fredag

dålig uppdatering på sistonde, men har faktiskt haft mycket för mig och spenderat lite tid hemma. 
nästa vecka är det praktik som ska blir väldigt skönt och tror det kommer bli rätt okej eftersom jag ska va med judith och sara ;) heeeeh, (jag kommer dö)

sitter förtillfället hos martin, och ska spendera kvällen här :)
imorgon är det norrköping som gäller :) och sen på söndag är det match, och jag räknar med att vi vinner!?
får se om dom tagit åt sig något nu, så det kan bli lite ändring!

vi kanske ses'

mobilen

min mobil ramlade nyss ner på golvet och föll i bitar, och hur ofta händer inte det? jag kan verkligen inte ta hand om mina mobiler, den blir misshanlad varenda dag! och då resulterar ju det i att jag inte har något skal kvar på framsidan och knapparna sitter löst. och med tanke på min förra, som blev överkörd av en bil och inte bara en gång, utan två :O tog även ut mina aggritioner med hjälp av den, vilket ledde till ett antal kast i tegelväggar och så vidare.. dom har badat och även stekts vid vissa till fällen. men ibland har dom det bra med! :)

mitt nästa projekt får bli en stötdämpande och vattentät mobil =)


måndag

tillbaka i skolan igen och mycket glad blev jag när vi fick veta att provet på torsdag är inställt! :D och att vi har sovmorgon till halv elva imorgon! :) har även varit och pratat med rektorn idag :O ska tillbaka till henne senare i veckan igen :P 
nu ska jag åka och träna!

vi kanske ses'

söndag

eftersom fisen kom hem idag åkte jag hem till henne och spenderade kvällen där :) det var mys!  längtar så sjukt mycket till i sommar, först skåne sen turkiet tillsammans med dig, det kommer bli bättre än bäst <3
jag frös inte om magen när jag åkte hem iallafall :D haha

nu ska jag kolla lite på oth, eftersom jag har två och ett halvt avsnitt kvar av säsong två :O vilket jag hade missat (A) 
vi kanske ses'



det kommer bli bra <3

image54
http://www2.unt.se/avd/1,1786,MC=77-AV_ID=725791,00.html

krya på dig charlotte,
vi tänker på dig!

söndag, sista dagen på lovet

kom hem från skåne igår, och såklart hade jag en helt underbar tid där nere! :) helt sjukt vad man kan trivas bra i en annan stad! det blev en hel del mys med kusinerna, en tripp till danmark, och jag köpte godis för 350 kr, jag vet. men jag köpte faktiskt  en godis bil till stig (min fasters man) och en till regina som inflyttning present eftersom jag var i hennes nya lya för fösta gången :) och faktiskt en toblerone till min pappa och en till farmor :) så allt var ju inte till mig själv!
måste ju tillägga att jag älskar citygross! låt dom bygga det i uppsala förfan, jag skulle bosätta mig där direkt!!

kom som sagt hem igår och  då var det party hos sara! jag drog dock därifrån vid tolv för att åka hem till martin! jag saknade honom för mycket. och vi har haft det mys hela natten och morgonen :)

får knappt plats i mitt rum, har suttit här inklämd mellan stolen och bordet ett tag nu för min mamma hade nämligen bosatt ett tapetserar bord i mitt rum under tiden jag var borta och det tog fan upp hela rummet! (N)

nu ska jag äta lite tictac! =)
vi kanske ses'

 

tisdag

sitter här och smider planer, jag har lite ont om pengar, har typ 60 kr :P och jag ska antingen åka buss eller tåg till pappa snart, så antingen måste jag mygla mig på bussen och om inte det lyckas får jag lägga ut lite mer pengar och ta tåget, är ju dock inte säker på vad det kostar så inte heller säker på om jag kommer med det ;) annars får väl pappa komma hit och hämta mig XD mohaha.


som sagt, åker snart till pappa. och sen ikväll beger vi oss till skåne :)

ha ett fortsatt bra lov fuckers, det kommer jag garanterat ha'

