godnatt

nu säger jag godnatt till er, för jag ska strax sova.

men först ska jag tagga till morgon dagens arbete :D yeeeeeey!

måndag

idag hade ni oturen att det regnade, men för mig på jobbet var det mer tur, och det betydde en slapp dag! vi har åkt bil hela dagen, rad upp&rad ner på alfa och beta parkeringarna, och när vi såg ett skräp fick någon hoppa ut och hämta det. vem tror ni snodde åt sig mitten platsen? (A) haha. hur skönt som helst, och dagen har gått jätte fort! och idag hade versailles öppet hus, och det ryktades om att det bjöds på tårta. så vi åkte dit och blev fet blåsta. men istället länsade vi godis&chips skålarna och fuskade på frågesporten :)

nu ska jag faktiskt laga mat själv, eeehe. men det är bara att koka pasta och värma upp en sås. och det finns ju ingen chans att misslyckas? om jag gör det är jag nog den första i världshistorien.

en annan sak hände idag. jag hade jätte ont i magen ett tag. och jag har aldrig ont i magen? det kanske händer en gång var femte år. men jag antar att dagen var kommen, så nu kan jag vara lugn i (365x5)+1 dagar :) (+1 är för skott året, för er som är lite retarded och inte fattar)
vi höres'

match vs OC

ikväll förmodar jag att alla kommer sitta bänkade framför tv när matchen är i gång? jag sviker den trenden ikväll (och alla andra kvällar). när jag till och med blir helt rastlös och uttråkad av att kolla när sverige spelar kan det ju inte sluta bra med tittande på en match mellan spanien och tyskland. förmodligen kommer jag äta upp mina naglar, och det vore ju otroligt onödigt nu när dom äntligen har fått lite längd på sig.
så jag sviker matchen och går efter vad jag själv föredrar, och det känns om dom flesta vet vad jag menar? det blir OC istället, även fast jag kan varenda replik under alla säsonger så är matchen helt chanslös! 
 so long suckers' 

shithappens

meningen var att jag sanne och sara skulle fått håret fixat av jossan, men kom hem igen och såg ut precis som jag gjorde när jag åkte, jossan kunde tydligen inte sen. men jag fick mig en cykeltur med sanne, en bussresa till sara och en bussresa hem. det är ju alltid trevligt att besöka storvreta i ouppklarade ärenden. eller?
om det inte blir av till nästa helg så ska jag färga det själv. för jag måste ha det gjort innan skåne ialla fall. jag har nämligen fetaste utväxten, och då färgar jag det förmodligen brunt.

och ja, nu vet jag inte vad jag ska göra. eeeeeehehehehe.
'


söndag

godmorgon :) började längta sjukt mycket tills vi drar till skåne! åker förmodligen vecka 28 och är borta i två veckor ungefär :D och sen ska jag faktiskt ner till den 10 augusti med :D för då ska bidil ( min faster ) ha 60 års kalas :) loveli 

 


nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning.
 och sen så kanske jag kommer hem lite annorlunda. vi får väl se ;b

ha en bra dag'

godnatt

kommit ikapp lite på bdb nu känns det som ;) inte lika tomt ialla fall! och nu när jag fått en kamera så ska jag börja ta mycket bilder, (försöka iallafall) med start imorgon.
då jag ska vistas i storvreta tillsammans med jossan, sanne och sara för en dag med hååår!

men nu ska jag göra sängen sällskap, har en klocka ställd på halv åtta för att släppa in nattvandrarn och sedan sova lite till innan jag ska upp igen och tvätta åt mamma ;D haha.

godnatt suckers'



lördag, i'm back

nej, jag har inte dött och jag har inte varit bortrest heller. jag och min dator har bara inte varit så bra vänner den senaste veckan, men nu har vi pratat ut och nu ska jag börja skriva igen :) förlåt för dålig uppdatering!

