kvälller

saker och ting ska alltid ändras, och det gör mig pissed.
men, jag ska ialla fall spendera kvällen med samantha, micke och johan :)  så nu ska jag rulla iväg!

puss fuckers'


lördag

tänk så mycket lite engelska kan göra, och därav blev min kväll igår väldigt rolig. hela historien som utvecklades under kvällens gång ska vi inte gå in närmare på då det kan bli psykvarning...
min förmiddag idag har varit väldigt givande och intressant, jag har huggit i en spånhög!

ikväll var planerna bio men det är ändrat och nu är kvällen oklar och vet inte vad den kommer att bjuda på.
puss'


fredag

vet ni vem som kommer idag? jo odin minsan, dom är och hämtar honom nu :) mihi.

skriver imorgon istället, nu ska jag fortsätta umgås med sanne och sammi! och snart kommer linn med cooooola.
pusshej'


torsdaaag

att plugga i stallet gick inget vidare, det gick inte alls rättare sagt. satt mäst och sög på min coccosboll. yummi!  dock så gjorde jag tappra försök till att lära mig om testamente osv när jag kom hem, dock utan vidare resultat, men jag orkar inte bry mig. för imorgon är det helg och det ska jag fira med en brownie, är ni på sanne och eve? heeehehehhe. dessutom låtssas vi ha möte med våran rådgivare imorgonbitti, så jag har sovmorgon till kl 10 :) kunde inte suttit bättre :D
blev dessutom ett par skor rikare idag, och inte heller det satt fel. och träningen gick som smort, livet leker tror jag minsan.

ska chilla i min säng nu. och se upp imogron, vi ska spela in stor film på centralen!
PUSSSSS'


torsdag

allting vi gör i skolan är bara skit, orkar inte gråta mig igenom lektionerna längre..
annars då? min mage skriker efter mat, men eftersom jag är kräsen och lat orkar jag inte gå och äta. och imorgon är det helg, puss på det! för jag tror att även denna helg kommer bil jätte bra :)
 
men tänkte åka till stallet om en stund och sätta mig och plugga lite där innan jag tränar! kan ju även förtära lite onyttigheter på samma gång. heeheheh
puss'



saknar


onsdag

eftersom att våran skola alltid bjuder på håltimmar så tog vi en lunch på jallajalla, och sen kom pappa och hämtade mig på skolan, så vi åkte och fikade och tittade i lite affärer. och jag tror att jag hittade ett par skor som jag ska införskaffa mig i helgen! har inte köpt skor på hur länge som helst, vilket är ovanligt eftersom det flödade in skor var och varannan vecka här förut.

kvällen till ära ska jag ägna i min rättskunskaps bok.
puss'


haha :D


älskar den här :D

tisdag

först och främst tack till alla som hört av sig under dagen och önskat mig lycka till :) 
men jag är hemma, och inte för att jag kuggade på inskrivningsprovet (fick aldrig veta resultatet heeeh), utan man duger inte om man inte har en felfri kropp. synd för mig.. konstigt också att dem tog dit mig överhuvetaget. så jag gjorde inga tester alls så vet inte hur jag skulle legat till annars. kanske lika bra?

nu håller jag istället på lite roliga jobbplaner som jag och pappa har till sommaren/hösten!
pusss'


tisdag

nu är dagen här, och det är inte fullt lika roligt som när jag fick brevet om det, då jag nästan började gråta av lycka.
sov gjorde jag riktigt bra, enda tills jag imorse vid nio blev attakerad. jag lever ett hårt liv. sitter här helt ensam nu och är sjuukt nervös, gaaah. egentligen borde jag plugga men känner ingen större lust till det just nu. och om typ en timme kommer pappa hem igen och hämtar mig och k, så ska vi åka och äta på sky city :)

om ni är snälla kan ni väl skänka en tanke åt mig ikväll, när jag ligger i en säng full av loppor i ett rum fullt med främmande människor!
ska byta om och fixa mig lite nu. vi hörs imorgon igen!
PUSS'


måndag

sitter här, jävligt nervös. lite tveksamt om jag kommer få någon sömn inatt, det återstår att se! det är ju bara hela min framtid morgondagen hänger på.. heeeeh.

får se om jag skriver imorgon, ska försöka plugga lite innan jag åker. och som tur är så ska pappa stjutsa mig, eftersom jag inte är så haj på att åka tunnelbana och så ;) det skulle kunna sluta illa om jag hade behövt åka dit själv!
nu ska jag göra olle sällskap i sängen, och kolla på tv!