 


packa

har nästan packat allt :) och det gick på några minuter, värre är det nu när jag ska välja vilka skor jag ska ha med mig :( sist jag skulle till skåne hade jag packat två plast kassar med skor, men sen fick jag lämna ena hemma :O och nu ska jag ju bara vara borta i typ 5 dagar.. men en riktig beslutsångest finns här endå, så jag väntar tills i morgon med det valet!  
åker från uppsala imorgon någon gång under dagen, men ännu inte bestämt vilken dag vi åker till skåne.

ska spendera kvällen i min säng och kolla på oth, martin säger att jag måste kolla klart på säsong två på lovet! så jag har ju bara idag på mig typ :O heeh...

vi kanske ses'

måndag

vaknade för en halv timme sen och jag har redan hunnit duschat och ätit våfflor ;) as gott =) men nu ska jag bädda ner mig igen och kolla på oth (A) det är sjukt bra just nu  :D

sen ska jag ner på stan och sola med anna. ganska välbehövt må jag säga!
sen ikväll är det träning och även ända gången jag tränar detta lov! börja packa bör jag ju göra med.. :O

vi kanske ses'


ooo

Visst är dom ganska söta  :)


   
   

värk

är det möjligt att ha träningsverk i tungan? jag har det iaf.. och det är jobbigt vid vissa tillfällen :O heeeh..
fick även en smäll på armen under gårdagens såkallade match, och det bildades snabbt en bula som var en otroligt ful syn, den har dock lagt sig lite men det ser fortrande ut som om jag har en missbidlning :( och det gör faktiskt ont :O


btw, olle luktade köttbulle :O

söndag

idag fick jag mig en välbehövd sovmorgon! det är ju något jag inte kommer få resten av lovet så man får ju passa på när det går ;)
idag har jag tvättat kläder helt själv med, något som inte händer alltför ofta så jag känner mig oerhört duktig!

har vart och köpt garderobsdörrar nu, ska även inhandlas en till garderob till mig, men det gör dom nog nu i veckan när tommy är här så han kan montera upp den med eftersom det inte är något vi fixar ;)

och nu är hela oth säsong två hem laddat :) så ska snart fortsätta att kika på det!
vi kanske ses'



fjåårtis

jag sitter här och nästan dör av längtan :O johanna ska nämligen publicera en fjortisvideo på sig själv och jag ska fan vara den första som ser den! mohaha.

åkte hem från anna rätt tidigt, är så sjukt jävla trött! så snart blir det till o joina min ensma säng. men det gillas ju det med ;)


godnatt pussys'


lördag, later

vid halv tre tiden åkte vi till stallet för en liten träff för dom som ska rida i de olika lagen nu under våren :) vi åt lite mat och pratade, sen var jag o  pappa tvugna att åka lite tidigare pga att det vankades match mot alunda i allians. den slutade dock med förlust, 10-1 oooh baby. jag gjorde målet..

sen dök det ju upp en fråga under matchen;
"varför måste ingrid gämt sjuta backhandskott?"
eeeh, jo kanske för om jag får bollen där eller om jag kommer med bollen och har den sidan till. knappast så jag vänder klubban till rätt sida och sen sjuter, GANSKA onödigt för då hinner de andra laget både ställa sig ivägen, ta bollen och dessutom slå ner mig. så, JAG ÄLSKAR MINA BACKHANDSKOTT <3<3<3 och ett tilläg bara, nästan hälften av mina mål jag gör är på det sättet, MEN NEJ jag lägger nog ner nu...

