingen bild visas. och råkade avinstalera VLC och kan inte instalera det igen :O dagens i-lands problem!

Alla vi som är med i us i stallet ska skicka in bild och text om sig själv, och frågan är vad för bild som ska få visas för allmänheten? man kan ju inte ta vilken bild som helst eftersom det ska finnas på klubbens hemsida, och synd då att 99% av alla mina bilder är oseriösa. ännu ett problem.


en bild när jag är dyng kanske?


 


måndag

den här veckan börjar bra, med sovmorgon och en dag med två lektioner. mycket skönt :)
skulle precis anmäla mig till högskoleprovet, men jag kände inte riktigt för att betala med mitt kort, kan ju svida en del. så väntar med det tills mamma kommit hem istället! heh

ska snart ner på stan och ersätta mina strumpbyxor som gick sönder av allt glas i lördags. sen ska jag åka o träna :)
puss'


söndag

kvällen igår blev väldigt bra :) vi traskade iväg och träffade lite pojkar och spelade spel där kläderna åkte av. sedan var det dags att bege sig hemmåt igen när ett glas bord gick i tusen bitar!
 idag stod det match på schemat, och vi vann. nu har jag har precis plockat bort alla stickor i röven, dock är smaken kvar! heeeheehehhhe...

ska kila ner på stan och sola nu.
puss'

tidsfördriv thalalalal

HEJ VEM ÄR DU
1. vad heter du?
ingrid
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? faktiskt ingen aning
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? olle tror jag
4. vilket stjärntecken är du? Skorpion
5. vilken årgång är du? 1990
6. var bor du? Uppsala
7. bott utomlands? nej
8. flyttat antal gånger? två
9. var skulle du vilja bo? i skåne
10. vilken skolklass? E3a, BÄSTA
11. vad vill du bli när du blir äldre? polis

UTSEENDE
1. hur lång är du?
170 cm
2. hur mycket väger du? vet inte, väger mig aldrig
3. hårfärg och frisyr? blont långt rakt
4. ögonfärg? blåå
5. mest nöjd med? ögonen kanske
6. minst nöjd med? olika, dock inget jag bryr mig om
7. skostorlek? 38
8. glasögon? solglasögon
9. har du några piercingar/tatueringar? 2 piercingar, 2 tatueringar 

FAVORITER
1. filmer? ingen speciel, håller mig till serier (oc och oth)
2. låtar? finns många bra
3. årstider? sommar
4. mat/dryck? fiskbullar, dr pepper
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? vill ha det mästa
6. favoritaffärer? inga speciella, bara de erbjuder fina kläder
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? helt olika
8. favoritmärke? bryr mig inte om märken

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan?
mitt emellan?
2. vilken färg på tapeterna? ena är silvrig med stora svarta blommor, de andra är beiga/gråa
3. vilka färger går rummet i i övrigt? svart typ
4. favorit möbel i rummet och varför? sägen, för att den är skön
5. vad vill du ändra där inne? skulle inte skada om rummet varit större
6. vad har du där inne av följande:
a) tv?
ja
b) video/dvd? ja
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? ja
7. vad ser du om du tittar ut genom fönstret? grannarna
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, datorn
9. vem förutom du brukar sova i din säng? vip gästerna


BLANDAT
1. vad heter din morfar?
morfar
2. vad har du i din:
a) jackficka just nu?
inget, tömmer dom så fort jackan åker av
b) skolväska? plånbok, roller, spegel, sugrör, sprit till händerna, mobil hörlurar, överfallsalarm, presentsnöre, mp3, paraplyfodral, glasögon till solarie, penna, block
c) handväska eller liknande just nu? samma som skolväska
3. vad är du beroende av? saker innehållande socker
4. vilket land kommer du ifrån? sverige
5. vilket sort lypsyl använder du? försvarets hudsalva
6. vad tror du på? min pappa
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? ingen
8. vad köpte du senast? underkläder
9. har du nåt husdjur? 3 hundar
10. vad bor du i? förmodligen ett hus, precis som alla andra människor

lördag

för en gångs skull är jag ute i god tid med allt vad jag nu gör innan jag beger mig ut om kvällarna. jag har både ätit och sminkat mig. och i väntan på att mitt hår ska torka så ska jag välja kläder, något som alltid är ett svårt beslut.
om någon timme ska jag rulla över till sammi där även linn kommer att befinna sig. vet inte än vad kvällen mer kommer att bjuda på, men det är en senare fråga!

pussss'
(karl-jan) samantha och linn <3

lördag

min högsta önskan under den långa färden till bussen från emmas hus igår kväll var nog att dra en slängspya. jag har ju en tendens att stoppa i mig lite för mycket när det bjus på så mycket gott, och hos emma fanns en heeel del! kvällen isig var super trevlig och mysig!