har inte så mycket att bertätta, jag jobbar på vardagarna, och faktiskt så är det min sista vecka nästa vecka :) väldigt skönt, dock ska jag jobba tillsammans med en människa som jag tycker väldigt lite om.  men det är ju bara för 5 dagar. (om det blir catfight blir jag inte förvånad)
sen har vi en annan på jobbet som jag har väldigt svårt för, (och det är jag inte ensam om) och om jag inte har helt fel så måste han ha något fel i skallen?! att inte klara av att sätta på sig ett skärp säger en hel del!
men annars så är det rätt så okej att jobba nu faktiskt. förutom att vi rensade ut en lada här om dagen där det var FETA råttor. och då menar jag FETA. dom var riktigt stora, dock hade jag turen att missa dom :)

nu ska jag lägga in lite bilder på bdb, känns som jag halkat efter lite gran! eeehe
vi höres strax'

söndag

idag  har vi varit ute och åkt lite :) började med stallet så jag fick saker fixade, sedan åkte vi till ikea där det shoppades en del, och så bestämmde jag vilken stol jag ville ha till mitt rum. men den ska inhandlas i veckan när mamma och tommy ska åka och köpa en till garderob till mig :) sen har vi även vart på gränby, willys och ulvakvarn!
kan ju säga att alla vi tre är likadana och skriker och svär åt folk, haha (A)

nu ska jag fixa med min nya ram som inhandlades idag, så ska jag se om den kan komma upp någon gång. ser inte så lovande ut, har nämligen en likadan redan som jag köpte när vi bodde i sävja, och där kom den aldrig upp på väggen och det har den inte gjort här heller ;O hehe.
hejs'


spel

haha, vi pratade nyss om hur jag alltid kom med spel i händerna när vi var små och frågade kristine om vi skulle spela. Men hon stängde och låste alltid dörren till sitt rum och sa att hon skulle slå in julklappar. och det var inte bara innan jul, utan året om. och sålkart så trodde jag på det :O haha

jag är jätte rastlös och skrattar åt det mästa just nu.  och nyss så började dom kolla på en till film av morden i midsomer och dom tycker inte jag om, så jag ska försöka roa mig själv nu. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehe.


jag var iprinsip ute hela dagen igår och det gick hur bra som helst, sen direkt när jag kom till uppsala igen så började mina ögon jävlas och dom gör det inu. är det mer pollen här än vad det är på andra ställen eller?
trevlig kväll'

lördag

nu är jag hemma igen och tänkte berätta lite om gårdagen :)
åkte först ut på en camping till mimmi och jonne där båda deras familjer var. vi spelade minigolf, och för en gångs skull så gick det faktiskt väldigt bra för mig! så mitt lag var väldigt glada över att ha mig (H) hehe. dock så gick vårt lag ur tävlingen med förlust, men med endast ett poäng!  sen fick vi mat serverat, och sedan kom en jordgubbstårta fram! väldigt gott :) 
sen vid kl sex begav vi oss hem till rikard där mycket annat folk var och där spenderades resten av kvällen. det var väldigt trevligt. dock kände jag mig en aning liten när jag fick erkänna att jag ännu inte fyllt 18 när dom flesta närvarande var runt 25 års åldern.

imorse vaknade vi runt elva och låg och kollade på tv ända tills vi skulle ta bussen till tåget som gick kl tre, kristine följde med mig hem igen också! hemma i uppsala igen var vi vid 4 tiden och sen vart det en cykeltur hem från stationen som kunde ha slutat illa. min syster har inte cyklat på 2 år tydligen... iallafall så kom vi hem hela och fina och vi har ätit gott och nu väntar en fet jävla godispåse! ikväll händer det nog inte så mycket mer än så.

kommer bilder på bdb såsmåning om :) har även fått kameran nu :D
hejhopp'


midsommar

hej hopp nu sitter jag hos min syster och hennes pojkvän i sädertälje, åkte med tåget kl tio imorse och så fick jag sällskap av hannalisa på tåget :) hon skulle ner till nyköping och festa!
nu ska vi strax åka till några och äta tror jag :P och dit kommer det nog annat folk med. sen ikväll ska vi till någon annan och festa :) det rykts om att det kommer hockey killar :O

ha en bra midsommar!
PUSS HEJ'

ha de bra!

kom just på att jag inte kommer orka sätta på datorn imorgon och skriva något, utan tänker istället sova lite längre :) det känns ju mer värt! så jag får önska er alla en trevlig midsommar! jag kommer hem igen på lördag, så hörs då!
vi kanske ses'


beslutsångest

jag hatar när man inte kan bestämma sig :O jag hade tänkt ut vad jag skulle ha på mig till i morgon, men nu känns det fel men jag vet inte vad jag ska ha istället för det.
så nu måste jag vänta på mamma så jag kan få smakråd..