"varför måste du hela tiden gå med bollen själv när du endå bara blir av med den" :) hihi

nu ska jag sminka mig och sen åka till anna :)
vi kanske ses'

lördag

gårkvällen var väldigt trevlig och rolig, så länge det varade ;)  tog halv ett bussen hem tillsammans med johanna och sara eftersom jag inte precis var på topp vid det laget. men vi tackar Evelina för den kvällen :)

idag vaknade jag halv tio av mig själv, och kunde inte somna om, så jag gick upp och åkte ner på stan för att köpa hårfärg. Så nu har jag precis färgat håret och jag kan ju inte påstå att det var världens bästa sort.. martin var även här nyss och sa hejdå :)

nu ska jag torka håret!
vi kanske ses'


later

jag och  sanne fick en chock då E4an låg under snöstorm :O

men, på stan inhandlades en t-shirt, knästrumpor, ett skärp och två nagellack :) så nu är jag nöjd ett tag fram över!
ikväll vankas det party hos min vän evelina och det ser vi fram emot :) har precis duschat och så nu ska jag fixa mina naglar och sminka mig.

sen tänker inte jag sitta och vänta in tiden utan när jag är klar beger jag mig hem till henne vare sig hon vill eller inte :D

sup er fulla, det tänker ialla fall jag göra'


fredag

en glad nyhet idag är att jag är klar med trafikkunskapen om jag vill, gjorde sluttestet idag och klarade G :) men ska testa en gång till efter lovet och se om jag kan lyckas få lite högre poäng (A).
har geografi nu och är inte alls pepp på att skriva om jävla kanada.. måste dock vara klart med det snart och har ENDAST typ 3 sidor kvar att skriva :(  YES !

det blir inget sola efter skolan, eftersom jag är för feg för att gå själv, ska se om anna eller någon annan vill följa med i helgen istället ;) så lovet ska jag inviga med att åka ner på stan med sanne och kolla om man kan hitta något tills ikväll :)


vi kanske ses'

<3 dag

jag är väldigt nöjd med denna dag (:

träningen gick super och sen fick jag en väldigt bra kväll tillsammans med martin <3 (:

nu ska jag fundera ut lite kläder till morgondagens party, även till skoldagen, dock mindre viktigt.. sen är det sängdags. ska även sola helt ensam imorgon :O vilket aldrig har hänt förut och jag är en aning nervös ska jag säga er.. om någon känner sig manad får den gärna göra mig sällskap (A)

godnatt med er'

alla hjärtans dag

absolut inget fel på dagen men förstår inte varför alla är så uppspelta, typ som om det vore rena julafton!? denna dag är ju precis som alla andra. eller föresten, det kan ju vara så att man får en ros, lite choklad/gele hjärtan och kanske en mysig kväll med sin pojk/flickvän. JAJÄVLAR, det är party!


ALLA HJÄRTANS DAG ÄR ÖVERSKATTAT :)
men hoppas alla får sina förväntningar uppfyldda XD


till dig från mig, EN GLAD ALLA HJÄRTANSDAG!!!!!!

image132

torsdag

har varit helt yr och borta i huvudet idag, men skön dag i skolan så kunde ju lika gärna varit där som här. rolig dag med för den delen ;) 
 "eftersom vi inte kan spela någon riktig sport, så får vi ju spela det här.. fast det kan vi ju inte heller..

Nu ska jag bara vänta tills mamma kommer hem och sen ska jag åka o träna med den bästa, unna mig tjockis mat och sen så ska jag spendera kvällen med martin (:  

vi kanske ses'

 


onsdag

större delen av dagen har spenderats med min pappa :) och jag lär mig nya saker varje gång ;) kan ju även bero på att jag "inte är allmänbildad för fem öre". (A)


sen fick jag några argsinta sms och var tvungen att till martin med huvudvärk, magvärk och typ feber. spank you!