puss'


söndag

en aning trött imorse begav jag mig till allians och det blev en match som slutade lika. sedan åkte jag till stallet för årsmöte, och på vägen dit drog jag med mig en subway macka som min mage tackade tacksamt för. jag måste ju även tacka alla som röstade på mig idag på mötet, det värmer ska ni veta. väldigt mycket. maha.
kom hem och min syster tog även en titt förbi här, det var ju inte igår! sedan kom johan och hämtade mig och kvällen spenderades sedan med honom och patrik.

som trott, det blev en bra helg. nu ska jag leta upp betygspapper och sedan ska jag sova. även leta på eniro vart utk hallen ligger, eftersom jag har min första lektion där imorgon!

kan bli tajt med tid, men jag är inte död om ni inte hör av mig. är tillbaka på onsdag om inte annat!
PUSS'


lördag

idag gillar jag och samantha regn. ja, det gör vi! hon och jag ska spendera kvällen ute i ramsta och jag gillar läget.

nu ska jag packa lite väskor och såndant som ska användas inom de nästmaste dagarna. känns inte som att jag kommer att ha tid till det sen. en väska för innebandy, en för kläder och annat, och en till stockholm. jag är förväntansfull och väldigt nervös. (:

imorgon har jag fullt upp så vi får se när jag skriver igen!
vi kanske ses'



lördag

idag hoppas vi alla på att det inte ska snöa!

fredag

tur att vi fick sluta tidigare idag, för då hinner jag med att uppdatera er om det senaste! woho... duschade precis och ska snart fixa mig lite, klä på mig töjbara kläder heeeeh. runt halv sex tar jag och samantha bussen till stan för att möta upp dom andra och gå och förtära en exklusiv middag på dragon palace! som vi har väntat!    och en himla tur att jag åt på subway till lunch idag och är propp mätt ;) bra val! 

nu ska jag rappa på lite, ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs ;)
PUSSSS'



torsdag

fredag imorgon vilket innebär helg, något som är efterlängtat eftersom jag har mycket att se fram emot :) känns som att det kommer bli en av de bästa helger på länge nu! i like.

nu ska jag åka och träna!
puss'



torsdag

sitter i skolan och grinar över våra näthandels uppgifter. slutar om 20 minuter och då ska jag och pappa chilla tillsammans, heh.

vi hörs sen'


oooperation

dom ringde från sjukhuset, och operation tid är nu bokad den 18 februari. det är på sportlovet och det är nog bra så jag inte missar så mycket i skolan (A) heeh.
ska åka ner på stan nu och möta upp sofie och linn, tror vi ska gå och boka bord tills på fredag. är det bara i min mun som det vattnas? resten av dagen ska sedan spenderas tiillsammans med sofie!

hörrrs'


onsdag

värt att jag gick till skolan idag, det visade sig att jag är ledig så det var bara att traska hem igen. tuuuur att jag bor så nära ;) men innan jag gick hem igen åt jag en exklusiv lunch bestående av pannkakor.. haha.

ska ta mig tid och göra lite skolgrejer nu!
PUSS'


tisdag

att jag började sent idag hade ingen betydelse, är endå lika trött idag och däckande nyss på sängen. vad mer den här tisdagen har bjudit på är inte mycket, två lektioner och snöäckel. nice...

och så vill jag såklart upplysa er om att min pappa är på första sidan i unt idag (och olle såklart). mahah.
ska återgå till sängen.
puss'


måndag

en rutten dag i skolan med rutten mat. och bara för det ska jag gå tidigare till skolan imorgon för att äta lunch, det bjuds på pannkakor och det är inget man missar om man heter ingrid persson.
och vart tiden den här dagen tog vägen är en bra fråga. jag har tränat och varit ute i snöstormen, att vädret pallar?

ska lägga ögonen åt ett annat håll för ett tag.
puss'


sunday

har en huvudvärk som verkar förfölja mig denna kväll. synd att jag har ätit upp alla tabletter, men det är sånt man får leva med. 
idag har jag rört på mig och det känns skönt, varit hos robin en stund och nu såhär på kvällskvisten ägnar jag mig mäst åt tvn.  jag som brukar vara tvärt emot alla andra och vara ett fan av söndagar går idag mot min egen ström och dissar den här dagen.

hörs nästa vecka'


söndag

kl elva igår blev jag utbjuden och på tjugo minuter valde jag kläder&klädde på mig, sminkade mig och fixade håret. jävligt bra gjort av mig! jag cyklade ner på stan och vi spelade lite fotbollsspel, som jag förövrigt var väldigt bra på. och vid ett tiden gjorde vi entré på bj. och eftersom jag sedan råkade glöma bort vart jag ställt cykeln blev det en lång och plågsam promenad hem.