annars är naken ett allternativ


torsdag

jätte skön dag på jobbet, vi gjorde inte mycket alls. satt typ i bilen och lyssnade på musik ;) och så jobbade vi bara fram till lunch för sen fikade vi och hade tippspromenad, och jag fick 10/12, bra gjort tycker jag, för det var inga lätta frågor. sen så åkte vi lite citsingtur (stavning??!) runt på arlanda ;P ehe.
sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi till banken i märsta och fixade legg och nytt bankkort! och sen fick jag stjuss hem :)

som sagt så åker ju jag till södertälje imorgon bitti, så ska packa lite och så nu. sen tror jag inte kvällen bjuder på så mycket mer. så ska fortsätta mitt tittande på oc :)
vi kanske ses'

väder

innan sommarlovet började så var det kanon väder, sen direkt när lovet börjar så övergår det såklart till blåst och regn. så jävla värdelöst, tänk om den här sommaren blir lika rutten som förra?! :(
det bästa på sommaren är varmt&soligt väder i skåne, det vart inget av det förra året, och om det inte blir så i år heller så blir jag jätte besviken :/
ganska skönt att jag jobbar nu när det är skit väder så det inte är en massa soliga dagar jag går miste om. men får hoppas att dom kommer sen när jag har slutat, för man blir ju deprimerad av det här vädret..



onsdag

idag har jag varit jätte trött :O men det har inte varit någon ansträngande dag precis, rensat lite ogräs och tagit det väldigt lugnt. fick sluta tidigare också :) och imorgon ska vi bara jobba fram till lunch för sen är det lek och fika! :) och sen på fredag är vi ju lediga :D hur skönt som helst!

ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag och mamma åka och äta! sen ikväll blir det väl till att kolla på fotbollen! inte alltför intresserad egentligen, men att inte kolla när sverige spelar låter inte så okej.
vi kanske ses'

tisdag

idag har jag inte heller gjort så mycket, förutom att plocka skräp på alla parkeringar på hela arlanda typ :O och dom som varit där och sett dom vet att det är en hel del och att dom är stora! men det  var skönt för det var inte så mycket skräp så vi har mäst gått runt och det gick faktiskt väldigt fort! så vi var klara redan kl 2, så då fick vi tvätta en bil och plocka lite i två timmar.

och idag när vi åkte ut igen efter första rasten så skulle vi ta våra plockepinnar från flaket och börja, men då var dom borta :O så då lackade kenneth i radion som hela arlanda kan höra, haha. så fick vi åka in igen för att leta efter dom. och när vi stog i garaget sen så fick vi reda på att det bara var några som hade jävlats, så lyfte vi bort sittsen i baksätet och där låg allihopa, fyndigt *-)  och dom som gjorde det har en sverige flagga på en av deras biltak, så när vi var ute och plockade sen så hittade vi ett par kallingar som vi sparade för att sätta på flaggan. men tyvär kom dom med när vi var och slängde soporna :(  så vi får hitta på något annat istället ;)

nu ska jag dammsuga mitt rum och sen slå på en film! och så har mamma gjort god mat åt mig och köpt jordgubbar&glass :) mums!
vi kanske ses'

bilder

idag är jag jätte snabb :D har nästan städat klart! det återstår endast damsugning, men det tar jag imorgon! jag måste ju hålla mig sysselsatt om kvällarna eftersom jag inte orkar pallra mig iväg någonstans.

och på fredag åker jag till södertälje för att fira midsommar tillsammans med min syster och hennes kompisar, och då ska jag få en digitalkamera av henne :) så då ska jag försöka börja fota mera så det blir lite mer bilder både här och på bdb!      

tänkte lägga mig i soffan en stund nu, sen är det strax dax att sova!
 godnatt'

måndag

tillbaka till jobbet idag och var tröttare än någonsin! men har inte gjort mycket alls idag. har bara gått två vändor vid terminalerna och sen plockade vi lite grenar. resten av tiden satt vi bara ner. så tiden gick rätt långsamt, men helldre det än ut och plocka ogräs eller något annat tråkigt.

idag ska jag fortsätta städa på mitt rum. det går inte så fort för mig, igår städade jag hyllorna, så idag blir det skrivbordet ;)

nu ska jag äta räkor =)
vi kanske ses'

ögon

nu ska ni få se skillnaden mellan mina ögon.

första bilden är det onda ögat, och den andra är hur ska det se ut

 


kan tala om att när det närmar sig pupillern gör det ont..