idag har jag och mamma dödat några timmar tillsammans på gränby där jag köpte lite nya underkläder :) nu tänkte jag hoppa in i duschen!
hörs sen'

fredagkväll

snart ska jag bege mig ut mot bussen och eftersom det är snö ute så litar inte jag på bussarna och tar därför en tidigare för att hinna i tid till tåget som jag och johanna ska ta ut till linn och åka vidare tillsammans med henne hem till emma! har svält mig själv hela eftermiddagen för att få plats med så mycket mat och godis som möjligt! så nu är jag taggad..på mat..



fredag

eftersom att  jag och sanne utnyttjade våran håltimme idag och satt i filmlabbet och redigerade klart våran film så slutade vi sedan hela två timmar tidigare. det satt ju inte fel så här på fredags eftermiddagen!

kvällen ska spenderas hemma hos emma tillsammans med alla tjejerna :) och kläder att bära till kvällen är inget svårt val, då det är dresscode mjukis och man kan iprincip ha vad som helst bara det inte är för fint ;) det till och med är tillåtet med mjkisbyxor!

nu ska jag sova en stund!
hörs senare'


godnatt

när det man byggt upp rasar på mindre än en sekund. när man är tillbaka på ruta ett igen.
det är inte alltid man orkar.

nu ska jag göra det jag gör bäst, titta på oc och sova!  hör ni hur bra det låter?


torsdag

 den här veckan har gått så fort, imorgon är det fredag igen och en kväll tillsammans med 9 underbara tjejer väntar. can't wait :)
värdelös dag i skolan, har inte gjort någonting vettigt alls känns det som. och sedan jag kom hem har jag legat i sängen och sovit/kollat på oc. tänkte att jag ska ta tag i dagen och kanske skriva jobb ansökningar? återstår att se.
funderar över om jag ska vara med på matchen i helgen med, har andra saker som står på schemat, som är liiite viktigare ialla fall enligt mig... men vi får se.

ska gå och sätta fart i maten, för nu börjar jag bli uttåkad!


imorse hittade jag odin i min väska ;)
 

onsdag

som vanligt var lennart borta så det blev en kort dag i skolan idag, så efter två sköna lektioner åkte jag sanne och eve ner på stan för en lunch på jalla, satt inte helt fel! och innan jag åkte hem träffade jag på linn johanna och petra på stan så blev kvar en stund till :) känner mig väldigt taggad på att shoppa och jag är ritch bitch på mitt kort, så varför inte slösa lite? det ska vi nog ordna en annan dag :D
sitter här med odin som tvunget ska vara i mitt knä. inte det lättaste att skriva eftersom jag måste hålla i honom för han håller på att ramla ner med jämna mellan rum. nu har han dock lagt upp huvudet på skrivbordet och somnat ;) haha.

nu ska jag hjälpa till med maten!
pussshej'


älskar dig

tisdag

nu är det oth som gäller tills det är dags att bege sig till träningen. 

det är ju inte alltid lätt att släppa in en ny familje medlem, men tycker dock lite synd om odin eftersom han inte alls är omtyckt av de andra hundarna, dom är till och med elaka mot honom. haha stackarn ;)
pusss'

tisdag

dagens ända bra är lunchen på subway, sedan har resten varit meninslöst.
tänkte kila ner på stan och sola, måste ju köra på intenciv solning nu innan operationen eftersom jag förmodligen inte kommer kunna vistas i ett solarium på x antal månader sen.
ikväll ska jag mot min vilja åka på innebandy träning, hoppas att johanna är frisk ialla fall så att träningen blir lite possitiv!
hhejs'


måndag

mår inte alls bra för tillfället, är så sjukt proppmätt så jag skulle vilja gå och spy upp en liten del av magens innehåll. har käkat massa bullar och muffins och sen när jag kom hem tryckte jag i mig en stor tallrik med mat, eftersom jag inte fått i mig någon riktig mat på hela dagen kändes det lite värt.
jag har också väldigt ont i mitt huvud, för idag lyckades jag klämma mitt huvud i bildörren, fråga mig inte hur man lyckas. men ont gör det ialla fall, har fått en bula på vardera sida!

nu ska jag rulla över till sägen för jag är stört trött och imorgon är det mässutbildning på schemat som gör att jag missar min sovmorgon, dock får jag förtära en lunch på stan!
godnatt'


måndag

mitt liv tog fart igår och hann därför inte uppdatera. dagen blev hur mysig som helst och är väldigt nöjd med tävlingen trots allt :)
ska åka till stallet om bara en liten stund, och kommer inte hem förns sent ikväll igen!

pusssä'


RSS 2.0