så idag måste jag traska ner på stan och hämta cykeln!
pusspåre'

match

skönt att dra en vinst mot hagunda och ge dom deras första förlust. loveli.
nu ska jag och min darriga kropp ut en stund sen ska jag kolla på någon film, tror inte att kvällen bjuder på så mycket mer. och som plus i kanten så är min mobil fucked upp. yeeeeeah.

pusssss'

lördag

blev en ganska lyckad kväll igår endå, baos orkester spårade i sängen och som det var bra.
idag har jag sovit, varit nere på stan med mamma en stund och snart ska jag fortsätta dagen med att umgås med pappa :) sen är det match och det känns mindre kul, helst av allt hade jag varit hemma och ätit på en subway macka istället heeh. men vill dom att jag ska ha trä smak i röven, så ställer jag ju självklart upp!

vad kvällen bjuder på visar sig senare.
pussss'


fredag

vi fortsatte våran lektion med att vara inne på flashback. se och titta på lite bilder. och inte vilka bilder som helst, utan på bland annat döda människor, andra som blivit spetsade av t.ex. en stång och de andra ämnena på bilder bör ej nämnas. nu är det ialla fall klart att vår klass är sjuk i huvudet med tanke på att alla stod och hängde vid datorn där bilderna visades...
men gör man inte allt för att fördriva lite tid?

nu är vi klara med våran film på filmkunskapen så jag har sovmorgon på onsdag och börjar då halv elva :)
ikväll ska jag umgås med mina fina vänner men först ska jag dricka en massa cooola! maha.
PUSSSS'


fredag

vi har som uppgift att skriva loggbok varje dag som vi har projektarbete. problemet är att vi inte gör så mycket på dom lektionerna och har därmed inget att skriva, det brukar bli ungefär en mening per dag. fick tillbaka boken i dag med komentarer som: kort, skriv mer om blablabla. vad ska jag skriva idag? "var inne på facebook hela lektionen :)"  

idag går jag till halv fem, living the dream?
och pappa är och hälsar på odin, utan mig :O
vi hörs ikväll'



torsdag

vi var och såg på nya wallander filmen igår, den var jätte bra så den rekomenderas om ni ska på bio :)

Kurt Wallander har genomfört sitt livs dröm. Hanhar köpt sig ett hus vid havet och tar långa promenader på stranden med sin nye, trogneföljeslagare, labradorhunden Jussi. Kurt känner sig mer harmonisk och tillfreds med tillvaron än på länge. Något han tycker att han är väl värd.

Plötsligt bryts lugnet i det sommaridylliska Ystad av en kraftig explotion och som släcker ner hela staden. Det är Ystads enda transformatorstation som sprängts i luften. Sprängningen följs av flera dåd. Militären kallas in och untantagstillstånd utlyses i den lilla staden, som börjar likna vad som bäst kan beskrivas som en krigszon. Wallander och hans kollegor står handfallna. Är det sabotage eller en terroristattack? Vad vill dom? Vad kommer ske härnäst? I det allmänna kaoset och med media i hälarna famlar Wallander både bokstavligt och bildligt i mörkret efter terrorister eller gärningsmän.

Ska Wallander och hans medarbetare lyckas? Tiden är knapp och läget är kritiskt.



idag ska jag inte göra mer än att träna. as taggad på att springa, mindre på att spela.. faktiskt så längtar jag till operationen så man får komma bort lite och kanske få tillbaka intresset?! håller på att bli tokig på sjukhuset med, får ju aldirg någon tid..

ska ta och skriva lite på mitt arbete, det blir ju inte klart av sig själv.
puss'


onsdag

svenska c kommer vara ett mördar ämne, det märker ju jag.
idag slutade jag kl halv ett kan man säga. och nu har skrivit på mitt arbete och känner mig genast mycket nöjdare, inte alls mycket kvar nu!  :) ska gå och duscha och fixa lite innan jag åker till robin. sen ikväll ska vi på bio och sen går vi hem hit :)

ännu är jag sambo med sanne i skolan, eftersom någon vill jävlas med mig och hade satt ett lås på mitt skåp :(  kuuul kille ;)
pusss'


tisdag

efter skolan var jag på stan med sofie. då jag bland annat köpte ett nytt lås till skolan. har delat skåp med sanne ett tag, men imorgon lämnar jag dig! och även fast det var jobbigt vet jag att hon kommer sakna att trängas med mig, att bli andfådd av att pressa igen skåp dörren och kämpa med att få ut bäckerna som är inklämda.