söndag

igår hann jag inte skriva något mer innan jag åkte, för jag åkte till sofie redan kl 3. där även linn var :) vi fixade oss där innan vi sedan drog till johanna, där det blev grillning och fotbolls kollande. när sedan det blev mål i sista minuten blev vi väldigt otaggade! men taggde till igen på singstar, och som vanligt var jag sämst :P men jag var jätte duktig på låten hey there delilah iiihihihi. lite senare ramlade det in mer folk och allt eftersom spårade det mer och mer. men en helt klar lyckad kväll :) sen gick jag ut och träffade andreas en stund, som även stjussade hem mig. thanks!

och i morse hade jag turen att gå upp kl 6, för jag skulle nämligen till stallet och jobba. och jag var fortfarande full när jag vaknade (Y) tiden gick väldigt sakta för allt vi gjorde tog inte lika lång tid som det brukar. men sen när jag slutade gick jag och satte mig och kollade på tävlingen tillsammans med dom andra :) och vart kvar ända till kl 4.

nu ska jag äta och sen städa mitt rum. för det är as äkligt här inne :(
vi kanske ses'

lördag

godmorgon! äntligen fick jag sova lite :) vaknade för en stund sen, drog nio nysningar i rad och sedan gick jag upp och kollade mina ögon, dom är röda och hinnan har släppt. och jag vet inte vart mina ögon droppar är :O kommer bli en tuffdag! haha.


dagens ser ut så att jag måste ta mig ner på stan och lämna tillbaka klänningen, för jag kommer nog inte använda den så mycket har jag kommit på. den är nog lite liten! men problemet är att det regnar, så jag måste vänta på att det slutar!
sen ikväll blir det lite sverigeparty hemma hos johanna!

matdax.
vi kanske ses'


fredag

har inte haft så mycket tid till att skriva men nu tänkte jag klottra ner något lite snabbt.

igår (torsdag) jobbade jag först, och det var en jävla busschafför, jag fick nämligen inte åka med bussen på morgonen. då säger jag såhär att bara för att han inte lyckades bättre i livet så behöver han ju inte jävlas med andra! aja haha, på jobbet fick jag bland annat sällskap av larver, som var ca 1 dm långa och 3 cm tjocka. och jag överdriver inte. tillslut bådde jag as illa när jag såg alla dom ligga där och kravla :(
när jag slutat åkte jag och pappa till stallet så jag kunde träna :) och senare på kvällen satt jag på bryggan tillsammans med sofie, linn och johanna och rökte vattenpipa! det var mys. (kommer bilder på bdb) eeeeeeeeeeehheh

idag gick det jätte fort att jobba, kan berott på att jag slutade halv tolv! jag skulle nämligen till sjukhuset, för vi hade äntligen fått en tid. och nu ska vi få en ny tid till enköping där vi ska magnetröntka min arm och sen ska vi träffas igen och bestämma om jag ska opereras. så får se vad som händer! sen tog jag och mamma en fika på sjukan innan vi åkte ner på stan och kikade lite, sen drog hon och jag mötte sofie så gick vi runt och kollade lite och jag kom hem med en tröja och en klänning för ensast 148 kr tillsmmans! kap där! är dock osäker på klänningen, den kan vara en aning kort. men får se :) 
suttit hemma och varit rädd när det oskade :O hatar att vara ensam när det är oväder :(     
 
Och nu ska jag åka hem till anna :)
vi kanske ses' 


TILL ANNA PÅ HENNES FÖDELSEDAG!

Idag är det så att min vän ANNA BRYNÖ fyller 18 år. alla bör säga grattis! och jag har inte kunat träffa henne idag för att pussa och krama henne grattis så istället tänkte jag berätta lite saker, om henne och om oss tillsammans, och jag skriver det i till störst del till henne så ni som inte bryr er kan ju sluta läsa, men jag fömodar att du förtrsätter anna!!? :O


jag kände iallafall inte anna så bra när vi var små, inte alls faktiskt. men jag vet att hon gick på gympa och spelade fotboll!


men första gången våra blickar möttes måste varit på sävjaskolan! men jag har en känsla av att jag kan ha sett henne när hon och hennes nåntuna brats var vid stordammsskolan och spanade på tex. anders mann. eehe, hoppas jag inte är helt ute och cyklar!?