godnatt'

haha jag dör :D


onsdag

idag har jag nästan fixat praktik plats ;) hela personalen var på möte så ska ringa dit imorgon! annars har jag några andra alternativ ;b

funderar på att följa med pappa hem sen, han kommer nämligen in till uppsala för att hämta kött, ber nog han hämta mig med!  där har jag iaf två lekkamrater :D har dessutom inge bättre för mig för mamma åkte nyss till jobbet.
annars åker jag hem till sofie när hon kommer från sjukhuset, hon blev nämligen påkörd av en bil idag :(

vi kanske ses'


horgubbe

matchen slutade som väntat med vinst till oss 11-3 (Y)..
" ööhhuhuhu jävla glosögda horgubbe, ööhhuhuhu "


och jag är så trött, dock inte på det sättet att jag behöver sova utan jag är trött på dig, du lyssnar ju inte äns när jag pratar med dig. du bryr dig inte om vad jag har att säga eller vad jag gör. men vänta bara, för nu har jag tröttnat och tänker inte ha de så här! snart behöver du inte ha med mig o göra. du ska bara veta hur mycket det här sårar!!
och orka med något överhuvetaget. skiter i skolan imorgon, orkar inte se't.

fuckshit, nu ska jag jonina (som vanligt) min ensama säng och gå i ide. säg till om du vill vara med!

vi ses fan inte'

bm

får inte spela ikväll och det är väldigt surt. men känner mig dock inte helt taggad till det heller. riktig sjukdom på g tror jag (N)  men jag ska åka dit så jag kan sitta och skratta åt 92ornas förlust som kommer inträffa runt 8-9 tiden ;)

dagen har bara runnit förbi, endast kollat på 1½ avsnitt av oth, resten av tiden har ägnats åt
bob marley <3

image126

tisdag

ett litet problem finns, kommer förmodligen inte få spela på matchen ikväll :O om jag inte tar min väska och flyr fältet. men det ska jag väl klara :)

idag ska jag inte anstränga mig ett dugg, inte något som händer ofta men ska nog ängna den mästa tiden åt oth :) jag ska dock läsa min extremt bra engelska bok lite hade jag tänkt. då jag ligger efter X antar kapitel..
sen när tommy vart här o fixat klart ska jag dra med mig mamma ut och shoppa ;) mohaha.

vi kanske ses'


sjukling

jag är faktiskt sjuk nu. så imorgon blire till o sova!!! :D det ser jag fram emot!
nu har jag lite avsnitt från andra säsongen av oth :) så jag har ialla fall något att syssel sätta mig med!


dom 2 bästa <3
 



 


fuckshit

fick fin besök av martin i min ensamhet innan :) det uppskattas! 
sen åkte jag och tränade, nog inte det smartaste jag gjort här i livet. kallsvettades och mådde allmänt piss, och helt borta i huvudet och det ledde till sämsta träningen på länge, höll till och med på att ramla av för jag är seeeeg (segare än vanligt) i huvudet.

BAJS. ja, så kan man med uttrycka sig.

nu ska jag joina min säng med choklad, och tycka allmänt synd om mig själv!

vi kanske ses'

måndag

jag é sjuk :( eller inte.. jag gick hem från skolan tidigare för jag har en fruktansvärd huvudvärk och  är typ helt borta i  huvudet :( så nu ska jag tillbringa eftermiddagen i min säng :D och så hade mamma varit och handlat så det finns saker att äta :D hihi..

vi ses pussys'

image122

viste ni att..

Johanna samlar på vattenmeloner..

heeh

Dagens humör: bäst
Dagens mående: as bra
Dagens borde: bara chilla ;)
Dagens frisyr: utsläppt, uppsatt
Dagens klädsel: ridklädsel, match klädser, nu mjukiskläder.
Dagens planer: soooova
Dagens materiella vill ha: eeh, mobil?
Dagens längtan: ingenting.
Dagens fundering: m,
Dagens beroende: bebis
Dagens tråkigaste: matchen
Dagens roligaste: DM
Dagens middag: pasta
Dagens låt: we are all the winners

söndag

kan ju inte säga annat än att det vart en väldigt bra dag :) järnis hämtade mig halv åtta och vi åkte till stallet. första klassen med rowan gick super bra! dock bara en clearround klass, men vi var felfria så bättre kunde det inte bli :) och sen var det DM klassen med Monarch, och bra som vi (läs han) är så vann vi :) jagälskarminbebis<3 