nu ska jag ta tag i livet och skriva lite på mitt arbetttttte.
puss'


vist

med tre års mellanrum kom nu en avramling idag. när jag de två senaste gånger har hamnat på sjukhuset klarade jag mig finfint idag med bara en bula på benet (Y)

väldigt nöjd efter att ha skrivit en halv sida religon ska jag bege mig till sängen och titta på tv! imorgon ska jag sooooova :)


måndag

på labben idag så stack vi oss själva i fingret för att se vilken blodgrupp vi är i osv. det slutade med att jag gick därifrån med plåster på 3 olika fingrar (y). idag är jag sjukt trött och det resulterade i att på filosofin råkade jag somna till lite samtidigt som jag skrev och när jag sedan tittade igen så hade jag skrivit några osammanhängande boksätver.

kvällen ska ängnas åt träning och religions arbete, en kurs som förövrigt är avslutad! väldigt skönt.
puss'


söndag

går kvällen / natten spenderade vi tillsammans med 3 sköna killar och som dom var nöjda. haha. och eftersom natten inte innehöll så många sovtimmar så tog jag en tupplur nyss för att kunna hålla mig vaken nu ikväll för snart kommer robin och gör mig sällskap :)

puss'


söndag

jag är sliten, vid elva imorse ramlade jag in i min säng och deckade. nu är jag uppe och ska jag försöka äta i hopp om att må bätte, jag har en match som väntar på att spelas. loveli

vi hörs sen'


lördag

jag trodde att skämtet om hur vi skulle ha träningsverk i låren i dag från igår efter att ha traskat upp och ner i de 4 trapporna som ledde till samanthas lägenhet skulle förbli ett skämt, dock gjorde det inte det. tragiskt men sant.

kvällen ska spenderas med sammi och tess, och så kanske johanna kommer och joinar oss :) får se vad vi hittar på!
pusss'



=)

nyaste bilden på odin :)


fredag

lite brottom har jag så det här blir kort.
kvällen ska spenderas hos samantha med tjejorna, hon har, tro det eller ej, flyttat hemmifrån!! och till råga på allt så bor hon i huset mittemot mig ;) (vi säger godnatt genom att blinka med ficklampor 3 gånger...)
men nu ska jag hem till hennes mami för att bränna skivor!

puss'

torsdag

hemma igen och jag har haft det helt underbart och det blev en resa innehållande mycket olika saker, bland annat såg jag en livs levande tiger brevid en av backarna ;) maha! det var väldigt skönt att få komma bort lite och bilder kommer på bdb när jag fått alla :)

ikväll ska jag träna, sen ska jag sova och imorgon är det dags för skola igen. men man får ju se det possitivt, har reden gått 23 terminer och nu är det bara en kvar!!

vi hörs imorgon'


lördag

ikväll är det party med brudarna.
imorgon drar jag.


hejdå'

lördag

blev en riktig tjockiskväll igår och vi åt tills vi alla låg och spydde, precis som det ska vara. idag ska jag först packa upp väskan från nyår, bättre sent än aldirg, sedan ska jag börja packa en ny väska, för imorgon åker jag till fjällen :) ser fram emot det jävligt mycket! jaja, det lär ju ta större delen av dagen med tanke på mitt tempo.

hörs sen'


fredag

jag är kär. valparna var så sjukt söta, och sötast var ju odin, jag har mysit med honom och han har bitit i mig. precis som jag mins det sedan olle var liten :)
  

ikväll är det träning på lindas jobb, och vad det innebär har jag ingen aning om. men de blir nog bra :) sen efter det blir det film kväll med brudarna! en perfekt fredagskväll.


fredag

nu ska vi åka och hälsa på odin :) 


torsdag 2009!!!!!

riktigt bra kväll igår, dock hade jag lite svårt att förstå att det var nyår, och att det är ett nytt år nu. vad hände med 2008? det gick allderles för fort!

dagen började ialla fall hos sofie där vi fixade oss och så, åt mat och sjöng lite singstar. sedan begav vi oss mot berthåga för att fira 12 slaget, och tur hade jag, för jag fick vara med robin! sen förflyttades hela festen hem till anton där vi fortsatte kvällen ända in på småtimmarna. jag deckade sedan i min säng kl 7 imorse.

nu ska jag äta lite och sedan åka till sofie en stund, sen går jag vidare till robin.
jalllllabye'



MER BILDER KOMMER PÅ BILDDAGBOKEN INOM EN SNAR FRAMTID!

RSS 2.0