Men i 6an började jag och anna i samma skola, och någon gång under det läsåret så började anna i samma innebandylag som mig, frötuna! och det var där våran vänskap började. 
och sen i 7an tyckte anna sig vara cool, så hon bytte till fotbolls klass, och enligt mig och säkert många andra var det ju dom "coola" på skolan som gick i den klassen. kanske bara jag som tycker så? 

i 8an så åkte vi på cup till mora och det var då som jag och anna fick chansen att bli riktigt bra vänner, för vi åkte nämligen i samma buss!!! vilket också ledde till att vi kom oss allt närmare varandra. vilket iallafall jag är glad över :D

 


så den sommaren (-05) åkte vi till åhus och lirade sommarbandy, som vi även vann! så glad blev anna då:


sen åkte vi på cup igen i 9an, men detta år till örebro. och vi vann faktiskt cupen, och under hela finalen var jag och anna sura på varandra. och jag ska tala om varför. det var lunch och jag la en bananbit på annas talltik och då lackade hon och kastade tillbaka den PLUS mat från hennes tallrik, så då lackade jag också och kastade tillbaka mat som råkade hamna i hennes knä och då vart hon sur på riktigt! vilket egentligen inte jag var, men när jag sedan märkte att det var på allvar så vart jag också sur! så vi pratade inte med varanda tills efter finalen var spelad och vi var påväg hem till uppsala igen, och hade gjort matstopp på max (ANNA TYCKER JÄTTE MYCKET OM MAT, sånivet). då anna drog iväg mig och bad om ursäkt så vi kramades och sen var vi glada igen :D det är även det ända "bråk" vi haft, om man nu kan kalla det så.

   


även den sommaren (-06) åkte vi till åhus, men detta år kom vi bara tvåa..

  


när det var dags att välja gymnasium gick någonting snett. jag intalar mig själv att anna var hög när hon valde skola, för något var det som inte stämde. (ANNA HAR ALDRIG VARIT HÖG, sånivet) och i början av ettan satt hon där, med illaluktande glasögonbärande finn(iga)skallar, PÅ ITG!!! jag bara undrar vad det var som gick snett? när jag sedan frågat anna vad hon gjorde på den skolan vet hon det själv inte. jag tror att anna tänkte att hon gillar ju att sitta vid datorn, msn och pa (på den tiden) det är ju super kul!!!! WOHO. men sen blev det nog inte som hon hade tänkt sig. och hon hade inga vänner, utom sin pojkvän ARNE! förstå ironin
(tyvär har jag inga bilder på han)

även detta år åkte vi på cup till örebro (-07)

 


jaja, anna fick iallafall lite vett i skallen och i 2an hade hon kvalificerat sig upp på min nivå och går numera på celsius. kul för henne, för nu har hon fått kompisar i sin klass. linjen som anna går är natur idrott och idrotten som hon skulle ha, var innebandy! men samtidigt på fritiden så tänkte anna att hon kunde ta upp karriären som gymnast, men hon lyckades inte så bra och hamnade istället på sjukhuset några gånger. så hon har endast medverkat på en innebandy lektion i hela tvåan, och inte äns hela för hon skadade sig ännu mera under den!

 

och igår var det skolavslutning och till hösten börjar anna i 3an. Hon börjar, precis som jag, bli gammal.



När anna var lite yngre var hon som sune, fast hon var killtjusare. hon var helt galen i dom, men det har lagt sig lite nu. och och nu är det istället skor hon är helt galen i!
ibland kan anna lägga av sånna där rikgtiga jävla AS garv, som låter jätte fult men är helt underbara egentligen för man själv börjar skratta! och så rapar hon väldigt mycket och högt.
jag måste ju även säga att jag och anna hade våran första fylla tillsammans! maha.

anna tycker det är kul att träna.



så det jag vill säga är att du är en helt underbar människa och GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN! hoppas den var lika bra som du förväntat dig! <3



(så ser anna ut idag)




onsdag

den här dagen har gått fort faktiskt! har typ planterat blommor hela dagen, jag har också haft regnkläder på mig, HA-HA en gul jacka och blå byxor, jag kan känna en viss avundsjuka? hade jag haft riktig tur kunde jag ha fått ett par gula byxor istället!  :O men det var inte my lucky day idag.. Men tänk vilka upplevelser jag får vara med om! haah
och jag måste ju säga att det är ju jävligt sköna gubbar där på den avdelningen ;D haha.

ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kolla på OC och bli fet! måste sova tidigt idag känner jag. ni kanske märker också att jag inte skriver så mycket på dagarna men det är eftersom jag jobbar på dagarna och så finns det väl inte så mycket att berätta..
vi kanske ses'

tisdag, första dagen på jobbet

less jag är, sjukt tråkigt att jobba och det blåste som satan :O och jag ska inte säga något om dom jag jobbar med, för man ska inte dömma människor man inte känner. så jag väntar med det några dagar!! ni kan själva få skapa er en bild av dom.. mitt sällskap är ialla fall mp3n!
är hur trött som helst, så vill bara gå och lägga mig och sova.. Men ska ut och träffa folk senare istället, känner mig inte så pepp på det, men det känns ju inte okej att sitta hemma heller när jag har något annat erbjudet ;) dessutom kommer det ju bli många hemma kvällar nu i vekorna kan jag tänka mig.

ska gå och fixa lite saker nu.
vi kanske ses'

godnatt

tänkte strax gå och sova, så jag är lite pigg imorgon, och där påminde jag mig själv om att jag måste kolla när bussarna går! det kan ju vara en bra idé, right?
känns helt sjukt att jag har sommarlov nu :O känns som om det inte alls var länge sen jag nyss hade det. och förra året var det jätte dåligt väder när jag jobbade, vi drack massa varm choklad varje rast, det lär vi ju inte behöva göra nu :O så om det är varmt kan vi ju åka och bada istället :D heeeh.
på något konstigt sätt tycker jag att det ska bli kul imorgon! fråga mig inte varför.. jag kommer ändra inställning rätt fort när jag kommit dit ;b

och ha så kul på skolavslutningen imorgon E2A :D
godnatt'

prov och stan

direkt när jag var klar med provet fick jag det rättat, och gissa vad? Jo, jag klarade det :D iiihihi. med endast 3 poäng från VG, det var väl bra gjort :D:D!!
aja, sen åkte jag ner på stan och träffade sofie, johanna och linn i några timmar.

vädret har vänt och det är varmt ute igen! uuuh. ska strax åka och träna i det heta vädret och ikväll ska jag ruttna bort i min ensamhet!! eftersom vissa är lama.

hejdå'


måndag

idag är det jätte kallt och även sista dagen i skolan. och det är ju trevligt att avsluta läsåret med ett prov (och en kall dag). det kan liksom inte bli bättre! (?)
efter jag vart i skolan åker jag förmodligen ner på stan och träffar sofie? får se när hon slutar idag.. annars får jag väl åka ner lite senare. och jag hoppas kvällen blir som vi sagt!! (A)

imorgon börjar jag jobba. usch, känner verkligen hur trött jag kommer vara imorgon bitti! och jag hoppas innerligt att det är roliga personer där i år med, det var dom som fick mig att överleva förra sommaren. man vet ju aldrig hur det slutar annars :O heh.

nu ska jag äta och fixa mig! vi hörs nog senare.
jag hoppas vi ses'

ungefär såhär kallt är det idag;


pollen

var ute och träffade andreas innan, och det var trevligt, men det jag vill komma till är att när jag kom in igen så såg det seriöst ut som att själva hinnan på ögat skulle lossna helt :O orka att jag inte äns ska kunna gå ut lite utan att ögonen typ ska ploppa ut :O kliar som satan gör det också!

hade tänkt gå och sova strax så jag är pigg imorgon till provet. heh.
godnatt'

oohja

haha helt värdelös dag faktiskt, vad har jag gjort liksom? efter stan har jag legat i soffan och degat, kollat på filmer och sovit. såg på friday night lights, det var någon serie som faktiskt var rätt bra :) men inte har det hänt särskillt mycket. så det hade varit en perfekt dag att plugga på, men inte ens det lyckas jag med.

ska gå en sväng här hemma, eftersom det är så stort har jag inte ännu hunnit utforska alla rum än :O heeeeeeeeeh.  sen kanske det blir en tripp ut också.

HEJDÅ'

söndag

idag vaknade jag rätt tidigt, men gick upp endå och kollade lite på tv och så. Sen åkte mamma och jag ner på stan och fikade och sen letade jag efter jeansshorts men såklart finns det bara i bigsize, jag blir så trött på alla affärer! men imorgson ska jag köpa en rantig klänning iaf :)

har gjort tappra försök till att plugga franska, men jag lyckas inget vidare tyvär. har ingen som helst lust till det. det är ju iprincip redan sommarlov, det känns helt fel att plugga då "/

nu ska jag kolla på film med mori.
vi kanske ses'


lördag

igår kväll åkte jag som sagt först hem till johanna och vi fixade oss lite innan vi drog vidare hem till natta där även sara, moa och matilda var. Storvad blev bortröstat och istället gick vi till stadsparken dit samantha, tove och pia också kom.
efter ett tag drog några av oss sedan vidare till fålhagen och gjorde lite pojkar sällskap där vi även upplevde barndommen igen i lekparken. dock är gungorna för trånga nu! :O efter att ha varit där ett tag drog vi vidare till en inflyttningsfest, som förövrikgt sög men vägen dit var nog kvällens hödpunkt! haha.