sen var det match, och till en början var jag taggad. men svårt att va det mot dom. och vi förlorade med 8-1, vad oväntat! :O

och eftersom jag eller pappa, råka slarva bort kameran fick han förtvivlat åka runt och leta efter den och den låg i  stallet ;) heeeh. så bilderna kommer imorgon :)

vi kanske ses'

lördag

spenderat hela dagen i stallet, ganska lång tråkigt en del stunder. men det är ju tur att det finns roligt folk där :)

jag har aldrig varit något fan av melodifestivalen och tänker inte börja vara det idag heller. ska ägna kvällen åt oth istället (: sen ska jag nog försöka sova ganska tidigt. då jag ska upp innan kl sju imogron :|
något som stör mig lite är att jag får inte tag i gossip girl avsnitt 8 :( allt jag har laddat hem har varit uppdelade i små filer, och orka byta hela tiden!? neej. så nu är det slut på det roliga :O

bilder från tränings lägret 07 :)
   
   






pussykväll<3

igår var det party hos owe ;) dock var han inte bjuden så han fick bege sig iväg!
kvällen började med middag, sen var det singstar och jag var dåligast hela tiden :( johanna hade med sig den älskade vattenpipan<3 och sen slutade kvällen på stan, dock inte som planerat men det var helt ok!

jag vet inte hur ni gör det, men ni gör det bra.



snart ska jag till bebis <3
vi kanske ses'

 


fredag

det var sjukt kul att åka skriskor faktiskt! :)  vi spelade bandy och mitt lag var sjukt bra! haha. jag ramlade endast två gånger, dock var den ena när jag körde in i "bollkallen" och rakt över hans fot och så fångade han mig i luften :D haha. men han var lika glad för det!
vår lärare tyckte inte vi såg så stabila ut så han gick och hämtade hjälmar åt oss och bad oss sätta på oss dom, han tyckte det var lite säkrare XD haha. men vi satte glatt på oss dom (H)
(bilder kommer)


jag är trött i benen. och jag fick bajs på skon XD haha. skämtosido.

snart kommer sofie och owe. sen blire partyyy! :)

vi kanske ses'

fredag

trafikkunskapen tar död på mig.. måste vara klar med det tills nästa fredag och har alla tre repetitionerna kvar innan slutprovet :( bajs..

sitter på svenska lektionen nu och ska skriva en krönika. jag har världens sämsta fantasi och suger på att skriva saker. hur ska det gå lixom..?
sen ska vi åka grillor i gränby, ska väl bli kul *-) vi ska ju även ta en ny YOOO bild i gränby tunneln. det är väl så man gör där? ;b haha.

kvällens planer får inte dö ut.. ;/

vi kanske ses'

torsdag

provet idag gick bättre än förväntat (: 

efter skolan var jag och evelina och solade :) sen har jag varit och  tränat med bebis, och det gick super :)
nu har jag ett cp i sängen som jag måste gå och slå så man får tyst på han. så får skriva mer en annan gång :)


pussy kväll imorgon <3


vi kanske ses'



<3

lycka

 
   


 


later

pluggandet höll ett tag, sen skrev johanna att hon skulle ner på stan och köpa skor! så nu är jag jätte sugen på nya pjucks.. ska ner och kolla nästa vecka :D

sitter även här och är så sjuk jävla taggad till helgen! DM på söndag och jag kan inte annat en att längta ihjäl mig.
4:a förra året :)


Nu ska jag återgå till att plugga lite, sen får det vara nog! och sen väntar några gossip girl avsnitt (:

onsdag

på träningen igår bestämdes det att vi för modligen åker till mora den 25-27 april, dock lite tråkigt eftersom vi vart där två gånger tidigare. men det finns inte så mycket att välja på längre.
och inte får vi p92 vägg i vägg igen (N)

dagen i ära ska spenderas till att plugga och sen ska jag dö i min ensamhet!

vi kanske ses'