idag har jag och anna varit i fjällnora och solat och badat! vilket resulterade i lite exem här och var.
idag har jag jätte ont i nacken också, jag tror det är från när oskar satt på mina axlar igår :O jag är klen av mig.


har inga planer alls för kvällen och låter det nog förbli så. men nu ska jag ut på lite ärenden.
vi kanske ses'

fyrishov

fyrishov var riktigt roligt! vi stötte på lite pojkar från klassen också som höll oss sällskap under dagen. och färg har jag fått, och det fulaste är att jag är rödare på vänstra sidan av ansiktet :O eeeeeeheheh.
vi åkte hem igen vid kl fyra, vilket nog var tur för annars hade jag vart ännu rödare!

planer för kvällen har jag nu med, det är party!
nu ska jag fixa klart lite saker och sen åka till johanna!

vi kanske ses'

fredag

ibland så gör jag och sofie lite impuls grejor, vi åkte till enkköping igår kväll och tänkte röja lite, jag var 91a, aka HH. men det var inte allt för mycket att hurra för, så några timmar senare tog vi bussen hem igen och träffade ted och co på stan istället. det var inte alltför kul det heller, så jag tog min cykel och cyklade hem runt halv två snåret!  
ialla fall så hann vi med en hel den dagen :)

nu ska jag strax bege mig till fyrishov och bada med klasstjejorna :) mysigt!!
hat bra'


enköping

jag ska åka till enköping.

jag kanske skuter mig själv.

cykel

nu när man bor såhär nära stan så känner jag mig riktigt fet om jag tar bussen typ ner på stan. (på vintern eller när det regnar är det okej) så nu ska jag faktiskt cykla hem till sofie :) där blir det mat och mys. sen får vi väl se vad kvällen bjuder på!

ha en bra kväll'



torsdag

inget natt besök fick jag, isället kom sofie till mig i morse, så gick vi till boland för att säga grattis till johan, dennis och pp som tar stundenten idag :) grattis till er, och till alla andra som tar studenten idag! 
nu ska jag ta och äta lite och sen så ska jag nog träffa sofie igen :)

det är helt sjukt varmt ute, skulle inte sitta fel med lite bad! längtar till imorgon då det står fyrishov på schemat :)

vi kanske ses'



??

the outfield -  i jus spelas en del, är det dig eller det jag saknar?

dagens

Dagens humör: varierande
Dagens mående: bra
Dagens borde: inget :) 
Dagens frisyr: slarvig knut
Dagens klädsel: vita shorts, vitt linne, rosa kofta
Dagens accesoarer: vita pluppisar
Dagens smink: mascara
Dagens bästa: sofie
Dagens sämsta: saknaden
Dagens köp: sommarlovskort
Dagens sysselsättning: skolan, stan
Dagens låt:  the outfield -  i jus
Dagens planer: sovaaaa
Dagens materiella vill ha: kläder
Dagens längtan: tallin
Dagens fundering: why?
Dagens beroende: glass :D
Dagens middag: fisk och potatis
Dagens dryck: vatten, pärondryck

stan

vi fick sluta tidigare från lektionen, och då tömde jag mitt skåp. låter inte det sorgligt? det är iaf helt tommt nu. när jag kom hem igen solade jag lite och åkte sen ner på stan till sofie och linn. gjorde det dära syntestet och åt glass vid ån :)
ska nog lägga mig ute lite nu!
  
sen får jag kvälls/natt sällskap av sofie :)


bye'

bild för typ 2 år sen ;)

min man

sitter i skolan på terminens sista lektion. väldigt ovärd med för vi behöver inte göra några uppgifter utan får typ göra vad vi vill, men det är ju ganska skönt :)
idag träffade jag dessutom min blivande man för andra gången! han är nog världens snyggaste varelse, det är helt galet vad han ser bra ut! honom ska jag gifta mig med! efter skolan ska jag förbi där igen, it's my lucky day :D iiiiiihihihih.

gör ett test nu som visar vad man passar med för jobb, och överst för mig blev bevaka och skydda. det kan ju stämma!  nu ska jag återgå till det!
vi kanske ses'

onsdag

godmorgon! vaknade redan kl nio, känns inte så okej men så är det. jag börjar inte förän tjugo över tolv så jag ska försöka sysselsätta mig med något som roar mig fram tills dess! har som sagt bara en lektion idag och det är den sista i hela tvåan :) nästan så jag måste fira!

nu ska jag iallafall gå och göra något nyttigt, kanske äta?
vi kanske ses'


dagens

None Dagens humör: happy
 Dagens mående: bra
 Dagens borde: äsch 
 Dagens frisyr: uppsatt
 Dagens klädsel: svarta shorts, blom/randigt linne, grå ballerina skor 
 Dagens accesoarer: vita pluppisar
 Dagens smink: mascara
 Dagens bästa: mamma
 Dagens sämsta: inget va
 Dagens köp: skor
 Dagens sysselsättning: barkarby, körkorts sak
 Dagens låt: i'm yours - jason mraz
 Dagens planer: sova snart
 Dagens materiella vill ha: kläder
 Dagens längtan: skåne
 Dagens fundering: sen då?
 Dagens beroende: inget
 Dagens middag: vita bönor, korv, stekt ägg.
 Dagens dryck: cola, vatten

barkarby

hemma igen och det blev inhandlat en del från ikea och så kom jag hem med trosor, vita tygskor och en dunväst :) kanske känns lite off season med en väst, men det kommer väl kalla tider igen antar jag ;)
byggde en stol nyss, så slog jag min tumme och det värker som satan kan jag tala om!


snart ska jag och pappa på den dära körkorts kursen, bättre sent än aldrig va ;) haha.
vi kanske ses'



rip mina gammla tygskor

tisdag

godmorgon på er! vaknade för 20 minuter sen och nu ska vi åka till barkarby! vi ska bland annat köpa barstolar på ikea, för dom är nämligen slut här. och sen hoppas jag på att få med mig lite kläder hem med :)

jag kom på att jag endast har en lektion kvar i hela tvåan :D och det är en info och layout lektion imorgon!  hur underbart är inte det? sen har jag bara ett prov på måndag och sen är det sommar lov :D:D

nej nu ska vi åka! 
sola lugnt' 


dagens

Dagens humör: helt okej
Dagens mående: brabra
Dagens borde: göra säkerhetsprovet 
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: jeans kjol, vit blus, vita ballerina skor
Dagens accesoarer: vita pluppisar, vita pärlarmband
Dagens smink: mascara
Dagens bästa: klasstjejorna
Dagens sämsta: ditt dåliga intresse
Dagens köp: mat
Dagens sysselsättning: skolan, bryggan, tränat
Dagens låt: turbulence - love you
Dagens planer: oc och sängen
Dagens materiella vill ha: mobil
Dagens längtan: iiiiiihihi
Dagens fundering: orka äns bry sig
Dagens beroende: inget
Dagens middag: potatis, kasler
Dagens dryck: cola, lättdryck och vatten

eheeeeh

det är jätte kul när folk bryr sig och visar intresse

mitt liv är inte så kul

måndag

härlig dag, började halv tio med svenska i endast en kvart, då kollade vi på filmen som jag, johanna och sara hade gjort ;)  och fröken gillade den :D, och dom flesta i klassen fick sig ett gott skatt :D eeeehehehe.
sen åkte vi ner på stan och satt på bryggan fram tills ett då det var dags att bege sig tillbaka till skolan för en kort ekonomi lektion där vi fick tillbaka proven och det gick mycket bättre än förväntat :) och sen hade vi bild där vi fick göra klart våra bilder.

imorgon är vi lediga och då ska jag förmodligen åka till barkaby med mamma och toni!  det kan ju bli mys.
kan inte låta OC vänta längre nu!
vi kanske ses'

bilder från dagen :)



söndag

åkte till stallet kl 7 imorse, lagom trött eftersom olle bökade hela natten så jag sov inte så bra. åkte vidare till östervåla där finalen höll hus och var framme där runt kl nio, redan då var det stek hett! första klassen gick jätte bra och han var jätte taggad och pigg :) men kom precis utanför plasering. i lagklassen sen var både han och jag jätte trötta, nog mäst av värmen skulle jag tro, det var runt 30 grader hela dagen. men vi kom runt och det gjorde dom andra med så laget kom till omhoppning och det gick bra för hela laget och vi vann :) 
och vi hade fått mäst poäng dom här omgångarna så vi vann det med :) as nöjd med dagen!

ska gå och duscha och äta nu, sen blir det mys.
vi kanske ses'



None



RSS 2.0