      

semeldagen =)

jag är ganska så stolt över mig själv  =) pluggat riktigt bra ett tag och jag känner mig en del klokare (Y) och måste ju berätta att jag fick VG på matte provet :) tihi..

och eftersom det är semeldagen kom mamma hem med 4 semlor! och jag hoppas innerligt att jag är den som får två stycken! mohaha. det brukar sluta så ialla fall! så nu ska jag ta mig en semla och kolla på gossip girl!

och det är ändrade planer inför kvällen, jag ska träna och får inte nattbesök av martin (N)

vi kanske ses'

tisdag

sitter i skolan på en engelska lektion och det är igentligen meningen att man ska ägna tiden åt att sriva ett PM men jag är inte så pepp på det.
dessutom står det två killar och en tjej runt hörnet och diskuterar hur dom går på toa..
frågar varandra om dom står, sittstår eller sitter. frågan om dom viker eller knögglar toapappret kom också upp.
vad är det för människor..?!

resten av dagen ska spenderas i geografiboken och framför gossipgirl!

vi kanske ses'

fuckshit.

ska man verkligen må så dåligt så man inte vågar gå och lägga sig på kvällarna för man vet vad som väntas?
jag behöver seriöst hjälp.


och jag behöver dig brevid mig..


osocial

känner mig oerhört osocial idag, svarar inte när det ringer här hemma, undviker msn och har haft mobilen avstängd hela kvällen. 

det enda sociala jag behöver just nu är sovsällskap. men sån tur råkar jag sällan utför..


måndag

jag är less, jag hatar geografi, varför måste jag veta varför och när det börjar regna och vart det är kallast på jorden? HELT MENINGSLÖST enligt min åsikt.
suttit i stallet nån timme helt själv och gråtit, hah. sen åkte jag hem och skållade mig själv i dusch vattnet. men det var jag värd :) hahaha.

och kom precis på att jag glömt att äta.. min mor kommer bokstavligen döda mig när hon kommer hem och märker att maten är kvar.. men helt seriöst har jag inte haft en enda tanke på det och är inte det minsta hungrig..

dags för mat!
vi kanske ses'


måndag

mikael wingård är förtillfället inte min favorit, dock brukar han inte vara det men alla dom här sidorna till provet gjorde gjorde inte honom till något bättre! jag fattar ingenting :(  och det är typ 9000 sidor!
gick hem tidigare för att plugga, men det sket sig nyss, för snart kommer martin! :)

ikväll blir det träning och sen lär jag ju få sitta i stallet nån timme för att sedan snålåka hem!

vi kanske ses'

söndag

dagen har spenderats i södertälje hos min syster (22, om en timme och nitton minuter ;) ) och johan! grattis till henne!
och på vägen hem igen gjorde vi comeback på ica sävja (H) mohaha

och förmodligen bokas det resa i morgon :D iiiiiih.

vi kanske ses'

hon är ganska snygg, OCH ni skulle sett håret! :O
image107

n

beslutsångest inför kvällen,
men det blir nog enklast att bara stanna hemma och undvika problemen..

fredag/lördag

Fredag
skolan var ganska kul, jag och sanne gjorde allt för att irritera killarna, ibland får man vara barnslig :) och på gympan var det hopprep, och det ska nog inte nämnas hur dåliga vissa var XD
efter skolan gick jag hem till martin och kolla lite på oth ;) sen begav jag och mamma oss till sofie för att äta middag och kolla på resor :) rååtaggad på att åka nu! :D
senare på kvällen stjussade mamma oss till nico där vi spenderade resten av kvällen (:

Lördag
gick upp ganska tidigt för att åka ner på stan med mamma och köpa presenter till kristine som fyller år i morgon! och till mig själv köpte jag en tröja, trosor och en plånbok! :) sen kom pappa och hämtade mig för han var ute och testade en bil, (som han även köpte sen). så tog vi en fika också. sen tog jag med mig olle hem igen :)
så nu blir det massa myyys med han <3

vi kanske ses'


RSS 2.0